Генерал защити Николай Цонев в съда

Бившият началник на ГЩ на армията ген. Златан Стойков даде показания по делото срещу ексминистър Николай Цонев, като защити сделката за купуването на мобилен завод, произвеждащ хангари.

Обратно в новината

Коментари - Генерал защити Николай Цонев в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА АКО САДЪТ ОСЪДЕШЕ ЦОНЕВ,СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ В ЯЙЦЕТО,СЕЛЕАТА ЩЕ ЗАБАВИ ГОЛЕМИЯТ ЗРИВ!!!НАПРЕТЕ АТОМИ! ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО ВОДАТА ОТ МАРС.

Как тия ламаринени хангари ще защитят контингента ни в Афганистан от талибанските ракети?Пък и да е икономически изгоден този цех за ламарина,то трябва да произвежда поне за армиите на Турция,Гърция и Румъния.

Нарушени са правилата за планиране,програмиране и бюджетиране валидни за МО,както и указанията на финансовото министерство.Не случайно парите за този цех за ламарина са взети насилствено от бюджета ва ВВС ,а не са планирани нарочно като капиталови разходи на самото МО.Отделно армията гъмжи от складове и укрития от които се чуди как да се отърве.Отделно този цех би бил икономичиски изгоден,ако правеше хангари поне и за комшиите Гърция,Румъния и Турция.Добре,че се размина оборудването на контингента в Афганистан с такива хангари,че щеше пак да се повтори Кербала.

По-голяма мижитурка от този С.Симеонов не е имало. В момента 1/3 от личния състав на БА не е чувал за него. А и как да го чуе, като е една пионка в ръцете на министъра!

Ами каквато ни е държавата, такива са ни и генералите. Няма откъде да внесем нито Наполеон, нито Суворов.

Кой ти говори за снимката бе ХХХ, не приемай нещата буквално.

Отчаяните дебилни гербери измислят всякакви дивотии за да поддържат изсмуканите си обвинения каква е тая щуротия съдят го че не спазил протокола при закупуването на мобилния завод . Жалка картинка

За твое сведение на снимката са Николай Цонев и неговия адвокат Васил Василев.

Само физиономията на този наречен "генерал"говори ,че той е никой.Поставен послушко и некадърник от друг един "генерал"който все още кадрува.

Да си разделат присъдата и откупят това дето са КУПИЛИ!Аман от СГАН то генералите са ни повече от войскарите а военните пенсионери повече от работещите.Не е страшен комунизъмът страшно е след "НЕГО" АМИН Б.Г.

E те всички са навързани като свински черва , единият крадец защитава другият крадец Ще строим хангари , ама то няма армия ,ако трябва ще купим и машина за миене стъклата на самолетите за 20 милиони , нищо че няма самолети , важното е далаверата да върви Всички съсипаха тези крадливи комунягчета, сега горди социалистчета Върнаха България 20 години назад

комуняго-социалист+ чалгаджия =?? Правилно, ББ и СС! Ха-ха. Стига глупости, че тези конструкции се използват във всички държави от НАТО. И такъв шум за 8 млн. поръчка? А за 80 млн. за винетки за Цв. Бориславова!

Пак циркове - Цонев са го обвинили за възможно най-голямата глупост и най-вероятно това дори не е престъпление. После ще го оправдаят и накрая - всички доволни. А ние лапаме муи и гледаме представлението.

Сама по себе си сделката не епрестъпление. Престъпление е, ако реалната цена е многократно по-ниска, ако няма предмет на сделката, ако няма нужда от такова оборудване.