Никой всъщност не знае какво ще направи Русия след това

Предупрежденията на Запада за бъдещите планове на Владимир Путин стават все по-силни, но не и по-убедителни

Обратно в новината

Коментари - Никой всъщност не знае какво ще направи Русия след това | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Никой всъщност не знае какво ще направи Русия след това" - как може да се очаква от един доказан идиот, като владо путката, да се предполага, какво щял да направи еди кога си ...

След това Русия ще ви го нацепи до сливиците

Импотентна пРоссия скоро кръв ще сере ... Понял ????

Елита е боклука на повечето държави които участват в политиката те създават войните защото печелят от това, някой растят на джоп и политическа власт други само на джоб, заради такива умират хиляди.,а такива като Тегаренко и Денков са щастливи защото целуват гъзове в американското посолство.

Браво на преводача! Поздравления за интелигентния превод. Всичко се разбира на български.

Автора е наивен про-руски поддръжник! Нашите барем едни копейки прибират!

Русия не знаем какво ще направи. Но САЩ да.... Целта на САЩ е да обезкървави Русия бавно като не ескалира никога един конфликт до ядрена степен. Трябва да направят ядреното оръжие неизползваемо. И начинът е да запалят много и дълги конфликти около Русия и вътре в самата Русия. Така след няколко години, а най добре десетилетия, тя ще рухне сама... Стратегията не е лоша, ако живееш от другата страна на Атлантика, но е много много лоша за нас европейците. Западна Европа вече не служи за нищо на САЩ. Страни като Полша са по верни партньори с повече гъвкавост и армия, отколкото традиционните западняци. Една запалена Европа не плаши изобщо САЩ, даже е добра идея за отслабване на Русия. Ниско бюджетна идея при това. Само трябва да разпуснат НАТО. Може ли Русия да издържи 10г мащабна война с 2, 3 или $ европейски държави. Сигурно не... И ето как Берлин може да стане новият Дамаск

Хайде, честито НАТО се съгласи да направи фонд в размер от 100 милиарда евро с военна помощ за Украйна (по 20млрд годишно) в следващите 5 години.

Не слушайте какво ви облъчват от САЩ. Те търсят още къде да запалят войни, за да отвлекат вниманието от пропадащия долар! Не зная колко европейци са си загубили способността да мислят, но определено има много празни глави, които се поддават на всякакви внушения като си мислят, че техните правителства им мислят доброто.... свърши това време ще им кажа, ние сме само едни овце и в различен момент ни водят на заколение!

600 долара заплатка в Москва, 1500 евро в София? София под руския ботуш ли да бъде или Москва да стане като София? Кой е прост, а?

Не е важна сумата, а стандарта, който ти осигурява, ама си прекалено кух за да го разбереш това.

Парите не правят вече силата. Откакто парите започнаха да се издуват изкуствено, те вече не струват нищо. Пример, Западна Европа. Там живее най богатото население в човешката история и то с ъс сравнително равно поделено богатство на глва от населението. И кво? Последна дупка на кавала в геополитическите проблеми, последна дупка на кавала в разпредлението на световните ресурси и създаването на бъдещият свят.... Западна Европа е като арабите, пари бол, влияние малко....

Брей каква хубава мосъл-Когато всички мислят еднакво ,всъщност никой не мисли..."Описва ярко състоянието на мнозина европейци и американци....

Това че лъжат, че "няма да се спре" е очевидно за всеки самостоятелно мислещ човек. Малоумникът и с нападението над Украйна се вкара в задънена улица, и започна да лъже публично, активизира репресиите срещу собствения си народ. Няма сили за друга подобна авантюра, да не говорим, че вече е ясно че е луд и няма да има подкрепа вътре в страната си. Той няма агресивна идеология и поддръжка. Ще го ликвидират ОПГ около него в такъв случай. Та лъжите, че няма да се спре обслужват милитаристите в разни страни, които печелят от убийства на хора в големи размери. Те са истинската опасност за Европа, включително и у нас. Подобна милитаристична реторика трябва да се криминализира, както е с подкрепата на фашизма.

Другарю Кон (надявам се не си умореният Лавров), а ти какво предлагаш? Едното го разбрахме - да се криминализира милитаритичната реторика. Значи някой казал, че Путин няма да спре до тук и да го осъдим за милитаристична реторика - да така правят в Русия но с обратен знак- тези които са против войната ги пращат в колонии. Сега, такива мислители като автора на статията повтарят грешката, която сториха европейските лидери на Мюнхенската конференция - подариха части от Чехословакия на Германия, с надеждата и обещанието на Хитлер, че това му е достатъчно и няма да напада други държави. Единствен тогава Чърчил имаше смелостта да изрече пророческите думи в парламента - "Вие имахте да избирате между позора и войъната. Вие избрахте позора. Но Вие ще получите и войната"!!!? Сега се чуват същите гласове - да му дадем на Путин това, което е заграбил от Украйна, пък той да обещае, че няма да напада повече. И той, разбира се ще обещае. Както в реч само седмица преди СВО (нахлуването в Украйна) заяви "Ние никога няма да нападнем Украйна"!

