Боянова за дюните: Подписвам, защото ми се носи за подпис

Подписвам, защото ми се носи за подпис, нямам специално отношение, заяви зам.-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова по повод казуса със сделката за продажба на дюни край Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Боянова за дюните: Подписвам, защото ми се носи за подпис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пикантна сексафера разтърсва коридорите на земеделското министерство, разкриха негови служители. В дъното на любовната драма е заместник-министър Светлана Боянова, която била пронизана от стрелите на Амур и не можела да скрие това дори в кабинета си. Любопитната история се разказва от уста на уста по коридорите на ведомството. Дори земеделският министър Мирослав Найденов с охота разкрил подробности от сапунения сериал пред приятели по време на ловен излет. Светлана Боянова се влюбила до уши в младо момче на име Орлин. Мургавият красавец така завъртял главата на 35-годишната бургазлийка, че тя дори го взела на работа при себе си и сега той се изявява като неин личен асистент.

БЯХ ПОКАНЕН НА МНОГО ДОБРА УПРАВЛЕНСКА ПОЗИЦИЯ,БЕЗ НУЖНИЯ ОПИТ И ОБРАЗОВАНИЕ,РАБОТАТА БЕШЕ ДА СЕ ПОДПИСВАТ ДОКУМЕНТИ.ОТКАЗАХ.ВЕЧЕ СЪМ 9 МЕСЕЦА БЕЗ РАБОТА.ЖЕНА МИ МЕ ГЛЕДА НАКРИВО, ДЕТЕТО МЕ МИСЛИ ЗА НЕУДАЧНИК,ПАРИ НЯМА.ДАЛИ НАПРАВИХ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРЕДПРИЯТИЕ В ПРОЦЕС НА ПРИВАТИЗАЦИЯ.

ЗАЩОТО СЪМ АБСОЛЮТНО МАЛОУМНА "КАЛИНКА" ОТ ГЕРБ, както впрочем всички останали в тази партия.

Гледайте видеото без звук:) просто само гледайте ... всичко е казано без думи ...

Пикантна сексафера разтърсва коридорите на земеделското министерство, разкриха негови служители. В дъното на любовната драма е заместник-министър Светлана Боянова, която била пронизана от стрелите на Амур и не можела да скрие това дори в кабинета си. Любопитната история се разказва от уста на уста по коридорите на ведомството. Дори земеделският министър Мирослав Найденов с охота разкрил подробности от сапунения сериал пред приятели по време на ловен излет. Светлана Боянова се влюбила до уши в младо момче на име Орлин. Мургавият красавец така завъртял главата на 35-годишната бургазлийка, че тя дори го взела на работа при себе си и сега той се изявява като неин личен асистент.

Ма, Боянова, то затова в първи клас първо ни учат да четем буквите пък после да ги пишем. То така и собственото си обезглавяване ще подпишеш, ма...!

Чета и не мога да повярвам,това го казва Зам.министър...........значи цялото това правителство е съставено от малоумници а ние чакаме да се оправим

Тази или се прави на умряла лисица, или е малоумна дето не може да чете.

А ако ти поднесат оставката ти и нея ли ще я подпишеш без да погледнеш? И това ми било юритска. Неам думи.

Ми дати дам за подпис празен чек и после аз щеси пиша каквато искам сума.А бе ходи се разходи някаде.....

а ако и донесат нещо за ева не .... дали ще го еве ?!

Сега до изборите ще е така - постоянно разни герберасти ще правят дирижирани гафове, а бате Бойко ще минава, като добрия вълшебник и ще ги оправя , за да трупа точки.После ще "почисти " къщичката и ще обяви ново начало с "по-добри" хора!!! Сеир трябва да има за раята хораааа, сеир трябва да има!!!

тъй, тъй, поне зрелища да има , като нема хляб

Тази само заради коментара си трябва с шут и навън.Как може такъв коментар?Пълен позор.Значи всеки,който без да чете криво ляво може да се подписва като му донесат нещо може да стане зам.министър.

Само го каза каквото и кажат това подписва.Затова ги слагат такива младоци навсякъде.

ТЪПА от всякъде

Аз ако сгреша в работата, бъркам в джоба и плащам. Тая като не чете какво подписва - нали това й е раблотата - да се бръкне да плати, пък като не може, да лежи в затвора. Не знам за какво са я избрали на тоя пост, като не може да чете. Да бяха сложили някоя миска, поне нямаше с овчедушна физиономия да се онравдава, че е подписала, щото й го поднесли. Ако й поднесат лайно, ще го изяде ли?

