Николай Малинов: Не познавам съдията, за когото САЩ обяви, че е корумпиран

Русофилът се оплака, че пак е искал да напусне страната, но този път друг магистрат му отказал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разузнаване не се е скъпило в кьоравото.

Той Николайчо и Путин не познава !

Срам за САЩ, пак се издъниха !!

Унизително зер, Захариева усеща ли се ??

Унизително, много унизително !!

БРАВО на САЩ !!!! Пак уцелиха десетката !!!

Много моля, стига сте показвали тази гнусна предателска физиономия … Това е жалка и презряна русофилистична отрепка …. Разбира се, че не е задължително червеят да познава съдията … "Съдията" го познават от руското посолство ….

Тъпи американци.

Чупката бе руски гьотверен ….

Ако Малинов е агент който влияел на политиката в страната...не мога да си представя как да наречем американския посланник.

Съгласно нашите закони всеки е невинен до доказване от съда на противното. А в краварника са свикнали да мучат щом нещо не им харесва....

за съжаление не са ни съвършени законите точно защото не винаги гарантират спазването на този принцип. Второ не са го осъдили този ми не щат да му дават виза ако поиска случайно. Трето единственото мучене което се чува е от всички русофили и то канско на тема - От къде на къде трябва да се спазва българското законодателство когато Путин е поканил някой да иде при него. Лоши кравари не щат да пускат убавия човек у тях.

Значи тоя на снимката е руския кавал

Яко му духаш на кавала, а гьотверен ?

бб

При 30 години управление на Русия в България ,няма начин...смешници .......На кривия х... вълната му пречи...всяко зло се нарича РУСИЯ всяко добро сащ ... добре ми плащат нали...

Тодор Живков не обичаше руснаците и не им "играеше по свирката" доколкото можеше. Знаеше, че просто нямаше начин да се измъкне от "лапите" им. Руснаците убиха Людмила Живкова защото разбраха, че тя е опасна за тях защото беше умна, амбициозна, с прогресивно мислене и най-вече харесвана доста извън България от другите страни. Видяха в нейно лице сериозна заплаха и я премахнаха от пътя си. Руснаците измъкваха всичко каквото можеха и искаха от България плюс тонове, тонове уран за едно потупване по рамото.

щом не го познава значи директно от Русия са го ангажирали което е още по-лошо. И са прави всички дето пишат че руснаците всичко знаят у нас. При толкова предатели би било странно да е друго. Тук става дума не за разузнаване а за директна намеса в нашите вътрешни работи.

Ами, явно от други е корумпиран

шпионите са на книга,руснаците знаят всяко кътче в страната ни,та този Малинов голям агент го изкарахте.Болни мозъци и страхопъзльовци бол.

Комунист, отрича до последно. Само прочетете биографията на въпросния "съдия" и ще ви стане ясно за какво иде реч.

Този наглец със свитите от злоба устни дали нистина мисли че му вярваме? Тези приказки може да ги разправя на другарите си от една антибългарска партия и на предателите, пускащи го да излиза зад граница при официална съдебна забрана за излизане зад граница на това раследвано за шпионаж лице.

Ето така работят агентите, помагат си за фирми и си назначават хората там и после им дават протекции от държавата.

Николай Малинов се е върнал в България, нали, тоест не е избягал. Напуснал е страна за няколко дни, за да му връчат някакви медали, а след това се е върнал. Така ли е? Този съдията, който го бил пуснал в разрез с политиката и нарежданията на САЩ, какво престъпление е извършил точно, което е доказано от съда? Какво ще се случи, ако друг български съдия, служител на независимия съд, трябва да вземе решение, което се разминава с политиката на САЩ?

КОРУПЦИЯ! На съдията са му дадени един пари за да може руския пудел да получи заслужените си ласки от собствениците си от Москва

Това няма нищо общо с политиката на САЩ. Въпросният е имал забрана за напускане на България.

политика на САЩ кви глупости! Този е нарушил нашите закони корумпиран от Русия или нейни хора у нас за да направят демонстрация на всичко отгоре. И коя държава да попитам ще е съгласна да допусне на нейната територия някой който е видно че върши работа на страна с която са във вражда? Щото американците нищо друго не казват освен не го искаме този у нас. Не ни казват ние какво да правим нито дали изобщо нещо да правим.

и малинов в една килия

Предполагам Радев ще е ативен , а Малинов "отдолу" ….

Започна се. Следват "преговарящите по цената на газа.

