Бареков: Ще върна държавата в рудниците

За пръв път политик слезе под земята, за да разговаря с миньорите. Николай Бареков обеща държавни дотации пред хората в рудник "Бабино".

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Ще върна държавата в рудниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...най-напред иди в затвора-ти наруши закона-изгаври се с Конституцията на избори 2013г с Мая манолова!! В затвора -там му емястато на тоя двуженец-разведен или...?

ТЕКСТЪТ ДА СЕ ЧЕТЕ : " ЩЕ СЕ ВЪРНА В ЛУДНИЦАТА ЗАРАДИ ДЪРЖАВАТА, ЩОТ МНОГО Я ОБИЧАМ

боже,боже защо ни наказваш с тези некадърници,и малоумници наште измислени политици,циркаджии,сега и този луд бареков тои е шизофреник

всички баракуди - undеrground!

И един капут, мила моя майно льо, лъже със страшна сила.

А,ВЕ КЛАРИНЕТ НИЕ ПЪК ШЪ ТА ВЪРНИМ У КРЪЧМАТА ДА СИ ПЕЕШ ЧАЛГА.

В мините не работят само цигани и прости хора.Там са истинските мъже,работят за да изхранват семействата си.Там наистина се вижда кой как работи,и че се работи.За разлика от някои-горе над земята .Имайте уважение към труда на тези хора.Заплащането е УНИЖЕНИЕ за труда им,но са там-на 500 м.под земята, и работят-не само в ГИПС -КОШАВА-във всички мини.-Господ да ги пази -винаги да излизат от дълбините след края на смяната.Поклон!!!!

Нека има такъв политик, популист макар. Хората 25 години слушаме за "шокова терапия", "оптимизация". икономии, стягане на коланите, няма пари за заплати...., няма как да има ранно пенсиониране, ... На хората им омръзна да стискат зъби и да търпят в името на светлото бъдеще : 25 години минаха, а то е все така илюзорно за трудещите се.

Напоследък хубавите новини никнат като гъби. Още не сме откъснали една- десетина други поникнали! Ами то в тия дъждове...Господинът, както си му е реда,ще върви отпред, гъбарите няма да виждат развятия перчем, но ще се ориентират по искрящо бялата риза.Единственият риск се крие в това, че ориентира веднага ще се омаже и последователите по грешка ще кривнат в някой страничен забой...ЗА да се минимизира риска, може след Водача да подтичва Плювналиев с портативна пералня под мишница и да му я препира. Ако пералнята се повреди( евентуално), ще му я препира с плюнки...ЧЕСТИТО на всички и НАЗДРАВЕ на съседите!!!

Капут, вместо да падаш толкова ниско под земята и да правиш шоу с два номера по тясна конфекция инклузивно лампа на чотората върни милионите по кредита от КТБ, сега аз съм на зор:) Ц.В.

Я се РАЗКАРАЙ бе ОТКАЧАЛКА ! Има ли луди да ти вярват?

Сигурно има, при положение, че ББ обеща глад и затягане на коланите, като се върне на власт!

Поне има смелостта да иде там, където друг политик не е ходил!

Дано поне следващото правителство приеме законът за по-ранното пенсиониране на миньорите!

Ха... направи коалицийка с Ковачки... и хоп... в неговите мини... държавата да плаща на частника, аре у лево... няма нужда

Барек, ако успееш да вкараш всички депутати в мината, ще гласувам за теб, докато съм жив! Само дето не вярвам в задгробния живот и в извънземните...

Върни ни в рудниците, че пещерите няма да стигнат.

следващият политик-популист, който иска да излезе едни гърди пред Бареката, може например, да влезе при чистачите на боксовете в свинекомплексите!

Готино е тия бурсуци как стоят с включени лампи над земята, явно е, че няма да се застояват много много долу. Ама сигурно им е интересно как светят. Иначе наистина, кой не е изплатил заплатите на миньорите държавата, или работодателя им? И обещаните нови работни места, като тези ли ще са, с вредни условия на труд, с неспазване на основни закони за безопасност, здраве и екология и прекалено ниски, за сметка на това нередовно изплащани заплати?

Тиквите, Бостаните и Чалмите да взимат пример от него! Защо не слязат и те под земята, да видят как хората си изкарват хляба? Няма как да се изцапат, в къщи на лукса и чистотата е по-добре!

Верваш ли?

Те си имат други форми на див популизъм.Вски цирк с номерата си,з алтавата публика естествено.

