Коментари - Наш учен попадна в Топ 10 на вярващите в НЛО | dnes.dir.bg
назад

Наш учен попадна в Топ 10 на вярващите в НЛО

Много известни личности - от изтъкнати учени до политици, неведнъж са заявявали открито, че съществуват извънземни форми на живот и неидентифицирани летящи обекти.

Обратно в новината

Коментари - Наш учен попадна в Топ 10 на вярващите в НЛО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ограничено мислене имаш.Родината на човека не е земята.Той идва от други измерения -духовни.И понеже движението на човека е от духовния към физимеския свят той е в състояние да се появи на всяка планета ,на която съществуват подходящи условия за развитие на животни.Придобил желание да се изживее в най външния свят човекът ,роден в духовния свят има само една възвожност да се изживее във физическо тяло и тя е като се съедини със тялото на вече живеещи на съответната планета животни.Затова отначало външният вид на човека много наподобява маймуна,но след това под влияние на духовното тяло физическата форма непрекъснато се променя и все повече се доближава до духовната форма на човека.Това означава, че на другите обитаеми планети живеят хора, които не се различават много от земното население.Друг е въпроса ,че някои от тях живеят по-добре от нас, а други по лошо.

Що така, тия с никове от рода на наблюдаващ/а, четящ/а, запознат/а все дават най-умните коментари :D

Самият ник отговаря на въпросът Ви. Ако сте фен на темата, след 16ч. мога да Ви представя още инфо по нея.

:)

:)

Цялата концепция за наличието на извънземен разумен живот се крепи на предположението, че поне един такъв вече съществува (тук се посочва с пръст земният хомо сапиенс). Сега, огледайте се, да ви прилича човека на нещо разумно? Не. Действа ли разумно? Не. Мисли ли разумно? Пак не. Е, от това следва, че всички твърдения за НЛОта и прочее са теоретически и практически несъстоятелни.

*abi*

Не можем да отречем човешката способност за логическо и абстрактно мислене. По-скоро "нивото" на ителекта, а именно човешката способност за разсъждаване и анализ и синтез на информация е проблемът при хомо сапиенс. Защото виждаме, че уменията за възприемане на информация и това как си служим с нея, често опревергават моделите на разумно поведение към, които очевидно се стремим.

Много вярно.

"- Земята се покровителства от федерацията на Деветте, които представляват група високоразвити цивилизации. ПодДържат контакти с други извънземни формации във Вселената и имат бази в поясите на Сатурн. От там конролират Земята, т.е. я предпазват от посегателства и катаклизми. Били са на Земята преди 40 000г., когато поставят ново начало в развитието на цивилизацията ни. За тази цел избират евреите като ръководна нация. Последно Деветте са пратили представители преди 2000г.-Иисус. Алантида наистина е съществувала, а оцелелите след загиването и създават Египет и цивилизации в Америка. Голямата пирамида от построена то Тях като енергиен център преди 10 500г, също и Сфинкса. Стоителството на пирамидата спира , но е довършена 5 000г. пр. Хр. Сфинкса и пирамидата са свързани с тунели и камери, където се намират Познанията за развитието на планетата ни от началото до сега." От кн."Конспирация Старгейт" на Лин Пикнет и Клайв Принс. Според някои уфолози Камерата на Познанието под Сфинкса е намерена през 1972г., но прочетеното там е скрито. Предполагаеми причини са енергиите и Ватикана.

Да твърдиш чисто математически, че има огромна вероятност да има живот на друга планета е обосновано. От живот до разум разликата е много сериозна, но дори и разум може да се предположи, че има. Да обясняваш, че си бъбриш с тях е несериозно. Ако професорът им е задал 30 въпроса, те са били на някакъв език или код, който те разбират, тогава логично е да отговорят на същия този език или код. Кой е задал 30-те въпроса? Извънземните едва ли са пратили E-mail питайте ни нещо"!... Самият процес по контакта и установяването на произхода на сигнала е доста тромав, а и България не разполага с такава техника!... Да се твърди, че само на Земята има живот, е все едно да се твърди, че на цяла засята нива ще поникне само един житен клас! - Джордано Бруно.

Ся разбрах защо Бат Бойко искаше да закрий Бан.Те вече са стигнали да космическото прозрение и няма какво повече да дадат на науката.

Ей бай, я бегай при бате си мутропитеков да си оправдаеш името със съответните действия.

КОЙ С КОГО !? АХХХАААААА БКП С БСП-СХВАНАХ..............

(от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия ) Известен като Базата или Ал Джебла -(от името на град Джебел), центърът се занимава със социализирането и интегрирането на извънземните малцинства, населяващи и посещаващи региона.