както казах отдавна, Путин никой няма да напада освен Украйна! Това че са изтощени и др неща е едно на ръка, по- важното е че ще предотвратят влизане в НАТО на бедна държава, чието обществено мнение е лесноманипулируемо! Както се видя последните 10г. украинците им казаха че са разлини от руснците (или по-лошо "по-добри") и те взеха че повярваха! А това че са едни и същи го забравиха, заради ръководителите си основно, които гълтат милионни без да им мигне окото!

Какво ще направи Путин и това ли знаят евроатлантическите политици и воени? Пропагандата ,манипулациите и заплахите към европейските граждани от евроатлантиците надминаха стила и практиките на д-р Гьобелс.На всички ви е известен историческия факт за войната 1941-1945 г.и съдбата на Гьобелс .

Пълни глупости и зомбиране на хората за да могат да продължат войната ,с 145 милиона население .успя не може да си позволи това да държи в подчинение други държави ,всичко е за продължаване на войната до последният украинец и печалби от оръжия

Никой не знае ... ,аз знам, джуджето мирно и кротко ще си гние в земята, а келявите овце вятници, пак ще му търсят заместник ...

налЕ?... друго е да те управлява евруатлантик като кирчо, с коефициент за плодовитост

Аз доколкото си спомням, той Путин си обяви, че България е следващата, като идеята е НАТО да бъде наритано в границите от времето на СССР. Така че нашите евродупедавци да се готвят и да не си мислят, че ще се вдигнем да се бием за тяхното забогатяване или оцеляване!

Какво ще направи руската кочина ли..... ? Бог да я прости ха ха ха

сценарий на прословутата компютърна игра "Калл оф Дюти" или като история от романите на Федерик Форсайт,Робърт Лъдлъм и Том Кланси. ОБЕКТИВНА ИСТОРИЯ......ИСПАНИЯ,ПОРТУГАЛИЯ,ОСМАНСКИ ХАЛИФАТ,САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ ПРЕД НИЩО НЕ СА СЕ СПИРАЛИ ЦЕЛ СЛЕД ЦЕЛ....ВОЙНА СЛЕД ВОЙНА АФРИКА,БЛИЗЪК ИЗТОК,ЮЖНА АМЕРИКА,ЧАСТ ОТ АЗИЯ,ЕВРОПА.....ТА ИЗВОДИТЕ ИМ СА ВЪЗОСНОВА НА ЛИЧНИЯТ ИМ ОПИТ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИМ ИНТЕРЕСИ ОТ МИНАЛОТО ДО НАСТОЯЩЕ ВРЕМЕ..... ЗАЩО ОНИЯ ЛОНДОНСКИ ПСИХОСОЦИОПАТ САТАНОМАСОНСКАТА ПОДЛОГА ДЖОНСЪН С РАЗПЛЕТЕНОТО ГНЕЗДО НА ГЛАВАТА ПРЕД КОЙТО ДЖАК ИЗКОРМВАЧА ИЗГЛЕЖДА КАТО ЖАЛЪК АМАТЬОР ЗАБРАНИ НА СВОЯТА МАРИОНЕТКА ЗЕЛЕНСКИ ДА СКЛЮЧИ ПРЕМИРИЕ КОГАТО ТОВА БЕШЕ ВЪЗМОЖНО БЕЗ ТЕРИТОРИАЛНИ ЗАГУБИ ЗА УКРАЙНА....ЗА 10 ГОДИНИ...КОЛКО ПЪТИ ЗАПАДА ОФИЦИАЛНО ОТКАЗАХА ПРИМИРИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ОГЪНЯ.....А МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ...?!

„Руснакът иска ли война?” не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. Попитай храбрите момчета, които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа „мирна” там развяват. Литовец питай и поляк – за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как войникът руски в руски танк из Будапеща мирно гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как „мирно” руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля – кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО. Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как „миротворства” там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще премълчи, че от съсед „миролюбив” сега земята му гори „Руснакът иска ли война?” – от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: „Не!” Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

много поетично, ама - ако вземем да теглим чертата, всъщност колко войни са водили руснаците, и колко - САЩ, например, през 200-годишната си история? а французите /за тях май по-добре да не питам/...?

