Коментари - Нинова: "Сглобката" предава българския национален интерес през Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбогом България щом тези бълхаромразци предатели чуждопоклоници почнаха да променят БГ конституцията шепа хора слагат край на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КРУМОВИ ЗАКОНИ , РОДОЛЮБИЕ ЧЕСТ И СЛАВА ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ СЕГА СЕ ПИШЕ ЧУЖДА КОНСТИТУЦИЯ ЗАРОБВАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕЗ ЦЕНОСТИ ТРАДИЦИИ МОРАЛ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ЩЕ ГАЗЯТ РУШАТ ЧУЖДОЗЕМЦИ /щастливи сме че живяхме по времето на соца когато НРБългария беше райска градина а българено свободен с традициите си законите бяха равни еднакви за всички за всеки имаше работа образувание здравеопазване всичко беше за благото на човека/. И КОЛКОТО ВЕЧЕ ДА РОВИТЕ И ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА ТЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е БЪЛГАРСКА

Сбогом България щом тези бълхаромразци предатели чуждопоклоници почнаха да променят БГ конституцията шепа хора слагат край на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КРУМОВИ ЗАКОНИ , РОДОЛЮБИЕ ЧЕСТ И СЛАВА ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ СЕГА СЕ ПИШЕ ЧУЖДА КОНСТИТУЦИЯ ЗАРОБВАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕЗ ЦЕНОСТИ ТРАДИЦИИ МОРАЛ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ЩЕ ГАЗЯТ РУШАТ ЧУЖДОЗЕМЦИ /щастливи сме че живяхме по времето на соца когато НРБългария беше райска градина а българено свободен с традициите си законите бяха равни еднакви за всички за всеки имаше работа образувание здравеопазване всичко беше за благото на човека/. И КОЛКОТО ВЕЧЕ ДА РОВИТЕ И ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА ТЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е БЪЛГАРСКА

В другарката Нинова виждам една нова Цола Драгойчева - дърта, насрана, ама на екрана.

Стрино, ако сублимацията е испанска, в каква България живеем, а? И кой точно е българския национален интерес?

..докато се сбъдва соц.реализма, социалистическите идеи набират скорост и с поредния бузлуджански конгрес се дадоха нови насоки за светлото соц.бъдеще на страната,първи в новата история на соц.реализма се оказаха 4 града след изборите,победата е близка,само дето синът на корнелия си живее в сащ,защо ли....?????? ..питайте корнелия,бе питайте защо синът не дойде в този соц.реализъм..

телешка глава шкембе ще продаде и родния си син само и само да се докопа отново да до “Вазовските оръжейни заводи” и да се налапа до задавяне с комисионни от продажби на оръжие.

"Сглобката" предава българския национален интерес през Конституцията и дава възможност на ПОСОЛСТВОТО да посочва свои хора, който ня мат българско гражданство, да бъдат назначени на ръководни постове в правителството и в президенството .

Революция трябва.Но няма революционери

Няма, само рукофобска сган има

БСП и Възраждане са най-българските партии в България и ще измъкнат родината ни от мръсните лапи на САЩ и тяхната прокълната от българите Сглобка! И ние всички ще помогнем за това.

Нинова, Костадинов, Мая и компания са антибългарски партии които се борят да докарат руско управление у нас. Както БСП предаваше националния интерес по времето на социализъма така и сага тези национални предатели искат да върнат страната обратно под руски ботуш. Ясно е като бял ден но нито искам децата ми да учат задължително руски, нито искам да гледам руска телевизия, нито да славословя големия брат и изедник. А Нинова може да си лае колкото иска. Когато синчето и се върне от САЩ да се обади.

Руското посолство няма хора в управлението, БСП, ДПС, СДС -всички са на американската хранилка. Айде, от мен да мине, и на Брюксел не отказват срещу заплащане. Ама на тебе ким Чен Ун ти е крив, че колонизаторите не те броят за човек, а за вредител. Или не си разбрал още за какво те имат?

Синият шал на Нинова ни казва всичко. Костов се е просълзил.

Работила в : Столична следствена служба БТК Техноимпекс Булгартабак холдинг "АД. За.минидтър в правителството на Станишев Зам.министър в правителството на Петков Депутат в 8(осем) Парламента. Цял живот на сладки държавни служби.

