Никола Минчев стана най-младият председател на парламента в новата ни история

Към екипна работа и разумна дискусия в парламента, с уважение към различията, призова новият шеф на НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 27 години е бил най-младият председател на НС!

Прилича ми на обратен!Но това не е лошо!

Някой ме изтри ? Пожелавам на момчето да изчагърта ГРОБ и Тиквата !

С лъжите,че е комунистическо отроче. Дядото е депутатът Сирко Станчев,подписал декларацията за спасението на българските евреи.Съден от Народния съд и убит.

Кой го назначи??? Корчо и Кокорчо!!! А тях кой ги назначи??? - Чугуненият комунист Румен Радев!!! Е какъв е???

Не сте сърбали попарата на дрътите комуняги и си вислите, че разбирате какво става ... Не! Номерата им съвсем не са толкова прозрачни, колкото ви изглеждат!

Наближава моментът, когато парламентарната група на ГEPБ ще се разпадне. Това ще стане до няколко дни след следващите местни избори, ако не още преди тях. Това ще е действителният край на диктатурата на Бoкo-Тиквaта.

Не го познавам, не съм и чувала за него. По някакво стечение на обстоятелствата преценявам хората от пръв поглед. Ами, какво да ви кажа, хареса ми! Дано да не греша!

Съм така. Успех!

Младите и образованите си намериха доходна работа за милиони, на държавната хазна. Почнаха и аферата, с Караганьова. Жална ви майка. С подхвърлените трохи, няма да просперираща, а те ще се налагат с милиони. Така са ги учили, да отклоняват милиони в корпоративни кръгове, а за вас, обещания за светло бъдеще. Нулева корупция не съществува в реалния живот и в най-развитата, и демократична страна.

Хареса ти каруцарският му български език, кривата уста, ужасната стойка, прическата на тракторист от соца, ниското чело, конските зъби, лъжите....Нарушаване на конституцията, това ли ти хареса?

Става дума, този който предложи неуспешния адвокат Минчев, Киро ментата.

Радост, бенгалски огън.Ама такива сме си в България.Цялата но работа е джаста прасета и хихо хахо и накрая ред сополи ,ред сълзи

Искаме пълни данни за тези хора, защото деца на комунистически номенклатурчици повече не желаем да ни управляват!

продължавайте все така "промяната" и ви чака съдбата на македонският автобус ((извинения са сравнението).

Сега на тези младичките тепърва ще им звънят телефоните....обеди, вечери...тези които плащаха за "протестите" сега ще искат....няма безплатен обяд!

много мисирка много нещо тук. Много са спасили кожата от деня на благодарноста. Явно тиквата започва подривната дейност с масирано плюене и следващата седмица може да очакваме протести и стачки в пътностроителните фирми.

Кратуни, скоро ще си ядеш цървулите и ще си бършеш сополките

Редакторите на ДИР често ни демонстрират, че не знаят българския език, вкл. и граматиката, която се учи в основното училище. След като прочетох заглавието, иска ми се да ги питам, според техните познания по нашата история, кога България е имала парламент освен през новата ни история ...

Хиперактивните натегачи, завзеха власта. Млодите и образованите на Киро харварда вече си показаха рогата. Аферата с Караганева е в ход и това е само началото. При това се играе на едро и перфидно, с финес...

Как кога, ами по време на Третото българско царство, при Борис Iii. Имали сме партии, депутати в НС. Виж, за Русия може да се каже, че от абсолютната монархия на Романова, скочи направо в комунизма. "Дума", се появи едва при Елин за пръв път.

То, май, ти не можеш да четеш. Прочети пак бавно три пъти това, което съм написал. Може и да го разбереш. Разбира се, че България е имала парламент само и единствено през новата ни история - от февруари 1879 г. (Учредителното народно събрание). Това прави заглавието на статията смешно. А кога и как е било в Русия ама изобщо не ме интересува.

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите и да откраднат милиардите от Европа и заемите от банките. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

Няма лошо и аз го одобрявам, но властта в ръцете на Радев и ПП е тотална! Всичко сега е в ръцете им! Всичко и НС също! Една съдебна система остана и ето ти пълна тоталитарна власт!

Викаш, като ГЕРБ по времето на Плевнелиев...

Ще го видим времето ще покаже

Шишо на 22 г бе директор бре...

Млади нови лица ... Как да носи Отговорност една баба на 72г...ще я плашиш с затвор ли.

Истински уникат - истинско национално богатство! Това e Ивката! С хиляди възможни дефекти - говорни, умствени психически и така нататък... С една единствена функционираща мозъчна клетка и много сериозни психопроблеми. Цял живот секретарка-деловодителка по разни комисии из НС. Момата вече има един сериозен стаж за пенсия - 30 години нон-стоп по Народното събрание. Ами на Ивката шефа?! Майко, мила... Чалга мутрата Мутрьо Мутрев от село Мутриндол. Дори не знаем жив ли е, умрел ли е, възкръснал ли е - виждаме само неговото холографско изображение от хола му на дивана. Абе трагедия. Меко казано... Този безумно тъп и прост народ с много тежки форми на олигофрения и кретенизъм големи теглила има да тегли.

