Николай Слатински: Вчерашната среща - по-малко от нищо, но от сърце

Трудно е човек да сдържа емоциите си, когато става дума за подобно отношение към България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лесно е да се плюе. Лекциите и позициите на г-н С атински винаги са били, и ясни, и последователни, независимо от моментната му позиция. Тези който го познават много добре знаят това. В случая истината, която казва явно е жегнала нечие его. А с амът в Москва се беше много голям, по добре да го нямаше това посещение.

ТОЯ ПА КЪВ Е-ПОРЕДНИЯ СЕДЕСАР СЕГА БЕСЕПАР:ЗА КОПЕЙКИ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ.;)

Изобщо не е бесепар. Той си е СДС. Обаче е разбрал истината.

Слатински, ти си един мишок от едновремешните предатели на демокрацията в България като Марков, Берон, Желев, П Стоянов, Петко Симеонов, Смоленов и пр. Четох " лекциите ти" по международно правни отношения- високопарни, нищо незначещи глупости. Явно и сега те бутат твойте хора да пишеш тъпизми по медиите. Но че си МИШОК, това е ясно само като види човек глупавата ти, мазна угодническа мутра. Нямаш ли огледало в къщи. Я спри пред него и се гледай дългоооо.

Написал е самата истина. И слепец вижда как се отнасят с България и от ЕС и руснаците. На предатели никой не вярва. Прочети руската преса какво пише за Б.Б. - клиничен русофоб, се поклони на Путин.

Посещението на Борисов в Москва наистина е повече от нищо. Палачинката на Борисов загоря и той се опита да я обърне. Само че се опари и си тръгна бързо-бързо, заедно с цялата камарила от министри и министърки. Всичко може да се построи, и АЕЦ, и газова тръба, отклонена от Турция и каквото ти душа иска. Но, на пазарен принцип, със съответните гаранции - финансови, политически, икономически ... Плащаш - получаваш. Както е в нормалния свят. Борисов точно от тези неща искаше да се отклони, но не се получи. И бързо-бързо си тръгна от Москва с всичките министри и министърки, които беше подбрал със себе си като стадо.

Русия е много много по напред от България във всичко но наѝ вече в ръководства накараха Радев и Борисов да отидат на краката им .българите няма да имат директен газ от Русия защото Германия е новият играч за Европа .

КУТЕВ МАЙ ПОЧНА И ТРЕТОКЛАСНИЦИ ДА НАЕМА.ХАХАХАХА

Истината е, че с феодална Русия никак не става. Не е и нужно - стига просто на феодала в Кремъл да му е ясно, че трябва да си наляга парцала в рамките на границите си, кримската сага и последвалите санкции ще има да му го напомнят още доста време. Така че настрана от малкото ужасно вресливи руски слуги свестните хора могат да си позволят просто да игнорират всякакви приказки за Русия. А руските слуги да си леят пяната, хем по бързо ще измрат така, и без друго всичките са отвъд преклонна възраст.

Точно дебили с подобно мислене върнаха България във феодализма с тенденция и към робовладелския строй. А с тези темпове на преход и действия, нищо чудно и към първобитнообщинния строй да стигнем. А да, не става разговор между цивилизован човек и селски измекяр. При Путин номерът на банкянския гьонсурат не минава. Той е само за вътрешна консумация от калинки като тебе.

Ба, този докарал ли я е до пенсия? Айде на Женскио пазар да си запълваш времето!

НИКОЛАЙЧО, ЕДИНСТВЕНОТО ГОРЕ ДОЛУ ДОБРО В РУСИЯТА Е, СТЕЧКИН, МАКАРОВ, ДРАГУНОВ, КАЛАШНИКОВ !! ИЗБИРАШ СИ ЕДНО, СЛАГАШ ДУЛОТО В УСТАТА И БАУУУУУ !!

Да види Ръшата ,,отблизо,,!?

Срещата на Борисов с Путин беше 5 минути и 20 секунди. С Медведев - около 2 минути! Е, питам аз, за какво са се договорили през тези минути? За нищо! За Русия ние сме неблагонадежден партньор, разговорите с които са загуба на време. И не случайно, че Боко поведе 4 министъра, никой от тяхните руски колеги не разговаря с тях, въпреки твърденията на външния ни министър Захариева, че цели 2 месеца правителството ни се е подготвяло за тази среща! И е прав Слатински - нищо, но от сърце! Абе Тиквоча се изложи като кифладжия без кифли, но... всичко е точно!