ей кво ли не правят, кви ли не глупости и пропаганда не бълват само и само да продължат войната и да накарат хората да не се бутуват срещу собствените си продажни правителства в Европа

първо трябва да се приемат фактите че Русия ще победи и нато не може да се противопостави на това. Всички тези догадки какво ще стане после показват жестоко отричане на тази реалност :))))

Нещо се размечта, а другарю !? Дерзай, мечтите са безплатни ...

Русия винаги е била срещу българите: 1861 – обявява се срещу българската църковна независимост. Руският посланик княз Лобанов съдейства на гръцкия патриарх да изпрати на заточение българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски. Лобанов организира и отвличането на архиепископ Йосиф Соколски, 1873 – враг е на българското освободително движение, защото успехът му би направил България независима, в това число и от Русия. Граф Игнатиев подкрепя обесването на Левски. В писмо до Горчаков от 25 януари той тържествува: „Софийската афера“, тоест смъртната присъда на Левски, е приключила с „щастлив изход“, 1876 – в Райхщатското споразумение Русия декларира, че създаването на голяма българска държава е изключено. Същото е потвърдено в Будапещенската конвенция от 1877 и в Лондонското споразумение от 1878, подписано непосредствено преди Берлинския конгрес. Очевадно е, че Санстефанският мирен договор е един фарс за пред българите, 1878 – подарява на Сърбия населените до тогава с българи Нишко и Пиротско. Подарява на Румъния Добруджа с изключение на южната й част, 1881 – опитва се да наложи пълен контрол над България. Изисква погасяването на Окупационния дълг, равняващ се на 32 тона злато, който ние изплащаме почти петкратно, включително с издръжката на руските бежанци от болшевишкия терор, 1885 – обявява се срещу Съединението, подтиква Турция и Сърбия да ни нападнат, отзовава руските офицери от нашата армия, 1886 – организира преврат срещу законния български княз и при финалния му неуспех Русия апелира Османската империя да нахлуе в Тракия, а „българските“ русофили, начело с Драган Цанков, призовават официално с „махзар“ султана да окупира България. На 6 ноември Русия къса дипломатически отношения с България, 1902 – посланикът на Русия в Цариград Зиновиев лично издейства назначаването на сръбски владици в Македония. Той заявява: „Политиката на Русия е Македония да не стане никога българска“,

1903 – ултимативно предупреждава България да не помага на Илинденско-Преображенското въстание. Посланик Зиновиев настоява пред турците „по-бързо и решително да потушат въстанието и да използват повече оръдия“, 1909 – с протоколите, подписани с Турция и България, Русия заменя несъбираемото си вземане към Турция със събираемо към България, което си е класическа изгодна за руснаците сделка. Това е неизгодно за нас, защото ставаме длъжници на Русия вместо на Турция, на която не сме имали намерение да плащаме и с която сме пред война, но е руското условие за признаване на независимостта ни, обявена на 22 септември 1908. Когато болшевиките идват на власт през 1917, анулират всички дългове и вземания на Русия поради простата причина, че дълговете са в пъти по-големи от вземанията. Това е друг изгоден за Съветите акт, който се оказва изгоден и за нас като длъжници. 1912 – подкрепя енергично Румъния в претенциите й за Южна Добруджа. Руската идея е да се насочат румънските аспирации на юг и да се отклонят от руска Молдова, 1913 – застава на страната на Сърбия в спора с България, а руският цар отива за риба при пристигането на българската делегация, което довежда до Междусъюзническата война. Подтиква Румъния да ни нападне: На 13 юни, три дни преди избухването й, руският посланик в Букурещ Шебеко информира румънците за предстоящата война и настоява крал Карол да мине Дунав, 1915 – обявява война на България и бомбардира Варна, 1916 – напада България едновременно от югозапад – Македония и североизток – Добруджа. Бомбардира трикратно Балчик, 1923-25 – подклажда Септемврийското въстание и комунистическите метежи и атентати у нас, 1934 – контролираният от Москва Коминтерн обявява създаването на македонска нация. Това решение е поддържано и насилствено налагано от българските комунисти до 1963, 1941-44 – инициатор е на комунистическия терор, 1944 – обявява ни война и ни окупира, налагайки кървава сталинистка диктатура и т.н. и т.н.