А какво общо имат роднините на този съдия? Откога децата са отговорни за евентуалните и недоказани деяния на техните родители? Сина на Цачева учи (сигурено вече е завършил) в САЩ, а майка му беше забъркана в Апартаментгейт. Има много други примери.

Парите по сметките.

Ами ти лично видя ли ги тези пари, защото дори в новините не пише за тях? И означава ли, че щом този е единствения със забрана за влизане в САЩ, значи той е единствения българин с пари по сметките?

това кого да пускат и кого не на тяхната територия си е работа на американците. То не е като да диктуват решение на независимия български съд.

Крим наш. Газ наш .СИР НАШ и Малинов тоже наш

Трийте Щирлица щото съ осра и..умириса!

ОЩЕ ЕДНИ "РУСОФИЛИ"...:) Положението с визите за САЩ се затяга още повече. Много планирани турнета на наши музиканти и актьори няма да се осъществят и това става ясно броени дни преди да се качат на самолета. След като фолкпевицата Деси Слава бе свалена от самолета и не успя да замине за планираното си турне, сега идва ред на отмяна на участия и на друга родна знаменитост. Подобен като на певицата проблем има и Любо Киров, който дни преди изявите си в Америка получава забрана да замине.

Дреме ни на куро, пич.а!

Значи този съдия дето няма 2 лева в джоба е корумпиран, а тези другите дето "удрят" насам натам и са с егати сметките в офшорки, те са света вода ненапита.... Бойко и глутницатаму, дето откраднаха милиарди са душички.... вие не сте нормални бе американски идиоти, вече и малките деца не ви се връзват на простотиите... тук там само някои дебили ви се връзват, че ги страхувате с Русия...

САЩ проведе ли разследване по секретната грама на Байърли за сенчестите връзки на Борисов?

аз съм руски шпионин и не виждам нищо лошо в това

колко ти плати путин?

Русофобията е последното пристанище на идиотите

радев и малинов в една килия

до КОМУНИСТ=ФАШИСТ (нерегистриран)....Не разбрах само,кой от двамата е "комуниста" и кой-"фашиста"....:)

и двамата са фашисти като мен

НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ШПИОНИ

...А германките, бе?..!

РУСОФИЛИТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ

И на каква дрога си?! Всеки знае, че България последните 30 години се управлява от Запада, които са русофоби!

БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СА СЕ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ 6 ТИ ОТДЕЛ ТОВА ЧЕ СИ НЕПРОСВЕТЕН Е ДРУГА ТЕМА

6-ти отдел на ЦРУ ли?!

АКО ИМАХ ОЩЕ ЕДИН ЖИВОТ ПАК БИХ СТАНАЛ РУСКИ ШПИОНИН

само така наздраве!

ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА КЕ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА КОПЕЙКИ

Друго си е евроатлантиците да продават страната за центове!

РУСОФИЛИЯТА НЕ Е БОЛЕСТ- ТЯ Е ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ- КОГАТО ИМА КОПЕЙКИ- ЕСТ РУСОФИЛЯ И НАГНЕТЯВАНЕ НА МНОГО ОМРАЗА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И И БЪЛГАРИТЕ, ГА НЯМА КОПЕЙКИ- НЯМА РУСОФИЛЯ

Ха-ха-ха-ха....Аз ви казвам, че герберастите,които "обърнаха палачинката" и от бивши соросоиди сега се правят на "тръмписти", като удрят в момента по "костовистите" и "умните и красивите" от Кръга "Капитал" зад който са Сорос и Хилъри.... но,....вие си знаете вашата песен за БСП,"русофилите"и "комунистите"...:) Герберастите се мъчат сега да изкарат пред Тръмп,хората от Кръга "Капитал", че...хем са "хилъристи" и "соросоиди", хем са "русофили".... Ето какво става - Лозан Панов, който определено не е "русофил"влезе в "обяснителен режим",заради набедения за "русофил"съдия Миталов...: Лозан Панов не знае нищо за подчинения му съдия, уличен от САЩ в корупция Той моли главния прокурор Иван Гешев да му каже дали има разследване срещу Андон Миталов за престъпление от общ характер.... и т.н... Лозан Панов какъв е бе,дами и господа "умни и красиви", Русофил ли е, или е от Кръга "Капитал",дето зад него стоят Сорос,Джо Байдън и Хилъри-все смъртни врагове на Тръмп?...:)

къф е тоя дядо сорос та ви е страх от него путлерастите..ха.ха За него не знаех преди вие да не го рекламирате. Колко ви плаща този дърт сорос?

