"Ние идваме!" се регистрира за участие в изборите с мандата на Единната народна партия

Арман Бабикян коментира, че вече на четвърти поред избори продължават да настояват за обединение. ДБ и ПП са единствените потенциални партньори засега, заяви Мария Капон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие идвате и си отивате....

Еее ама не може така с празни ръце. Ако му е трудно кенеф или ковчег, поне една умряла риба да беше взел арман да си онагледи позицията.

Единствен Минеков -як комуняга, спечели от отровната хулигания!

Вижте ги за да се доотвратите !!!

А защо не сами,като гледам имате килограмите

Тези самовлюбени глупентъри, заедно с компрометираният политичар Хр.Иванов, са виновни, за хаоса и спиралата, от избори! Защото уж не са в политиката, за постове и пари, но не подкрепиха, когато трябваше съставянето на правителство на ИТН, спомнете си как Хр. Иванов излезе в 12 без пет и каза: Няма да подкрепим Правителство на ИТН .

ереванчето е облечено много стилно! и чисто !!

Навлеците били идвали,ама никой не ги иска.

Отдавна си отидахте !

По-хубаво не идвайте изобщо, ще ви храним с камъчки

Не,с павета,яйца,домати и развалена риба.

Тия уроди с хулиганското си поведения смятат че ще гласуват за тях! Може ако са същите скапаняци!

Поредните лумпени палячовци.

Вие си отивате. Вече сте си отишли. Кажете на оня с парите. Няма смисъл да харчи повече. И идиотите разбраха що за хора сте. Айде сбогом.

Арменеца,Лумпена и вечната бояджийка.Хахахаха

Токсични идиоти,ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

А откъде идват и накъде отиват не е ясно.

Някой чувал ли е тази "Единна народна партия"? Едва ли! Но за това пък медиите преескпонираха т.нар. "отровно трио". което в момента е "дуо", защото Минеков предпочете да стане министър. Те влязоха в политиката с взлом, като къртиха жълти павета, посипваха улиците с развалена риба, ззамеряха с яйца обществени институции и носеха ковчези, бесеха чучела на Бойко Борисов, и какви ли не още щуротии, които хващаха дикиш в съзнанието на онези, които бяха несретници в реалния живот. Сега обаче мина повече от година от която Борисов не е на власт и някак си те няма какво да предложат освен конфронтация с всеки. Затова блеят за обединение, па белким някой им се върже на номерата и ги сложи на избираеми места. Да, ама не! Няма как да стане! Защото има много вождове, ама малко индианци.. Но основната причина е, че от тях лъха на нечистоплътност, далавера и лично облагодетелствуване. Едва ли някой сериозен човек би си пуснал гласа за тези фанфарони. Но това няма да ги направи по-малко гласовити.

На тези Ние идваме едиствения им възможен партньор беше ИТН а сега пък единствения им възможен партньор били ПП и ДБ. За няколко месеца си смениха интересите.

А ,сефте комендантски! Цялата протестърска Мара втасала от 8 месеца промяна ,покрай погрома на Кики и Коки ,само бизонесата Капон,Хаджигея и Бабукян ги няма на хорото! Тия и тръбите на газа ще окрадат ,барабар с багерите !

Вие не идвате,вие си отивате.Завинаги .

Хаджи Генчо Пенчович да каже какво е финансирането им от Америка за България!

Какво е общото между тримата юнаци?

С големите шкембета! Поне това се вижда от снимката. И тези искат да лапат.

Браво. С вас сме!!!!!!! Само да питам кога ще носят бесилки,ковчези, чували за трупове? Кога ще хвърлят отрязани свински уши , тоалетна хартия и домати? Че тая кампания много ми доскуча. Чакам и шоуто на увредените и дрогираните

Грешно име е измислила Мая общата точното име е Ние си отиваме завинаги

Така и не дадоха отчет за събраните на протестите пари, ОТКРАДНАХА ГИ! Сега идвали? Според мен отдавна сте си отишли! Баста!