Ма има красива жена бе !!!!!

Ако си на три ракии!

Това е "челният" американски опит изкуствено привнесени от янките в цял свят - да се слагат на подходящите места възможно най-неподходящите за тази цел лица. Случайниците, които не стават абсолютно за нищо, дори и за чеп на кацата със зеле. Но пък за сметка на това назначавани по партийна, бизнес, роднинска, хомо-, лезбо-, и по всякаква друга линия. Политиката е идеалното място за такива никакъвци-паразити, които не стават за нищо. Байдъновци, обонговци, макароновци, джонсъновци, меркели и т.н, всички ги гледаме от TV-екраните всеки божи ден. За наште капути какво да кажем?! Само като ги погледнеш и да ти се доповръща от тях: тикви, десита(дуловски принцеси), цачки, цецки, мецки, цветановци, мунчовци, гуцита, гоцета, догановци, бойкикевци, кирчовци, мирчовци, асенки и всякаква подобна измет. С говорни, умствени, психически и всякакви други дефекти.Все човешки отпадъци! Метла, метла, и голяма лопата си требе тука!

"ТЪЖЕН,..СЪМ" !;) "ЛИПСВА" ми,.. ПРОСТАТА.. КЪРДЖАЛИЙСКА...ГУГУТКА !!;) Ходеше без ГАЩИ и ТОЛУПА я целуваше по Главата!! НО пък ТОЛУПА е ИЗЧЕГЪРТАН ...ТОТАЛНО!!;)

Виж си сметката за ток и брой стотинките :)))

Абе, Рая Георгиева-редакторката на дописката-и ти ли си от новата реколта "почтени", та си толкова "ерудирана"? Как разбра, че на 34 години Никола Минчев е най-младият председател на НС? За тази година (2021) е най-младият, но чак пък изобщо... Понеже явно не знаеш как и къде да провериш, ще ти спестя безплодните интелектуални усилия-най-младият председател на НС е Стефан Николов Стамболов - ІV Обикновено Народно събрание, на което той е председател в периода 30 юни 1884 – 26 август 1886. Тъй като Стефан Стамболов е роден на 31 януари 1854 година, то към 30 юни 1884 е бил на ..... оставям ти за домашно да си го сметнеш. Не случайно бившият Ви кумир Ви наричаше МИСИРКИ.

И какво е толкова сложното на тази позиция, че да не може да се извършва от човек на "крехките 34 години". Да не би да правят мозъчни трансплантации? Само мрънкаме, за това и никога няма да бъдем доволни и щастливи!

докато в Управлението не са Учени и Лекари (ама Истински Учени и Лекари, не от тия дето Ви лъжат с КОВИД и Смъртоносни Ваксини за Пари и създадоха заедно с Медиите нова Фалшива Наука и Медицина), Програмисти и Софтуерни Инженери, аме не някакви Май муни за Писане на Компютърен Код (каквита са повечето), а Истински Специалисти, Изявени Инженери във Всякакви Области, Архитекти и т.н. няма да се оправите, защото това са хората, които знаят как се изгражна от нищо, продукт с висока добавена стойност или как се генерира богатство! А не Млади Меринджей и Адвокати!!

Абе тъпчо, един инженер може да ти направи Айфеловата кула, но да не може да си направи зелето в мазата! Пълна тъпотия е, че ако можеш да строиш къщи,ще можеш да "строиш" и външна политика, промишленост и т.н.

да сте виждали такова животно като Почтен Адвокат?!

казах!

Много мяза на банката Виденов. Пфу Дан муй уроки

На всички не съгласни с избора, ще кажа, няма ги старите комунисти, ченгета, доносници. Няма ги старите муцуни, няма ги крадящите гербаджии, подлогите от ДПС. Няма ги. Крайно време е да дадем път на нови лица, време е за промяна.

Няма ги отпред, кой мислиш, че стои в сянка и ръководи държавата, тоя пик.ьо ли?

Много се лъжеш! Тепърва ще гледаме ДПС трета политическа сила.

Какво като е на 34. Колко по-млади от него написаха световната история ? За клуб 27 чували ли сте ? Ето някои Кърт Кобейн, Джим Морисън, Ейми Уайнхаус...

Ама те не са комунисти.

Страшни примери си дал. Клоуни използвани за разсейване от проблемите, убивани от машината за забавления. Мозък ти изитича, имаш теч.

Ти по-неподходящ пример не можа ли да измислиш? Нарича се клуб 27, защото в него са включени имената на хора, починали на 27г. възраст.