В милата ни татковина България, винаги образованието и учеността са били на почит. За дълбоките исторически предпоставки и от какво е това продиктувано, е тема на друг разговор. Но характерното тук е това, че простодушното възхищение последните 20-ина години на милиционеро-социализма беше яхнато от една плеяда псевдоучени, прекрасно отразени като явление във филма "Двойникът". Как можех на моя родител да кажа, че проф.Шинов на лекциите по Антенно-Фидерни Устройства не може даже да прочете от колите , откъснати от "неговия" учебник, в който бяхме абсолютно сигурни, че няма ни най-малка представа какво пише. Той, "колегата" на великия Максуел. Но "Професор"!!! За баща ми това беше всичко! Та така и някои драскачи в този форум - или неграмотно благоговеят пред титлите на тези мошеници, или са тези, същите мошеници, които изискват благоговеене априори! Та как иначе, те с такива салтоморталета са станали "професори" и "академици", пък някакви си илитерати ще се съмняваме в абсолютната им и безспорна компетентност. Ай сиктир!!!

"Случвало ли ви се е да се събудите на някаква маса, заслепяван от ярката светлина, а над вас да се надвесват странни същества ? В такъв случай или отново сте попаднали в Изтрезвителното, или сте поредният потърпевш от своеволията на Извънземните."(намерено из дебрите на нета) Едно само ми се губи в този спонтанно разгорял се научен и космо-политически спор и то е безценното мнение на проф. Юлиян Вучков по темата

Има ги но са от Македонски произход.

са рано напуснал пределите на Земята по-напредничав човешки вид, завърнал се наскоро пак, за да се смее сам на собствената си простотия!

Дрън-дрън!

Доста тъпичко е да си мислим , че сме единственните разумни същества във Вселената. Животът съществува в различни форми , разумът също. Това , че са недостъпни за нашите сетива е друг въпрос. Със здраве .

Най-опасни са летящите чинии в кухнята...

нова партия нло начело с Лъчезар Филипов гласуваите за "далечното бадеще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СОКО , ТИ ЩЕ НАПРАВИШ ПЪРВОТО ЗДРАВИСВАНЕ С ТЯХ !!!!!!!!!!

Слушах отговора на извънземните, но освен `мамата..., мамата..." друго не разбрах...

КАЖИ НА БАЩА ТИ ,ДА НЕ ПРАВИ ПОВЕЧЕ ТАКА !

да се качва на Бузлуджа до оная летяща чиния и там да ги чака, кво се върти из БАН?

някой си въобразяват, че небето и морето са края на света. "От Витоша по-високо нема и от Искъро....

Ние също сме извънземни паразити на тая прекрасна планета , които се борят с по-нисши видове и боготворят по-вишите, но никога няма да си признаят, поради спецификата на нашия разум, който може да е различен от друг, също извънземен.Всичко, е толкова просто , колкото го възприема всеки отделен индивит поотделно.

индивиТ?!!!

Може ли ограниченият човешки ум да си представи безкрайността на Вселената? А краят й, ако има такъв, и какво има зад него? Може ли да си представим и безкрайността на времето, а ако е имало начало, какво е било преди това? В този смисъл е много посредствено да твърдим, че ние сме единствените като форма на живот и разум не само във Вселената, но дори и на Земята.Може да имаме "съседи", които съществуват в паралелни светове и сетивата ни да са на ниво, което не позволява контакт. Може ли творението, играчката на Природата да е в състояние разбере Създателя си? Да я разбере цялата или само онази част, която е достъпна за слабия ни разум?

И по-малко глупости по форумите, и без това сте тъпанарите на галактиката. Накрая ще ви подпукам с бластера и тогава ще видите, примати смотани.

Съжаляваме, не искахме да те ядосаме. Моля те бате, не ни бий с бластера. Стой си приМАТИ или приТАТИ, мекотело такова.

Значи професор Филипов и "учените" от екипа му могат да пишат на език, на който не могат да четат? Подобна висша форма на знание може да съществува само в БАН!

Браво на нашия човек.Вижте само кои са другите в класацията! ! !

Няма страшно - ще им спретнем по едно СРС на извънземните и те ще избягат през девет планети в десета.

Пък Стив Джобс щял да пуска нова версия на БАН, щяла да се казва иБАН.

ТООООООО И СЕГА ГО ИМА-СТАРО ТИ Е ИНФОТО.................

иБан да не се бърка с IBAN :P

Искали да ни помогнат. За какво ще ни помагат, много интересно? Единственото,от което имаме нужда, е да станем по-добри хора, но едва това е в компетенциите на извънземни!

