Коментари - Повдигнаха нови обвинения срещу Любомир Павлов за 4 престъпления | dnes.dir.bg
назад

Повдигнаха нови обвинения срещу Любомир Павлов за 4 престъпления

На Любомир Павлов са повдигнати обвинения за укриване на данъци и пране на пари. Общо престъпленията са 4. Наложена му е парична гаранция от 100 хиляди лева, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов, цитиран от БНР.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха нови обвинения срещу Любомир Павлов за 4 престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като че ли перат парите на Софиянски.Той с какво се занимава сега или си има милиончета от по-рано

Нещата малко по малко отиват към монопол. Първо бяха държавните пари, после телевизиите и вестниците, след това алкохолния и цигарения бранш - Булгартабак (уж чрез Руска банка), последва Виваком, утре сигурно и БДЖ ще поеме по познатия път (джоб). Не вярвам Павлов и Донев да са чисти като сълза, но докато конкурентите им използват тясните връзки с прокуратура и власт и нашето лесно манипулируемо съзнание, лека по лека си взеха своето ..

Според мен, е най-добре да го застреляме.

Завидлив народец сме, толкова завидилив, че понякога сме слепи за явното. Милиони не се правят с копане, но милионерите правят работни места. Тоя сега ще го гърбят, конкуренцията му е собственик на половината медии в държавата и си е медия на властта. Това, че властта е обвързана с медиите трябва да ни притеснява. Въпросния Г-н, заедно с другия обвиняем - Донев, осигуряват хиляди работни места, едно е сигурно - парите в гроба няма да отнесат ;) Кофтито е, че като народ много оглупяхме, пускат ни стръвта и веднага лапаме :)

за мен властта сега действа на следния принцип- ако не си от техния отбор (Мишо бирата) ще ти намерят цаката. Особено ако се окаже че това е изгодно на архтектите на това управление. ББ ЦЦ. При положение че почти всички наши бизнесмени си имат слаби места- то голям бизнес не се прави от семейни спестявания, кой повече кой по малко крали крил, и никой от тях не е насладил милионите на бащите си- винаги ще се намерят услужливи прокурори-!!! да повдигнат обвинение, особено ако тези бизнесмени не слушкат или пък НЯКОЙ ОТ НАШИНЕ МОМЧЕТА ИСКАТ ДА ПРИЛАПАТ БИЗНЕСА ИМ. Възпитание на послушанието. И като се знае че българинът мрази богатите-ето ти добра обществена среда да пратиш в съда всеки който си пожелаеш.

Явно си готова да защитиш всеки престъпник защото мразиш властта? Май ти си хейтър...

такъв е стилът.....

Точно и ясно...с този съд и полиция най-много да ни изгонят от ЕС..

Любо пъпката лично не е създал нито едно работно място но е разплакал доста майки

Бареков ти ли си? Че аз и ти не сме отворили работни места не сме. Аз съм бачкатор, а ти пропагандатор на собствените си "лъжи", надявайки се на лавинообразно присъединяване на хейтъри. За всеки умен човек е ясно, че атаките идват от групата на Пеевски, за която явно работиш :) Може да съм прост бачкатор, ама не съм прост човек ;)

Въх, завалъ! Как може да обвинявате Любо Пъпката? Тоя кристално чист човек, който след големи лишения и пестене от закуски постигна това богатство.

Не считам ,че тия два вестника са толкова важни за Тиквата и Цурко ,напоследък все по-малко се четат ,но че Пъпката и Донев са престъпници е неоспорим факт ,само че трябва за тях неотлъчно да закачат Софиянски и Антоан Николов с които източиха ОБ . Дано този път некадърното следствие и прокуратура успеят да ги заковат ,но се съмнявам защото Пъпката веднъж прибраха ,но естествено се измъкна ,за Софиянски да не говорим ,той вече е "доказано"невинен.

Да не забравяме Ковачки, освен Софиянски и още знайни и незнайни "бизнесмени", започнати с гръм и трясък при едните и опра вдани при следващите, важен е купона.

И ЗА ДОНЕВ И ЗА ПАВЛОВ ПЪЛНА И НЕЗАБАВНА КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО В ПЛОЗА НА ДЪРЖАВАТА И НИКАКВИ РАЗХОДИ ЗА СЪД НЕ СА НУЖНИ.

Питам се ЗАЩО никой не се интересува от това КОЙ повдига тези обвинения? Дали ТОЙ не е вложил част от своите бизнес интереси в това, ТЕЗИ двамата да бъдат елиминирани като конкуренция?

