Нинова: Г-н Борисов, този път с извинение няма да спасите положението

Единственият адекватен отговор е оставката на Валери Симеонов, каза лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тениските на майките пише "Системата ни убива"....., а Курнела и Кутев са цял живот в тази система и то с личен принос за "развитието " й..........Кажете ми как така " майките " застават зад "системата" която ги убива ?!.....

Всичко до което се докоснат болшевиките го омърсяват. Накрая ще направят така щото и инвалидите в България да бъдат намразени. И за какво? За да се докопат до властта и след 1-2 години, най-много, с шутове да бъдат изметени за пореден път.

Унизително е да се присламчваш към майките на инвалидите Курнело.Власт няма да видиш никога,когато си начело на тази партия,без теб е възможно.Управляващите поддържат Валери Симеонов,защото мълчат и търпят неграмотния Валери Симеонов.

Корнелия и тя ползва инвалидите д си направи малко реклама

Корнелия и тя ползва инвалидите д си направи малко реклама

Айде и корни ги употреби децата ...

Госпожа Нинова еднолично управлява БСП, останалите са безгласна буква. Личи си, когато говорите лицето ви излъчва злоба и завист, борба за власт, надмощие. Ето защо рейтинга ви падна! БСП не е столетница. БКП е столетница.

МАРО, КАКВО ИЗЛЪЧВА ЛИЦЕТО ТИ, КОГАТО ХУЛИШ УМНИТЕ, А ТИ СЕ МИСЛИШ ЗА УМНИЦА И КРАСАВИЦА?

Баце се е изхабил вече, и физически, и политически, и като лидер, и като човек. Време е. Ще боли, но каквото си надробил, това ще сърбаш.

Видяхте ли сега кой стои зад майките с деца с увреждания и защо тези майки все недоволни от предложенията? БКП ги инструментализира и използват децата с увреждания за постигане на политически цели и сваляне на правителства! СРАМ!

бива ли да си толкоС проС

БКП и дружките им от ислямистката групировка ДПС кога ще искате вот на недоверие заради варовика в асфалта?

Само Селяйдин не остана закрилен от майката червена орлица дрогарката Нинова!В Сливен 3 тъмнисини другарина потрошиха патрулка ,а дрогарката Нинова как ще защити тези нелегални борци среу монархобойковизъма?

Незабавна оставка безсрамници!!! ХО ХО ХО

Само президенска даржава ще спаси българия нито ГРОБ нито БСП нито ДПС тия освен да се карат за кокала като озверели хиени нищо друго не правят забрана със зокон сички партии и партийки национализация на енерго земеделие промишленос туризам и тогава ще има пенсии по високи заплати явно вече стана че тая демокрация не я разбираме и си мислиме че всичко е свободия и можем да си правим кото си искаме

Е КАК НЕ ОТИДОХА ДА ЦИВРЯТ ЧЕРНИТЕ ДРОГАРКИ ПРИ ДРУГ ДЕПУТАТИН ОТ ЦЕЛИ 240 ,А ОДМА НАМЕРИХА ПРАВИЛНИТЕ ДРОГАРИ ПРЕДИ ВОТА ЗА НЕДОВЕРИЕ- КУРНЕЛА НИНОВА И КУТЮ СПИНОЗНИЯ ,ВОЖДА НА ЧЕРВЕНАТА ПРОПАГАНДА!

Другарката Нинова,отново зае правилната позиция!

Колкото и да съскаш власт няма да видите!

Курнелия е на всяка манджа мерудия. Да каже точно какво е направила нейната партия за тия хора, като е била на власт! Едно голямо нищо! Сега с чужда пита помен прави. Гадове лицемерни.

Стига бе, Нинова! Има ли протест в последните три месец, на който да не цъфна и който да не оцапа в червено. Само настройваш хората срещу протестиращите. Борисов може понякога да е излишно толерантен, но е наясно, че след подобна изцепка просто не му остава друг ход. Той ще я поиска. Друг е въпросът дали този нагъл тип ще я подаде. Но ти, разбира се, пак ще обвиниш Бойко.