Както винаги, господин Слатински говори простотии от сърце, защото явно той си вярва. Слатитски, около каква идея да се обединява обществото? Няма национална доктрина, както и стратегия и тактика за постигането и. Няма държава, което е най-важното. За това Слатински, идиоти като теб не трябва да се допускат до каквато и да било дейност, защото сте неграмотни.

И каква е нашата национална доктрина? Да служим на чужди интереси и да си плащаме за това? Или да обявим по същата причина някоя държава за враг и после да ѝ се молим за газ, ток и да ни оправя военната техника, с която ще воюваме срещу нея. Това за мен си е чиста проба висш държавен дебилизъм. Ти не знам как му викаш.

Този човек като какъв се изхвърля на плочките?

от конструктор и програмист МЗЗ/ЗММ Радомир до "демонократ" със специалности по национална сигурност, военно разузнаване и тем подобни: Kонструктор и програмист в Институт за тежко машиностроене, гр. Радомир, 1979-1982 г. Програмист и специалист по автоматизация на инженерния труд в същия институт, 1986-1990 г. Народен представител, СДС - 1990-1994 г. Председател на Комисията по национална сигурност, 1992-1994 г. Изпълнителен директор на Фондация "Демокрация и сигурност", 1995-1999 г. Секретар на президента по националната сигурност, 2002-2006 г. Доклади пред парламентарните асамблеи на ЗЕС (1992 г.) - "Европейската сигурност и съблюдаването на демократичните принципи" (1992 г.) и на НАТО - "Евроатлантическата сигурност - един поглед от България" (1993 г.) и "Българската сигурност - регионални и европейски измерения" (1994 г.) Кратковременен курс по проблемите на гражданския контрол над въоръжените сили, Джордж Маршал Център”, Гармиш-Партенкирхен, Германия, 1994 г. Специализирана командировка във Форин офис на Великобритания по проблемите на контрола върху разузнаването, през 1994 г. Сертификат от “Джордж Маршал Център”, Гармиш-Партенкирхен, за участие в семинар “България: “Новата война”. Конфликтът през 21 век”, 2003 г. Сертификат от Международен семинар “Гражданско-военни отговори на тероризма” в Унгария, организиран от Центъра за гражданско-военни отношения, Naval Postgraduate School, Монтерей, Калифорния, 2005 г. Из личния сайт на господина Слатински...

От Пожарникар на кмет на СОфия и 10 години министър-председател? Как се става от учител по физкултура в зам. кмет на София и после - шеф на парламентарната група на управляващата партия? Как се става от стругар през рабфак през юристконсулт наОбщина Плевен до предстдател на народното събрание, кандидат за президент и министър на правосъдието? Как се става от окръжен комсомолски секретар до президент? И изобщо: как се става от калинка - управляващ?

Русия се отнася към нас съвсем справедливо, даже е изненадващо великодушна. Как да изтърпи Путин по-възпитано група негодници, за които с десетилетия гласуват други негодници? Според мен Путин изобщо не биваше да приема ББ, този клоун. А на Радев да беше казал самата истина-нищо не става, защото за нищо не ставате. Дори един българин русофоб да има на света е позор. Тук се угояват русомразци с поколения, това е мегапозор. Пазетте си небето от Русия с турски аскер и си въобразявайте че ЕС ви дава силен глас.

Ооо националното предателче не спи, за копейки винаги готово майка си да продаде. Как не ви е гнус от себе си...

КАК НЯМА СЛУЖБИ ДА ИЗЛОВЯТ ТАКИВА ПРОДАЖНИ ПОМИЯРЧЕТА И ДА ВИ ПРАТЯТ В ЛЮБИМАТА ВИ РУСКА КОЧИНА,ТА ТАМ ПУТЛЕРЧЕТО ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ ВИ ДОПУСНЕ ДО ИНТЕРНЕТ ДОРИ;)

Кочината е Украйна

знам, че този човек е от Перник само се чудя къде му е винкела хе-хе. Много умен брей, Затова ли погребаха СДС. Много трудно беше - ти да събереш милион хора на митинг а сега и 20 души неможеш.

