Николай Банев се отказа от адвокатите си

На този етап съдът ще назначи служебен адвокат на бизнесмена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези сега могат да видят до какво положение са стигнали хората които са били зависими от техните заплати.Разбити семейства, мечти,надежди ит.н. дикато те са пирували на техен гръб и са ги гледали високомерно като ненужни същества.

Банево те караха да гласуваш за дебелите в НС приемащи законите. Кауна е 21 г във властта. Що чак сега подгониха Баневи? Защото Баневи се изнесоха от България и не дадоха 1 лв. на Кауна за Такса спокойствие. Бизнеса на Баневи ще прибират СИК-аджиите като Кауна а ти ще продължаваш да нямаш пари и да те бие жена ти.

0

НИКОЙ не е по-голям от държавата, независимо колко милиарда има. ВСИЧКИ руски агенти ще бъдат вкарани в затвора заради ДЕСЕТИЛЕТИЯТА КРАДЕНЕ ОТ НАРОДА!

А с Тулупа от Банкя и неговото чекмедже какво правим?

0

Къде го видя на една снимка с пачки, диаманти, кюлчета? Това ви беше най-смешното компроматче, другарю.

Когато разплакваше разни хорица и фалираше поминъкът им за да може да отиде във Франция този клоун не рива? Сега, когато дойде време него да го фалират, започна да подсмърча че бил гражданин с права. Ами или всички имаме граждански права или никой няма мангалчо. Баневица 2 я знаем. Страхотна майка и бизнесменка, според нея. Други хора само я похвалват с умения и трудолюбие в леглото. Не говорим за Банев, той я менаджира. Знам че държавата или хората нищо няма да видят от действията на прокуратурата, но специално за този боклук не ме е еня. Прибирайте го него и циганката и ги продавайте тях като циркова трупа по света и у нас, докато върнат парите. А те 'връщане' нямат.

Парада по случай Деня на победата в Русия не се размина без инциденти. Млад войник се опита да разбие стъклата на автомобил на службите за сигурност с картечницата си, само на малко повече от 100 метра от Владимир Путин. Руските власти твърдят, че са потушили терористичен акт. Но инцидентът може би се е случил по една друга, доста по-забавна причина - 22-годишният Никита Ерошенко нападнал автомобила минути след като разбрал, че няма да маршрува пред президента на Русия. Оттърсвайки се от първичния шок, охраната веднага скача върху мъжа. Пред "Комсомолская правда" вътрешен източник казва: "Служители на Федерална служба за сигурност предотвратиха сериозен инцидент и още повече - терористична атака".

0

Още еден пропуснат прекрасен шанс

ПО ГОРНИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА ВСИЧКО Е МАФИЯ МАИЯ МАФИЯ

Като кра с грозната си жина ни рива.Строга тъмница за вас изроди нагли!

Значи гушкат мангизи а ПЕТ месеца не се вясват при клиента си?????? Не разбрах по техно желание или с някакви пречки е нямало такава среща кояо е основата на справедлив процес там където има правов ред.. Не оневинявам Баневи защото все с нещо са сгафили а да имат такъв живот, ама все пак трябва да има преално правораздаване както се прави по белите страни и както изискват законите които явно и тук не се спазват.

Ама почти две години в зандан си е проблем. Не бе, не го познавам този човек, не ми е нанесъл пряка вреда. Малък съм за да видя гората. Виждам само дървета. Но, за мен психично болна /по епикризи на специалисти/ + епилептик /по епикрисзи на невролози/ , фенове на Герб ми нанесоха щети.

Май човекът с психичните проблеми сте вие.. Банев съсипа близо 50 предприятия - поминъкът на цели области. Ако под пряка щета разбирате, че не ви е откраднал кутия цигари..

Кой, кой ??? Кой каза така? Утре може да ме обвинят, че намерили малко момче в спалнята ми? Ъъъ, цитирах. 20 месеца без присъда в зандан, а ?

Дали само той и никой властващ не се е облажил?? Докато до такива обвинени не сложат и властващ всичко си е пунта мара..

условията в ареста са такива, Гено, това тне е спа център!

Кой даде в ръчичките на Баневи безконтролно да разпарчетосат над 130 български предприятия?

естествено - продажните политици законодатели

Дадоха им стадото овце, наречено български народ. Гледаха как ги ограбват и мълчаха

След като я освободиха поради много оплаквания я видях отишла на вечеря в столично заведение. Възстановила се е. Хахахахахахахаа

мафията от ДС-та,ДКМС-та,БСП-та от всичките червени кълбета..ха.ха

..стига сте тормозили човечецът.. Я цялата прокуратура и съд да се съсредоточат върху чекмеджетата, че ако продължават така нещата БСП на следващите избори ще се яви по гол задник и нито един социално слаб, даряващ стотици хиляди за предизборната им кампания

Та не разбрах чекмеджетатата, които видяхме, на бсп ли са или на един друг лидер ?

Бойко си държи пари и злато в чекмеджето до нощното шкафче - ако огладнее нощем или му трябва хапче за простатата?

Външните експерти со го доказа - на спикащия ''сладко'' боко дето преди това си е намазал ''мазолите'' от работа да ги изкара пачките..