"Борисов може понякога да е излишно толерантен..." Ха-ха, не бъркайте политическите плонжове на Баце с толерантността!

ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА НА ЛИЦЕ С УВРЕЖДАНИЯ С ЖИВИ РОДИТЕЛИ- 2000ЛВ, дЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА НА СЪЩОТО ЛИЦЕ С ПОЧИНАЛИ РОДИТЕЛИ В ДОМ- 133 ЛВ СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ. ЕТО ТОВА Е В ДВЕ ДУМИ РЕФОРМАТА НА ЧЕРНИТЕ ДРОГАРКИ НА МАЯ МАНОЛОВА- ДА МИСЛИМ САМО ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ТРЪТКИ,А ДРУГИТЕ - ДА СЕ ОПРАВЯТ!

Пак популизъм и закани от другарката , от която нищо не зависи!

Само като си представя,Нинова,лудото Ленче ,дрогираната Лечева ,киро клюна, Кутев,кьоса Зарков,Славчу артелчика,ахмака и др.такива образи,че имат претенции да управляват държавата, бих гласувал и за Бин Ладен,но не и за тях.

Мда,ти си прост и ТОЙ е прост и се разбирате.

Днес троловете на ГЕРБ са особено активни. Да не би да им плащат двойна надница?

tonk11

И тези сега що са се изтапанили до нинката? Нали не беше политически протеста? Нали беше за свята и чиста кауза? Нали политиката нямаше място в техните дела? Що дават на нинова думата? Ама 150 милки се делкат нали? Всичко е разрешено!

Абе Нинова обещаваше да дава всеки месец от своята заплата по 600 лв на нуждаещи се. ....да сте чули да дава..ха.ха

Дава я. Скоро писаха някъде...

и къде е това "някъде" я дава..ха.ха.ха

Щерев, за какво ти служи интернетът?!

е може ли инфо къде дава Нинова 600лв всеки месец на нуждаещи се?

Корнелия Нинова дари 600 лв. от заплата си за деца с увреждания 01.06.2018 13:20 „Пожелавам ви да оздравеете и да бъдете много щастливи”. С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова дари част от заплатата си на деца с увреждания. Тя припомни, че преди месец БСП е внесла предложение за намаляване на депутатските заплати с 600 лв. „То беше отхвърлено, но тогава обещах, че въпреки това всеки месец тези 600 лв. лично аз ще ги дарявам на едно болно дете или възрастен човек, който има нужда. Днес го правя за тези деца, които са сираци, нямат родители и ги гледа баба им с много малката си пенсия, с която не може да се справя. Днес правя това първо дарение и ще го правя всеки месец, както съм обещала за някое от тези дечица”, каза Корнелия Нинова.

Симеонов безспорно направи гаф, но и за майките не е напълно прав - това не са просто кресливи жени, това са брутални, напъващи се да бъдат пробивни като видиеви бургии създания, от което ти става жал както за мъжете около тях, така и за децата, не само заради болестите им.

А дано станеш креслива жена!

Това, на Лелка Зелка, си е чист политически курвалък!

Таз е пародия от всякъде...!!!

Оставка на Симеонов?! При положение че ББ НЕ ПРИЕМА оставката му, защото ТОЙ имал ДОГОВОР С ПАТРИОТИТЕ?! ОСТАВКА на ББ!!!

Нинова лошото е че ти и тия около теб сте същите боклуци.

Не, в пъти по-големи боклуци.

Пак да повторим: Може да се скъсате от плюене и хулене, но за мнозинството хора фактите са налице. Наглостта и простащината на Валери Симеонов нямат граница! И то не за първи път! Продължавайте да си плюете, ама след няколко дни ще коментираме къде е Валери Симеонов. Струва ми се, че няма да е в правителството. Казусът става сложен, защото предстои гласуване на вот, а освен свадата със Сидеров, сега се прибавя и тази тъпа изцепка. Според мен Валери Симеонов е "Пантелей Пътник"!

До края на деня оставката на Симеонов ще е поискана. И Главният бушон пак ще се спаси.

