17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера разбиха една градина с марихуана и намерили 14 килограма. Спете спокойно в България няма повече трева за пъшене. Разбиха мафията.

Само не повтаряйте, че всичко това са цигански неща... едва ли не българите са ангелчета руси

ми тия май са се готвили да хващат шумата

Има една стара градска песен: Откраднеш ли цял милион не те лови ни съд ,ни закон ! Но за хляб вземеш ли един грош веднага те вкарват в тъмния каш !

силни са на нещастниците, при ония дето въртят открадноти милиарди не смеят да припарят. миналата седмица ни затвориха баничарницата в квартала, и залепили някаква табела с огромни букви, че имали нарушение по ДДС.после научих,че конкурента им, който е вечен партиен спонсор ги е натопил . малък град, всичко се знае.и колко им било нарушението на двете женички които идваха в 4 часа сутрин да правят банички? ми, 270 лева. това е положението.

Няма по света друга държава в която да е позволено във всяко село казан за алкохол и по 1000л. "за лична употреба".......за това ще има нелегален алкохол по магазини и ресторанти

Селски ти още малко ще кажеш че пием повече от Руснаците? Там на -20 градуса вода не пият.

Бре няма да казвам кой знае какво, ма имам роднини имат ложя, че и сливови градини и варят по около 200 - 300 кила ракия гроздова и сливова! Единия има и газов пистолет! Значи така като се замисля, могат да ги опандизят от прокуртурта поне за 20-25 г Също както опандизиха кмета на Младост София Иванчева! Епа ко да ви кажа голема работа е прокуртурта! За кило ракия и газов пистолет мое да те вкара доживот в затвора! Ма за ограбването на КТБ за срутили се пътища и магистрали за там разни суджуци, бири за разни тераси, апартаменти, подпорни хотели за убиййства при катастрофи, за кражби на евро фондове абе за такива дребни неща НЕ МОЖЕ И НЕ ИСКА И С ПРЪСТ ДА ТЕ ПИПНЕ! Та така!

Гледам тия бидончета не ще да е домашна ракия. Най ми мяза на уиски марка цар Киро.

Е,ти джибрите в дамаджани ли ги държиш ?

Че тон ракия много лий ве? Няма стигне сам за мене и зетя, па гости, па някой се ожени, па за децата, и ей я на дъното са оголило

Отиде му на човека виното и ракията !На домашен алкохол какъв бандерол,бе смешници !

Тея дето варят домашна ракия са проблема на България. Заради тях живеем зле. Докато варят ракия стандарта на живот няма да се промени. Трябва да им дават доживотен затвор. Сарказъм.

Какво ще ги хрантутим в затвора? Направо да им конфискуват къщите и кочините с прасетата! Сарказъм.

Ами точно за това по селата още от сутринта са на масата с ракията и все плачат,че няма работа и пари но алкохола винаги го има

Ловна пушка и домашна ракия? Ибааахти удара!