Отношението на Русия към България е резюмирано от Аксаков през декември 1885 в бр. 24 на вестник „Русь“ с думите: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия“. Русия е срещу България, защото ние й препречваме пътя към Цариград и Проливите, а през 1912 й ставаме дори и съперник (29 ямболски полк превзема два от редутите на Чаталджа – последната отбрана на Истанбул). Русия винаги е била срещу нас и на страната на сърбите, защото: Първо - Сърбия не й препречва пътя към Проливите, защото е далеч на запад. Второ - в стремежа си за хегемония над южните славяни сърбите искат да откъснат австро-унгарските Словения, Хърватия и Босна. Това ги превръща в заклети врагове на Австрия, а оттам и на Германия и съответно във вечни руски съюзници. Така започва и Първата световна – сръбски краен националист убива австрийския престолонаследник в Сараево и Русия застава зад Сърбия. Другата руска идея е, че колкото по-слаба и разделена е България, толкова по-зависима и управляема е тя от Москва. Затова са срещу нас. Не от лошо чувство, а от интерес.

Тиквеник несусветен(това си е чисто бългаска думичка,както и думичката тоже, нищо че ги броят,че са руски) Та къде остана годината 1877 в твоят отчет???През тази година какво се е случвало на българската територия???Или за това никой не ти е заплатил и за това нищо не пишеш,не че не знаеш историята на собственият си народ!!!!

През 1877 започва 11-тата (единадесета) Руско-Турска война за завладяване на Цариград и Проливите. На следващата 1878 година (научи ги годините) част от България получава свобода, което е нежелан за Русия резултат от завоевателния й порив.

Ако Русия толкова искаше да ни освободи можеше да го направи още на 14 септември 1829 г. По силата на Одринския мирен договор Гърция получава независимост, а Сърбия - почти пълна автономия от Високата порта. Българите не само, че не получават нищо за активната помощ, която оказваме на руските войски, но и 800 000 !! (от 4 милиона тогава!) наши сънародници бягат с изтеглящата се армия в Бесарабия от страх пред турските репресии. Впрочем те не закъсняват и последния половин век от Османското владичество е най-кървавата част от петвековното робство. На 9 септември 1855 г. британските войски превземат Севастопол и Кримската война приключва с поражение за Русия и много тежки за нея условия. Войната от 1877-78 е реванш за загубената двадесет години преди това война. Вярно е, че формален повод за обявяване на войната са кланетата през 1876. Също така е вярно, че България (кой знае защо и за разлика от Гърция половин век по рано??!!) получава частична независимост и то на мизерна територия - от Стара планина до Дунав. Окончателната и пълна независимост на България от Османската империя е обявена на 22 септември 1908 г., т. е. 30 години след края на Руско-Турската война от 1877-78 г. Впрочем това е акт на Княз (след това Цар) Фердинанд и българското правителство, на който Русия се противопоставя сериозно, поради което новото царство е признато от Великите сили една година по-късно.

ей какви идиоти неблагодарници има само, ужас, заминавай за Анадола тогава ве, като не ти харесва в освободената от Русия България

Ами точно Русия и русофилистиците искаха да ни пратят в Анадола: 1886 – организира преврат срещу законния български княз и при финалния му неуспех Русия апелира Османската империя да нахлуе в Тракия, а „българските“ русофили, начело с Драган Цанков, призовават официално с „махзар“ султана да окупира България. На 6 ноември Русия къса дипломатически отношения с България,

Не мога да разбера даващите "-" на този коментар! Въпросът ми е повече от простичък - написаното отговаря ли на историческата истина? Дали стремежите на руската империя по това време са били за разширяване на икономическото и политическото ѝ влияние (те земя си имат достатъчно) или да "освобождават" когото и да е било, ей тъй само, от алтруизъм...

ей тоя идиот пак си знае неговото, ами айде и аз така да те питам, ти ако имаш брат и видиш, че някой го бие ще отидеш ли да му помогнеш щото ти е брат или ще отидеш щото после ще ти даде 100лв? те и французи, германци, англичани имат амбиции за влияние ама никоя от тея държави не е дошла да ни освободи, що ли?

Забелязъл съм, че русофилите когато няма какво да кажат започват с обидите, а въпросът е съвсем логичен. Както се казва "когато фактите говорят и боговете мълчат". Но аз искам да попитам друго: имаш четирима братя и виждаш, че на улицата ги бият; отиваш и помагаш на трима от тях, след което си заминаваш и оставяш четвъртия да го правят каквото поискат.... Така как е? Защото историята е такава каквато е. Русия и Турция воюват цифром и словом дванадесет пъти (включително ПСВ). Ние получаваме свобода (пак ще кажа - на по-малко от половината от днешната територия на България, а всички знаем, че днешните ни граници не са съвсем адекватни, меко казано) едва при единадесетата руско-турска война. Всичките ни съседи до един са освободени доста преди нас! Защо? И по каква причина/и цялата борба за национално обединение на българите в периода 1878-1918 г. е саботирана именно от Русия?

