Нешка Робева 30 г. по-късно: Младенов не е имал намерение танковете да дойдат

Сега вече всичко изглежда твърде глупаво, но не трябва да мълчим, казва видната треньорка и някогашен политик

Обратно в новината

Коментари - Нешка Робева 30 г. по-късно: Младенов не е имал намерение танковете да дойдат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пък стара чанта. Той е бил мотика пиян ма

Тази, коя беше?

Нешка е във грешка!

Прословутият "преход" в България започна много преди 10.11.1989 г. и завърши с ликвидирането на СИВ и Варшавския договор. "Театралната революция ", организирана отвън имаше за цел да внуши на населението на България, че развоят на събитията зависят от неговото желание, а на от външни велики сили. Истината беше, че Съветският съюз вече нямаше нужда от буферна зона, вчастост в лицето на България, за което ни доставяше даром огромни средства и ресурси.

Доставял ти даром огромни средства и ресурси дръжки. Къде отиваше нашата продукция? Текстил,тютюн, плодове,зеленчуци,уранова руда,цигари,консерви,коняци, вина,бормашини ,дрелки,и много много други.Техните ресурси след 1990г станаха непотребни и някой другари ги рязаха дълги години за скрап а с парите си ветрееха задниците по света

Младенов е учил с учителката тянка Добрева. Добри отзиви за него. Пиел е, а тези които пият днес и се наливат, деца им са ок... Сравнявайки преди и сега, сега народа живее много по-зле. Живеят политици и там шайката им.. Има много примери и от любопитство гледаме фермата, задава ли ли сте си, защо млади плачат.. Виж бедняшка макар и военен какъв неврозен поглед, Красимир, 100 гиляди също. Реват от хубаво. Побъркаха народа. Потърпевш са те. Без война светът бе във война и кога ли ще свърши света. Натам вървят нещата, само лоши неща четем, нищо радостно.. Парите ще ви по бъркат. Това са богати страни и господин Макрон е прав, че не е трябвало тогава, в ЕС цървули.. Бяхме си цървули, а днес оръфени

Казал е Станко да дойде, а не танковете да дойдат. И така да е. По добре да бяха дошли и кой остане дбес да не стои в студа на студ, в пека на топло. Отидоха си гладни от тоя свят.. Костов от 150 лева при живково им паднаха на 50 лева. А и по стаите.. По-добре турчин отколкото комунист.. И го казваха членове на бкп.. И оставиха я накрая доносничката.. Всички умни и възпитани членове на бкп на улицата ги изхвърли ха, за да се перчат днес десните комунисти сдс ндсв и герб, не съм от никого, но хора онко болни, с удари. Ютук не е санаториум.. И след време те.. Закони.. Кой болен.. Им дадоха работа.. Шалърдък свят

Пут казва, че пакта Пибентроп-Молотов е приятелско потупване по рамото, Др, Нешка казва, че бай Пешо пияндето не бил казвал това... Социалистичека им работа. Ама нищо повече.

Онова време, за което говори Нешка, беше триумф на простотията. Танкове не дойдоха и никого не смачкаха. Но дойде „демокрацията“, която безмилостно смачка държавата и затри живота на няколко поколения българи. Това е истината. Щом тогава излезлите по площадите скандираха „мафия, долу“, какво ли ще скандират сега? Но къде са сега?

Ха-ха-ха. Триумф на простотията?! Тогава нямаше такава простотия, каквато има при управлението на любимия ви Борисов. Срамувам се от него и обкръжението му. Специално подбирани с конкурс за простаци.

Разбира се, че не е мислил да идват танковете. Иначе комунистите щяха да ги пребият с камъни.. Просто алегорично е подхвърлил на ген. Добри Джуров: " Тия простаци разбират само от тояга". С това показа пренебрежението на комунистическата върхушка към народа. Бай Тошо беше добър артист. Младенов беше много далече от таланта да залъгва хората. Избра грешното време да се прави на управник. Свалиха Бай Тошо и не можаха да задържат властта два петъка. Ако бяха избрали мазния Лилов, щяха да управляват още известно време. Той им задържа партията, която още я има и Корнелия скоро ще разпадне.

Нешке, ех защо не е като едно време - да взимат от хората и да ти дават всичко на теб. Проклета демокрацшя..

Дават, дават! Малко ли взе от КТБ!