Ама тя не се казвала Светлана, а Калинка

Тая пък- откъде я намериха тия от ГЕРБ ....????????????????? ТАКАВА МИЛОВИДНО-ПРОСТИЧКА- С ЕДНО МИЛОВИДНО-ЧЕСТНИЧКИ ОЧИ НА ЕДНО МИЛОВИДНО ЧЕСТНИЧКО ЛИЧИЦЕ- ОТ КОЕТО ГРЕЕЕ САМО ЕДНА МИСЪЛ- АЗ СЪМ ДОБРИЧКА И МИЛОВИДНА ЖЕНИЧКА- ЛОШИТЕ СА ТАМ НЯКЪДЕ НАТАТЪК....НЕ ТЪРСЕТЕ ДЯВОЛА В МЕНЕ .... !!!!!!!!!

Ям, щото ми носят ядене.:)

Само за това изказванв трябва да я опанделят. Ако и поднеса документ за 1000 к дали ще ми го пидпише? по нейната логика аА?

Тази кака е един обикновен бушон на Боко.По-лесно се краде като ти правят завет такива като нея.За Боко и Цветелинка мръвките,за Земеделецо и калинките по някоя мръвчица,а за кокалите,перата и плащаме сметките.

Интересни неща излизат от чичко Гугъл като напишете Светлана Боянова .

Калинке-малинке, покажи си крилцата и излети в небитието, там където ти е мястото. Такива недоразумения ще подпишат и собствената си оставка, без да разберат какво става.

Тая като я гледам направо ми е жал .Няма капчица пипе. А тези Другите не се ли задавиха вече от преяждане да пукнат дано.няма ли краййййййййййййййййййй.

Боже, тази некадърница още на работа ли е? Или работи за някой по-голям от нея в правителството?

Тя е зам.министър. Подписва когато Миро го няма. Иначе министъра си подписва и както си е "хлъзгав" доста удобно в тоя момент го няма. И сега тая "калинка" ще я шитнат, Миро ще се прави на велик по всички телевизии като ББ, че видите ли как те уволняват сгрешилите. Миро, Мирооо плитка ти е комбинацията!

Въпросната, подписала документа би ли била толкова "куха" за да подпише собствената си екзекуция? Май имаше преди години такава сцена в един филм. Кой е виновен, че въпросната Боянова е неграмотна и съответно е некомпетентна за да подпише такъв документ. На това май му се казваше безотговорност.

С подписа си е извършила престъпление като е нанесла финансови щети на държавата в размер на 3,5 млн.лв! Да си ги лежи!

Миро Севлиевски е "бушона" на Бойко Борисов, а Боянова е "бушона" на Миро Севлиевски! По нищо ГЕРБ не се различават от БСП, ДПС, НДСВ, СДС или ДСБ - всички са крадци, измамници и мошенници!

Правилно!Това отдавна ви го пиша във форумите.Всички са един дол дренки.И аз вчера пропуснах Атака,без да искам,но бдителни граждани ме подсетиха.Важният въпрос е за кого да гласуваме на следващите избори?

Калинке, ти зам-министър ли си или се радваш, че може да се подписваш! Абе що за народ сме - един свестен политик няма, всички са маскари!

Тъпа овца, без възпитание, нагла, дебела, селянка. Мафията те обра НАРОДЕЕЕ!!! "Ние не сме подписвали еди кога си, ама подписваме сега, защото ни го дадоха." Подписвате защото остават няколко месеца до изборите и ви е страх вече. Този път ви хванаха заради еколозите.. Колко ли пъти ви се е разминавало?!? Има ли схема????? Има много ясно и тя е известна на всички. Трябва ви Кмет, Гл. Архитект, Човек в ДНСК и троянски кон в министерството което се урежда пак от кмета.. Рецептата се е доказала през годините безусловно и е патентована от правителствата на Костов, Сакскобургготски, Станишев и не на последно място Борисов.

браво пич

Дали спомена за тройната ламя избледнява или и тия са същите??? Онея поне крадяха по време на възход, а тия затова ми се виждат по-страшни щото крадат по време на криза!!!

В туй Министерство май много Калинки взеха да се пявяват бре Миро

Три калинки с пъстри пелеринки под дъжда вървели, песничка си пели: Тра-ла-ла-ла-ли нека да вали! От дъждеца, ах, нас не ни е страх! Три калинки, пъстри балеринки, под дъжда танцували, пели и лудували.

