Коментари - Незрящи сестри бедстват, след като къщата им изгоря от съседски фойерверки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На сайта на община Лесичево има обявена банкова сметка за дарения: https://www.lesichovo.bg/ IBAN: BG58 UBBS 8002 8460 7144 10 BIC: UBBSBGSF Вид плащане: 445 100 - дарения и помощи от страната 445 200 - дарения и помощи от чужбина Получател: Община Лесичово, За Златка и Иванка

Се обърнат за помощ към Бойко, той ще се погрижи. От президенство и хунтата да не чакат внимание.

Нема ли един Адвокат в тази освирепяла държава, да спретне едно дело на благотворителни начала на виновните мизерници??

Да разменят къщите и подпалвачите да отидат в тяхната докато я оправят и жените могат да се върнат в нея...

Да ги настанят в къщата на причинителите на пожара, докато същите им отремонтират къщата! Отделно запориране на сметките на причинителите докато не се издължат на пострадалите заради лакардията им.

Тука е така - да о духаT бедните и слабите ... еволюцията е подминала ганьо ... то и затова всички сме на Шест Без Десет ...

малоумник, какъв Ганьо те гони бре идиот непоръбен? Да го духат бедните Е ШИБАНАТА ЕВОЛЮЦИЯ.. на запад какво е бре, малоумник? Ходил ли си някога във великият запад да видиш бедния къде е? То от там идва "да го дхат бедните".. всичко там е за пари.. и познай кое е за пари също... опаааа ваксниката.. безплатното сиренце ..

най-много ме кефи как малоумния дир-ник ми блоква IP-то, все едно няма проксита :))) .. и как са си нашарили малоумния сайт (по-тъп от техния не съм виждал) с реклами като коледна елха .. все едно няма блокъри на тези тъпотии..

Добре де, от статията оставам с впечатлението, че виновниците за пожара за известни. Що за хора, що за държава!!!!

Българи, сър. Изгорили къщата на слепите жени с простотиите си, после събрали цели 60 лв. да помогнат. Сигурно пак циганите са му виновни на Ганю!

много е важно да си ваксан.. иначе мри от глад, рак, инфаркт, пожар, грип... няма значение.. важното е да си ваксан... целия свят бди дали си с настинка... други проблеми вече няма света.

Но пък иначе всички са се загрижили да сме ваксинирани !

Къде е банковата сметка, алоооу?!

Има ли държава изобщо?

Държава има. Държавници няма. Има само разни путьовци, които мислят, как да лапат парата, на народа.

Видяхте ли кмета? Изтупан с костюм ако го продаде ще им направи ремонта. Но КАК СЕ ДАВА ДЪРЖАВНА ПАРА КАК ЩЕ МУ СЕ ОТКЪСНЕ ОТ СЪРЦЕТО???

На кскво основание да даде държавна пара? С законите е описано как се дава държавна пара? Дай твоя пара, защо чакаш държавна? Ако имаха засъраховка, нямаше да са в това положение. Да заведат дело срещу извършителите и да си търсят парите. Ето, покажи се добър човек и им намери адвокат, плати му хонорара.

Кмет няма ли? Жилищен фонд за извънредни ситуации няма ли? Социални грижи няма ли? Хотели няма ли?

Spodelete vav takiva sluchai i bankovata smetka

Автора на статията българин ли е?!

Никой не заслужава такава съдба. Трябва да помогне всеки от нас, иначе нямаме право да се наричаме човек. За здравия човек възможностите са безкрай. а за инвалида пречките и ограниченията са навсякъде.

100 процента да ги пускали орките за тях закони няма

По принцип си прав, но в нашето село има няколко богаташа, които правят същото. От години.

Това отменя ли истината за оркоподобните?

Дайте банкова сметка, моля

Моля ви, публикувайте банкова сметка на сестрите, за да може хората, които искат да помогнат да имат данните.

добре дошли в държавата на абсурдите…