Пълна конфискация на имуществото ти и ти в затвора. Добре ли е ?

Абе най-добре всички в затвора - без съд и присъда ! Всички, които на теб не ти харесват де - тези, които ти харесват няма да имат проблеми ! Няма нужда от доказателства - единствената вярна е твоята преценка ! Така е по Европейски и демократично - нали милиционерче !

И Донев и Пъпката сега ги пречистват през съда, както навремето пречистиха Софиянски и сега той е чист като сълза и парите му също.

Да се предявят обвинения и срещу адвокат Тодор Табаков, заграбил пенсионен фонд "Доверие".

Човекът е НЕВИНЕН!!!Чист като съlза!

ПИНОЧЕТ-ООО... може оня Пол-Пот, в краен случай...Йосиф Джугашвили. Със сигурност ще ни оправи който и да е от тях!! Позор! Всичко гние и мирише та се не трае... :((

Клиенти та синята идея

А Явор Нотев е депутат. Това не влияе ли на съда? Не разполага ли с повече лостове за влияние? После съдът защо не е обективен. Кога депутатите ще престанат да се занимават със странична дейност, а не с преките си задължение?

Ако този е невинен човек, то аз съм трамвай! Но тези обвинения не е ясно колко ще издържат в съда. Че са крали, крали са, но дали ще могат да го докажат, или всичко ще е поредния кьор фишек за нас баламите.

това хич не интересува Борисов и присъдружния му физкултурник. Важно е да се награбят вестниците им и до изборите тези двамата да бъдат помачкани, че вестниците им да не пречат на слънчевия портрет на тандема ББ-ЦЦ. Пък лед изборите каквото сабя покаже.....ББ и ЦЦ най- много да са нар. представители т. е. недосегаеми... за съда де....

Как е възможно народен представител, какъвто е Явор Нотев да се ангажира като адвокат при това на такава компрометирана личност. Не е ли забранено на народните представители да "извършват частен бизнес"?!?!?

Че който е станал депутат, не е ли вече с етикет "Компрометирана личност"?? Кой може да стане депутат в България? Изключвам най-лесната възможност - магарето Марко! Купа сено на ден и ще реве по поръчка, тикме в бутана. В Бг. от Алеково време депутати стават най-безсрамните партизани. Гочоолу и Дочоолу винаги са налице, на тях им се продават със 100 000 лева за да ги издигнат, изберат за депуткатат, а после с далавери да си ги върнат поне с една нула повече отзад. Депуптат в Бг. е синоним на продажник, на Менте, Мозък, Фурнаджийска лопата марка Яни Я., прасе от породата Фидосия и ред други фауни. Депутатите са най-отявлените лобисти на всеки милиардер-милионер, мераклия за печалби в България. Който не е опитал, само той не е сполучил. Депутат е синоним на перкенде, на гьонсурат, е защо не е и адвокат!? А всеки адвокат е прелетната птичка, пощенския гълъб с пачки от обвиняемия към съдия и прокурор, падат големи проценти комисионни и хонорари, много пачки.Най-лесно е адвокат да стане депутат, никаква разлика в далаверата.

С тези гаранции да не стане като с Галеви?

Нашето криминално подземие на власт, наречено ГЕРБ в тон с кошмарното ни настояще очевидно ни готви сценарии, в който има следното разпределение. Данев - премиер, Любо пъпката- финансов министър, Алексей Петров - шеф на новата милиция, братя Галеви - ГДБОП, Маргините - на опиатния и пияндурски туризъм, Стоичков Камата - на външните работи с английски език, и все в тоя дух. Циганските катуни ще станат пример на Европа за начин на здравословен живот сред природата, чалгата и просташките анадолски маанета - балета, а медиите - книгите. И тъй като по додохи сме под тези на негрите, нас просто няма да ни има Вашите деца - също. А сега си помислете, ако сте трезви.

Как може човек да напише толкова глупости в толкова малко текст?! Недоумявам.

съгласен съм само пропусна да сложиш и станишката като министър на забавленията и гей заведенията,доганчо за шеф на мелиорацията и костофф като директор на авиопревозвачите а царя....ще е шеф на хазарта и всичко ще си е на мястото:)))))))

сме трезви, а ти?

d4

Любо Пъпката не беше ли лекар по образование? К,ви финанси, к,ви вестници, к,ви вили по Ривиерата?? Ама така става, когато си учил за едно, а се занимаваш с друго... Пълна експроприация на експроприираното!!! И за него и за другия измамник - Донев! Не се накрадоха, ей....