Кой ти каза да се занимаваш с политика и да плещиш само глупости. Ако беше остнала само в художествената , всички щяха да те уважават. Гледай Стоичков какво прави , искаха го и о ляво и от дясно . Той ги отряза всичките. А ти се залепи за Бюрека за пари и продължи да лежиш на правата партийна линия - която е антинародна

.. той за сухото ме хвана, понатисна ме и рече - Пешке, ти не гилаш вече!

Ако бяха дошли танковете щеше да стане като в Москва когато Елцин обяви КПСС за престъпна организация и е забрани.

Ако бяха дошли танковете, тълпата щеше да вика" да живей БКП"

Петър Младенов и нашата учителка тянка Добрева са учили в училище, дано не греша, къде е учил Цветанов. Нещо от рода на климатично, но минаха години и не всичко, а и са покойници. Брацигово.. Болни от туберкулоза, без родители, сърдечно учеха там..

Всеки здравомислещ човек знае, че дългогодишен дипломат научен сто пъти да претегля всяка своя дума не би казал подобно нещо. А заповед за вдигане на танкова бригада и вкарването и в София не се дава на деца от детска градина. Използваха ви както о Т. Живков, защото бяхте малоумни -" исти", знатни доячки, тъкачки и овчари. Истинските кукловоди бяха на друго място бяха начертали и изпълняваха други директиви. Как ли не?- нешка да укроти развилняла се тълпа! Който дърпаше конците си свърши работата , останалите си мислеха, че може и те да близнат от медеца!

Бе тя добре си близна от КТБ и Кавала, не я мисли.. А цял живот по комунистическо не близане, ами направо с черпака.. Коли, вили, корекоми.. Ех..

Бил казал,, Станко,, демек тодоров. За младите Станко Тодоров е бил министър-председател, без образование, но честен и скромен. Не е убивал, не е крал и е от тракийско Беломорска потекло, а дали Младенов е казал Танковете или Станко да дойде

Още ли вярвате на Афробългарина със сините джуки , възможно и да е Агент на ДС , като сестра си Убавото Наде , но са скрили досиетата им ! Нищо не е казвал Петър Младенов , може да е казал да ви Е... , П... , Майна ! ЦРЕУТО живееше спокойно в България и може целенаправлено да го е измислила ! Срам ме е че някакви дяволи излъгаха мен и 8 милиона Българи с Лъжите си , СДС Умря преждевременно и никой не им поиска сметка за лъжите и манипулацийте , все пак ще дойде време и ще си върнем това което присвоиха по това мъгливо време , близки и роднини на Тарторите от СДС !!!!

Те извадиха държавата ти от фалита, който комунистите ни докараха 3 пъти за 50год. И да знаеш, че Люлин не е София

По важното е, дали събра за патрон водка, от копейките които ти дадоха за тоя пост! Бедняк!

Казаго и е документитано!

Някаква Нешка, която знае как се хвърля обръч и лента не може да дава оценки на една епоха. Колкото се отнася до Петър Младенов той беше от същото престъпно управление, което никой не беше избирал по нормалния демократичен начин.Аз добре помня избори по социалистически- само с един кандидат за едно място. И никой не си даваше сметка КОЙ посочва този кандидат за единственото място?! Та мисълта ми беше, че Младенов беше част от онази клика, която посочваше кандидатите. И когато падна Живков, то именно Младенов беше посочен от посолството на СССР за негов приемник. Спомням си, че същият Младенов каза, че ще съди Михайлов за.."клевета" и манипулация на записа. Обаче се оказа, че клеветника е самият той. ФАКТ! И нека госпожа Нешка Робева не ми се прави на някаква морална светица, особено след заиграването и с Бареков и неговата шашмалогия на политиката. Та Нешка Робева нито е образована, нито е умна за да дава каквито и да е било политически или икономически оценки на едно отминало време. Нека си гледа лентите, бухалките и обръчите. Да. От това тя поне разбира,

Какъв си ти бе К-Янко ,да забраняваш ,аз съм бил почти на всички протести и големия ,където съм скачал като маймуна на Орлов мост ,ти не си бил и не знаеш ,че всичко казано от НЕШКА РОБЕВА е ИСТИНА !

Бегай, платен бедняк!

Бил си в полюцията на баща си! Келеш! АЗ бях там и много добре помня случаая.

Ама, прав си. Как от всички комунисти, дадоха думата на някаква... Каква е всъщност?

Нешке, нешке, в голяма си грешка, одъртя и стана смешка. Защитаваш една провалила се клика, дали от деменция или от кучешка признателност към комунистите, които ти даваха титли, медали и слава.