може би те считат че ще ни помоигнат като се преселим отвъд - в един по-добър свят. Преди 500 години така ние сме "помогнали" и на индианците

КЪДЕ СБЪРКАХА БЕЛИТЕ Правителствен служител питал индианския вожд "Два орела": "Наблюдавали сте белите 90 години. Виждали сте войните им и технологичните им предимства. Видяли сте и прогреса и щетите който са нанесли." Вождът кимнал в съгласие. "В предвид тези обстоятелства, къде са сбъркали белите според вас?" Вождът погледнал служителя и отговорил: "Когато белите намерили земята индианците я управлявали, нямало данъци, нямало дългове, много бизони, много бобри, чиста вода. Жените вършели цялата работа. Безплатни лекарства. Мъжете по цял ден ловяли риба и ходели на лов. После цяла нощ секс." Вождът се облегнал и се усмихнал: "Само белите са достатъчно глупави за да си мислят че могат да подобрят такава система"

Да,извънземни има,и съвсем скоро всички ще се убедим в това.При предстоящата квантова промяна на човешкото съзнание в близките месеци те ще се материализират тук ,за да гарантират безпроблемното протичане на процеса ,поради неговата важност във вселенски мащаб.

Ти май си прекалил със СтарТрек

Човече , ти направо ми оправи настроението . Смях се от сърце .

Човешкото знание е ограничено,особено на тази малка планета,която представлява едно отделение от школата на Слънчевата система.Слънчевата система се намира в периферията на Галактиката.Има звезди,които се намират на много висок стадии на развитие.Казал го е учителят П.Дънов в своите лекции.Цялото човечество,в хода на своето развитие,прогресира по един възходящ път който следва пътя на Космичната спирала.

мда, ти доказа че наистина е много ограничено. питай учителката

Този мушмурок е син на Гриша Филипов - бивш министър-председател от времето на Бай Тошо. Партийна номенклатура. Но очевидно е толкова тъп (бащичко, какво да го правим) че не е могъл да стане нещо повече от доцент. Нещо като доц. д-р Тракторов, със средно милиционерско и Рабфак. В БАН повечето "учени" са такива - или номенклатурчици, или доносници ан ДС, или некадърници, от които и чеп за зеле не става. Тях и затова толкова ги е страх да не закрият БАН - гладни ще умрат.

Сигурно и Стивън Хокин е тъп и партиина номенклатура (ако знаеш кой е Хокин де)Има една поговорка"Еле си тъп та ти е лесно " - вази за 70 процента от драскачите на кометари,които си мислят че понеще са много "умни" са единствените във Вселената

Едно е да предположиш, че извънземните "почти със сигурност" съществуват, друго е да им изпратиш запитване и те дари да ти отговорят! Както се казва, човешко е ти да говориш на Бог,лудостта идва когато той започне да ти отговаря!

Оня, в инвалидната количка дето не може да се движи, дето не може да каже две думи на кръст и дето му текат лигите, няма друг избор освен да вярва в извънзе3мни. В най-лошия случй ще загуби скотския си живот. Но той не е скотски, той е много по-ужасяващ. И ако това е идеалът за човешко съвършенство - мерси.

Нищо ново. Ами че те на Янето и флашки му носят извънземните !

Пак на Доган щели да му купят летяща чиния, да можи да си оножда сараите, малеееле.

Като се има предвид, че цялото човечество позволява на откровено агресивна, измамническа и мошенническа страна като САЩ да доминира обществото ни, нищо чудно че извънземните не искат да имат нищо общо с нас. Вие бихте ли искали да установите контакт с някое племе в Африка, което смята канибализма за нещо напълно нормално? Може, но ще бъдете въоръжени до зъби, и ако се опитате да обясните на племето че канибализма е нещо лошо, те няма да ви разберат. Не и ако не използвате оръжията.

Има хора на които каквато новина да излезе свързана с България все е лоша.Какво лошо има човек да вярва в нещо щом не пречи на никой, а освен това има и някакви доказателства за това.Баба Ванга също твърдеше, че се е срещала с извънземни.

Има, има лошо. Когато харчи пари от бюджета е много лошо! Ако си харчеше неговите или на Гришата Филипов, или на БСП-то парички, разбира се, че не е лошо. Но те искат с чужда пита помен да правят, щото са много, мно-о-ого учени! А ние, дето искаме отчет за това, как се харчат НАШИТЕ ПАРИ, сме неграмотни и тъпи! Бравос!!!

Най-добрия начин за възприемане на реалността е чрез наука. (а не псевдонаука). Освен това да твърдиш, че можеш да вярваш в каквото си искаш, защото не пречиш на никого е глупаво. На мен пречи - не искам децата ми да растът в среда гъмжаща с откачалници. Компренде ?

