Нинова: Борисов се бетонира в енергетиката за 5 г. напред

Лидерът на БСП припомни, че новите партии в парламента са отхвърлили предложението на левицата за мораториум на сделки и смяна на бордове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато трябваше да подкрепи ИТН ,за намаляне на субсидията от осем на един лев,тя подкрепи ДПС и ГЕРБ,Сега и били другите виновни,че не я подкрепят.

А БСП за колко години се бетонира ? Нали едва преди пет години освободиха Овчаров от борда на АЕЦ Козлодуй? Когато БСП се бетонира е друго . Всички разбраха,че Теменужка Петкова има намерение да купи ЧЕЗ . Никой не разбра,е ЧЕЗ го купиха евро Холд (руска застрахователна компания)

Дали е руска или американска компания .Щом си плати както трябва,останалото не е важно.

Защото си мръсна гад. Никой не ти вярва! Лъжкиня. Имаш определени зависимости от Тиквата Не подкрепи протеста Застана на страната на тиквата за референдума Застана на страната на тиквата за субсидиите Не подкрепи президента Селска фиба. Сигурно с наглостта си, ще предложите правителство. Обрахте народа със скапаната приватизация Направихте кредитните милионери Създадохте мутрите Прокудихте децата в чужбина Олигарсите Първанов, шеф ма мафията в България, Овчаров, Гечев , супер милионери Кучка

Всъщност той не прави нищо по-различно от това, което правехте вие, след като напускахте властта. Затова тази жалба на Нинова я разбира по-скоро като съжаление, че не се е бетонирала тя, а някой друг.

"Тя припомни, че новите партии в парламента са отхвърлили предложението на левицата за мораториум на сделки и смяна на бордове на отиващото си правителство до избор на ново" Я почакай! Помислих че монаториума е само срещу продаването на болниците? Сега пък било за смяната на бордовете!? Практиката на: да вкараш свой кадри на важни постове преди оставката си. "Пет пъти предупредихме, че "моделът Борисов" в момента се окопава. Пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание" Пет пъти бяхме за това и Пет пъти за иначе, но в последствие греб се Бетонираха за ПЕТ години!? Като представяш така нещата е прекалено явно че си измисляш всичко това! Г-жа Лъжа нещо се препъна с новата си пропаганда.

ти досега къде спа, че не би алармата, ма КУРнелииооо..

Който го мое го мое,който го немое мучи отстрани за зоб ... приятна оставка ...уморените конье кво ги прааат?

ами съглашателството на "протестърските" партии с герб е ясно, какво се чуди Нинова. А изненада за скоростта няма, който следи политиката е разбрал как герб пробутват закончетата си с послушното НС - нищо не обсъждат,просто Боце внася, преди това е договорил постове,"договори, подкрепа от дпс, хвърлил е някоя друга пачка от "жипката" и герберския парламент директно гласува и не пита, не обсъжда, не спори, а честито!Няма изненада и за "протестните" партии- драпат си за кокала,единствено Нинова си остава както винаги на поста, тя е единствения грамотен и кадърен политик.Затова герб плюят денонощно по нея,а станишо и др патерици не закачат и си живеят комфортно под герберското крило.

Боко се е бетонирал в енергетиката и не само там, защото е по-бетонен крадец от Корнелия. Сега на нея страшно и се иска да почне отново да рие с гъза си и гепи дебело, но ще си счупи путката в издигнати от Боко бетонени стени!

Защо наистина ИТН, ДБ и Манолова оставиха на ГЕРБ време да сложат свои хора в цялата администрация с Нови 5 годишни договори? Ако бяха приели предложението на БСП и миналата седмица... ГЕРБ нямаше как да го направят ? Защо?

защото си много тъп!

Смаятай колко е захлупено БСПто да не може да се отърве от тази другарка.

Няма ли кой да й припомни максимата, че нов таковата със стари такивата не се прави?

Борисов не е глупак знае какво прави.

Нинова: Борисов се бетонира в енергетиката за 5 г. напред Kъде се бетонира бре Нинова , да не е в някой от блоковете на АЕЦ КОЗЛОДУЙ.