ХАЛВАДЖИИТЕ,УЧИНДОЛЕЦА,КАПУТА ,БЯЛАТА ЗЛАТКА,КАПУТА,КУРНЕЛА ТЕХНОИПЕКСА ,МАЯ ОБЩАТА,КУТЮ СПИНОЗНИЯ - НАЙ ГОЛЕМИТЕ ОТРЕПКИ НА БЪЛГАРИЯ БРАНЯТ ,,МАЙКИТЕ,,,ЗА КВО ГОВОРИМ= БОКЛУК ДО БОКЛУКА,МИЛА МОЯ МАЙНО,ЛЮ! КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ 9 БАИРА СЕ НАМИРАТ!

Лош е мат'ряла в тая държава ... и за съжаление стои начело :(

От заразените кочове на баба и дора до черните черните вещици на мая общата,не остана боклук в държавата ,която да не използва за да се добере до властта,доргрката нинова и със селяйдин ще спи само за да падне Бойко!

Толкова е "социална" БСП,че за това е приютила всички милионери!

Ако Кутев и Нинова са водачите на тези протести, то аз подкрепям Симеонов!

Подкрепям !Оставка ...на цялото правителство !

БСП е партия с лява политика - т.е. социалната насоченост е много силна. Затова БСП подкрепя всички социални искания и протести ! Нещо неясно ? Ако ще говорите за Техноимпекс - това беше мноооого отдавна. Сега говорим за друго !

БРАВО!!! Виц на седмицата! Не, на годината! БСП и социална партия?!! Бухахаха! Мухахахаха!!

Недей шикалкави, а кажи направо, ти подкрепяш ли наглостта и простотията на Валери Симеонов?! Не Нинова го дърпаше за езика да се държи просташки!

Я си спомнете ,какво обещаваха на майките преди изборите с Костинбродските “разкрития”. Щяха да увеличат детските надбавки веднага. Сформираха правителство( с Орешарски) и забравиха за обещанието си . Забравиха и много други обещания, да не се задълбочаваме,но сега са тръгнали да плачат , че не се дава на този или на онзи.

Чета коментарите и се чудя на неадекватността на основната част от "писателите". Един набеден вицепремиер, който не става и за чеп за зеле, обижда майките на децата с увреждания. а те ми се хващат с Корнелия Нинова. Пишете по същество бе, госпожи и господа, а не водени от политическите си убеждения. Пък ГЕРБ го защитавайте колкото си искате, това си е ваша работа, но бъдете все пак обективни.

Ами, опитваме се, но Корнелия Нинова на всяка манджа меродия, бре и то с доста политически пристрастия. Не е ли така? Превърна й се във фикс идея да го бута това правителство, като че ли изборите ще спечели....

Мадам Корни е готова да сключи сделка с всеки, който я доближава до властта. Ляв, десен, екстремист, популист, демагог, и изобщо всякаква сволач, е мила на Мадам Корни, стига да бъде забелязана. Нещастията на хората са стихията на Мадам Корси (освен СПА центровете). Във всичко вижда политика - в катастрофите, в чумата, в глобалното затопляне, във фалитите на фирмите. За всичко е виновна властта сега, но не и властта в която иска да влезе Мадам Корни. Тогава пак друг ще е виновен. Празните приказки са силната страна на Мадам Корни и останалата червена върхушка около нея. Мадам, яхай червената метла и ни освободи от присъствието си! Молим ти се най-настоятелно и постъпателно!

...нещо каза ли ....

...не може да четеш, или просто си заядлив по природа....

АБЕ ДА СТЕ ЧУЛИ НЕЩО ТАКОВА..ХА.ХА ТОВА ОБЕЩА НА 4 МАЙ 18Г :Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви, че ще дава "личен пример" и всеки месец ще дарява 600 лв. от заплатата си на нуждаещ се гражданин. Поводът за заявката е отхвърленото предложение на левицата за промяна в Правилника на Народното събрание, с което депутатските заплати, а оттам и тези на президент, премиер, министри и т.н., да бъдат намалени. Сега месечното възнагражданение на народния представител се формира от тройния размер на средната работна заплата в обществения сектор, който се изчислява всяко тримесечие от Националния статистически институт, плюс надбавки за участие в комисии.