едно говори - друго гласува.

Същата продажница на същото Посолство

Ами покажете ни го този ,,национален интерес", другарко Нинова! Пазихте го 45 години,след това пак го опазихте при другарите Луканов и Виденов, другарят Станишев също го опази. То май че всичките -- като започнете с другарите Димитров и Коларов -- също не бяха български граждани?.. Сега пък сте се загрижили за една частна компания, която някак все е на загуба, обаче в същото време е ... печеливша? Странни хора сте вие, социалистите ( бивши комунисти) -- някак всичко ви е твърде диалектическо, но едно не може да ви се отрече лично на Вас, другарко Нинова: ако за друго го увъртате материалистичнодиалектически, с gendera водите здрава мъжка битка!

Нинова да вземе двойно гражданство. Руско и китайско.

Димитър Нинов,прибира всеки месец заплата от 30хил.лева,като шеф на дирекция "Развитие и експлоатация" в Лукойл.Седалището му е в централния офис на бул."Т.Александров". Преди това е митничар.В митниците е назначен,точно когато по времето на Костов,Нинова става шеф на Техноимпекс.

Задавам си въпроса, не е ли време на нашият Парламент по предложение на дежурната тройка евроатлантици и агент Тагаренко, по подобие на един друг фашистки български Парламент (който обяви война на Англия и САЩ), да обяви война на Русия. Така тя ще се уплаши и ще престане да прави повече така? В друга статия прочетох, че над 500 украински села са без ток (подобно на българските села без война), не е ли също време Парламента да реши, че електричеството в България е с "отпаднала необходимост" и да пренасочим всички мощности към братската Украйна?

Борисов и Пеевски поругават България, за да се спасят от Магнитски. Иванов и Атанасов, ще обърнат с хастара законодателството, защото самовлюбени , но посредствени юристи. Киро и Асен си правят, каквото искат благодарение на първите четирима. Най срамен е българския народ, който избира въпросните господа и си трае, а не протестира.

То и без двойно гражданство служиш на Русия.Какво толкова те боли за Лукойл?Къде работи мъжът ти?

Хайде стига вече с тази Русия.Щом някой защитава България го свързват с Русия.Вече се изтъркахте.

Нинова работи за България?Като прокапа Техноимпекс за жълти стотинки и прати синчето си в САЩ,да учи с парите на данъкоплатците?Защото Нинова само държавна работа е работила.

Не пречете на американците да копат злато и да ни хвърлят във война. Друго може

Путко заспала ! Нали ти трябваше да контролираш точно тези идиоти ! Ти какво направи ?! Нищо !!! Тъпа крава !

Нинова, Нинова, как хората да ви повярват, че се грижите за народа? По голямата част от българските олигарси са в БСП. Каквото и да кажеш, излиза, че лъжеш.

ДЕПМ на всички .

Д. Митов: "НЕ ВЯРВАЙТЕ на всичко, което ГОВОРИМ". :)))

Баш тая говори за предаване на националния интерес :-) Ти затова и партията и изчезва

"... през Конституцията се разпределят регулаторите в държавата.... ... решението да се даде наша противовъздушна отбрана и да се разположат други ракетни установки по българското крайбрежие е още едно доказателство, че министърът на отбраната не е български министър и трябва да си ходи не само той, но и цялото правителство." Магаренко!

Аз гласувах за тях,ама те излязоха по-големи дупедавци от предишните.

И аз гласувах за тях и пак ще гласувам......с две ръце

Служителите на Путин се оплакват, че някой друг бил предавал българския национален интерес? На това не му ли се вика гьонсуратлък?