Това, което направи в Афганистан – обра си крушите!

Войната няма да приключи докато Русия не се сдобие с технология за изкуствен интелект.

Очертава се къмМнение 2374г. СеСеРе тогава може да създаде изкуствения интелект

Просто и ясно:-Това, което се приписва, като "планове на Русия,са в същност плановете на НАТО и ЕС:-повече влияние, повече пазари,повече природни богатства,повече роби срещу дрънкулки и т.н.

При обединението на Германия и при падането на комунизма САЩ и колективния запад поеха ангажимент НАТО да не се разширява на изток, нещо което е отбелязано във протоколите при водените разговори..Това не беше спазено и сега обвиняват Русия че иска да завоюва нови държави. Тъй като Русия е заплашена от НАТО което се пприближи още повече до нейните граници тя взе мерки за защита, тъй като нейните противници искат да е разчленят на части. Освен това със СВО тя защити своите сънародници в Украйна които бяха подложени на терор от бандеровците, ученици на Хитлер, които дойдоха на власт с преврата през 2014 година.

Ей сега войната да спре, да се подпише мир на съществуващите фронтови линии, САЩ/НАТО са спечелили. Ракетите са придвижени с хиляда км на изток и на юг. Беларус е обкръжен, Петербург е на право мерене, Москва - ей къде я. Но пък и самата Русия ще може да се похвали с победа. Украйна никой не я иска голяма - нито Изтокът, нито Западът, както преди не я искаха като ядрена сила. Единственият смисъл от продължаване на войната е взаимното изтощение на Русия и на Европа. Все ще има някой заинтересован.

Да ти кажа, по-добре Украйна да е ядрена сила, спрямо дръгливите кочини - пРоссия, Иран, Северна Корея ...

Мислиш ли, че двамата с теб можем да договорим това?

НАТО и САЩ са обкръжили Русия от запад и е заплашват с нападение, но тя е ядрена държава и държи стратегическите си ядрени оръжия/ ракети , подводници, стратегически бомбандировачи, в постоянна бойна готовност. Даже и при едно внезапно нападение ще и останат средства за да отговори и да унищожи гъстонаселените западни държави и гъстонаселените океанските крайбрежия на САЩ, където живее 80% от населението.

Леле страх.Раздавайте памперсите .А иначе от вас никаква файда да ви завладява всички наред.Джендъри безполезни!

Радвам се, че мога да отговоря на този толкова сложен въпрос. Путин сам си каза, но ще сумаризирам за тези които не са разбрали или не "четат между редовете". Руските войски ще завземат бавно (с минимум цивилни жертви) Харков и Одеса. Ще отрежат достъпа на Украйна до Черно море. Когато стигнат до Приднестровието, ще го анексират след референдум. Тръмп ще спечели изборите в САЩ и ще се договори с Путин за спиране на войната. Зеленски ще сдаде властта и ще отиде да си живее в имението в Лондон. Украйна ще получи про-руско правителство. Украинците, емигрирали в чужбина ще си останат там. Ние ще продължим да внасяме земеделска продукция от Украйна с обеднен уран, манган и други остатъци от горенето на снарядите. Европейските държави пък ще обявят победа, защото има "мир сключен при техните условия" и ще се надпреварват за поръчки за възстановяването на Украйна. Евроизборите ще доведат на власт анти-военни политици, поради което санкциите ще отпаднат. След това всички ще си превключат телевизорите на канал "Тайван". Накратко: ако не си тормозите рускоезичното население, няма да видите руски войници.

Или просто ще стопим лагерите на руската икономика, до положение да не могат да воюват и да се изнесат от Украйна. Което е едно и доста просто условие, за разлика от вероятността с твърде много условности, например, че Тръмп ще е новият президент, за което можеш да забравиш и ти, и шефа ти от тролската ферма. А междувременно Украйна получава още повече оръжие и самолети, дори някои европейски държави ще вкарат войски в тила на украинският фронт. А? Така как е?

И като се събуди???

И като се събудих, майка ти се надвесила над мен и духа.

Бахти глупостите. :)))))) Русия дали ще спечели или загуби не може да плати не само за възстановяването на Украйна, а дори и за самата себе си. В момента, парите изтичат за война. Това не са пари, които ги имат. Следващата зима в Русия ще е още по зрелищна. Тази не знам дали разбра за авариите. :) Всичкит тия рафинерии дето им удариха украинците имат нужда от малко повече от една боя. Освен да завземат една територия трябва и да я държат. Тъмните улици на Одеса ще се напълнят с руски трупове... Досега каквото са взели не е годно за живот след "освобождението". 3 блока със съмнително качество, не е точно въстановяване. :))) Да имаш идея защо Киев не тормози, рускоговорящите в западна Украйна? Украинците в Германия масово говорят руски. Топлите чувства към русия са много кът обаче.

