НИМХ предупреждава за опасно високи температури

Предупреждение за опасно високи температури е в сила за цялата страна за 29 юни.

Обратно в новината

Коментари - НИМХ предупреждава за опасно високи температури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"простите" турци да си разхождат бебетата с количките през нощта, зарзаватчийниците да работят, всичко да е отворено и да свети и като дойде жегата да затварят кепенците, а тия тук тиквеници ни мъчат да им работим и да мрем като мухи, за да си подменят служебния автопарк и цунат още някой имот или далавера с горива, постове и каквото им падне? В Европа не виждат ли, че един народ загива?

Че някои от нас пукнали от жега и слънчев удар. За говедата важното е да тичаме редовно и рано на работа, да сме на лице при проверка, да не можем да мръднем някъде на сянка и изпием нещо разхладително, че следват обяснения! Така е у нас, чожвекът е данъкоплатец, електорална единица, егн, популация и какво ли не, само не и човек! Приятен ден. Ще оцелеем напук на тъпите чиновници.

Асеновград гори, а тук с новини за топло време само ни занимават

какво имаш предвид, никъде няма новини за пожар в Асеновград?!???

Гори склад на завод "Химик" в Асеновград

Какво каза колегата Емил Чолаков? Споко, днес гръмотевичната буря, на синоптик бг не се случи. Събота - 40, Неделя - гръмотевици, Понеделник - 25. (пак синоптика). Живи и здрави, времетото, както дойде...

Начи, хората у нас са тъпи и трябва НИМХ да им поясни, че 40 градуса е температурата на сянка, а на слънце е 60!!! Не се шегувам- това трябва да е агитацията.

Нали ФАЩ отказаха дори и минимален напън нещо да направят, за да помогнат..... Само гледат да крадат в несвяст. Ами с такива говеда няма нищо положително да ни се случи.

Абре здрав прав нищо ти нема и тва става за секунда и ти пребледнява изравняваш границите на кръвното върти ти се главата все едно си се въртял нали знаете на т-образно с ръце на е дно и място и сядаш долу и двигателните ти действие на ръце и подобни онемущяват !!! става въпрос най-вече за наистина с проблеми или стари хора например баща ми който днес бяхме заедно рабтихме и пуф..внимавайте с природата

Времето е супер! От много години работя на открито и прекарвам свободното си време на открито. Мога да почувствам дискомфорт при температури над +42-3 (на сянка). На морето съм без чадър (не от безпаричие). Обожавам слънцето и жегата (с риск да си навлеча тежки кожни заболявания)

Да си жив и здрав Баце . :)

Направо невероятно-жега на Петровден.

А в рейс 100 е 100 градуса !!!

А в някои автобуси е 70 градуса.