ами, тя да не би с обещания за даване да е гепила техноимпекс? гепила е го е с точно обратното действие-присвоянане с пълни шепи!

г-жа Нинова какво ТЯ какво е дала на тези клети жени та е застанала пред тях и е позинала от лакомия за власт,или си е платила да е там със пари дадени и от разни бенчовци,защо не се откажат всичките депутати от бсп от заплататите си и да ги даряват всеки месен на тези жени,или преди няколко месеца г-жа биволица даде едни 600 лева пред камерите и с това се изчерпа всеотдайността и,защо тези жени се продават ефтино

БСП е партия с лява политика - т.е. социалната насоченост е много силна. Затова БСП подкрепя всички социални искания и протести ! Нещо неясно ?

абсолютно неясно е, защото партията на техноимпексата, кирчо контрабандата, р.овчЪ, гуцанов, бенчо ролса, гергов, васил василев-приватизатора на завод мраз и още хиляди знайни и незнайни "левичари" от партитята ти е лява, точно колкото корна е балерина. а корна изобщо не е балерина, както сам виждаш...

Госпожата си сложи ботокс ,опъна кожата и парите свършиха!!

Бот. Игнорирайте.

Аман от тая!Мине ,не мине време и хайде,яхва метлата!Не се погледне колко самата тя е уязвима.Когато правеше бандитската приватизация на Техноимпекс,а после беше и в комбина с Р.Овч и Вальо Топлото беше по-ниска от тревата,а сега се опитва да се прави на майка Тереза.За никой не и дреме на тая нагла интересчийка,интересуват я само властта и парите.

Аман от тая!Мине ,не мине време и хайде,яхва метлата!Не се погледне колко самата тя е уязвима.Когато правеше бандитската приватизация на Техноимпекс,а после беше и в комбина с Р.Овч и Вальо Топлото беше по-ниска от тревата,а сега се опитва да се прави на майка Тереза.За никой не и дреме на тая нагла интересчийка,интересуват я само властта и парите.

Кака ви Курррнелия пак е яхнала метлата. Ама няма да се добере до власт.

що ми се струва, че Нинова няма да се добере до власт ако и ще Симеонов да го изгорят на клада пред МС. А дори и да се случи колкото и невероятно е това, ще забрави за тея майки още преди да е свършил изборният ден... Което впрочем обяснява крясъците на майките - искат нещо сега, а не след избори може би...

Абе келеш, какво общо има Нинова с простотията на тоя КРЕТЕН - ПАТЕРИЦА на гърбавите???

Кретен - техноимпексовец

има доста общо с това любимата ти тетка, облещен некелешо! тетката се ръга да вземе властта, за да "оправи нещата" (сигурно щи оправи нещата в България, както "оправи" техноимпекс). но има един "малък" проблем-тя миналата неделя загуби катастрофално дори местни селски избори, та какво остана да спечели парламентарни избори. затова й остава да вряка лицемерно, лъжливо и истерично от трибунката на НС...

Симеонов ,заедно с Борисов да си ходят ....наглеци ...

Предлагам дрогарката нинова да тръгне със шапката да събира паре за соцално слабите, само така ке се реши проблемо. Кога сичкете богати функционери социалисти се бръкнат и дарът паре.

Нормално би било при това положение премиерът да подаде оставка на правителството заради изказването на Симеонов. Ако бяхме нормална евцропейска държава, това щеше да е факт. За съжаление държавата се нарича България.

и за радост сме БЪЛГАРИЯ а не джендърия

Лукумката тя ще реши всичко с магическата пръчка, ей така ще манне с нея, ке удари един кючек гюбек и извънземните от чинията ще изсипят благодат , защото блаженни са вярващите.

PEYTSCH

!е кой се извинява, ма ? Наричате Системата УБЕЦ, а хленчите за пари...

Ако ми бяха дали целия Техноимпекс, щах да помогна на майките. Но сега не мога - едвам свързвам двата края и едвам събирам пари за самолет да ходя през месец до САЩ до синчето. Иначе - Бойко е виновен. Но ако ми дадета властта не само тохното ще взема , но и всчки импекси.

Хайде, опитай се да ми вземеш Техноимпекс.