Г-жа Робева просто прилага комунистическата технология, да се опитват да променят историята в тяхна полза. След някоя друга година ще изкарат другаря Младенов репресиран от подлите демократични сили, или гадните сорсоиди ...

Това е България! Гимнастичките са и политически експерти! А от футбол и политика разбират дори и българските озеленители! За това сме на това дередже, понеже всички сме специалисти по всичко!

Социалистическа кърпа за бърсане на под

Започва с П

От коментарите ти във форума ми стана ясно , че ти си кърпа за бърсане на задниците на управляващите ни в момента. Добре се справяш!Ч

Това склерозирало бабе да си отиде отново при Дудука ...

Те и съветските маршали и генерали изкараха танкове срещу народа в Москва.Само,че болшинството войници преминаха на страната на народа.И на маршалите се наложи да се самоубиват.

Говори Нешка,идиотите пак залаяха.Как в тази малка страна отгледаха толкова много идиоти,антикомунисти,сигурно са около 50-60 човека.

нешка иска да каже че се е радвал младенов на хората които тя нарича талпа докато полковника вчера при росен петров каэваче е носил куфарчетата с пари на опашка в партийния дом

Просто вижте през последния месец какви преводи има по сметките ѝ и от кого, за да ви се изясни защо е толкова активна напоследък - садистката, погубила кариерите, психичното здраве и личните животи на не едно и две от съвременните ни златни момичета с комунистическите си психологически подходи и интриги. Някогашни успехи в спорта не е гаранция, че не си изкривен урод и червен вампир.

Това преди 30 години беше руско робство

Робева е държанка на комунистическата власт.

Това изказване на Петър Младенов , дори и да е казал "танковете" бледнее в сравнение с изказванията на Мутрата на власт. Да наречеш народа който те е избрал мат*рял и "аз съм прост и вие сте прости" Ето това заслужава вниманието. Петър Младенов е невинно бебе в сравнение с Боко Тъпата Тиква.

Т.е., ако съм те разбрал правилно за теб убийство е по-леко провинение от обида?!? Ами браво.

Танковете ако бяха дошли щяхме да сме като Китай.

Ами изкарайте танковете сега.Президентът е върховен главнокомандващ.Да видим какво ще ви се случи.

Tankove niama.

Наша си е грешката, че не направихме, като румънците, сега всичко щеше да е различно.

Уважавам Нешка Робева за постиженията в художествената гимнастика. Но танковете да дойдат е казано уви.

Историята няма да ни прости,че не ги изтрепахме комунягите!!!

ДА! Според Робева е "било политически театър" ! Колко простащина има в това, женище, колко червена наглост! ДО КОГА БЕ МАЙМУНО РОБЕВА???

За съжаление Нешка е вербувана отдавна и е част от сектата, която зомбира хора. Иначе е много талантлива треньорка и като такава й се възхищавам.

Прости и тъпи! С една дума - ГЕРБЕРИ!

Сърчаджиев си отигра поставената роля, а после по инструкция се отказа и от ролята си на еничар ;) както и от ролята на баща , но не наужким !

“ Това беше едно твърде наивно решение, защото до този момент аз не се бях изправяла срещу толкова много хора, по-скоро това беше една тълпа. Съжалявам, че казвам това, но в онзи момент беше така. Хората бяха подтиквани...” Тълпа сме били! Да ти е.с майката тъпа и долна! Тогава трябваше тия всичките да ги избесиме, и сега България щеше да е нормална държава, това е истината! Трябваше да им спретнем точно там и тогава един Народдн съд с моментално изпълнение на присъдите на тези крадливи и лъжливи боклуци и престъпници!

И сега сте тълпа. Тъпи, лесно манипулирани зелени тикви. 80% дебили.

Тая е такава тъпанарка. Червен боклук

Така е! Тормозеше момичетата и ги унижаваше и мачкаше! Бе завъртяла някакви далавери и с Алексей Петров. Изпокара се и с кифлата на Наско Сираков. Бе се хванала и да подкрепя Капута Бареков и да ни обяснява той колко свестен бил... Тази наистина е много жалка!

