Махат пластмасовите арки в Стария Несебър

МК провери информацията за "дострояване на амфитеатъра в Стария Несебър с пластмасови арки". Общината е предприела действия по демонтирането на съоръжението.

Обратно в новината

Коментари - Махат пластмасовите арки в Стария Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪПАЦИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК СЕ ПИЛЕЯТ ПАРИ??????????А ЗА БЕДНИТЕ ВСЕ НЯМА ПАРИ

FuckTheEU

Добре де, защо пластмасови арки в Несебър не може, а пластмасови турски домати и сирене от палмово масло може?

Бе, то, в Несебър здрави тротоари развалят и ги правят наново, за да гушне някой парички, че едни арки ли ... Естествено, разбитите тротоари именно в Стария град никой не пипа, защото с тях не става номера да свиеш от гражданите едни 20 бона за пластмасови арки, от които 10 да влязат в джоба на кмета.

сигурен съм, че сега пластмасата ще бъде рендосана на ситно и хвърлена в морето. карай... там... важното е, че на трапезата имаше банани.

Простотия! Не се измисля лесно такава идиотщина. Въпросът е кой е поставил този просташки кич там и защо Министерството (т.е. народът) трябва да плаща за премахването му. Отговор едва ли ще бъде даден.

Е, като ли че се не знае на кого в голата кратуна идват простотии за вампири, таласъми, мощи на светци и пластмасови крепости - на позналите "честито". От набедения професор Божо Димитров и от пияния министър на културата няма спасение нито на земята, нито под земята, нито под водата...

Избори, подаване на оставка, избори ,подаване на оставка. Монтаж демонтаж.Богата държава сме може да си го позволиме.Старинни постройки от пластмаса.

Над град Перник се издига пластмасовата крепост на Кракра - пример за "прекрасно" осъвременяване на миналото. Войводата е защитавал важен проход по време на войната с Византия и мисля, че заслужава повече. Имаме цял Институт по опазване на историческото наследство, който не трябва да допуска подобна халтура. Но пластмасовите "крепостни стени" над Перник си стоят.

Турската пластмаса сложена от Боко, на панелките сама ще падне.

Шефа Шиши обеща следващия път да сложат алуминиеви. евтино ги дава...

"По-рано през деня стана ясно, че ремонт на амфитеатъра в стария град на Несебър е впечатли местните хора и туристите към са били достроени още две "старинни" пластмасови арки" Едно изречение, две правописни грешки, пълен нонсенс като изказ!

чистачката в общината ли е подписала разрешението?А колежката с другата метла е платила?

Иване , Питай кмета на Несебър,твоят ктет.

Бъркаш нещо, аз съм софиянец :D

Ще потърси ли отговорност за неправилно изра,ходваните пари.Типично за герб, кражби да дупка,не ,че бсс бяха по различни.

Просто нямам думи. Кога ги сложиха , кога ги махат. Между другото какво става с парите?

Джамията в Абу Даби са я строили гърци с гръцки мрамор обаче орнаментите по колоните дето приличат на златни всъщност за пластмасови. От близо си личи без да се кьориш даже.

Отнесоха ми санирането.

А говедото, дето е подписало за пластмасата, кое е? И ще плати ли този ненужен разход от джоба си или пак данъкоплатецът ще се изръси? Какво ли питам аз...

Коя е фирмата строител , кой е решил да бъдат пластмасови, а не каменни както са всички арки в Несебър? Кой пак реши да икономиса .... добре че е Юнеско, щеше на Несебър само името да остане .