Да,бе!И кой ще го направи?Сега ще ги поразходят няколко години по бюрата и след това съдът ще се произнесе,че няма доказателства....за каквото и да им повдигнат обвинение.Този филм го гледаме нон-стоп.

По е важно кой го снима тоя филм , и ще стане ясно дали ще има някой осъден или ще остане всичко на филмовата лента?

Ми не знам да е практикувал и един ден. Обаче помня, че в най-голямата криза по времето на Луканов не можахме да отидем на летището на работа защото нямаше бензин, обаче Любо Пъпката направи катастрофа с някакво БМВ последна серия чисто новичко на магистрала Тракия с някаква чудовищна скорост. После се почнаха едни супер скъпи операции и така до без край. Е те само за това да го осъдят мисля, че поне вече няма да стои така мазно по телеизията.

Хм, а бойко борисов не беше ли активен комунист с партийна книжка, не беше ли охрана на диктатора тодор живков, не беше ли мутра съдружник с алексей петров, маджо и пашата ? Не беше ли и пожарникар ? Откъде ей така премиер ? Еми ей така дете - това е Бълхария - страната на неограничените невъзможности ! Според мен най-голямото престъпление на павлов е, че има Софарма - как така ще е негова, а не на цветелинка ! ана бас че като я обяви за продан и я купи "майката на народа" всичко ще утихне !

На изборна длъжност може да бъде избран всеки, дори и олигофрен

А кога ще изплуват на бял свят далаверите на Стефан Усмивката, без който нито Павлов нито Донев днес нямаше да са медийни звезди. Да не говорим за един който още е в сянка и беше юридически съветник на Крадеца, а сега адвокатства на вносителите на горива!!??

Господ забавя но не забравя - пилците се броят наесен...

Кога ще влезе в пандиза , кога??? Или тия с многото пари не влизат в затвора?????

Българският народ още не е дозрял да разбере,че не е важно ОТ КОЯ ПАРТИЯ ще е ПОЛИТИКЪТ,важното е ДА НЕ КРАДЕ!Тогава ще има пари за благоустройство и развитие!Иначе всичко ще отива в приближените на политиците!И пари НЯМА ДА ОСТАВАТ!Без пари НИЩО НЕ СТАВА!НАЙ-ВАЖНИЯТ въпрос към всеки управленец е КРАДЕ ЛИ?И ако има и най-малкото съмнение, че този кандидат е КРАДЕЦ,не трябва да го избираме.За НИЩО НА СВЕТА.Независимо от КОЯ ПАРТИЯ Е!Почтени хора от БСП,СДС,ДСБ и всички останали?Да заповядат!САМО ДА НЕ КРАДАТ!!! Лява или Дясна политика? Какво значение има каква политика ще се провежда, АКО НЯМА ПАРИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО Й? Без ПАРИ никаква политика не може да се осъществява. Ще има само МИМИКРИИ, предназначени ДА ПРИКРИВАТ КРАЖБИТЕ-вижте дупките по пътищата!!! ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ! ЗАЩОТО ТАЯ КРАДЛИВА ПАПЛАЧ КРАДЕ НАШИТЕ ПАРИ!!! И ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР Е НАРУШЕН! Общественият договор, който гласи Ние плащаме данъци, а вие, политиците управленци, ще ги харчите съгласно закона за бюджета, а не да ги КРАДЕТЕ!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ КЪМ НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ!

направо ме разтопи.....не разбрах тези от ГЕРБ крадат ли или не....Щото аз мисля че крадат..... и лъжат.... и преследват всеки който не е с тях... и са отмъстителни... и некадърни.... и правят МРЪСНИШКИ номера.....

krassikat@

Да, ГЕРБ КРАДАТ. КРАДАТ, повече от Доган и Р.Овч., взети заедно! Виждам, че ти мислиш така! И ще гласуваш за тия двамцата по-горе, вероятно, да ни управляват пак в коалиция. Всеки сам ще реши КОЙ КРАДЕ и КОЙ НЕ КРАДЕ. Моят призив КЪМ ВСИЧКИ е от тази гледна точка да се обосновава гласуването, а не по сини, червени, пембени и тем подобни. А КОЙ Е КРАДЕЦ, всеки сам ще реши. Аз лично този въпрос решавам "Според делата". Така, както Иисус е съветвал...