“ Вече 30 години няма еднозначен отговор дали най-дългогодишният външен министър на България Петър Младенов е произнесъл скандалната реплика за танковете. Каква точно е била тя "Най-добре танковете да дойдат", "По-добре танковете да дойдат" или "По-добре Станко да дойде". В годините се установи, че записът е автентичен, но не и точно какво е произнесено....” Дирници, спрете да лъжете, а Робева да си гледа работата. Съвсем ясно е доказано точно какво е казал руският възпитаник и алохолик и женкар Петър Младенов, и това е че е призовал уплашен да дойдат танковете, които (местното поделение) са били в повишена бойна готовност! Или и това не знаете и ще тръгнете да го оспорвате или да го отричате - що не вървите на майната си! Я обяснете зашо поделението е в било в повишена бойна готовност, и Петър Младенов може ли да не е знаел за тива и зашо са приведени тогава, бе тиквеници!

Нешка Робева с това си изказване потвърждава приказката, че комунистът спира да лъже и краде около 30-40 минути след като му отрежат главата.

Тази е много жалка картина! И тя! На времето завиждаше на Мария Гигова, която винаги я побеждаваше и бе първа, и на Робева много й личеше...

и нелицеприятна зла лъжкиня ,интересчийка

Почина съветският агент, разкрил, че КГБ планирал да убие Йоан-Павел II 14.12.2019 На 74 години в САЩ е починал Виктор Шеймов. Това е майорът от КГБ, наричан „най-важният човек“ на съветските тайни служби, преминал от „другата страна“. Повод за тази висока оценка е, че Шеймов е разкрил на ЦРУ едни от най-пазените секрети на Москва. Това съобщава сайтът Лента.ру. В едно от редките си интервюта, Шеймов обяснява, че е решил да избяга, когато се убедил, че съветските служби не работят толкова за благото на обществото, колкото планират и извършват нечисти операции и нерядко изпълняват „мръсни поръчки“ – убийства на определени хора. „Промиваха мозъка ми от самото детство. Но аз вярвах в строя, вярвах на ръководството. Сам написах молбата да бъда приет в комунистическата партия. Исках да работа за своята родина и го правех, без да жаля сили. Но убежденията ми рухнаха, когато разбрах, че нашите служби готвят ликвидирането на папа Йоан-Павел II“. Виктор Шеймов е един от най-младите експерти, заемал изключително висок пост в Първо управление на КГБ. Той отговарял за потока от секретна информация идваща към централата в Москва от всички краища на света. Участвал и в ръководството на агентурната мрежа по целия свят. Бащата на Шеймов и бил инженер, а майка му - известен лекар. Той е завършил с отличие Техническия университет в Москва. Работил е в научни институти, изявил се като много талантлив есперт в областта на новите технологии. В последващите анализи за неговото бягство ръководството на КГБ стига до котегоричния извод, че най-вероятно причина за предателството на Шеймов е информацията за готвен атентат срещу папата. Той споделил пред свой колега, че е шокиран. Всъщност той научава случайно за плана по отстраняването на светия отец. Докато бил по работа в Полша, той участвал в среща с генерал, който отговарял за местната резидентура. В един момент в стаята буквално нахлул полковник Соловьов, колега на Шеймов. Носел спешна телеграма, подписана лично от тогавашния ръководител на КГБ Юри Андропов. В нея пишело: "Проучете цялата нужна информация как да се приближим до папата“. Всички били наясно, че това означава само едно: папата трябва да бъде ликвидиран. По-късно Шеймов си спомня, че още през 1978 г. когато Йоан-Павел II бива избран за папа, Юри Андропов в своя телеграма до варшавската резидентура написал: „Как въобще допуснахте да бъде избран гражданин на социалистическа държава?!“ Шеймов припомня също, че през 1981 г. наистина се случва покушението срещу папата, извършено от турчина Мехмет Али Агджа, член на терористичната организация „Сивите вълци“. Италианските и други чужди служби уличават служители на българската разузнаване и именно тази версия се лансира упорито. Всъщност зад атентата най-вероятно са стояли съветските тайни служби. . Покушението срещу папапа на 13 май 1981 г. в Рим През 2005 г. Агджа заявява, че поръчители на убийството са кардинали от Ватикана. Тази версия обаче не се приема серозно, защото вече е имало достатъчно доказателства, че следите водят към „Лубянка“… Друг мотив Шеймов да се разочарова от КГБ е убийството на негов приятел, който няколко пъти споделял, че капиталистическата система има очевидни предимства пред социалистическата. Смята се, че Шеймов е предал на американците кодовете на руските служби, което се счита за един от най-големите пробиви в историята. Много странно и обвито в мистерия е самото бягство на младия талант от Съветския съюз. Години наред се е считало, че той, съпругата и дъщеря му са убити. Тази версия се налага, когато друг служител на КГБ е пребит до смърт от двама милиционери в Москва. Шефът на Московската милиция тогава решава да прикрие престъплението, извършено по особено жесток начин. На спирка на метрото двамата милиционери се нахвърлили върху цивилен мъж, който носел в чанта салам и бутилка коняк. Той се легитимирал, но пияните униформени започнали да го удрят зверски. След това по решение на своя началник закарали тялото до квартала, където живеели доста от служителите на службите. Там офицерът бил намерен от случайни минувачи, но починал в болницата, без да дойде в съзнание. По-късно на двамата биячи е приписано и убийството на Шеймов и семейството му. Истината обаче е, че най-вероятно Шеймов е успял да влезе в американското посолство в москва. Там той е бил старателно гримиран и с документите на американски пилот се качва на самолет за Вашингтон. Съпругата и дъщеря му в същото време са били прекарани в контейнер, който е бил с документи на дипломатическа пратка. Известно е още, че Виктор Шеймов е разкрил на американците, че съветските служби са вербували висши служители на ЦРУ и други разузнавателни служби. Срещу това му е било обещано пълно финансово обезпечаване на семейството му. Това обаче не става точно според договорката и когато Шеймов напуска ЦРУ той завежда дело срещу Управлението. Печели го, но въпреки това не получава така очаквания милион, а по-скромна сума. Заедно с бивш ръководител на РУ той създава фирма за фирмена сигурност и защита от компютърни атаки. Бил много добър специалист и печелели добре.