Орлин_Данев

до Щерев (нерегистриран) Щерев, ти нали си "гербер", значи сега трябва да се правиш на "тръмпист". И не се прави,че не познаваш Сорос...Той (Сорос) и неговите възпитаници, Хилъри, Джо Байдън и Нанси Пелоси са смъртни врагове както на Тръмп,така и на Путин....Сорос е този, който създаде Бойко и ГЕРБ, както създаде и тия вашите колеги от "умните и красивите" от Кръга "Капитал". Сега вие герберите забравихте когато плюехте по Тръмп и бяхте за Хилъри...Но нищо де, той Тръмп помни...И сега не,че ви вярва...просто още не ви е дошло времето...още малко ви остава....:)

Да си русофил, означава да искаш да подредиш българското общество по модела, постигнат в обществото в Русия. Русофилите искат българите да живеят като руснаците. Добре ли е това, попитайте хилядите руснаци живеещи в България

Болест е русофилията

Платена при това

Руски шпионин под маската на русофил

лицето от снимката е алкохолик

имам един такъв вкъщи

е това е отличителна черта на русофилията

По-скоро ТКЗС бригадир.

Е като повечето от тях, начело с Путин. Понякога е толкова подпухнал след препиване, че му личи от "100 километра".

За жалост, това е всичко, което организираните русофили ни казват относно своята „идеология”. Тук пак има някаква скрита картинка, която не ни показват. Защото „идеология” – това ще рече такова обяснение за света, което да очертае неговите дефекти, предложи рецепти за тяхното поправяне и посочи ролята на всеки човек в това поправяне. Нито русофилите, свободно бродещи из медиите, нито пък организираните русофили ни предлагат идеология, ще рече – отговор на въпроса: Какво е това да си русофил? Както и да го погледне човек, русофилите – както свободно шляещите се, така и организираните – нещо крият. Ако си заел публична позиция като еди-какъв, веднага си длъжен да обясниш на публиката: аз съм еди-какъв, защото вярвам в еди-какво, боря се за еди-какво, което е добре за еди-кого. А точно русофилите, които инак напоследък са доста шумни, не ни предлагат такова обяснение на себе си.

Комунизма ощети много хора предимно духовно!

Крадец на еврофондове и помощник на руски олигарси

Комунизма ощети много хора духовно

Децата на бившата комунистическа номенклатура сега са най яростните евроатлантици и соросоиди, така че сигурно си прав!

Онзи ден във Фейсбук попаднах на група русофили. Попитах ги: Какво е това да си русофил? В какво вярваш? Кое ти е важно и кое – не? И пр. Започнаха се пост след пост, обвинение след обвинение, но отговор – никакъв. Освен: „А вие защо горите хората живи в Одеса?”. Къде тогава да търсим отговора на въпроса "какво е това да си русофил"? Медийните русофили не ни го дават, както видяхме в анализа дотук. Може би „организираните” русофили имат отговор? Влизаме в страницата на Национално движение „Русофили”. Има ли тук отговор, що е то да си русофил? Намираме следното, под рубриката „Идеология”: „Национално движение Русофили е гражданско, неправителствено сдружение, юридическо лице, по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел, приемник и продължител, в условията на съвременния свят, на идеите и традициите на русофилството, възникнало през Българското възраждане.”

Малинов не е русофил - той е продажник, рубладжия! Познавам много истински русофили, но те не биха продали родината си никога! Рубладжиите са проклятие за България и трябва да бъдат безмилостно преследвани и наказани!

Този руски шпионин защо не е във затвора

И американският агент Гешев би трябвало да е в затвора, но в момента се изявява като главен прокурор!

То не е необходимо да го познаваш, бе цървул рубладйиски!

Позаха ни едно заслужено трипръстие, хак ни е !!

Всичко е театър за пред народите. Перестройката донесе края на студената война и успокоение, което пък от своя страна стартира разпад, икономически, политически , всякакъв както сред запдните народи, източните , дори и в Африка. Тогава се събраха осемте чак в Австралия да умуват. Умуваха, умуваха и нищо не изумуваха, просто решиха че имат нужда от война, студена, топла, хибридна, виртуална , всякаква , само и само да всяват страх, ужас и стрес , от което според тях нациите се сплотяват и не мислят в различията си и други глупости. Затова старите съюзници сега играят ролята на върли врагове и аха да започнат III-тата световна война и пълно унищожение, което няма да стане разбира се. А пък България с това управление е идеалната територия за бойни действия. Ха ха.

Егати падението Отврат

Николай Малинов ме изкефи тази сутрин ИЗПИ БУТИЛКА ВОДКА НА ЕКС