17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаят, че нашата русокоса красавица посланичка в Осло е мутреса на бате Бойко. Колко се е потрудила, че да я пратят в Осло...

представяте ли си бъдещите антрополози да разполагат единствено с тая снимка за да изградят теория за расовата принадлежност на българите и норвежците?

Добра новина! Благодаря, че ни връщат нещата.

Сега посланика ни трябва да предаде монетите на Тасос и Рим

Св.Цар Константин Велики и пра-правнукът му по баща му САБАЗИУС, Св. имп. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА са еднолични императори на на Рим а на Източна и Западна Римски империи с административна столица Константинопол и културна столица Сердика. А град Рим е основан от синовете на мизиеца Еней, който Еньо обединява останалите живи троянци и ги повежда на Запад до Лациум, където съседи им са РЕСЕНИТЕ(етруските) със същата писменост, език и религия. А Троя е столица на Мизия анатолийска.

ЕДИН КОМЕНТАР НА МЯСТО..... ОТНОСНО ИСТОРИЯТА НА ДРЕВНА ТРАКИЯ-МАКЕДОНИЯ-МИЗИЯ-РИМ-ВИЗАНТИЯ....... БЪЛГАРИЯ

От цялата статия само произхода на министъра на Норвегия ли ви впечатли.Какво значение има,след като си върши работата.Аман от простаци в тази наша родина.Това,че ни връщат монети с историческа ценност е без значение.

Министърът на културата на Норвегия (!!!) Рабид (???) Раджа (???), вярно ли е?!

"Министър Раджа " Да не сте объркали индия с Норвегия?

Фригиеца(наследник на изселилите се БРИГИ от Лихнида-Охрид) заселил острова през бронза и построил първите сгради е ТА.АС. Името, както много български имена, е от 2 срички на Линеар Б писмеността на бронзовата епоха. ТА - татко, бащин АС - на южнотракийски, ЯС на охридски, АЗ на мизийски Когато идват данайците от Либия водени от Данай, налазват като мигранти островите, точно както днес, и понеже твърдите тракийски СРИЧКИ са непроизносими за тях, наричат острова Тасос. До днес либийските мигранти не могат да произнесат: ШЕСТ КОЗИ КОЖИ а казват: СЕС КОСИ КОСИ Толкова с мигрантска Норвегия.

Връщайте ги в Норвегия. Там поне ще ги пазят. Тук пак ще ги продадат разни черепаци.

"Министърът на културата на Норвегия Рабид Раджа..." и снимка на един висок рус норвежец с прозрачно бяла кожа и ярко сини очи Там нещо генофонда да не са го подменили вече

Ако си направиш труда да прочетеш за министъра ще се натъкнеш на интересни факти. Да той е със пакистански корени, като дете е имал проблеми и даже е имало момент в който "барне верне" са го били извели от тях. Родителите му са го върнали в Пакистан ос страх но той се е осъзнал върнал се е учил е право и ето сега е министър.

Как така са римски и гръцки монети, не са ли северни монети? Нали по учебниците си даже бяха публикували "автентични монети на северните"

Шапшалова, породиста калинка. Знай ли се родословието й.

Сегашната позланничка е много на място. Всички предишни посланници пък и разните съветници последните 8 години бяха под всякаква критика. Жената е много на място!

Ама наистина нашата е "позланничка" за чудо и приказ.

Малко копейки за бг

Само сънуваш. Нещо лошо.

Тоя швед, "раджа"/цар да не е рода с българския "швед" цар/раджа Киро

Харизвайте ги направо на черепа.... нали той прави музеите....