Явно, че това което си написал е за абсълютните лапни шарани. Твърде противоречиво и на много места няма никаква логика- точно в стила на скалъпените от американците пропагандни материали.С ДВЕ ДУМИ- НАПИСАЛ СИ ПЪЛНА ТЪПОТИЯ.

Ха ха , червена кратуна .

Омръзна ми от лумпени разбирачи и коментатори на статии от вестниците!!! Истината беше че, МВР и МНО кадрите бяха готови да потушът така наречените безредици и чакаха само сигнал да си свършат работата! Никой не желаеше революция... Жалко че Жельо вече го няма, можеше да разкаже как ходеше по факултети при офицеритевъв Военна академия и Школата в Симеоново да успокоява хората, като им говореше за перестройка и мирно развитие на демокрацията! Кадрите и народа по места беше настръхнал след палежите и чакаше команда за разправа с така наречените демократи .! Но нито комонда нито заповед се идаваше за спасяване на съществуващия обществен ред! Истината е че за да има многохиляден митинг на бул.Цариградско шосе, ръководните кадри въведоха режим на тока 2 към едно и режим на водата3 към 2, от което народа се беше изнервил и излезна да протестира! По късно този чисто битов протест, беше подменен със сини знамена и яхнат от СДС! Не, случайно, СДС друг подобен митинг не можа да организира, защото нямаше силите за това и необходимата подкрепа? СДС си развя знамената на чужд протест, който представи после за свой! Протестите бяха изключително битови, и на никой тогава не му минаваше през умът че може да свали съществуващото управление! Може да пишете каквото си искате, но аз съм очевидец и участник в събитията, и няма как да подмените спомените ми! Жалкото за българския народ е че, беше излъган именно от същите тези комунисти, които го убеждаваха в светлото бъдеще! Също и от номенклатурната опозиция, която изигра театъра на промяната.... Сега ми е трудно да повярвам в ценностите които пропагандират сегашните управници, защото знам че и те някой ден ще се окожат лъжливи!

И аз съм пряк очевидец и участник във всички тези събития и именно поради това мога да уверя всеки, който ти чете коментара, че си написал 100% лъжи - от първата до последната буква! А най-наглото и смехотворно е това за "битовите протести":))) Всички митинги от самото начало бяха 100% с ПОЛИТИЧЕСКИ искания. Друг е въпросът кой стоеше зад СДС, колко ченгета бяха внедрени в него и т.н. Всички митинги бяха политически. За да твърдиш. че хората са излезли заради режима на тока и водата/между другото режима на водата беше през 1994г при кемта Янчулев и няма нищо общо със сибитията, за които тук говорим/, та...за да твърдиш, че заради тези режими хората са излезли на протестни митинги има 2 варианта - или никога не си чувал и не си стъпвал на тези протести или умишлено лъжеш, защото си комунист и желанието ти е да омаловажиш ролята на опозицията, както и да изкараш, че хората едва ли не не са били кой знае колко отвратени от социалистическия режим! Който и от двата вариантя да е - факт е, че си написал неща, които са пълна лъжа и опит за манипулация! За щастие не само аз , а и много други хора, които четат тук знаят каква е истината и ще го потвърдят. Гнусно племенце сте комундетата и това си е!