Каква държава сме , щом родители плачат по телевизиите за пари за лечение на децата си, събираме капачки за ковьози, а лаинарите киру, Гуглена, асеня, плъха , сугата тагарев, Боко с кюлчетата, , Пеевски господаря на света не ги е срам и гласуват пари чрез наши фирми разбира се за самолети на хартия, за остаряла американска техника, която също ще платим и няма да видим, Тъпанара Киро даже искаше заплатата да си превежда да подпомага осрайна, а пияни украинки с коли за по 100 бона се разхождат по плажовете ни и ние им плащаме хотелите. Лайнара Киро дари си заплата за Дани. В Англия е и чака операция. Вчера майка чу плака и се моли по телевизията. Жълтопаветни лайнари къде сте? Как спите нощем? Или си мислите, че света започва и свършва с вас. Оставка това и за летеца със зеления потник се отнася

Въпреки ,че не съм фен на Корни тя е до болка права.Сглобката чрез Незаконите изменения в Констиуцията приета ВНС ще узорпира власта и е контрапродуктивна катоннастройва българите срещу Вашингтон и Брюксел.

Курнелия следващите избори ще гледа Парламента отвън.

Тя ще е номер 1

Отзад напред.

изглеждат зле в устата на Нинова. Сама си го направи, като слуша завистници на Президента, които подхранват личното и его. Никога хората няма да тръгнат след нея.

са са залетели.По 30 лумпена но протест.И кьорава копейка пред МОЧАТА.

Това е така, но всеки народ заслужава управниците си. А спящите народи винаги ще бъдат роби. Бяхме роби в османската империя, сега сме роби в европейската империя. Може би единственото време когато имахме истински национален прогрес - и демографски и промишлен, беше по времето на СССР. Разбира се и тогава си имаше минуси.

Щото СССР ползваше някой от Балканските държави за пропаганда. В тая хава най-хитър беше Тито, той успя да играе и с двата лагера до степен, че продаваха застава юго в Америка. Нашите капути ги виждаме, освен да крадат друго не са могли и тогава и сега.

Викаш най сладко е да си роб на руснака, а? Типично робско разсъждение.

Минуси.Но ако бяхме станали 16та република,всичко щеше да е плюс.

непротивоконституционствувателствувайте

Ниновица отсече, че всички вгъзроженци са нацисти...!!!!!

За човек, който ръководейки партията си от втора сила я направи 6-та, направо не знам с какви очи дава акъл...

Прочети още веднъж и включи твоят.

Не благодаря, акъл от пропаднали политици не ща. Тая доведе Радев. Той доведе настоящите. Всички са кадри на комунистите. Буквално, два лагера комунисти се дърлят, кой повече да краде. Ако ти вярваш на такива, то ти си тоя дето трябва да си включи акъла....

Събирачите на ланцет да додат

Това мнозинство ще управлява 4г, свиквай. Щом тая е против значи промените в конституцията са точни и на място, няма по-добър барометър!!!

Много си тъп

Ние (мършата) сме свикнали на издевателства. Обаче ибрикчиите когато чуят отговорност (Страшен Съд), изпадат в ужас и безумие. Вчерашния ден е показателен пример, за такова поведение. Но времето за вакханалии изтича. До края на следващата година, ще стане ясно и за духовно слепите, на къде върви светът и на къде България.

Това е действителността, свиквайте, кой е тъп няма значение.

Just saying.

Корпоративна Америка творческо мислене ли очакваш. Следват написаното от вожда Бжежински. Апаратчиците по комунизма как бяха. Тия са същите ако не и по-зле. Ония колкото и да бяха отделени от народа, гледаха той поне да е сит, да има работа и да мисли, че живее добре. Тия и това не ги интересува. Там гоите на сапун и напред към трансхуманизма.

"и да мисли , че живее добре "..ма кой си го е мислил това муахахахахах

Обективно погледнато извън метавърс забавленията, бананите и каруците нов внос, държавата имаше безплатно здравеопазване, качествена храна (3ти в света по биологично производство), образвателна система с високи стандарти ( сегашните висшсти са под ниво средно образование от периода), и бяхме 9 милиона. Сега под 33 годишният англо-саксонски ботуш сме най-умиращата нация на планетата, няма земеделие, няма лека промишленост, само една спекулативна търговия, и енергийният сектор, който ни държеше малко над водата замина. Народа е изпростял и е неграмотен, не прави разлика между факти и пропаганда, и се продава за жълти центаци като роб на корпорациите и политическите манипулатори. Прогрес с банани, дънки, макдоналдс, и кока-кола. Красотичка:)

Кат бехме толкова цъфнали и вързали ,защо 1989г. правешкият селяндур фалира държавата?