Приеха проектобюджета на НОИ

Със 113 гласа "за" и 49 "против" депутатите приеха на първо четене бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2012 г. 103 народни представители от ГЕРБ, един от "Атака" и 9 независими депутати подкрепиха проекта на кабинета за бюджета на НОИ.

Обратно в новината

Коментари - Приеха проектобюджета на НОИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В доста фирми работниците и служителите имат подписани молби за напускане без дати, които седят при собственика? Че това е условие да си на работа? В някои фирми това става още при постъпването.

Ако си мислят, че някой ще им плаща до октат, не са познали! Минавам в сивата икономика! И без това навсякъде си плащаш, а с тази продължителност на живота и стрес пенсията се превръща в бъдеще непостижимо. Много мерки могат да се вземат, без да се вдига възрастта, ама някои трябва да им промие ушите, за да чуят! Дянков на кой кръстопът го намериха?

Ниски ли са пенсионните осигуровки: Отговор с факти "НЕ" защото: 17.8% от заплатата х 40г = платени осигуровки за 7.12 (100% пенсия от предишната заплата ) Понеже целта е пенсията да е равна на 60% от предишната заплата = 12г платени осигуровки за пенсия ) При пенсиониране на 65г + 12г = 78г ( средната продължителност на живот е около 70г ) = т.е. при сегашните нива на осигуровки се плаща много повече от това което ще се получи като пенсия = ПЕНСИОННИТЕ ОСИГУРОВКИ СА МНОГО ВИСОКИ.

Така ще я караме ...с всичко наложено от "партията-мйка"без значение какво мислят другите...Успешно се завръщаме по управление през1989 година, но не и по жизнен стандарт който усилено спада надолу сравнен с ози през 1989 година..Да ни е честито възкръсването на тоталитаризма, когато право на глас имаше само партията, но не и мислещите...

туземни партии е в Белия Дом - Вашингтон. Време е, глупако, да разбереш, че от 23 години тук е капитализъм, Тато отдавна не е на власт, не сме в средата на миналия век, а във второто десетилетие на 21 в. и светът е в страшна икономическа криза, към която комунистите и социализмът нямат абсолютно никакво отношение. Време е също така да разбереш, че получихте онова, което пожелахте.

Ами като света е в криза защо не започнат от техните доходи и капризи а от тези които им ги изкарват....

г-да управници, България не е вашата царщина! ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ВЛАСТТА ПРИНАДЛЕЖИ НА НАРОДА И ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Никакъв парламент, никакви министри и местни чиновници не стоят над народа, и никой не ви е дал неотменимо право на вас - няколко стотин души да се разпореждате със съдбата на милиони, да се правите на Господ и да решавате от свое име и в своя полза въпросите за живота и смъртта на този народ! Играете си с огъня, господа управници, ще изгорите!!!

Поредното правителство което ограбва народа,нулират резерва.Гледат си само цифрите а не хората.

Въведоха комунистическия принцип "На всекиго според потребностите - за полицаи, военни, магистрати, висши чиновници....цигани .... и от всекиго според способностите - будалите работещи данъкоплатци". Докога ще им излиза такава крива сметкаа зависи от "будалите"!!!

+1

Атака също!

Предложение за връзване на бюджета, ако имате сила и желание да го направите: 1.Премахване на ранното пенсиониране на служители в администрацията на военните и волнонаемните. 2.Премахване на 20те заплати при тяхното пенсиониране. 3.Премахване възможността да се получава пенсия и работна заплата, а само едното по избор 4.Въвеждане на прогресивен копоративен данък и данък общ доход, достигащ 45% за приходи на 1млн. (както е в повечето западни страни нали по тях се равняваме) 5.Да се осигури работа в почистването и озеленяването на околната среда(може и в частните фирми) на трайно безработните срещу социалните помощи, които получават (същото да важи и за социално слабите, освен ако не са доказано болни или инвалиди) 6.Да се преразгледат всички ТЕЛК решения от последните 10 години (виж.т.5) 7.Подобряване инвестиционния климат чрез премахване на корупцията и престъпността. 8.Подобряване квалификацията на младите хора и задължително осигуряване на първа работа за тях, съгласно квалификацията им.

Няма кой да ви чуе защото не сте "ББ и сие" а попадате в групата на "будалите работещи данъкоплатци"....

Планьт Ран-Ът в действие!

"Планьт Ран-Ът в действие" СТЕГА С ТИЯ ГЛУПОСТИ ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА.

И какво са приели сега тия л.й..ри?! На недоносчето Дянков мокрите сънища на дневен ред ли бяха???

Ами да си предвидят по малко приходи. При тази несигурност в законите, постоянно вдигане на вьзрастта за пенсиониране, по-малката продьлжителност на живот, много от хората ще спрат да се осигуряват. Май ще си докарат обратен ефект. За какво да плащам за нещо, което се оказва химера? И стига с тая солидарност! Или от едни само плащането, а от други само ползването? И нещо се получи бяло петно за пенсионната вьзраст на полицаи и военни. И да предвидят по-вече пари за безработни. Знаят ли за 1 работно място извьн София по колко кандидати има?

А останалите 78 броя народни (наши) представители къде бяха?

на среща с избирателите си. ХА.. ХА ха..