Боб Дилън може да се размине с парите от Нобеловата награда

Заради мълчанието си, след като му беше присъдена Нобеловата награда за литература, Боб Дилън може да загуби съпътстващата я парична премия, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Боб Дилън може да се размине с парите от Нобеловата награда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комисията да пита Българския Биг-Брадър как се правят тези неща от ерудирани специалисти.

Очевидно Боб Дилън не иска да бъде сравняван с Обама.

Догодина очаквам котката ми да получи нобелова награда за философия.

Типично за комуняга - много си прост, ама много! Никога няма да можеш дори да проумееш колко си прост! Селски кретен с мозък колкото на една амеба!

Не е прост, а прав! Няма как да сложа един до друг Амос Оз и този дрогиран дрънкач на китара. Този си е най-обикновен халтурчик!

Колко ли пък му пука на Боб Дилън за паричната награда?

Комична ситуация... Някои представители на Нобеловата фондация се държат като примадони, които вместо очакваните благодарности, за дадената от тях награда, са изправени пред стена от пренебрежително мълчание.

Това е сериозно обезценяване на тези престижни награди - на президента на САЩ, Боб Дулън и тн. Смятам че е по-добре да не дават наградата в такива случай.

След като наградиха рептила Обама и то за "мир", тази премия е напълно опозорена. И не само Обама, има и други подигравки. Така че Дилън ако е мъж на място трябва да продължава смело. Чест му прави че заплюва мерзавците. Дано не се огъне. Ще бъде истински артист, бунтар и интелектуал идеалист.

ПЕВЕЦ КОЙТО НЕ ПЕЕ А МЪНКА ПОД НОСА СИ ,АКО ОТКРИВАТЕЛЯ НА ДИНАМИТА ОЖИВЕЕ И ВИДИ КОГО СА НАГРАДИЛИ ,ЩЕ СКОЧИ ОБРАТНО В ГРОБА

Боб Дилън - обикновен текстописец на песнички. Няма значение, а и познавайки творчеството му (любимец ми е!) - по-добре Боб Марли да беше спечелил посмъртно Нобел за литература!

Забравих да кажа - дреме му на Дилън за парите... И, всъщност - тия, които раздават нобелите за литература в момента - имат ли някаква връзка с... не главен, а изобщо - мозък?

От на Дилън егото по-висока е единствено шапката на Чък Норис, та точно сега ако не покаже какъв як пич е и не отсвири нобеларите, кога?

Я кажи с комунистически убеждения ли си? Понеже говориш тъкмо обратното на това, което е. Нобеловата награда е голям подарък за егото на всеки. Дилън показва, че егото му не може да бъде поласкано от нобелова награда. Обясни как така егото му е голямо, след като точно не угажда на егото си, а на личностните си принципи, според които не е нужно да те награждават, за да си ти. Явно по-скоро няма его, за което да хванат този достоен мъж :-). Той не е управляем чрез егото му, очевидно малко за целта.

А ако от малък мечтата му е да натрие носа на тия дето раздават Нобеловата награда на когото им падне? Тогава това което прави е точно чесане на егото му. Дето се вика твоито его е малко и ще се изкефиш да станеш като Обама, а неговото е голямо и може да не иска да бъде в такава калпава компания.

ТЕЗ, ЕВРЕЙЧЕТАТА, ЗА ПРЪВ ПАТ НЕКОЙ ДЗА ГИ БОЙКОТИРА. Започвам да мисла, че Боб Дилън е заслужил да е носител на нобелова награда. ПИЧ СИ, АРЕСА МИ СЕ. ПРОДЪЛЖВАЙ ТАКА.

Ами Роберт Цимерман (Боб Дилан) също е евреин.

sps_hrsf@abv.bg

прав си да ге. обаче, щом върти номера на евреи, например да им зашлевява публични шамари чрез БЕЗРАЗЛИЧИЕ, начи мож да го броиме палестинец. Театрото или шоуто ше си го бива. Мож да се огъне, кат каже, че едикойси концерт го посвещава на нобеловите награди, ама те искат и ОТИВАНЕ НА КРАКА И СНИМКИ, КОИТО ДА ДОКАЗВАТ ТЕХНАТА ВЛАСТ И АВТОРИТЕТ, ЧЕ И ПЪРФОРМЪНС ПО ТЕХЕН СЦЕНАРИЙ. ЗАСЕГА - ПАЛЕСТИНЕЦ.

Обаче е християнин.