Подкрепям те напълно за това което си написъл - дано и другите да го разберат

Еее, за 22 години само това ли успя да проумееш - че всички които се изредиха във власта крадат като за последно.И как така до 89-та никой не крадеше, всички имаха работа,жилище, здравеопазване,образование и всичко друго за което сега само си мечтаете.И напразно си седнал сега да се молиш да дойде някой който не краде да те управлява.Няма откъде да се вземе такъв човек - защото причината не е в хората а в държавното устройство.Капитализмът произвежда крадци и мошеници - и Христос да туриш министър председател и той ще краде.Ама нали повечето от вас подскачахте по площадите и ревяхте - не щем социализъм - на ви сега капитализъм ,налягайте си парцалите и блъскайте за богаташите а те ще ви подхвърлят от време на време по някоя коричка...

защо Донев и Попов бяха удобни толкова време, а като се зададоха изборите и когато рейтингът на ББ и ГЕРб падат със всеки изминал ден (само такива като Мира Янова го "репат") изведнъж двамата станаха първи врагове на държавата. Случайно е сигурно това че атаката започна от ТВ7 която е свързано с пъпна връв с вестниците, които хвалят един човек под съмнение за минали връзки с престъпния свят, днес мин. председател. Сигурно също е случайно това че стане ли дума за тях двамата, ДЕЖУРНИ плювачи по сайтовете изпълзяват като гниди и ръсят мръсотии? ВСИЧКО ТОВА Е РЕЖИСИРАНО ОТ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ.

явно си погледнал надолу и си видял какво ти е паднало отдавна ,защо сега квичиш а не си купиш от сините хапчета,може и да се случи чудото:))))))))))

ако това ти е отговорът значи си дежурния днес по защита на Цвятко и приятел. Каже поне нещо умно. Или просто замълчи.

типични ПОРЪЧКОВИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ДЕЛА. Целта е ясна и вече беше посочено в "България днес". Човек на ББ е отишъл при Павлов и Донев и им предложил да продадат вестниците си. На кого за това може със сигурност да кажем- на групировката на Цв. валислев и двете прасенца които държат ТВ7 ВВТ и няколко вестника които възхваляват Борисов с-у тлъсти пачки. От държавните пари. ИДВАТ ИЗБОРИ. Както е казал американския посланик "" Борисов изгради PR машина, която му спечели подкрепа във всички възрастови и социални групи. Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи. (Посланик Байърли, източник: Биволь). Сега ТРуд и 24 трябва да затвърдят светлия образ на мутрата. Донев и осочено Попов, който има и без това лош обществен образ от години-!!!!! са ЛЕСНИ МИШЕНИ. Милиционерският, паракомнистически модел на преследване на личния враг, е в размаха си.

Журналистка на ТРУД или 24?

Другарко Грозданова, не се притеснявайте, напишете си името, а не този глупав ник - гражданка. Целокупния БГ народ е с вас, той знае колко много сте направили с мъжа си - Любо Пъпката и приятеля му Огнян Донев за цъфти и процъфтява. Дерзайте др. Грозданова ние сме зад вас, громете тази мутра ББ, дето ви пречи да си разигравате коня....

От мои лични наблюдения доста от журналистите му се мазнят на Бойко и без да им плаща и това е така отдавна. Любо Пъпката е крупен финансов измамник и това също се знае поне от 10-12 години. Отделно тези негови съдружници от Австрия не са случайни хора и няма да допуснат да ги разиграва човек, който не е чист и има начин това да излезе наяве - вече се случва. А дори повода за започване на разследването да е лична вражда, това е без значение защото той си е крадец.

Точно това казвам- че Любо пъпката отдавна е под прицел на различни обвинения и при това от ляво и дясно на политическите партии. В този смисъл той е стрелян НО НЕДОУБИТ заек. Лесна мишена. Това изобретателния ум на Цветанов и Борисов (мутренски манталитет) използват, когато МУ ИДВА ВРЕМЕТО- а именно, други двама средноевропийски мошеника се съдят с Донев и Попов. И тук идват те, много опитни в разчстване на пътя пред себе си- и на принципа двама се карат трети печели- заграбват ВЕСТНИЦИТЕ, нужни им за ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. С една дума-включват съдебната система в полза на политическите планове на двамцата. Нали видяхте с каква лекота прескочиха доклада на ЕС. Пука им за него. Сега на първо място е СПЕЧЕЛВАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. Това е поантата. И нищо друго.

това в селското ОФ ли го разправят или идваш в града на семинар за ограмотяване-всяка селска мома с набор от досиета и всичко знаят-шестаци тъпи:)))))))))

Теб и Донев ням какво да ви обвиняват повече. Свинец!!!!

Какво сте се заинатили с Донев, давайте вестниците на Тиквата и ще ви оставят.