Няма да дойдат. Хаджи с яйцето, Баби Кен , и сестра Галена няма да дойдат…. Но при наличие на достатъчно слабоумни ще прескочат процента и ще има хляб и салам до другия път… Което пак е недобре… Не е зле да са избори.. Зле, че избор почти липсва

за да се прекрати практиката такива несретнии като тези на снимката да правят партии и участват на избори, трябва да се въведе такса за участие! внася 300 000 лв, и участва! мине ли 4 % ти връат капарото! не минели, с парите покриват разходите за бюлетини и администраия!

бидон между двата олигофрена за какви нужди е , за хранителни или за нЕкви други , по тънки де :)))

Ко? Не, време е да си ходите….

мария капон??!!! това е несерьозно и дори смехотворно!

И аз това казвам.

НИЕ ИДВАМЕ...за да се нагушим и угоим

И тия като галева , на киреча :)))

Вие си тръгвате!

кой сте изтрябвали та идвате ??? :))) пък и нали си отидохте :)))

Хаджилегенов и вмирисаният арменец... Ударната бригада на Черепа, предвождана от Мара Ал Капоне

Това са хората,които може да променят нещо в статуквото и в Съдебната система,но чрез медиите статуквото ги омаскари и сега народа не им вярва и ги има за защитници на мафията. Хубаво е да прочетете за тези хора,какво искат да променят и как се борят от десетилетия да променят това статукво,но простия народ не им позволява.

Хаха-хаха Хаджилегенов адвокат от кръговете около Черепа! Страшна реформа в съдебната система е подготвила мафията

и кое му е лошото? А за Бабикян и Хаджигенчо нямам думи. Много са хрисими напоследък, явно им врътнаха кранчето.

Правилно! На снимката виждам как Бабикян и двама Дадикяна идват! :)

Какво идвате ? Вече бяхте там и си тръгнахте некадърни и наакани. По-добре не тръгвайте, стойте си там където сте.

Занадал се циганин, пардон, арменец за кисело мляка !

Демек - циганска банища с мандджа с грозде.

След тези изцепки около руското посолство и простотиите, които бълваше адвоката по адрес на Митрофанова, ще видите НС, ама в някой друг живот!

Много са ми смешни тия партии съставени от председател и най-близките роднини. Семейни партии един вид. Познавам много хора и не знам за нито един членуващ при някой от тия тримата. Значи аз и жена ми сме социално-демократични примерно и айде да си направим партия, щото в България няма поне пет, дай ние да сме деветата...

Тия нещастници не се засрамиха. Нахални. Прости. Неграмотни. Разрушаваха културни паметници в европейска столица с домати, риба и яйца, и сега имат очи да бъдат пак депутати ??? Но и тия дето ги харесват и гласуват за тях са същите простаци и неграмотници. Жалка работа са българите. Не чуват и виждат какво е в държавата.

Тези освен, че са едни от най-долнопробните продажници на държавата, но и се доказаха като плиткоумни и лишени от всякаква дипломация кретени.

1% за държавна субсидия ;)

Това ти е играта, Хаджигенов! Демонстрирал си веднъж защо не ставаш, след което още два пъти се опитваш да влезеш ама хората не те искат. Въпреки това опитваш отново и чакаш различни резултати…

Само пък вас чакахме... "Ние идваме !" ...бая угоени свине... Капона, Бабикяна, Хаджигейов...Тия, ако се коалират с Куро Путков, Хасан и ебливото Ленче, Кура Нинова, както и отрепките на Мравояда от Дебили Български, ще стане една хубава, богата трапеза от курбанджии... Ще има здраво лапане и крадене...свят ще ни се завие, братя и сестри !

"Ние идваме" - това като предупреждене ли да го приемаме. Кой нефел им мисли имнената на тия партии , бре

Какво обединение, като вие няма да влезете в НС, бе Бабикяне? На два коня купа сено не може да раздвлите, за чии хикс ще ви влачи някой на гръб?

,,Ние идваме,, и след изборите ,,ние си отиваме,, но поне пари папате за участие :)))

На държавата ще ѝ излиза по-евтино да плаща депутатски заплати на такива като тези от снимката, за да не участват в изборите, защото загубите на време и средства е по-голяма ако влязат, или пък го дакарат до границата от 1% за субсидия.