И Русия и Бьлгария са подвластни на Германия която винаги ше си вземе сичко за нея... Никои няма да те пусне да препродаваш газ и електроенергия и никои няма да ти дава ресурси безплатно. Забравете я Русия. Било квото било и кои еб.л, еб.л

"Изтърва питомното за да гони дивото" колаж: https://ibb.co/kHkD2d "Храни куче да те лае": https://ibb.co/iTsvy8

хахахахах тоя пернишки филосов открива топлата вода. нека, по добре късно отколкото никога. Драги Слатински , как трябва Русия да се отнася с предателите, мижитурките,подлеците,лъжците и страхливците.как трябва Русия да се отнася към престъпния криминален изрод Стамболов и оня файтон негодници негови последователи .как трябва Русия да се отнася към народ който е записал в своята доктрина за сигурност,че Русия му е основен враг. Как трябва Русия да се отнася към народ който след като Русия му е подарила свободата ,т.е. правото да бъде свободен, направила го е от роб да бъде свободен човек, този народ винаги в своята следосвобожденска история е бил срещу Русия, винаги на страната и в съюз с мюсулмани, католици, протестнати и срещу Русия ? Този път Русия не трябва да проявява никаква милост, съжаление или прошка към неблагодарните негодници . милост няма да има.България ако не накаже своите предатели и не ги прати там където им е мястото, Русия трябва да знае ,че си има работа с негодници,неблагодарници и предатели на православието и отношението и трябва да бъде според това. Сега тези същите негодници ще организират гей паради и искат турци да пазят небето им а американци да пазят земята им от Русия и европейци да им дават пари. Няма да стане. Русия е в правото си да презира негодниците.

Тоя пък откъде изпълзя ...

"Каквото повикало, такова отговорило". Руснаците се наслушаха на глупостите на предишния прецедент - президент - "Ирландската пастирка" и на Тиквоча до сега, както и на оня Дянков, "Пак ще напляскме руснаците" и на други знайни и незнайни "герои" облечени във власт и мисля, че съвсем логично следва физическия законът на Нютон - "На всяко действие има равно по сила и големина противодействие" като погледнаха премиера Борисов като куче - помияр и му казаха ЦИБА.

много хипопотами са се навъдили. До ушите в л...а, ама с огромна уста.

Дрън-дрън. Голям праз. Да се тюхкаме и вайкаме, че руснаците не ни уважават е безумие. Каквото повикало, това се обадило. В действителност те имат изключително големи интереси в страната ни, винаги са ги имали. Незачитането на нашите първи хора е поза, роля, демонстрация, която те умеят да играят перфектно. Не се хващайте на уловките им, не се впечетлявайте от думите им, не играйте по гайдата им! Бъдете горди! Ние сме древен народ несломим. Народ, преоткрил себе си, застанал на страната на демокрацията и все по-уверено градящ нов ред и нов живот, по-добър, по-светъл, по-истински.

Чак пък големи интереси в страната ни …. откъде го измисли този филм? Не че е за гордост, ама сме по население по-малко от големите им градове.

По време на соца се плямпаха такива неща за утрешния ден, подобно на това, което си го писал.

да не е брат на биологичният баща на синът на Деса, депутат от БСП . Носи едно фамилно име с него. И двамата грозни, и двамата ниски и двамата с кръгли глави.

Този човек е специалист по проблемите на сигурността и външната политика. Значително е по-умен от теб.

Руснаците си гледат сметката, а някои наши другари, които бяха свикнати да влачат от СССР влакови композиции от Иличовск, сега не им минават номерцата. БКП е нежелана в Русия и е добре да се чуе и знае. Както и да се вият под Альоша и МОЧА руснаците презират слугите и ги поставят на място. Родните хоботи сега са с опънати уши и гледат умно сякаш с поглед да засмучат поредната облага, ама КУР! Рашаните искат да им се плаща точно навреме и да не бъдат оплювани, докато наши изедници грабят народа си. На една снимка гледам Първия. Сниман как гледа Путин отгоре, не че има друг начин да го гледа, но с маска на баба матрона, която няма какво да каже и е по- добре да си мълчи, затова само гледа като маскирана. Та и у нас- гледат като изпънати хоботи и душат на сухо!

Този го е взел много присърце и и си го е сложил нааа..кура!?

и посещението му в Русия. Но на разбираем производствен български език. Затова бе изстршт коментарът ми. Трагедия и "пир по време на Чума" по всички етажи на властта в България и всички партийни образования. Не знаят в кой свят се намират. Откровенна драма е да си представя Симеон Радев, Вл. Вазов, Буров.....сравнени с Бочко, Цецко, Цецка, Румбата, Росзко, Мехметчо.

Този го и яд, че не са те на власт. Опозориха СДС-то и отвратиха хората и сега само злобеят, но със злоба не се печели доверие, а с дела-

Как така нищо??? ББ се снима с Путин! Той и затова отиде до Москва!