Зелена тиква, тогава си пикал на шумка да ти тропка .... Хората по това време, не бяха политически грамотни, но искаха да ядът Тублерони, тик так, да насят дънки и маратонки, да пият уиски, да гледат холивудски филми на видео плеари! Продадохме се на чичо Сам, като индианците, за мъниста и огнена вода .....

Не може да се изправи срещу тълпата? То и сега не мже да се изправи срещу тълпата някой от парламента, както и тогава. И защо ли? Много просто - две различни вселени са,

Истината е, че Смешка Борбева е гнусна комунистка!!!

че Нешка Робева е една доказала се категорично жена, но дребните еднодневки, дори и не могат да го разберат. Това е нещастието на българите - могат да оплюят всичко и всеки. Ей така, от неясна емоция.

Вещицата Нешка пак получи сигнал от майор Ванга, и побърза да го сподели с нас. Хвала на такива честни труженици на тихия фронт.

Истината е, че не е имало нито революция, нито намерения за "потушаването й". Всичко става ясно още през 1985 г. с идването на власт в СССР на Горбачов, който се стреми да се отърве от считаната от него за бреме Източна Европа и в края на краищата я харизва на американците за без пари. Така че още от 1989 г. и западните, и източните елити и "опозиция" започват лека полека да се готвят за това. А дали постъпката на съветския лидер сама по себе си е даряване на свобода на източноевропейските народи или предателство спрямо тях, е друг въпрос.

Факт е, че бай ви Тошо се противопоставя упорито на белязания, защото разбира какво ще стане с България, и именно заради това е отстранен чрез луканковия и останалите.

Тоест от 1985-та започват да се готвят.

Това, че не бе революция, а преврат и че всичко е било планирано в Москва още през средата на 80-те години е факт, но не е вярно, че Кремъл предава Източна Европа без пари - точно руските велможи си назначиха олигарсите и заедно с други от службите им, от КГБ източиха огромни ресурси от бившите социалистически държави - само от България за последните 30 години бяха откраднати около 250 милиарда долара в пари и активи и всички големи “удари” и олигарси са ... точно тяхно дело, техни! Източваха и продължават да източват крупни суми чрез тоталната ни енергийна зависимост от тях, най-големите български олигарси бяха такива точно с тяхна подкреоа или назначения, като Илия Павлов, Дмил Кюлев, Кради Стойчев, Атанас Тилев, .Симеон Кобурготски,.. , Доган, Пеевски... Така че забрави тези лъжи и опорни точки, фактите вече са всеизвестни!

Комунистите измряха отдавна през 44-та на барикадите.... НЕ разбра ли бе ТЪП ПРОСТ ЗАСЛУЖИЛ СЪДБАТА си народе!!!! Всичко останало са кокошкари, крадци, Бай Ганьовци, предатели под прикритие на червена, синя, пембена и всякаква боя и лозунги. Прост народ, който в 2020-та още крещи КОМУНИСТИ докато го клатят отзад собствените му главорези!

Голямо БРАВО, но почти никой още не може да го разбере!

тая опорка е по стара от тебе...за комунистите дето измрели 1944...какви барикади , бе тюфлек червен?:)) с термина "комунист" обозначаваме всички червени кхмери, които 45 години управляваха като дерибеи дъжавата, а след това я разграбиха и приватизираха! и ти си такъв , ама от ония дето останаха с празна паничка и сега те е яд хем на твоите, хем на другите:))) барикади! хахахахахахахахахаха...барикадите до 44 ви бяха по мандрите и избите - крадяхте, лапахте и пиехте...после взехте властта с помощта на окупаторите от ссср и продължихте със същаъта дейност но в по-големи мащаби....а..и убивахте тогава, да!

Истината е, че не е имало нито революция, нито намерения за "потушаването й". Всичко става ясно още през 1985 г. с идването на власт в СССР на Горбачов, който се стреми да се отърве от считаната от него за бреме Източна Европа и я йе я харизва на американците за без пари. Дали това само по себе си е даряване на свобода на източноевропейските народи или предателство спрямо тях, е друг въпрос.

А пиклювците да спрат да плюят по Нешка барем един неин спектакъл да бяхте гледали .Такова нещо сега няма кой да го направи ясно!!!!!!!!!!!!!!