Митове за извънземни подлудиха Сливен

Сливенчани луднаха заради слухове, че са посетени от НЛО. Извънземни копаят на хълма Хамам баир заради бомбоубежище, твърдят хората. Няколко пъти дори били забелязвани летящи чинии над хълма.

Обратно в новината

Коментари - Митове за извънземни подлудиха Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абее земните, мааните ме даа копаам бе, че чааветата много станаа!

ЦОКО И БОКО КАТО ВИДЯХА КВО СТАНА С КАДАФИТО СА РЕШИЛИ ДА СЕ ПОДСИГУРЯТ!СЕГА КОПАТ ИМАНЕТО ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ И ТЕ ДА ПОБЕГНАТ!!!

Край град Сливен се копаят основите на мемориален комплекс, наречен "Четвъртите в света", посветен на героите от Мондиал 94 в САЩ. Инвестицията е за около милиард и половина евро и ще бъде осигурена от дарения на жителите на град Сливен.

Ха, що не питате институциите и кой вари ракия :))) А иначе извънземните като долетят със светлинна или не знам к'ва си скорост, задължително ще опрат до нашите бомбоубежища :)))

Може да се провери кой копа. Явно няма желание... Хората ходят в джунглите с камера и снимат лъвове в самия прайд или оставят камерата сама да снима...

Не бе хора.........Лечков си загубил диломата и решил да разкопае и баира, тъй като в града не може и не може да я намери! Аман ни е работата!

След като прочетох всички коментари, отведнъж ми просветна - това са извънземни-цигани, тоест роми извънземни (роми дошли от не е ясно къде, не че другите - земните, българските - е ясно от къде са дошли). Решили да се преселят, да се населят в сливенско, чули били, че там средата е гостоприемна. Изкопите са геодезични проучвания (все пак идват от космоса, напред са с технологиите) на районите, където ще строят катуните си (космическите катуни надали се строят от земни кори за яйца, кашони от земни банани и корейски телевизори и ламарина от ограбени земни ТКЗС-та).

Преди няколко години пак бяха извънземни, а? И уж имаше доказателства... май сегашните струват толкова, колкото и тези от преди няколко години хахаххах

знам ги аз тия сливенски извънземни дето се интересуват от запасите с храна. Ма трудно се забелязват вечер. Обаче пък бързо действат.

Дали вярвам в "неидентифицирани летящи обекти" - UFO или в "идентифицирани летящи обекти" - IFO, няма никакво значение. Значение ще има едва тогава, когато Слънцето ще има нещо ново под себе си. И това ще бъде след като за последно то залезе на Запад и започне да залязва на изток. Дали и тогава ще сме атеисти, ако видим как от баирите Урумтарла и Бармук с "Кръста", се извисява Слънцето? Дали ще сме в състояние да мислим, каква сила е способна да стори такъв поврат във физическия свят?

леле....това прозвуча страховито и объркващо....хахах

Хванахте ни..Но,помнете ,че силата е с нас

Абе вий де сте виждали циганин да копа? ИЗВЪНЗЕМНИ СА!!! В Сливенско само Лечков копа,ама в центъра!

Само са они... копат метрото Сливен- Кътина.

Американците от близката база в Ново Село имат информация от ЦРУ, че Кадафи е прокопал подземни тунели до Европа. Задачата им е да го причакват и да го извадят от дупката му. Мисията им е строго секретна! Случайни минувачи забелязали изкопаните от янките окопи и така тръгнали слуховете за НЛО.

Е па он че умре от глад тука... и нема с кой да си говори. Ние уж говориме на един език и не можеме да се разбереме... та он че ни разбере....

Снимката от Сливен ли е ?

"В Сливен се говори, че интересът на извънземните е именно заради тези бомбоубежища, където се съхранява вода и храна в случай на нужда." "прилича на окопи, но бойни действия не се водят..." Един глупав и лошо написан материал !

Възможно е на някоя друга планета да са по- зле и са дошли да ни вземат и запасите. Защо са ни на нас запаси от храна и вода... Те ще се развалят в тези убежища.Не е ли по- добре да спасим извънземните и после като се наядат и напият да ни помогнат в нещо друго. А работа има... и за копане има....

Какво се правят на ущипани!?! Извънземни иманяри са били, родом от съседните села.

Да, да, да! Всички сте страхотни и много забавни! По-често ни трябват такива теми и такива коментари.

Хахахахахха хора счупих се от смях, отдавна не се бях смял така. Благодаря на всички ви, че ме развеселихте следобеда! Супер сте всички!!!! :)

не се казва "Сливенчани" а "Сливенлии"

По точно сливналии, ама иначе браво на всички коментатори, просълзихте ме от смях!

сливналии е неправилна езикова форма на сливенлии. те не са от сливн нито пък от сливна

Сещам се за едни извънземни дето копат за жълтици...

Сливен ли?Из цялата страна има такива посещения от извънземна "цивилизация".И в София ги имаме:едни такива матови,шумни,многобройни.И даже си пускат извънземна музика-"Напипай го!" или "Дупка до дупка"...

Лечков да не станал сумнамбул и да копае насън

СИГУРНО Й.ЛЕЧКОВ СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНО ШОУ!

не са били извьн земни найса били американци от наблизо намиращата се база в НОВО СЕЛО иМОКРЕН

Стига с тези турцизми !!!! Как е на български ??????????? Нека никой не забравя ,че турците тук са гости и идват чак 14век , а дотогава ?????????