И в България е пълно с украинци. Всички говорят помежду си на руски.Но ненавиждат руснаците.

Каква манипулация известно е че огромна част от европейската аудитория единствено и само чете и не проверява нищо след това тук всъщност е и основата на тази манипулация за последващи агресивни действия на Русия всички всички които тръбят разпространяват и поддържат тази идея Трябва първо да отговорят на един въпрос защо защо защо защо Русия да напада съседни държави или други европейски такива Путин вече го обясни няколко пъти на нас допълнителна територия не ни трябва допълнителни ресурси също не ни трябват така че какво точно обосновала това твърдение че руснаците ще продължат разбира се в фермана който е написан тука статия като от глава от книга този първи и елементарен въпрос не се разглежда Нали вече казахме хората само четат и са манипулирани но почти никой не си прави труда да проверява на второ и трето място Честит контрол или Честита Демокрация Изберете си сами по западному атлантико демократично му

SirBob

"Разбира се, тези западни експерти, които отправят ужасяващи предупреждения за бъдещите действия на Путин, се опитват да убедят западните граждани (и Конгреса на САЩ) да осигурят повече помощ за Украйна и повече пари за европейската отбрана." Ето къде е заровено кучето. Путин очевидно няма намерение да напада никого. Идиотите твърдящи обратното, просто се опитват да измъкнат пари. Това е всичко.

Да, той и Украйна нямаше да напада... Верно ли не помниш как 3 дена бяхте като насрани путинофилите. И чак след това се върнахте с пълна сила от "Стига истирии, няма да нападна!" отидохте директно "Той даже много ги бави!". :)))))

Абе Пффф не изглеждаш добре образован и информиран.Само сляпа омраза не е достатъчна за победата над Русия.

SirBob

Абе идиот, верно те бива само да пъфкаш. Къде ги видя ти три дни, бе?

SirBob

Много си объркал фактите, момче. Смени наркотиците :))))

ВИЖТЕ КАКВО КАЗВА ШЕФА НА ТАТАРСТАН : СЪБУДЕТЕ СЕ , НИКОЙ НЯМА ДА НИ ЗАЩИТИ , АКО НИЕ САМИТЕ НЕ СЕ ЗАЩИТИМ , Т.Е. НЕ МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ НА МОСКВА : Военна операция в Украйна , 03 април, 18:23 Миниханов каза на бизнеса след удара с дрона: „Събудете се, момчета!“ Сутринта на 2 април дронове атакуваха Елабуга и Нижнекамск. Ранени са 14 души. Ръководителят на Татарстан обяви знак от Всемогъщия, че е необходимо да се защитим Ръководителят на Република Татарстан Рустам Миниханов, говорейки на Международния енергиен форум, каза, че във връзка с атаките на безпилотни летателни апарати (БЛА) е необходимо „да се събудим“. „Всевишният ни дава знак: „Събудете се, момчета, никой няма да ви защити, освен виес самите“, каза ръководителят на региона. Според Минниханов ПВО решава проблемите си, но „ние трябва да решаваме такива въпроси сами, всяко предприятие, всеки обект, всяка община“.

Я някой знае ли какво ще направят САЩинистите след това или преди това или когато и да е от днес нататък ? И защо когато Русия почна да прилага политика, подобна политиката на САЩинистите базирана на 'защита на демокрацията' в целия свят, само че Русия я промени като 'защита на руснаците в Украйна' . А и една защита а и другата защита е подчинена на принципа: Не искам да съм ПРАВ , а да съм ПРЪВ !

В САЩ няма нито е дин специалист по отношение на Русия !!! Изводите и в последствие изказаните заключения са смешни и недалновидни !! На Русия НЕ и трябва нито Полша , нито Литва , Латвия или Естония !! На Русия и е достатъчно в близост до границите и да НЯМА ракети и войски на "миролюбивото" НАТО !!!!! Тази база в Румъния за 25 000 бойци/и семействата им/ за какво и е на САЩ и НАТО ????? Това е потенциална цел, която ще бъде унищожена за 2-3 минути !!!! ЗАЩО тези хора трябва да умират?? Няма логика, няма и смисъл !! Защо в с Кабиле Ямболско подготвят ракетните площадки и строят жилища за контингент от САЩ ???? Защо искат да натикат кораби в Черно море--обикновенните българи НЕ искат !!!!

