Норвежки депутат предложи НАТО за Нобелова награда за мир

Благодарение на Алианса избегнахме Студената война да стане гореща война, смята Ерлен Виборг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смешник!

Е те това се казва ''демокрация и хуманизъм'' щом най големите агресори трябвало да се кичат като ''миротворци'' независимо от милионите избити невинни от тях за да си пазят авантата..

Заглавието е грешно! Трябва да бъде: норвежки идиот олигофрен предложи най терористичната организация в света - НАТО-ПУТО за нобеловата награда за война!

Депутат и то норвежец. Какво да очаква човек?

страната на троловете ..

Пълно олицетворение на сегашния лицемере, нагъл свят - да предложиш убиец за награда за милосърдие.

норвежки болни мозъци - за тях педофилията и инцестът са нормални и дори препоръчителни, що да не предложат престъпник за нобеловата

Нищо нормално не се случва в тази псевдодържава.Добре, че е петрола, че иначе ще си карат на риба и ще ръпат каквото си намерят от земята.

Предлага се Тръмп и НАТО да водят преговори с Русия, която да влезе в алианса." В противен случай безопасност в Европа няма и не може да има..."

Това е все едно да дадеш Нобел за мир на Хитлер за спасението на евреите

за всеки българин е чест и доблест да е част от редиците на НАТО... третополови русофилски ТО само не ги взимат и затова са толкова озлобени.

ПеЙтриът ! Бравус !

За да отговорим подобаващо на тази гнусна инсинуация, предлагам напук да предложим лидера ни Путин, по прякор бледния молец за Нобелова награда мир. Той, честния, достойния народен закрилник трябва да се закичи с престижното отличие. В случай на неуспех, като резервен вариант предлагам Пабло Ескобар.

Аз номинирам Митьо Пищова за нобелов лауреат по физика, медицина и математика едновременно. Дори той ще е по-удачна кандидатура за Нобелова награда от НАТО.

Нобелова награда за Математика НЕ се връчва! Попрочети защо ...

Слава на НАТО!! За да има мир ватенките и рубладжиите в Сибир!!

трябва някой да го направи, ама няма кой

а, не се притесневайте. целиа свет инвестира в нова война. сичките средцтва - тавм отиват. И ше си получат горещиа варянт, без съмнение. Аз па номинирам атомната бомба за нобеловата награда за мир.

Schilo

Очаквам скоро да номинират и д-р Менгеле за Нобелова награда в областта на медицината. Посмъртно.

Schilo

Ба си миротворците.Де стъпаха, трева не поникна Либия, Ирак, Афганистан...

Армения – 28 май (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Естония – 24 февруари (Ден на независимостта от болшевишка Русия, 1918 г. Същият ден се празнува и като Ден на републиката) Киргизстан – 31 август (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Латвия – 18 ноември (Ден на независимостта от болшевишка Русия, 1918 г.) Литва – 16 февруари (Ден на независимостта от Русия, 1918 г.) Молдова – 27 август (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Полша – 3 май (Ден на конституцията) и 11 ноември (Ден на независимостта от Австро-Унгария, Германия и Русия, 1918 г.) Таджикистан – 9 септември (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Татарстан – 30 август (Ден на суверенитета от СССР, обявена независимост от Руската федерация през 1990 г. и отхвърлена на референдум през 1992 г., с придобит статут на автономия) Туркменистан – 27 октомври (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Украйна – 24 август (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Унгария – 15 март (Ден на революцията, 1848 г.), 20 август (Ден на Свети Ищван I – първи крал и основател на държавата) и 23 октомври (Ден на републиката и революцията, 1956 г.) Узбекистан – 1 септември (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Финландия – 6 декември (Ден на независимостта от Русия, 1917 г.) Грузия – 26 май (Ден на независимостта от Болшевишка Русия, 1918 г.).

от какво бягат и кой им разруши държавите

От Норвегия всякакви извращения можеш да очакваш.

50 години мирът го гарантираше Варшавския договор и СССР. Разпаднаха се и веднага миролюбивото НАТО направи война в Сърбия . Уби над 5 000 невинни хора от които около 500 деца. Хвърли 14 тона обеднен уран, благодарение на неговата мирна дейност канцерогенните заболявания в Сърбия и съпределните наши територии Видинско, Трънско и пр. са увеличени 7 пъти. След това Колин Пауъл показа едно шише с пясък, пардон химическото оръжие на Садам. Нападнаха го и го убиха. Още продават исторически артефакти от Ирак в Щатите. После убиха Кадафи . Извадиха от Гуантанамо Ал Багдиди. Финансираха го. Убиха предшественика му Ал Бакри и той направи финансовата империя на ИД. Маккейн създаде фирма " Рискова експлоатация" която купуваше по 17 долара барел от ИД и го препродаваше на демоевропата от 55-72 долара за барел. Гл.мениджър беше синът на Ердоган. Последният беше облюбван от всички натовци. Великата УСА коалиция бомбардираше ИД с възглавници, а на практика прикриваше платформите с петрол на Маккейн до Турската граница. Така 6 години. Пристигна Путин. Затвори крана и тлъстите прасета заквиччаха неистово.

Аз пък предлагам Норвежката БАРНЕВЕРН за награда за най-хуманната организация на Света.

ООН ги е наказала за това и нямат право да участват в гласувания за деца.

Както са тръгнали и Андеш Брайвик могат да издигнат за Нобелова награда за мир. Както преди са предлагали Хитлер за такава. Но тепърва нещата ще се променят, въпреки огромната манипулация. В Тюринген в Германия на местни избори, първа партия е бившата на ГДР, а втора Алтернатива за Германия. Накрая либералите ще докарат нацистите.

Кретен, това е най голямата терористична оранизация в света.

Подкрепям. Само НАТО!

че простотията не ходи по гората, а по хора!

Навремето и Хитлер е предлаган за Нобелова награда за мир. Тук в последно време за нея издигат такива, дето все готвят войни. Путин едва спря Обама да не напада Иран, но тогава наградата я взе Обама, вместо да я дадат на миротвореца Путин. ;)

НАТО супер скъпо, но пък за сметка на това напълно безполезно.

Kenn1111

За какво точно?Няма графа войнолюбец или подпалвач но войни че да ги номинират

НАТО е организация която живее от конфликти и войни тяги подклажда за да съществува!

Норвежки депутат-педераст предложи НАТО за Нобелова награда за мир!!!

добре би било нобеловите награди да ги раздават на 1 април.

Звучи ми като лоша шега... Ако Алианса се беше разпуснал през 90те, въобще нямаше да има нова студена война...

Идиот.......

Тоя депутат пил ли си е хапчетата?

НАТО или лудата Грета?! Лудата Грета или НАТО!?

"Войната е мир, робството е свобода, невежеството е сила." Оруел

Куку-руко!

Я да видим.... какво ли мислят хората в Югославия (дн. Сърбия), Афганистан, Ирак, Сирия, Либия по този въпрос? нато им донесе мир и демокрация и на тях.....

И украинците имат мнение. А и българите - у нас разрухата е по-тежка от войната в Сирия и Ирак.

Човече, не говори глупости за разрухата в България. Много си видял война и последствията от нея. Това, че по Бай Тошово време новините бяха цензурирани, но означава че сме цъфтяли и връзвали. Грубо е, но винаги може да напуснеш България, никой не те спира. Едно време беше много хубаво и кльоновете по границата бяха насочени навътре, да не избяга някой от хубавото. Но може да идеш в Сирия и Ирак на екскурзия, приятни места са за релакс. За разлика от теб, аз съм говорил с хора, избягали от там.