Нинова пита кой и защо ни е вкарал в Пакта за миграцията

Още няма решение на правителството по Пакта за миграция на ООН, заявиха от ГЕРБ и поканиха БСП на дискусия по темата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бах ти наглата курва. ало,како, ние дет населяваме териториата имаме велен начин да се спревим със секви мигранти. държите ни така бедни и така озверели, че дошлите тук получават само бой, глад и ебане. номер едно сме в черния им списък. та, кво ше подпишеш, кво не - нема некво значение. ше ги блием, крадем и ебем още по-яко. щот ни зимат и коричката хлеб, дет ни подфърляте.

Станишев и корумбашев ма патко

"В отговор на запитване на Дарик от МВнР заявиха, че "България подкрепя окончателния вариант на проекта, в който са отразени въпроси от първостепенно значение за страната ни: по-ясното разграничение между легални и нелегални мигранти, възможността за търсене на отговорност (включително наказателна) при нелегално преминаване на границата, препотвърждаване на суверенното право на държавите сами да определят кого да допускат на своя територия, отбелязването на негативния ефект от нелегалната миграция"." Всичко изброено е лъжа и точно обратното е истина - над 30 страници оригинал на английски прочетено.. Това изказване все едно от Брюксел са го спуснали..

Каква европейка си ти ма, селянко, с дебел нос!

ООН отдавна не е меродавна организация и нейните пактове са формални и никой не ги спазва. Не случайно Тръмп не ги е..ва....ООН не е разрешавало да се стреля в Сирия ,но всички си гърмят когато си поискат....така ,че никой никакви пактове няма да подписва,а туй,че някой нещо обещал ..всичко е далавери по тези географски ширини,но ако някой подпише подобно нещо ще го настигне възмездието и дългата ръка на омертата+++

ние от години издаваме паспорти на талибани тя пита кой разрешил да влизат мигранти в БГ.... пилота на самолета отдавна скочи с парашута а вие се оправяйте...

е готова на всичко за да е на власт ,дори със затриване на РОДИНАТА

Кой ни е вкарал? Отговорът е ясен - дъртите педерасти Бойко Борисов и Цвъки. Срещу солидни суми в офшорни сметки. А за Цвъки ще има и бонус - молитвена закуска с Обама или Тръмп.

Ратификацията предстои на 10-11 декември. Нищо още не е подписано

Комсомолските секретари от герб, обслужващи чужди жидо интереси се правят на ни лук яли. Тая проста кака преди дни каза колко бил полезен /ама за африканците/ пакта и, че ще го подпишем. Пита се има ли такава държава, в която правителството прескача законовия ред за приемане и ратифициране на жизнено важни за бъдещето ни документи и дали техните подписи в случая са легитимни. Също както и хилядите паспорти издадени на араби и цигани по време на тяхното управление. Това правителство легитимно ли е Цацарке? И докога ще ги оставяте да си развяват байряка тия мутри, щото идва и вашият ред!

ЗА ТАКИВА НАГЛЕЦИ И ТОВА Е ТОЯГАТА !!!! КАЧИХА НИ СЕ НА ГЛАВИТЕ МРЪСНИЦИТЕ !!!!

ТЪПОУМНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ, НАЧЕЛО С НАЙ-ОХРАНЕНИЯ ИМ УГОДНИК-ВОДАЧ, СА НА ПЪТ ДА ЗАЛИЧАТ БЪЛГАРИЯ !!!!!! АКО ИМ ПОЗВОЛИМ -УМИРАМЕ НИЕ !!!!!!! АЗ НЕ ИСКАМ ДА УМРА, СМАЗАН ОТ ГЕНОЦИДА НА ГЕРБ !!!!!

кеф, планът Калерги от европейски става световен!

заслепени от пещерен антикомунизъм и от любов към ББ ще допуснете България да бъде удавена в мигрантското море...80% сте!

имаме 2500000 мигранти по света българи след 1990 година и са приети в държавите където се намират и работят социално осигурени эдравно,иэпращат 3 милярда евро в България ние бкп не преме мигранти,трябва да се преме пакта эа миграция на ООН

Миналата година емигрантите са изпратили в България 1,2 милиарда евро. Тази година за първите 6 месеца са изпратили 610 милиона.

аз ви (го) вкарах, кво се чудите

този пакт дава законно право на достъп на мигрантите до здравно-застрахователните институции и социалната система на старната, която ги е приела, наравно с нейните граждани.

САЩ !

да, САЩ, защото Сорос живурка там

Evreite

Какво има да се обсъжда по това безумие? Политиците от ГЕРБ, които се изказват по въпроса у ред ли са? Спрете това безумие господа политици. Не Ви ли е срам лявата партия БСП да е против, а Вие да сте за???? Ах жална Българийо, какви некадърници те управляват!!!

кадърните от бсп с подкрепата на костоффф,дето ни вкараха в европа и нато и то на каква цена,4 работещи блока на аец,армия дето вардеше европа от чалмалийски набези,а сга квичим като помияри на европата за някой залък та нинова се забаква от залоба че боко я преяжда

tonk11

Ти къде прочете за съгласието бе?

освен аз да стана имигрант я в Лихтенщайн, я в Люксембург... Единственото, което се търси с пакта, е анархията! Удобно...

В посочените дестинации няма да те пуснат, камо ли да се изходиш там.

И със самолет ли?! Те нека да подпишат...

По време на 72 - та сесия на ООН в САЩ през 2017 г Румен Радев в своята реч пред ООН се обявява за приемането на пакта и за обгрижването на мигрантите без никакви консултации с правителството или с когото и да е.

