Молла в ареста в Осло за възхвала на атаката срещу ”Шарли”

Ислямски проповедник бе арестуван в норвежката столица Осло заради подстрекаване към престъпления и възхвала на убийството на карикатуристите от в. "Шарли ебдо"

Обратно в новината

Коментари - Молла в ареста в Осло за възхвала на атаката срещу ”Шарли” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не трябва да бъде изселен а просто върнат откъдето е дошъл. От където е дошъл и е живеел като в 19век.

чудя се те ли са тъпи или ние "европейците " че ги търпим тука да избиват карикатуристи и да сторят джамии - май ние сме тъпанарите ,че не сме ги изритали досега

Неверници сме били според на чалмосаните религията като дойдат тука бежанците от "прекрасните правоверни държави" вместо да работят цуцат от държавата, т.е. от нас данъкоплатците като кърлежи и вместо сами да се погрижат да си оправят битовите условя в центровете за бежанци само мрънкат и чакат на готово !!!

В пандиза до живот това говедо!

ами да им дават още поданство....А на админа да...поздрави най-близките си, че трие коментарите

Тъпата проста европа!

ТОЗИ Е ОТ НАШИТЕ !!!! ЕВРОГЕЙОВЕ ЗАЩО АРЕСТУВАТЕ САМО ХОРА НА ДПС АТАКА ?????

Hаправо на сев. полюс при белите мечки .Tам му е мястото и там ще преоткрие аллах. :)))

Щом и наследниците на викингите станаха педали, смятайте докъде ще ни доведат т.нар. демокрация, европейски ценности, мултикултурализма и прочие извратени неща.

Мислиш че демокрацията е извратено нещо ?

Това не е демокрация, да се подменя суверенът с други хора. В Европа, когато на управляващите не им харесва електората, те просто го заменят с друг електорат. Това не е демокрация. Това е декларация на война срещу обикновените европейци, които не знаят какво ги чака когато станат малцинства в собствените си държави.

ми то това изселване си е с определена цел... много по лесно е да промиваш мозъците на хората/децата някъде където нямат досег с нормалния свят... интересно колко ли време ще му отнеме да открие там религиозно"училище"?

бе кво търсиш в норвегия бе манго, връщай се в пясъците при камилите и не се занимавай с неща които не са ти работа.

Тия всичките са такива... само не всички го обявяват открито...

Бах ти и демокрацията! Точно тази демокрация ще загроби Западна Европа.

бе кво търсиш в норвегия бе манго, връщай се в пясъците при камилите и не се занимавай с неща които не са ти работа.

кога видя демокрация в българия? шепа ченгета и престъпници бъзикат малоумното от коменизъм население. Резултатът е милион избягали . Що не бягат от норвегия . Ми все от демокрации като българия и раша.

парво наъгете кои саздава ислямска дарзава и тогава говорете,кои саудаде б ладин? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Групави шведи. Просто го пускат с парашут от един изтребител над територията на ИД. Това не е толкова трудно.

Информацията за този човек излезе преди 5 дни в западната преса и сега малко забавено се появява. Всъщност той не е обикновен свещени, а проислямски агитатор на насилието, който има връзка с терористи.

Путин е виновен, заради него западът не може да се справи с ислямската опасност

Е, видехте ли! То не може без изселване, ха - ха - ха. Пък и лагери вече има, сега за бежанци, утре и за ислямисти. То един Гуантанамо само не стига, требе още, нема лабаво.

....да им дават още убежище....

Пуснете човека, нищо не е направил. Закарайте го в Ирак и го пуснете!

абе отнемайте им гражданството на тия и не ги допускайте в Европа- нали си имат Ислямска държава ,аман вече от толерастия

С тая брада, направо в Лапландия или Гренландия да го заточат, при джуджетата от работилницата за играчки на Дядо Коледа.

исляма няма кво да се коментирам-то е ясно дори само по видеата как се колят хора, как се трошат статуи на по 3000 години.вижте им отношението към човешкия живот въобще, към жените в частност. кво да ги коментираш изобщо!!! обаче! новата кафява чума за европа е толерастията!!! вижте му само суратя, пък те се отнесли към него като към хомо сапиенс. и защо?! и какъв е резултатът?! логичен е резултатът!!!

Крайно време е всички европейци да разберат, че човешките правя са за човеците, а не за диваците......

пак дискриминират човека.. ОСТАВКА НА ОСЛО!

Видиш "изгледа" и не е нужно да го коментираш.

До това води либерастията и даването на убежищата на такъв тип мугамби.

До колкото ми е известно, Норвегия е християнска страна. Какво прави тоя Карабас-Барабас в Осло. Може би има нещо сбъркано в тая страна. Каква я получиха и каква ще я предадат на наследниците си сегашните и граждани? Дали могат да се гордеят с това, че пуснаха вълка в кошарата, а после се оплакват. На кого и защо, когато сами са си виновни.

Просто през 90-те са се отнесли с него човечно - така както едни горди хора като викингите винаги са правили. Норвежците не са някакви дебилни комплексари и кръвожадни изроди. Единственото, в което могат да бъдат обвинени е може би известна наивност и недалновидност в случая.

Браво на демокрацията. Е това е върхът на сладоледа. Начи дали му подслон, той ги напсувал, те щели да го изгонят, ма не го изгонили щото щели да го еб...нат в страната му, той пак ги напсувал и продължава да ги псува. Е кой каквото ще да ми говори, сами са/сме си виновни.

а когато сталин ги пращаше в лагерите в сибир, беше лошо!

Да, защо само на 500 км?

Пълното му име е Наджудин Фарадж Ахмад Този Ненужен Фараж, Ахмак, вземето го екстрадирайте в ИД, но преди това го обръснете да изглежда като човек и му сложете един кръст на шията за довиждане.

Пращайте го в Иран да му резнат зелката!