Тоя МОРАТОРИУМ има ли някакъв юридически смисъл, дефиниция, прецеденти в които е прилаган? Със законодателна власт да решаваш проблеми от компетентността на изпълнителната власт?! Изобщо тая патка (просто не намерих по подходяща дума) на ясно ли е какво ще се случи с всички фирми подизпълнители по договори с държавни предприятия? Без съд без да се определя кой е нарушил закона и кой не - МОРАТОРИУМ. Това дори народния съд не го е правил. Там отделно са съдили всеки.

Ами, уви - имаме прецедент в Българис с един мораториум. Върху обслужването на външния дълг. От Луканов. Всички помним, до какво доведе това.

Глей ся, како Нинова, Не се прави на щипана госпожица - нищо страшно не е станало. Номерата на управляващите в администрацията сме ги гледали, гледали, гледали ... Абе знаем ги. И ти ги знаеш, щото си ги правила лично - в една всезивестна и после приватизирана фирма, в която се подвизаваше под дадения ти от Костов прякор "Синята лъвица", а после и в едно министерство - преди СтаниШеф да те изрита щото май не си поделихте комисионните. Това за което квичишщ, са държавни фирми, холдинги и компании. Най-лесните трикове, които всеки дошъл на власт прави са три: 1) принципалът (министър, МС или друга институция) е в правото си да направи промяна във всеки УС и да изрита неугодните 2) преобразунат се дружествата и неугодните се изритват 3) за изритване на неугодните държавни служители се прави реорганизация от типа "смяна на табелката" (напр. Дирекция "Внос на царевица" се реорганизира в Дирекция "Алъш - вериш с царевица"), с което се дава законна възможност да се обяви масово преназначаване на служителите, вкл. и държавните служители и за неугодните просто няма места и те изпадат зад борда, защото пак по закон, всеки ръководител има право да си назначи екипа, с който ще работи и т.н. Така го правехте по-рано, при ГЕРБ (поради грандоманското им крадене) придоби масов характер и държавните институции и фирми бяха налазени от пълчища калинки... Сега пак така ще стане. А твоята протегната ръка към партиите на протеста е доста плосък и прозрачен опит да се прикрепите към тях и да се пишете, че не сте от статуквото. Една лъжица мед с поне 5 капки Новичок.

е права. Баце отдавна си е скрил чекмедженцата. Сега пак е на мач.

Няма договор, който да не може да бъде прекратен. Има усовия, които не могат да бъдат изпълнени при прекратяване. В случая за редови членове на борд на директори, няма голяма драма. Днес сса те - утре други.принципалът решава, кои ще са. Никой не е вечен. Никой не се избира там за да векува. Както са назначени, така и ще ги осовбодят. Нищо страшно. освен, можеби пропилените надежди на госпожата и г-н Овчаров. Много го обичат този сектор те.

Орално Нинова. само орално... За друго вече не ставаш...

само така можеш да го поемеш

Как може някой да се назначи в някое дружество с договор за определен период! Това да не е концесия! Като му дойде времето ще ги изринат калинките до крак!

Не се е бетонирал ББ, а почетния председател. Но вие това го знаете.

Корни, освен да лаеш друго можеш ли да правиш ????

Еми, може бетонира се

Ся не мога си спомня как го каза ама по спомен - леля Таня речи че предложението на Корнелия за мораториум е некадърно написано и е калпаво кат закона дет го писа Бойкикев за избора на Каскетя. Те затва речи че не са я подкрепили- оти Курнелия не се спавила юридически да го улижи и щял да падни в съда.

а за юридическити улизвания щом леля Таня вика че е така, няма причини да не и вървам. Оти тя е майстор- вади зайчи от шапката си и сутеньор от панделата

И какво като падне в съда? Ще се върне ББ на власт да си докадрува ли?

Нинова не се излагай тези работи не стават за 24часа.

Ще има голяма чистка, ако Нинова вземе властта. Тя разчисти партията си, та какво остава за бордовете на държавните фирми.

Тази власт няма да види. Свидетели сме на последни приритвания.

Тази се чуди кво да мрънкоти та да не я ритнат от бспето.Много важно,че назначили нови..... като дойде новата власт данс ще им вземе достъпите за секретност и ще ги ритнат, голем праз....

За вас, комундета, лапането свърши отдавна!

Комундетата на ГЕРБ продължават яко да лапат.

Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват.

г-жа Нинова за времето и със очилатия айдук Овчаров във аеца,какви ги вършеха