Моля обясни каква история е писал Кърт Кобейн , моля те ? Освен музикална ? За инфо, 1968, като почва новата вълна, почват я хората на 40-50 години, Керуак и Гинсберг. Най- големите лидери са над 40, пример Кенеди, Мартин Лутър Кинг и така нататъка.

Айде от мен да мине, чети малко за Нийл Йънг , да ти стане ясно чий последовател са. Нирвана.

на Адвокати, Банкери, Нотариус и всякакви други такива Паразити, упражняващи Паразитни Профисии, измислени и Създадени от ЮдеюСемитите с цел да Смучат от Бялата Раса като Вампири. В Управлението трябва да са Инженери, Архитекти, че дори и Прости Строителни Работници, т.е. хора, които Създават и Градят чрез Професията си!!

Точно така! Пропусна сдружение земеделци, за да могат всички вкупом да работят за “ все по- пълното задоволяване непрестанно нарастващите потребности на трудещите се.,..”

Пожарникари !

Мъск изрично каза, че е време в америка да спрат да се кандидатират над 70г за политически постове. Ако иска да ги вземе нашите млади вампирчета а пък е по старите ако му вършат работа и тях да вземе.

Мъск като стане на 70 ще запее друга песен. Вервай му на Мъск ти, колкото и са му зелени колите, и независима ракетната фирма.

Тоя ли ще обира пешкира след 3-4 месеца?

Как се обира пешкир?

Развързваш пешкира и вадиш хляба и кюлчета.

Мокриш, свиваш и удряш. Частта на тялото му където си го ударил “обира” водата от пешкира. Боли, но не оставя следи. Може да е доста гадно.

Напълниха народната събрание с разни адвокати-схемаджии и тарикати.

Яко са адвокати както е Христо Иванов направо жална ни майка.

Адвокат, истински, честен, без ламтежи и с професионален опит

Къде го видя тия честен адвокат ?

И този не ми харесва като граф Дракула Петков. Митева се справяше мн по-добре.

Фъфлата много добре фъфлеше! Най-подходящия за тоя пост пелтек беше, съгласен съм!

най-ме-е-страх от Младоци, поклонници на Жоржи Шорош като Джасинда в Нова Зеландия - тоталната Диктаторка! Ама дори тя е над 40 годишна!!

Изглежда интелигентен и възпитан .Никога няма да каже:"оди пеша,бе" като ПКП.

На външен вид ли ги избираш... Как изглеждал....

Има не само визия,но и образование ,и професия. А ти Мата Хари ли избираш?

избирам този които знае как функционира град, община, отделните позииции в тях. т.е. минал по всички нива, а не спуснат парашутист.

Той и Виденов беше възпитан. Помниш ли зимата... Ще ти се припомни.... От тоя възпитания...

Само като чуеш какво е работил, адвокат, най-продажната професия

Жендр се Само-Определя?!

Дела и резултати трябват, а не Дискусии!

Задачка за гербавете тролове Как ще го обвинявате че е доносник на ДС на 24 години като ДС няма вече от 32 години.

Че то за мутрите всичко може. И член на БКП даже, могат да го изкарат. С пожарникаря в една партийна група са били.

Сашко, Сашко; виж родителите му кои са . Няма нужда той да е доносник , те вече са я свършили тая работа за него .

Ами на тоя млад парашутист , родата е точно БКП ! Много наивен народ в тоя държава ...

на тоя 34 годишен, мама до преди колко години му переше изчапаните кащи, а сега ке ви управлява, щото е Опитен!

Сигурно е и много почтен

То ако е почтен , няма да работи като адвокат.

Че е неизвестен не означва, че е свестен ..

До платените тролове на Корнелия и Бойко: Време е да си търсите нови господари, понеже настоящите оттичат в канала!

Свободни места при вас има ли?

България - Единствената Държава с 30-годишни на Топ места в Управлението! Тия в САЩ, колко ли трябва да са тъпи, все Старци да си избират!!

изключително много прилича на виденов! Калинка!

аз на 34 и във война се бях бил, ама реално нямах житейски опит и задника да си обърша правилно! 34 годишни до ви управляват смешно, жалко и нелепо!

Боже, за 34 години ако не си успял да натрупаш житейски опит... заеби

Ако си ниско IQ комплексар, сигурно. Писна ми от дебели комплексирани неудачници драскащи гадости тук. Все тая нищо нвма да променят. Факт е.

Ти май под чужд флаг си воювал. Не даваха ли тоалетна хартия? Стига простотии, бе тате...

Много соросоиди се навъдиха, вече и начело на държавата

Някой без корупционно минало , не намериха ли от ПППППП

този път-мъжка...

вижте! Този е копие на жан виденов!

Новият морал ,много корумпиран , с този

че герб никога повече няма да имат председател на Народното Събрание

какъв председател, те въобще ще изчезнат като партия.

При 2% разлика с ПП и то при манипулирани избори , няма как да изчезне ГЕРБ - дяснаТА партия ,но ти със сигурност ще изчезнеш , злобата убива ...