Е и сега какво - трябва ли за всичко да сме мнителни? Извънземните съществуват, така че дали край Сливен или в Занзибар копаят - все едно? по-важното е че ги има, а на скептиците ще кажа - не сме сами във вселената, ако си мислите друго, значи сА безкрайно глупави? Има милиарди галАктики, а ние сме в галактиката на Млечият път.......нима е възможно да сме сами? АБСУРД!!!

В Сливен не знам... но нашите извънземни наблягат на всичко що може да се изяде, изпие и продаде. Малко сачми в задните части мисля, че ще ги накарат да отлетят. Поне за известно време.

Ми що не вземеш мотиката и да обмениш опит с извънземните... А и те не са глупави- защо не копат по нивите.

може пък лечков да търси нови таланти за националния ...

Бая трябва да покопа а да намери футболисти, няколко хиляди квадратни киломентра и поне 500 м дълбочина...

тва е таен проект на боко т. :-) шххх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...си спретнах извънземен обяд: 50гр мастика с шопска, две яйца на очи с лук и бекон и студена бирка. После си пускам "Блиц" с моя човек Джейсъм Стейтън. Заради евромачовете не мога да си направя кефа пълен, щото в Англия отборите почиват.

Янките имат инвестиционен интерес.

НЕ СЕ ЛИ СЕТИХТЕ???ПЛЕВНЕЛИЕВ КОПАЕ!!!!ТОЙ ДРУГО НЕ МОЖЕ,ПЪК СЕГА НАВЛИЗА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ И ОТ НЕГО СЕ ОЧАКВАТ ВЕЛИКИ ДЕЛА!!!!

Много глупава статия. Автора се опитва да каже нещо ама не му се получава.

Много добре си се получава даже. Пише се - авторЪТ. Нали той върши действието в изречението. Пълен член се туря на думата която върши работата в изречението. Задавай си въпрос- КОЙ.

Наведеш се - камък, изправиш се - вятър, обърнеш се - извънземен!

Отговор на място на "интересната" статия! :)))))))))))))))

В оригинала е:"обърнеш се - циганин". Но в контекста на статията може и така: обърнеш се - извънземен циганин;о)

Някой беше казал по телевизията че в Сливен останало един единствен българин на който му викали Бай Иван Циганина :)

Аааа, не така! Не с лошото, колега!

Брях тия земляни, разкриха ни тайния заговор с Дъновистите, два кашона с уиски да не можеш да скъташ под сливенските тепета...

Извънземните са от планета на име "Надежда". Приличат на хората ама са по мургави.

Прост народ - слаба държава! А по-слаба държава никога не сме били.

Доколкото ми е известно,това са къртици и слепи кучета?!

Браво на всички, коментирали темата! Отдавна не бях се смял така. Може да се напълни цял "Стършел" с написаното!

Колко от вас имат смелостта, да отидат в извънземно гето, да се нахакат в извънземна кръчма, пълна с извънземни, и да си поръчат голям ром със сок от манго?

Нищо по-лесно от това :алкохол има всякакъв(етикети стига да има) и винаги ще се намери един манго да ти пика в чашата

Наведеш се - камък, изправиш се - вятър, обърнеш се - циганин. Що е то?

Сливен

Извънземни от съседната галактика ми посещават лозето поне три пъти месечно. Особенно в края на лятото. Първоначално явно им трябваха мостри за строеж. Защото ми смъкнаха асмалъка, парапета на втория етаж и колчетата от оградата. Правиха и експерименти със здравината на вратите и не се отказаха, докато от вратите не останаха само парчета. Явно веднъж са имали сериозна повреда с космическият кораб, защото веднъж им трябваха кабелите от стените ми. Дано са успели да излетят!

излетели са... но пак имат повреда и са се върнали! хихихи

Хахахах, хамав, ти си обект на сериозен извънземен интерес :)))

Явно не са нация техническа, защото постоянно се връщат и двигателите им са много слаби, че все търсят кабели :)))

Лицата над 16 години, които са извършили дребни хулигански прояви, ще бъдат наказвани със задържане до 15 денонощия в структурно звено на МВР, глоба от 100 до 500 лв. и безвъзмезден труд в полза на обществото от 40 до 160 часа.........Да не би да са тези лица,дет' са наказани ,за хулиганство и копат .т.е. прилагат обществено полезен труд.....хахаха

В логиката има един похват"Бръснача на Окам".Съгласно него :най простото е най правдоподобно.Так ,че не са извънземни ,а други хуманоиди от ромската галактика :))))

Луднали били! Само се чудите какви глупости да пишете...

Ойй ромаа, рома, рома, рома- рап - рап отпред , рап отзад! Доган и Сотир от Джебел се срещат там с Пружинката. Светлините са от летящата чиния на Доган.

"прилича на окопи, но бойни действия не се водят," - ЩЕ СЕ ВОДЯТ, КАТО НИ НАПАДНЕ ТУРЦИЯ. Скоро ще потрябват окопите ... Копайте смело!

Спокойно и Турците все некога ще поспрат ,а за всеки е известно ,че ако танка или друга машина се движи с под 50км/час му изчезват я вериги я броня я джанти(от джиповете) ....

Българския мангал е по-тих и невидим и от най-новата разработка на САЩ! Когато става дума за кражба немож го усети!:D

дали TEDY USA не е видела лично извънземното как копа ли, копа из щатите!!!

Теди - не знам, но Аврора - със сигурност знае нещо по въпроса!

Сигурно им обяснява как требе да се копа.... да не се объркат извънземните. Не така - те така... вие така, ама ние така.

Тия извънземни да се поупражняват още малко с дупките, барем започнат да копаят за магистрали скоро.