Седи там ,довечера ще ти донеса едни пълномощни и няколко документа за имоти, ти не ги чети а само ги подпиши.

Едно време дядо ми имаше една умна приказка:"Една жена освен да вдига крака,трябва да има и малко ум в глава".Сиреч освен да е истинска жена да знае и какво прави,да мисли преди да предприеме нещо.Извода направете сами.

А не четеш ли какво подписваш?

Ами не! Тоя мандат само ги учат да подписват, следващият (да пази БОГ) ще се учат и да четат ;)

по герберски. За наказание 29 дка плаж, да се научи, за друг път.

Абе тя да си вземе комисионната за това,че си е сложила подписа,пък после ако ще сто пъти да я уволняват.С един такъв подпис си оправяш живота.

От коя магистрала,бе и ти....леле леле

Да каже колко апартамента и обещаха.Гаф след гаф ,после иди и гласувай.За кой?Трябва никой да не отива до урните ,у нас няма читави политици ,а само некъдърници и крадци.Никой не мисли за народа и държавата.

А дали тази...калинка би подписала собственоръчно заповедта си за...уволнение-ей така,без да гледа много,много какво подписва???

В тая крива вдлъбната глава с видима липса на чело мозък не вирее, може само да се подписва....нищо повече.

Тия да ги разправя тая на някой друг ,не на мене.Апартаментче и е обещавано,нищо ново под слънцето!Като че ли не беше и при предишните така.На края на мандата си коалицията така се осра ,че Борисов горкия още му държи влага.Ами сега тия като тази кокона,като заместника му Цветанов?Май само Дянков ще се окаже чист след Борисов!Другите кучетата ги яли!Нали така лудия?

Хайде сега искам всички пишещи тук да си сложат ръка на сърцето и да ми кажат, как биха постъпили в ситуация, в която Цв.Цв. ви носи документ за подпис?! План А: Подписвате, "защото ви е дадено за подпис" и оставате зам. министър. Е, малко ще ви дават по ТиВиТУ, ама какво от това. План Б: Отказвате категорично да подпишете това нещо и се оказва, че сте циганин ислямист, с две оки кока в брадата и шашка динамит в г*за на път за Бургаското летище. Та кое казахте, че избирате?! А? Не ви чувам! Какво? Ааа зам. министър?!?! Айде целувайте ръка и другият път ще подписваш с черна лента на очите, па току виж и министър си станал/а...

Може да си отворко, но иначе си пълен глупак.Такива като тебе всеки може да ги използва за подлога - безмозъчен, с робска психика, но за сметка на това широко отворен за всякакви манипулации...

А за Терминал 1 чувал ли си???

Оооо, че то било проста работа да си зам.министЕр , бе - трябвало само да умееш да се подписваш под това, което ти носят за подпис! А аз си мислех, че е кой знае колко сложно и отговорно. Да се чуди човек що са им тогава тези изисквания за образование, стаж и бля-бля...

Е, ми те калинките са го рабрали това по-бързо от нас :)

Щом толкова лесно подписваш без да четеш-не си за поста уважаема госпожо НИКОЯ!

Калинка (Калинка-малинка моя) (русская народная песня) Калинка, калинка, калинка моя! В саду ягода малинка, малинка моя! Ах! Под сосною под зеленою Спать положите вы меня; Ай, люли, люли, ай, люли, люли, Спать положите вы меня. Калинка, калинка, калинка моя! В саду ягода малинка, малинка моя! Ах! Сосенушка ты зеленая, Не шуми же надо мной! Ай, люли, люли, ай, люли, люли, Не шуми же надо мной! Калинка, калинка, калинка моя! В саду ягода малинка, малинка моя! Ах! Красавица, душа-девица, Полюби же ты меня! Ай, люли, люли, ай, люли, люли, Полюби же ты меня! Калинка, калинка, калинка моя! В саду ягода малинка, малинка моя!

Така е прави Клаинке - носят ти едни документи за подпис, отварят ти ги на последната страница, държат ти ги и не ги пускат а ти с примряло сърце и едно закрито око подписваш, внимавайки другото око да не види случайно какво подписваш. щото а видя, какво подписваш а стана белята. От мен един съвет - хич, ама хич не поглеждай, какво подписваш, че после настават едни драми не ти е работа!