Аз също не съм слизал в мина... но не ми е и работа. Мислиш ли че ако всички онези в мината имаха образование и акъл, щяха да са там? Хм.... много е лесно да ходят прости политици при циагните и миньорите, при тютюнопроизводителите... еми да... прости хора, каквото има кажеш натова вярват, и все чакат няой друг "да ги оправи". Защо почти никой политик не иска да влезе в един университет (да зная.. няма право) или в една голяма високотехнологична фирма? Че как да влезе като коефициента на интелигентност там е в пъти повече от на посещаващия, ааа... и въпросите ще са истински... няма да се размине с "кога държавата ще ми помогне". Така че.... това не е новина, от това кои политици с кой се срещат може да направите извод коя му е електоралната тарет маса. Докато прости работници определят политиката на държават.... няма да има държава.

един милион работни места само в рудниците ли? Не стана ясно!

Този в най скоро време ще яде бои от Ковачки!? Държавата в рудниците !А Ковачки, кого ще експлотира?

Слова и дела на Велик Патриот!

Нека и Борисов влезе вътре да види как работят хората, че иска и да ги затяга още!

Един милион работни места за два мандата? Това прилича на циганската сватба, на която един от гостите попитал:"Ама това всичкото дето се обещава да се дари, дава ли се?" Ами, абсурд!-отговорили му и той се провикнал:"Обещавам да даря и лек автомобил с каравана!"

Простак няма ли да спреш да бълваш просттии . Толкова низко падна повече няма накъде .Чакам с нетърление изборите да си получиш това което заслужаваш.

Бива си го Бреков!

Абе,Капут-вместо,да будалкаш хората,по добре върни милионите,които взе от КТБ!

от какъв зор?

Кинтите свършиха и Капута слезна под земята, Съргейя пък казваше че ще изрови земята, пък то кво стана:)

Дудук Кавалов таман се отърси от мъката по мизерията народна и прихвана срам от труда миньорски.Тъпунгел,обиждаш ме с примитивизма си,иначе бих се забавлявал с глупостта ти.

Най-нарная някой се сети за тези забравени хора.

''сетил се'' не за хората,а за вота им.Не вярвам да си толкова доверчив и наивен.

За пореден път Бареков доказва, че го е грижа за народа!

ти можеш да я закОпаш и по-дълбоко

"Бареков открито коментира и недоволството им от незаинтересоваността и безхаберието на държавата към тях и брожението им за стачка заради неполучените заплати. "Имате право, с вас съм! Ако решите да останете под земята и да стачкувате, спирам предизборната кампания и слизам при вас в забоите. Ще остана до вас от първия до последния ден", обеща той." Баречка, ае стига популизъм. За неизплатените заплати на миньорите направо се обърни към новият ти КОРПОРАТИВЕН коалиционен партньор ЛИДЕР на Ковачки. Искам да видя как стачкуваш заедно с миньорите насред предизборна кампания и то срущу Ковачки. За пореден път устата изпреварва мозъка. КАПУТ.

Ама каква незаинтересованост и безхаберие на държавата, та те работят за Ковачки следователно вече и за Бареков. Следва тези двамата да се грижат за тях.

Е да де, нали сега с Ковашки си в коалиция....

Този Бареков се взъхнови от голямата лъжа "Бюлетините от Костинброд" и сега прави жалки опити отново да угоди на поръчителите си и лъже и маже като за световно. Той е петата колона на "Червените вождове"- престъпниците от БСП.

Дали има поне един човек, който да му се връзва на глупостите?

За съжаление има...Росен Петров...

и росен е решил да стне по- милионер, че бачкаще за кинти, ама малко, според него

Бареков трябва да се запознае с практиката и правилата на ЕС за оказване на държавна помощ.

Абе тоя хептен откачи...Всеки божи ден ръси глупости...

Има се предвид че ще закопае държавата ли? То това е ясно...

Дудука съвсем превъртя. Крайно време е с него да се заемат медицинските екипи. Той става все по-вреден за България и дори без цензура, трябва да му се покаже вратата към лудницата.

Наскоро четох виц,който прекрасно илюстрира душевното състояние на въпросното същество: Бареков отива при врачка и я пита:кажи ми,ще стана ли премиер.Тя се взряла в очите му,измерила му пулса и му отговорила:ще станеш чедо,ще стане,и Наполеон ще станеш,и Цезар ще станеш,и Александър Велики ще станеш.....

На приказки ,..какво ли стаА!? Бареков не знае ли ,че без кинти нищо на стаА?

АКО БЕШЕ КАЗАЛ,ЧЕ ЩЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА В КАМЕННАТА ЕРА ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО !!!

За съжаление , ще я връща в "рудниковата" епоха.

Много добре започва тази статия: "Бареков слезе под земята..." Ама лошото е, че после е проговорил, че и се е върнал!

Е Бареков , може да се върне, защото е вампир, макар и политически.