Кокинов: Не трябва да се търси отговорност от делегатите, били нападателя

На нападателя на Доган - Октай Енимехмедов, предстои да бъдат повдигнати две обвинения – за хулиганство и за закана за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Кокинов: Не трябва да се търси отговорност от делегатите, били нападателя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откакто Коко стана публична личност като градски прокурор, не сме чули да е свършил някаква значима работа за 2 стотинки, освен да се перчи пред разни телевизии и кухи лейки/журналистки/.Понякога по ТВ говори по 20-30 мин. и абсолютно нищо не казва,защото и нищо не е свършил.За такъв башибозушки побой да казваш, че е естествена реакция е повече от глупост, а е преднамерена дезинформация.И от такъв прокурор да очакваш справедливо обвинение, все едно да очакваш Шварценегер да роди.Писна ми от неговите отговори на съвсем нормални въпроси..."и так може да се каже"... "това е следствена тайна"..."следствието още не е приключило/вече 5-6 години/ " и т.п.

Цял свят е свидетел че Октай вече беше неутрализиран, без оръжие и чак тогава пехливаните доказвайки своята вярност към своя фюрер се нахвърляха върху него с ритници по главата и се чуха ясно думите "убийте го", дори и гащите му свалиха тия манафи, гнусни ориенталци. Във всяка друга демократична страна те щяха да бъдат осъдени. Да не забравяме че американците осъдиха свои военни за гавра с цивилни в ирак!!!!!!

Защо след като е нямало никой от НСО за да обезвреди един нападател трябва да се обвиняват тези които макар и много емоционално реагираха. Ако беше някой от НСО направо щеше да стреля.

Това жалко, некадърно провицалистче КОКО прокурорко да му бъде отнето правото да упражнява професията правист - нито прокурор, още по-малко съдия, нотариус или адвокат. Такива скапаняци като него съсипват съдбите на хората, съдействат за завоюване на нови висоти на противния имидж на нашето правосъдие в очите на европейците и допринасят за ХАОСА в нашата държава!!

цел политика

Хора, имам една мечта: Мечтата ми е, да видя как народа се надига, как хванал подходящи уреди и с технически приспособления навързани един за друг като добитък са Доганя, Станишевия, Костов, Кокинов и всички техни съмишленици са водени към стената на плача- а именно мястото, където с по един откос ритуално се унищожава лицето на българския, комунистическо- бандитски елит! Тогава ще имаме шанс да се сложат в ред нещата! Ама ми е много силна тази мечта!

Tова е и моята мечта! Но ето, в Албания взеха Лиценза на ЧЕЗ! Защо не и у нас?!?!

Тоя Кокинов се "изсра" на метеното, и тотално ме убеди, че уникален гнусар!

коконо ти адвокат ли си или прокурор , веднага си хвърляй остовката калинка нещастна

Tова е саморазправа господин Kокинов или вие съе саучастник на тия измекяри които си превишиха правата типично за башибозуците в бг??

кокинов мога ли да дойда да та излепа един в жълтите зъби тогава????

Ало, Кокинов, метани ли са те избрали да правиш, прокуроре, или да налагаш върховенството на закона. Това не беше реакция, провокирана от уплах, това беше жесток, първобитен побой. Ти да не би да подстрекаваш към саморазправа? След като магистратите не си вършат работата, хората може да те разберат почти буквално.

Кокинов, за какви права се борят тези хора от ДПС И КАКВИ СВОБОДИ ИСКАТ ОЩЕ. оговори и се махни от прокуратурата. ТИ НЕ СИ ЗА ТАМ.

Ех,как искам теб или някой от семейството ти да го пребият така жестоко и животински,пък тогава да видим каква песен ще запееш!Единственото хубаво на цялата ситуация е,че Европа ще види какво може да се случи в Европарламента,ако приемат Турция в ЕС!

Ама това Куку още ли е прокурор?!

Всички видяхме истинските/ОЗВЕРЕЛИ/лица на борците за права и свободи-а ти продажен прокуроре НЕ!!??!!? За чии си поставен там?? Да не би Доганчо да ти е бутнал парички от хонорара за "Цанков камък"???

Ами да,също не трябва да се търси отговорност на шофьорите пребили друг такъв,виновен за катострофа щото е заплашил живота им и т.н,абе ясно е в че треторазрядната държава България всичко трябва да се решава с мермел ,а думата професионализъм да бъде премахната от българския език

Коки, Кокиии ако бях на твоето място до сега да си бях хвърлил отставката! Но не би -"ти го плюеш а то мисри че роса го роси" Язък за преподавателите ти в университета!! Сигурно ги е срам че са ти дали диплома!!

Абе ей палячо, в несмката преса се възмущават от това как бият човека, ти ги оневини. Това не е анадалоа няма място за саморазправа. А дали осъзнавате, че тия в същност си мислят че бият Българин. Жалко, че не се чува какво говорат на турски и какво му викат.

ОСТАВКА!!!!!!