Пълна трагедия - пълна. Тук глупостите и маймунджилъците не тръгнаха. И трябва да си много тъп за да си помислиш, че ще тръгнат. Жалка картина - група нефелници подобаващо бяха приети, като туристи и така изпратени

Николай Слатински да каже какво той лично, или неговите партии, са направили през дългите години на "прехода", допринесли с НЕЩО ЗНАЧИМО ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ХОРАТА. И пак да се усмихва иронично и злорадо.

Слатински е прав, както и хиляди други сънародници, които имат повече от една мозъчна гънка и мислещи по същия начин. В целия цивилизован свят, не само в Русия, на Андрешковщината се отговаря с презрение. Мазното хилене и просташките шеги предизвикват единствено съжаление и неглижиране. Борисов пропиля десет от активните години на милиони българи, които искаха да живеят в цивилизована нормална държава...И не успяха.. А животът си минава....

С еднокнижен мин. председател толкова!

Поредният защитник на безхарактерната българска политика. Според която ние сме поредният сателит / васал на ЕС и САЩ и не трябвада имаме добствени интереси и политика. Само неразбрахме защо за Германия може руски газопровод а за България не. Историята ще ви запомни скъпи предатели със сервилността и малоумието ви.

От този експерт само злъч и завист, нищо конкретно. Жалко!

с очилцата било "експерт"? Пълен майтап,:)

Харесва ми мнеието на господина, поздравления.

Едно изречение от времето на социализъма: САЩ ще си подобрят отношенията с СССР, но с България нокога заради ку....ската политика на управляващите. Оттогава досега "сан шанжмон" демек "без промяна" (сведение за нивото на река Дунав).

Значи така не ставало? Ами какво да се прави като само грантаджиите владеят силата на правата вяра и изкуството да не знаеш как е, но да искаш ти да си експертът с последната дума!

С експертни "калинки" и "бръмбъри" събирани от магистралите толкова - срам, погром за България, слугинаж и треперене за лично оцеляване...!!! Изобщо... ГРОБ ЗА герб - ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ...!!! Дааа...!!!

Бай хой се прави на селски тарикат, но с Русия само ще духаме супата!

Браво за анализа! Руснаците са си научили урока за разлика от нас. Няма вече да има газ и нефт срещу мазни целувки. Няма да можете да осрвбрявате "българо-съветската дружба" и най-вече за Русия не съществува понятието "от векове и за векове" извън нейните собствени граници. Русия разбра колко струват братството на българите, украинците, грузинците и татарите. И плаща според тази цена. Те струват нищо и тя плаща нищо. България обаче за двайсет и пет години не и светна, че САЩ не са СССР и че ЕС не е СССР и че от тези нови господари ще получаваме по равно шутове и шамари и дребни бакшиши. С каква радост се втурна Ганьо да целува руката на руският Цар. Надебда светеше в очите му. Пак всичко ще бъде, както преди. Не, Ганьо! Не! Само ти си останал същият. Светът се променя.

Човекът е професор, доктор, беше в СДС, не е бил в БСП, много на място се е изказал, без злоба, дори с болка. Абсолютно му вярвам, то май няма нужда и да ми го казва, аз го знам...

Днес по-рано го казах, договореностите с Русия след тази среща едвали се опират на приятлески чувства. От ремонта на самолетите ни, руснаците ще вземат милиони долари, от доставката на газ и неговият транзит, вероятно милиарди и от закупуването на ново оборудване за АЕЦ Белене също могат да вземат милиарди. Има известно показно неуважение към нас, но иначе добре са си направили сметката и знаят че могат да спечелят от тези проекти.

Какво има да си правят сметката, като нещата стоят така "няма къде да идат"? Газ наоколо няма, АЕЦ на части вече си купихме, а за самолетите ни те са производител. Ние защо се държим, сякаш току що научаваме тези факти?

към момента като какъв се изживява. Беше СДС-ар, после БСП-ар, сега какъв е - ДПС-ар, автентичен десен или от хората на Ристе Иванов?

В БСП не е бил - беше в радикалдемократичната парти и в СДС. Но иначе е абсолютно прав !!!

Това че анализът е коректен, просто казано с няколко думи за да може да се разбере и от 80%, няма значение какъв е бил ляв, десен среден...

Социалистически простотии.

Ако някой счупи сергията с грънци, после е малко нагличко пак той да идва и да пита за цената.

Слатински, абсолютно си прав!!! С мижави самовлюбени типове като Б.Б. НЕ СТАВА!!! Там Н Е М И Н А В А!!!

ТОВА НЯКАКВА ПЛАТЕНА РЕКЛАМА НА СТИХОСБИРКА ЛИ Е??????;)

Кой е тоя? Мики Маус?

Какво да се коментира, напълно е прав човека...