Специалисти има, но в момента не им дават думата. Изчакай да минат изборите и тогава Тръмп ще си каже тежката дума. Америка не е само латиноси, войнолюбци и либерални педерасти, там има и нормални, които сме болшинство.

Прав си промосковски кривчо :)) когато москалите нападнаха на 22 февруари 2022 г Украйна , ние казахме , че украинците ше паднат за 3-4 до 5 дена , а ей го на 2 години продължава тази война ! Освен това първите месеци в Украйна нямаше никакво западно оръжие , нито танкове , нито БМП , нито Хаймърси , нито Пейтриът , нито 155 мм оръдия !

Ами ето, щом с една Украйна две години се мъчат каква заплаха може да са за Европа или пък САЩ???

ИМА НАТО - ИМА ПРОБЛЕМИ. НЯМА НАТО - НЕМА ПРОБЛЕМИ!

Дай Боже! Дай Боже след като Путин унищожи укронацистките изроди да не се спира в Украйна, ами да намине да разчисти и у нас, че много шорошки боклуг се е насъбрал! ".

Аз най напреед ще мина с права кожена лопата да ти разчистя задръстеното задно дворче !

Западняците имат късмет, че Путин е благ. Ако Медведев беше начело на Русия, с неговата импулсивност и слабо търпение, можеше да няма вече Лондон и нато изобщо.

Руснаците започнаха да се записват на договорна служба от желание да отмъстят на фашистите за Крокус. Всеки ден, според военното им ведомство, до 1,7 хиляди души идват в пунктовете за подбор в цялата страна, за да се запишат на военна служба.

1,7 хиляди = 1 700 000. Демек за една седмица и всички руснаци ще са под пагон. Абе за нищо ги нямате тези числа.

Кой е виновен, че си прост, дебил? 1,7 х 1000= 1 700

е въпроса, а къде щеше да спре НАТО, ако не ги бяха ударили руснаците през кунките. След нацифицирането и въоражаването на Украйна 45 -милионна Украйна на границата на Русия какво следваше?

А ве промосковско писенце ..ако съм искал да прекълцам Московия , щях да я опраскам по време на пиянката Елцин , нямаше пак тогава да принудя всички бивши съветски републики да върнат на РФ своите ядренни аресенали !

Как е настроението ве, миндилии :)

Настроението ни екстра , 2 години утилизираме москалета без да падне и косъм връз войник от Нато !

След като денацифицира всички укросвине? Му ха ха ха :)

руснаците живеят над океани от нефт .газ..и целата Менделеева таблиа , но вижте как живеят В Руската Федерация /Русия/, живеят 148 млн. души, от които: - 29 млн. нямат водоснабдяване - 35 млн. нямат канализация - 78 млн. нямат интернет - 90 млн. нямат автомобили - 110 млн. никога не са напускали пределите на страната - 5 млн. са регистрираните алкохолици - 9 млн. наркомани - 2 млн. психично болни - 1 млн. туберкулозно болни - 2,5 млн. заразени с ХИВ-вирус РФ е на ПЪРВО място в света по: - предумишлени убийства - самоубийства - изоставени деца - потребление на хероин - търговия с органи и хора. И една част от българите искат и ние да живеем така ⁉️

Бе я един немит за усраина :)

Ъхъ...и видяха перални за сефте в Посраина...Миличкото...Миче

Ти кога за последно беше в Русия? Аз бях 2017 -2021 година там и такива неща не видях. Видях руски инженери със заплати над 200 000$ годишна заплата, та дори продавачи в МЕТРО (същото като в България) със заплати над 2500$ на месец. Забелязах, че нищо от това което имам в САЩ не липсва в Русия. Явно сме били в различни русии или ти никога не си бил там, а си платен трол.

И това сигурно е в Москва нали, столицата на империята която смуче кръвта на всичко друго.

Значи вече отписахме усраина, а? Му ха ха ха :)

Пълни глупости! Русия ще вземе, това което е нейно, Украйна никога няма да е в нато! Извратени мозъци пишат всякакви глупости!

Най-после една балансирана статия. Аман от жълтопаветни либерално идиотски коментари за войната и Путин.

И какво тозно ти хареса от статията - че пусин е възприеман като равнопоставен .... Нищо подобно, пусин е обследван подобно на психично болен, преди да го приемат в лудница ....

Ате слава кокаина и яко бандерина :)

Муха...как може Путин да е равнопоставен на презокоеанската мумия... инбдобританчето...швабския кренвирш....Бабоеба или Урсула гинеколожката!? Надей се....там да се равнопоставят с тиквата ...Магнитский...Кирчо и Кокорчо..

