Нощните автобусни линии в София няма да бъдат възстановени

В края на 2020 г. нощният градски транспорт беше спрян заради оптимизация на разходите заради пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а и дневния трябва да се ореже . Има само няколко линии в които има хора ,останалите автобуси са празни.Незнам дали има град в света където по всяко време на денонощието е пълно с коли и задръствания и във всяка една кола има по един човек.

Пари има, ама за крадене.

Започваме са ставаме все по европейски град, катастрофи, преследвания, затворенеи денонощни аптеки..... спрян нощен транспорт.... ..... липса на ченгета пед грамадни столични хотели дето имат курници за пиене на последния етаж до НДК и наспряли като говеда на две ленти на булевардите и тн.... .,..... тотален кенеф

А 306, кога ще върнете?

Според мен е по-добре да спрат и дневния. Ходенето пеша е полезно, От единия край на София до другия са има-няма 3-4 часа пеша. Ако станеш 3 часа спокойно може да си на работа в 8.

Напи приеха, че пътуванрто до работа е част от работното време! перфектно

Не забравяйте , че не гласувахте на изборите, имахте по-важна работа да отидете на село,носете си кръста. Кражби, кражби, кражби.... работа, рабора, работа.

София е една от европейските столици с най-голям бюджет в последните години, но "не е ясно дали има пари за дневния траснпорт, какво остава за нощния".... Градът ни е кочина с огромен бюджет.

Кочина е благодарение на кражбите на хора на герп и.хора на фандупкова, барабар застопорени в общинските сгради олюс частни фирми, папкащи от комисиони, които всъщност са си европейски средства и са ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ГРАДСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ОБСЛУЖВАНЕ

Който има пари за кръчми има пари и за таксита или за Дринг и Драйффффф.

Надали точно те го ползват, а хората на смени дето даже нощния труд не им плащат по КТ.

Е, какво пък толкоз. Нали вдигнаха цените на такситата.

Колко ли автобусни линии могат да се пуснат с парите за ф16?

И с автобусите ли ще патрулираш в небето, за да изпълним ангажиментите си към НАТО?

Май сме в НАТО само заради ангажименти

Колко просто ще бъде ако просто има кондуктори в градския транспорт и да се таксуват всички ще има пари за всички. Аз сне съм дупчил билетче от 2 години за автобус, трамвай или тролей. За метро обаче няма измъкване и си плащаш всеки път.

Цигaнuн ли си? Щото българите ни проверяват.

на годишната карта за цялата мрежа е включен и нощният транспорт...Пари ще връщат ли? Колективен иск?