Нетаняху: Израелските ВВС са прихванали Иран

Реакцията идва в отговор на заплахите, че Техеран ще унищожи Израел

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Израелските ВВС са прихванали Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......чалмата явно е чалнат, за 30 минути ще унищожат Израел, само че след тези 30 минути ще го има ли Иран???

МНОГО ИДИ.Т ,МНОГО НЕЩО.ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА,ЧЕ ПОЧНАХТЕ И СВЕТА ДА ОПРАВЯТЕ .МАЛОУМ.ИЦИ

Ще унищожат те ... нали от години гледаме какво се случва в Сирия - иранците строят бази, а евреите ги бомбардират, онези строят, евреите бомбардират. Израел има една от най-развитите системи за противовъздушна отбрана в света, а ако онези в ръководството на Иран откачат и решат да ударят масирано Израел онези ще им върнат тъпкано. Това може и да е добре, защото след това може да загубят властта и Иран да стане отново нормална и светска страна.

Иран е машата на русия трябва да бъде унищожен.САЩ и Израел ще се погрижат за това ако Ятоласите много плямпат.

И ако последното стане, ще съм благодарен на Иран.

Грешка в превода Чалмъта иска да каже, че ако Иран нападне САЩ, Израел за половин час ще унищожи Иран.

jingiby

Израел имат около 100 ядрени заряда. Някои са ракети качени на подводници, други са просто бомби качени на самолети, но имат и качени на наземни ракетни установки със среден радиус. По принцип употребата им ще предизвика световен термоядрен конфликт и те едва ли ще прибягнат до тях. Възможно е и Иран да имат 2-3 ядрени бойни глави, качени на ракети със среден обсег. Израел едва ли ще ги прехване при ядрен удар, понеже двете страни са твърде близко.

възможно ли е да си толкова ,,умен”ав?

След като добиват уран САМО за мирни цели как ще има възможност да унищожи чужда държава за 30 минути??? Това са взаимноизключващи се твърдения. Иранците са обикновени хора но режима на Иран са фанатици и терористи.

Израел да унищожи ИРАН до последния човек,а след това мое да подкара и Турция - че и те нещо много ербаб се правят

Кого ще унищожат бе тъпанарче? Ще ги смелем еврейчеиата за няколко часа бе. А бе откъде ви намират такива екскременти бе?

Севгинчо, пий си хапчетата бе моето рязано нещастно момченце и се научи първо да пишеш грамотно, защото май си бягал от час по граматика. Това първо и второ, как рязаните бургии ще смажете евреите, както през 6 - дневната война ли, демек с голо дупе ще ги биете по м*дете, а?

Еврейската държава е наложена върху невинни кости, отдавна е време евреите да поемат пътя.

Евреите все успяват да късат нервите на хора и по някое време някои ги съкращава наполовина. Не могат ли да живеят нормално, без да се занимават с другите! Не че арабите там да са супер стока, но сами си докарват врагове. Както и САЩ.

Ф-35 могат много работи, но обикновено стрелят от чужда територия и бягат. Руснаците в Сирия може да го играят толерантни, че половината израелци са от СССР, но иранците няма да им се мислят дълго.

Какво е това СССР!!!! Някакъв боклук ли е!?

Нещо като бъдещото ЕС. Говорено вече за СЕЩ - Съединени европейски щати.

Като и за СССР поне са имали референдуми. Такъв да остане е имало 1991г, но същата накрая се разпада.

Истината е една. Иран ме може да се противопостави на САЩ, Англия, Франция Израел, Катар, Саудитска Арабия. САМА. Може ако се обединят с Сирия, Египет, Йордания, и там които е останал все още цял от раздробяването на, другите от САЩ.

Правиш ли разлика между перси и араби

Араби. Ар (Ариец) Ра :бог (РА) АБи (човек) какво излиза. Че са Арийци и да хора на Бог Ра. Какви са Персите. Което в същност нее правилното им название. Те са Партите, Парсите, какво имаме пак Ар (Арийци) си те са те. Интернет са Арийци. И какво става, разделят един народ на Перси и Араби и ги правят врагове. Примери от този тип колкото шеш.

Е и какво значение какви са?Нали са хора.Или едните са от желязо

А иранските ПВО вече са прихванали израелските ВВС, с техните доставени от Русия чистак бърсак нови С-300 Фаворит

Те израелците С300 ги пропуска.Както е видно н Сирия

Нови, нови.. колко да са нови.. От има-няма 10 години не ги произвеждат. Може рушняците да са им ударили една зелена боя и да са им ги пробутали за нови.

Не разбрах кой лъже повече - нито Нетаняху е казал, че са "прихванали Иран", нито Техеран е казвал (в сегашната обстановка), че ще унищожава Израел. Нито че обогатяването на уран до 5% е заплаха за Израел. До 20% може - това е енергиен уран. Ако почне да обогатява над 25-30%, тогава е друго нещо. Но сега ? Да си прави уран за атомната централа ? Що не ?

1. Как са се сдобили със снимките? 2. Над каква територия ще прелетят до Иран и имат ли разрешение за това? 3. Ще признаят ли накрая, че имат ядрено оръжие? Ракети Джерико. САЩ и другите ще наложат ли санкции на Израел за ядреното оръжие?

През 1962-1963 г. президентът на САЩ Дж. Ф. Кенеди въведе валута различна от тази на ФЕД (евреи), спря износа на ядрени технологии за Израел и бе показно убит в Далас !

рубла ли беше валутата?

Накрая иранците ще направят онова което римляните и нацистите не можаха.

Враговете на моите врагове са ми приятели. Обичам иранците.

Ей, шило в торба не стои. Явно им е малко, че над няколко техни основни летища някой явно им демонстрира фатални сривове в навигацията и комуникацията. Опищяха орталъка, обаче ербап. И не се излагайте с тия грозни летящи уж невидими ковчези, че ако стане сакатламата, десеторно ще станете за смях.

Медийно им прикриха издънката със свалянето на неизвестен брой техни Ф-16 в Кипър. По височайше нареждане някой забрани темата с многото закономерни въпроси на експертите да се преекспонира в официозите.

Шило

А бе и аятоласите и евреите трябва да преустановят войнствената риторика. Че в момента там е барутен погреб, който ако гръмне, никой не знае докъде ще достигне

За жалост вероятността да грумне е голяма. Нито евреите, нито арабелите са усвет.

хванали сте се за пешките, но не забравяйте кой обявява шахмат накрая

Stan Stan

То в Близкия изток си е така от 70 години.