Какво ще направи Русия ли.. ами ще ритна два пъти с крака и ще умре..ха.ха ха ха

Ше ви наибе :)

аз знам... ще ви разкатае фамилията джендърска...това Русия го прави веднъж на век.. 17 - поляците....18 шведите....19 -Наполеон...20 Хитлер.. сега презокеанските мумии и частния им клоун-наркоман

Мисля, че не е редно путака да му се дава повече инициативата ... Трябва да се изненада бивша пРоссия и да се удари изпреварващо и то в Далечния изток ... Гарантирано там ще може да се отхапи гомлямо парче от разлагащото се тяло на бившата педерация ....

Ма ади де...поемай..инициативата де...не се радвай

Инициативата е иззета от бившата държава пРоссия .... Явно не си забелязал, че бивша пРоссия днес е наритана в кюшето на човешка цивилизация и никой не я бръсне за слива ... с малки изключения на такива като теб неуспели в живота ....

Май си от паралелната вселена...дето Хамерикания и европуделите са света!?

Но да...те са просиите...точно описание...дълговете са трилиони и вече по 120 % от БВПто..и то фиктивното..не и реалното

Ясно е как ще свърши всичко. С по 1 гъба във Фашингтон и Лондон

Аз мисля, че ще свърши както винаги е свършвало за руснаците .... "Хотели как лучше, а получилось как всегда" - ето така ще свърши за рнаците и пРоссия на никого няма да липсва. Повтарям за трудносхващащите чебурашки - НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВА !!!

Точно...ходиха в Париж...Берлин...сега Лондонабад е на ред

В Хага, там свършват всички.

такова се появило. Много мъдра наридна поговорка. Продължавайте да ръчкате с ръжена и зверчето ще стране звяр.

Путинката е една малка уплашена, комплексирана, крадлива руска мишка, а всичките му поддръжници са малоумни! Това е истината!

Ма иначе добре денацифицира две милки укросвине де :)

И непрекъснато поставят на изпитание търпението на Путин, а то не е безгранично. Много добре знаеха за предупрежденията с прекрачването на червените линии от 91-ва, но се направиха на разсеяни и резултата не закъсня.

И какво ще стане, колхознико? Ще се ядоса Путю и ще стигне до Киев за 3 дни???? Това не го може! Или да Стигне до Лондон за месец????? Това пък си е направо фентъзи филм!

Всъщност не за 3 дни а за 3 мин сатаната стига от Крим до всяка точка на укр . 1 мил убити и осакатени и повече от 10 милиона избягали от страната . Западна Европа пред банкруп , невиждана мизерия в САЩ , възход на Китай . Това че днешния бай Ганьо ходи по кръчми и са е разпищолил не значи че утре няма пак да надене антерийката и отново Андрешко

Гледането на первий е вредно за вашето ментално и психическо здраве

Къф первой те бърка , ма ? Живея в САЩ . Доходите ми паднаха до тия на някой камерунец . Ако си мислиш че бг ше мине метър , дупи те лаже. Бг тв не глеАм , за разлика от вас (ма) . Ай сиктир

Какво може да се очаква от Русия ли? Русия не се спря нито в Чечня, нито в Грузия, Нито в Крим. Нито пък е минавало даже десетилетие от цялата ѝ история без да си измисли смъртни външни врагове, които я застрашават с унищожение и единственото спасение е да се защитава до последно. Когато няма външни врагове се стига до вътрешни размирици, защото едва тогава на народа му остава време да се замисли за собствената си съдба и успява да осъзнае мизерията си на фона на разкоша на целия политически елит.

В САЩ е много по-голяма мизерия от Русия. Пълно е с бездомни мизерници

Те в САЩ са си мизерници и за това няма спор, но ти колко време си пребивавал в Русия, че се пънеш за няколко копейки повече?

Аз знам какво ще прави Рашка след войната... ЩЕ ГЛАДУВАААААА И МИЗЕРСТВАААА !!!

В украйна и ЕС и сега гладуват и мизерстват. Европейците дори не се къпят и замерят парламентите си с лайна

Бате, как ти звучи 2000 евро МИНИМАЛНА заплата???? И рускини има по 100 евро на корем :) Готови са на всичко горките блядки само да не се прибират в рая на Путю!

Бате как ти звучи 2000 евро заплата, квартира 1000 евро и 500 евро сметки. Разбирам ги европедерасите че пестят от топла вода

Ти ако плащаш по 1000 за квартира вместо да изплащаш жилище трябва да си пълен олигофрен. Отделно пък на 2000 заплата да живееш в квартира за 1000 трябва също да си пълен олигофрен.