значи и той иска да се хареса на някого отвън!

Още през 2017 год.нашия държавен главоч е подписал и се е съгласил със този документ на ООН.Ниновица да попита гумения защо е е разписал този документ ,а не Герб.Гиди подли комунисти.Такива си ги знаехме,такива си останаха.

Когато се обсъждаха и приемаха условията на пакта,шеф на агенцията беше един приятел на Батко.Бивш ресторантьор,дето хабер си нямаше какво се случва! Та същият си назначи млади каки около 20-25 години да му радват окото. Почнаха въпросните каки да ходят на командировки да ни представят интересите...но ,поради понятни причини от евро комисията започнаха да идват писма в който се казваше,че лицата изпратени на конференциите не отговарят на условията и посочваха поименно в писмата си кой служители от агенцията са адекватни и бихаа искали да работят с тях! Тези писма вбесиха шефа и той спря командировките! Така България остана БЕЗ представители на договарянето на пакта!!!

се опитва да се прави на дипломат от онн,тава да не е като да приватизираш и после да те уволнят като зам министър за кражби и то твоите,няма друг аналог в новата ни"демократична"история която утре навършва 29 години пропадане към бездънието на днешните ни плитици

24ри каратов трол!:)))

Вчера една журналистка се оплака по медиите , че била репресирана заради русофилските си възгледи . Става въпрос за Оля Ал-Ахмед, творчески псевдоним на Олга-Жаклин Нури Садик . Какво повече да говорим по темата за загрижеността на левите сили за европейските ценности !

европейски ценен ли си,вазелина май не е евроценен или ти по предназначение си го ползваш

Това е резонен въпрос. Трябва да дадат обяснение защо е такава позицията на страната и какво печелим от такава позиция.

Румен Радев, още 2017 в САЩ подкрепя пакта без никакви консултация. Ниновица да пита него КОЙ

Не лъжи. Такова нещо няма.

За твое съжаление е вярно...

Лъжеш! Това не е в задълженията на Президента, а ти лъжеш по сороски.

Лъжа друк път щото Руменчо си е чел речта пред ООН и това уви е докумемтирано

Имаме много паянтов външен министър. Малко Иес-лейди като Куневата. Ама то бившите сътрудниьи на Плевнельов (известен с псевдонима Чехльо) са все такава стока.

Не трябва да се съгласяваме на такъв пакт. Нека да има разумна легална миграция, но тези тълпи, които щурмуват границите, трябва да се спрат. Който, където се е родил там да си устройва живота. Ама "климат", ама "водни ресурси"...Да си правят сметката, като са станали прекомерно много за тяхната си територия, да си контролират раждаемостта. Помощта за такива страни трябва да е от контрацептиви и презервативи. Като изядат по няколко и видят , че не стават за ядене, белким се сетят да ги използват по предназначение.

викаш сенегалците да си стоят в сенегал, нигерийците в нигерия , сирийците в сирия, руснаците в россия и българите в България?! никак не е зле! представяш ли си какъв джюмбюш ще се получи ако върнат ония 3 000 000 българи дето са из чужбините, или 15 000 000 руские да ги върнат в раша?!

на перона нали

Може ли да ми припомните кога и къде тълпи от българи щурмуваха граници и преминаваха нелегално.

мога, ама не ми се губи време! дрОгарите им викахте невъзвращенци!

Да сравняваш единичните случаи на бягство през границата с тези нахлуващи тълпи е смешно.

То като ги погледнеш в ръководството на БСП-ету , половината са с близкоизточни фамилии и имена от Средна Азия , сега почнали да ми говорят за европейски ценности !

фамилия завършва на ОГЛУ кво се дереш като тъпанджия на мегдан

Ми нали и гербът се разрои от БКП /БСП/. Има ли някой от гърбавите, който да не е бил член на БКП /БСП/, не, няма такъв.

Другарите пак не са разбрали нещо и се изказват неподготвени.

Рубладжийската подлога КУРнелия говори за европейски ценности! БУХАХАХАХАХА

тоя пакт засяга и тебе като член на ромското ни малцинство

къде остана интернационалния плам на бекапето , бе дрОгаре? защо загърбихте онеправданите, измъчените и нуждаещи се от помощ ваши дрОгаре от африка, азия и латинска америка??

Отговора на въпроса е: Българските политици които по условие са продажници! До сега изключения не се забелязват...

джендъркити захариева и оназ сматанатъ!

Коя е смотънътъ. Те всичките бокови назначения са смотани, както и преЦедателкътъ на НС, а Чечка Чачева поставя рекорд по тъпотия, така както Стефака Костадинова направи рекорд на висок скок, който още не е подобрен.

В отговор на запитване на Дарик от МВнР заявиха, че "България подкрепя окончателния вариант на проекта, в който са отразени въпроси от първостепенно значение за страната ни: по-ясното разграничение между легални и нелегални мигранти, възможността за търсене на отговорност (включително наказателна) при нелегално преминаване на границата, препотвърждаване на суверенното право на държавите сами да определят кого да допускат на своя територия, отбелязването на негативния ефект от нелегалната миграция".

да каже това не защитава ли ни интересите,или тя не е съгласна с това и се напъва както винаги за власт,а и вчера нещо нейната кучка се издъни яко

Патка за миграция на ООН

да се излага синята другарка Нинова. Каквото и да прави БСП няма да е на власт.

Ако другарите гербаджии /БКП/ продължават в този дух с тъпите си изцепки, ще докарат зорлем БйеСйеПйе-ту /БКП/ на власт и това е гарантирано.