ТОВА, ЧЕ НИЕ СМЕ НЕВЕЖИ В ДАДЕНА ОБЛАСТ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА И ДРУГИ НЕ СА ПОВЕЧЕ ЗАПОЗНАТИ ОТ НАС! ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ЧОВЕК ЩЕ РАЗБЕРЕ! СПОРЕД МЕН, НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО С МНЕНИЕТО СИ, ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ВИЖДАТ НИВОТО НИ И НЕ ЖЕЛАЯТ ПО СЕРИОЗНИ КОНТАКТИ С НАС!

не сериозни не зелаем никакви контакти с вас ниши индивиди

Според мен когато му доде времето ше потърсят контакт с нас, както хамериканците са потърсили контакт с индианците.

Уффф, дано не сме между свидетелите ...

Този е абсолютен ненормалник! с това ли се занимават в БАН?

аз лично не вярвам мравките да знаят да съществуването на хората???......те виждат други мравки...трохички....дупки....абсолютно невъзможно е,че няма други форми на живот.....

нние сме големи идиоти искаме сигнал вместо да гледаме да ни ни ъткриет ние икаме обратното *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега и аз съм горд че сме дали нещо на света. Още един клиничен случай примерно.

Към Разпутин: Зарди такива неграмотници като теб сме на това дереже!!1

Да твърдиш чисто математически, че има огромна вероятност да има живот на друга планета е обосновано. От живот до разум разликата е много сериозна, но дори и разум може да се предположи, че има. Да обясняваш, че си бъбриш с тях е несериозно. Ако професорът им е задал 30 въпроса, те са били на някакъв език или код, който те разбират, тогава логично е да отговорят на същия този език или код. Кой е задал 30-те въпроса? Извънземните едва ли са пратили меил "питайте ни нещо". Самия процес по контакта и установяването на произхода на сигнала е доста тромав, България не разполага с такава техника. НАСА или Звездното градче са позволили на ненадежден (след като е "издал" тайната) професор да си задава въпроси, е така за спорта? Айде нема нужда.

и наивно тук говорите за Звездно градче или някаква си НАСА! Истинската и the only лаборатория за контакт с друг разум е базирана на 4 км и маскирана на лудница само с цел конспирация (с кодово име 4KMLab)! Институциата БАН е създадена пък с цел да отклонява интереса от 4KMLab за да могат учените там да творят и да се вслушват и в най-слабия сигнал, долетял до нас! 4UMLab разбира се има нещатни сътрудници по целия свят - вижте спесъка приложен по-горе в статията, и това е само една незначителна част! Те са някъде тук, по-страшни от преди! Добре, че Мълдър не спи!!

Страхотен коментар , просълзих се от смях . Поздравления :)))

... смях се от сърце !!!

Ох, много е интересно всичко това, ама що ли не си решим първо нашите въпроси тук на кълбето, пък после и извънземният разум сам ще ни намери ... Засега човечеството не е постигнало много нещо в развитието си от пещерите насам - справка, последните събития в арабските държави - изтребване на себеподобни, безжалостна борба за жълтия метал и за място под слънцето, и всичко това няма нищо общо с еволюцията ... Какво, като сега се прави с много ефективни оръжия за масово поразяване, а някога е било с копия и боздугани - по същество е все същата хубост! С една дума, за да направим връзка с друг разум във вселената, първо трябва да си докажем, че ние имаме разум, не само ненаситни апетити и жестокост към всичко живо!

Че има извънземни е безпорен факт.Доказателството е Бойко Борисов.Не е враждебно настроен,а само провежда експеримент колко време ще издържим преди да изчезнем

Да, живот съществува някъде другаде из вселената, но това за нас е от значение толкова, колкото за мравката, че човек е стъпил на луната. А тези дето са ги виждали по-добре да си гледат турските сериали. Със сигурност ще си прекарат живота по-смислено.

добре де, то може да има извънземни, но чак пък и да се опитват та осъществят контакт...!!! то си стана досиетата х- 2

Чавдар е бил на 2 л.водка, когато е разговарял в извънземните или е гледал американското филмче "Алф".

Лъчезар Филипов е #1 - eдин сал той е осъществил контакт с извънземните и те са му отговорили! За съжаление поредицата било силно кодирана, едва на края се чувало по-ясно "Филипов, до един ще ви разгона от тоа БАН бе!!"

Основни занимания на "Професори" от БАН - контакти с извънземни и Перпетуум мобиле...Българио, Българио...

Например, това че ти не си стъпвал на Нова Зеландия, не означава че тя не съществува.

търсят също така изкривявания в пространство-временния континиум, т.нар. дупки! Практическа полза - така се обясняват странните дупки и отвори в охранявани митнически складове и загадъчното изчезване на ценни метали

индивиТ?!!!

А КАКВО ДА ПРАВЯТ? ДА ТИ ИЗЧИСЛЯТ КОЕФИЦИЕНТА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ??????????