И НА ТЕБ ДА ТИ СЪБУЯТ ГАЩИТЕ, И НА ЖЕНА ТИ, НЕКАДЪРНИК МАЗЕН.

Г-н Кокинов, след това изказване трябва да си подадете оставката. От страх за саморазправа и с Вас ли няма да повдигате обвинения. Тези подивели от ярост мъже спокойно можеха да убият нападателя. Тогава сигурно щяхте да кажете неизвестен извършител. По този начин подклаждате щенията на новия лидер на ДПС за международно разследване. Ама ако има такова дано да разследват и побеснелия елит на ДПС, че на Вас не Ви стиска!

Ако НСО си беше свършила работата, всички емоции и коментари щяха да са излишни.

Така ти се иска товарищ!Ама не НСО,а някой друг не си е свършил работата,продажнико!

кой

Коки Нов, Недопустимо е който и да било да бие , а прокурора да казва,че няма никакво противопхравно деяние. Утре ще се налагат и в НС,щом на такива форуми са позволени ритниците. Така ли ? Ама май някои семинари са пропускани в началните курсове. Юристите така не мислят и не говорят.А за прокурорите да не говориме. Коки Нов,никога не е късно човек да се орезили. Никога. Имахме вече един такъв колега,дето накрая си призна,че е Плод и ЗеленЧук !!! Работата отива на зле,май ?

Кокинов е една от най-корумпираните личности в българската съдебна система. Гнусна твар.....

ПРОКУРОР ДОСТОЕН ЗА АФГАНИСТАН ИЛИ ИНДИЯ.Е КАК ДА НЕ СЕ ГОРДЕЕШ ЧЕ ДИШАШ ЕДИН И СЪЩ ВЪЗДУХ С ТВА

Тъжна картинка , законите са изборни за едни има за други не .... Как може да не се подведат под отговорност ... нещастник си Коки , продължавате да ни гоните от родината ни....

Не разбирам каква е разликата в това да застреляш бягащ мъж, като в случая с Опиц и това да биеш и риташ вързан човек повален на земята. Това не може да се обясни с шок. Делегатите да си наемат адвокат, който говори български и да се готвят. Щом са решили да се правят на мъже пред камерите, ще си понесат отговорността като мъже, надявам се.

това е недупостимо за един прокурор от такава величина ,да говори така,ако не бъдат наказани побойниците, все едно не сме държава , и парични санкции да им наложат ,като те отидат в социалните домовеа ,а за вас кокинов ,време е да подадете оставка

Дайте Кокинов на делегатите от ДПС за 24 часа. После го търсете в различни торбичка...

Не разбирам, това зомби прокурор ли е или съдия?

Ако тази проява от страна на делегатите е нормална, то аз сега си затвърждавам за пореден път, че ние наистина жиевеем в държавата на абсурдите! След като се заведе дело срещу Енимехмедов, е редно да се заведе дело и срещу всичките тези делегати, които показаха на цял свят, че тук ни управляват лумпени и агресивни хора, които ако не бяха спряни, можеше да убият един човек пред стотици хора в залата.

само питам: какво сте се случи ако: в дискотека , посетител извади пистолет и го насочи кам управителят или някои от бодигардовете.....

Kокинов,понеже цял свят разбра що за боклук си.Призовавам Октай да съди биячите си в Страсбург,има достатъчно снимков и видеоматериал.Не заради друго а защото нашето правосъдие на " НИВО" :

Директно за самоуправство.На кадрите се вижда кой какво прави.Ако на тези тъй наречени партийни активисти не им се потърси отговорност,значи България не е правова държава,а Кокинов след подобно изказване трябва да подаде оставка.

Добре ли си?

ОЗАДАЧЕНА БЯХ ОТ КОКИНОВ, КОИТО НАПРАВИ ИЗКАЗВАНЕ ПО НАЦИОНАЛНОТО РАДИО : "РАЗПИТАХ ГО, ИСКАЛ Е ДА ГО УБИЕ " СЪМНЕНИЕ ЗА ИСТИНА НА ТАКЪВ РАНЕН ЕТАП ОТ СЛУЧКАТА.

абе хора, радвайте се че Дянков не беше там той да"напляска" момчето, че тогава вече наистина щеше да стане страшно Сега шегата настрана, Кокинов утре ако те видя по Графа, и афектиран от това ти антиправово изказване те наритам в мазната зурла 5-6 пъти ей така, щото съм изненадан, нали и на мен НЯМА да ми повдигнеш обвинение?

И кокинов да си пусне пак клипчето да види, че доста след афекта продължиха ритниците, даже след като изведоха момчето от залата имаше тъпаци, които подтичваха след него и го ритаха! За афектирането разбирам, но ако това бяха нормални разумни хора щеше да има най много 2-3 ритника само в началото. След това би трябвало да си овладеят гнева и да се осъзнаят. А тия явно живеят с убеждението, че всичко им е позволено! Кокинов, не си мисли, че българският народ не вижда това!!!

Тоя да не дрънка глупости! Изобщо не беше нормална реакцията на хулиганите-депутати! Нормална реакция щеше да бъде да се бяха измели от пътя на охраната и да се бяха скрили. Да нариташ в главата така някого, особено след като вече е обезвреден, е линч, а това е противозаконно!

Абсолютно подкрепям, само че нали трябваше тея торби с лайна в костюми да засвидетелстват "любовта" си към лисицата Доган?

Ами защото на кокинов вече му шумолят наверно хартийките в джоба за да не повдига обвинение на делетагите...няма съд и съдебна система за тях..има само за обикновените хора ...а това че вкарват народа в някакъв свой спектакъл...и това че отново българия е в погледите на Европа и света....много влакт им дадоха на турците...много,затова си развяват бараците и плюят по българите и България.като не им харесва тук,да си събират багажа и да заминават за Турция.В бЪЛТАРИЯ ЖИВЕЯТ българи.и КОЙТО НЕ СЕ ЧУВСТВА ТАКЪВ ИМА ИЗБОР....А Доган,който е бил доносник на ДС да не знае много,защото през възродителния процес е предавал своите....ама нали това е целта,да остава прост електората му,по-малко да знае истината и да гласува за него...от къде иначе ще има хеликоптер човечеца....толкова години как никой не разрови помията около него...ама ще се завони из цяла Европа.

Кенеф си Кокинов,кенеф!!!Как няма да ги водиш под отговорност бе торба с лайна такава и ти си като онези тюфлеци Не сте безсмъртни нещастниции!!

Разбра се, че от "Коко-шка" петел не става и, че османлиите дерибействащи на конгресната трибуна са в "правото си". Може би това произтича от минутата и половина, през която псуваха и ругаха на турски срещу не само бития от тях, но и срещу всичко Българско. Резонния въпрос е: от къде са тия зверове, къде са родени, кой е официалния език в Р България, в кой Парламент са депутати, коя Държава биха защитавали и най-вече българския народ все още ли е "рая" за тях?

На вързан кон удрят тояги. Това са БАШИБОЗУЦИ. Тези хора не са за Европата , те са за Деарбекир.Със своите прояви ,посрамиха България пред целия свят. И се пишат ЛИБЕРАЛИ ,ДЕМОКРАТИ . Глупости те си са чисти изверги ,не дай си боже да им се отдаде възможност ,при други ситуации как ще се развихрят . Пак ще кажа това са потенциални башибозуци. Злосторника беше повален и вързан ,трябваше да го предадът на органите и да се кротнат ,но не те трябваше да покажатн на света своята същност -мюсюлманска злоба.А Кокинов ,той си е такъв -мазник .

има ли още наивници да вярват колко хуманна религия е исляма ? то се видя ясно! ако им паднете в ръцете нали вече разбрахте какво ви чака! щом своите така пребиват и то публично,ние на какво да се надяваме?господ да пази българия,идват много тежки времена!

има ли още наивници да вярват колко хуманна религия е исляма ? то се видя ясно! ако им паднете в ръцете нали вече разбрахте какво ви чака! щом своите така пребиват и то публично,ние на какво да се надяваме?господ да пази българия,идват много тежки времена!

има ли още наивници да вярват колко хуманна религия е исляма ? то се видя ясно! ако им паднете в ръцете нали вече разбрахте какво ви чака! щом своите така пребиват и то публично,ние на какво да се надяваме?господ да пази българия,идват много тежки времена!

има ли още наивници да вярват колко хуманна религия е исляма ? то се видя ясно! ако им паднете в ръцете нали вече разбрахте какво ви чака! щом своите така пребиват и то публично,ние на какво да се надяваме?господ да пази българия,идват много тежки времена!

Коки, ти си срам за прокуратурата. Ти си ДПС-подлога.

Как, може, да не се наказват биачите, как може, това изобщо да не го казва! Биха го пред ефира на всички телевизии и пред очите на народа, луди ли са да не ги накат. Да застанат до него в съда, нека Кокинов ни покаже как действа бълагрски съд , как едно се наказват, а други не, как може, не Ви е срам, всички веи във властта! Да си отивате, нямате място там! Народа трябва да ви смени, да си изсели, как може , едно да си понасят наказанието, а други не , как може?????????????

Видяхме как ДПС разбират правата на другите и своите свободи. Тези дето линчуваха момчето, също да ги изправят в съда до него за хулиганство. Това е законно!

Кокинов наля водичка в мелницата на маститите адвокати! Още една хватка в богатият им съдебен арсенал - "изненадан=не търсене на оговорност...". Значи всичко е позволено? А някой замислял ли се е какво беше избълвано по време на линча от линчуващите? Дали това не са били заплахи от всякъкво естество, и по своята същност не представляват прокурорски интерес? Ако някой е бил по наблюдателен и разбира езика им, който между другото трябва да говорят до семейното си огнище, ще бъде интересно за какво става на въпрос.

НЕ е вярно че режисьор на фалшивия атентат е директора на Сатиричния Театър Калин Сърменов, защото той има опита на Михаил Михайлов(Милото) и е професионалист.