Неправомерно са подслушвани двама от протестите и един политик

Текат още шест проверки, каза Огнян Стоичков от Националното бюро за контрол на СРС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последните два бастиона на корумпираната държава - прокуратурата и ВСС, правят отчаяни усилия да прикрият мафиотския модел. Това в пълна сила се отнася за прокуратурата, която упорито си затваряше очите за мафиотите и след направените разкрития и взетите мерки от САЩ - Магнитски, продължава да бездейства! Ненормално е начело на тази организирана структура да седи човек без образование - известен сред народа като Каскета, нееднократно нарушил законите!

Борисов сам се свали защото си пази чекмеджето а можеше да го върне в бюджета на здравната каса и Ботокса да го усвои

"..предупредихме, че е опит за свалянето на властта в България", каза Мила Георгиева. абе другарко Георгиева, всеки път като ходим на избори - това е опит за сваляне на властта. Това е част от демокрацията. Да свалиш една власт и да я замениш с друга. ТОВА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Нали Западът затова подкрепя Дневални - щото искал да сваля Путин

Навални бе, червенотиквеник, не Дневални! Ей, ама нивото на червените тролове много спадна. Добре, че сега ще видите 2 месеца власт, та да мирясате.

За гербогнидите демокрация е очевидно само ако печели Боко. Иначе е преврат, хи хи хи!

Властта не се сваля с домати по сградите и с камъни по полицаите.Само тези,които направиха атентата в църквата Света Неделя са способни да искат смяна на властта по този начин.Можем само да сме благодарни на съдбата,че сме в ЕС.Иначе другаря Радев вече да ни е направил Руска колония.

Властта я свалиха с избори, гербогниди. А тези с доматите по сградите се оказа, че са изразявали волята на народа, хи хи хи!

Някoй

"Главният прокурор е разпространил информация от СРС, за да предотврати извършването на престъпление... опит за сваляне на властта" хахахаха... абе протестите искаха ОСТАВКИ на ГЕШЕФ и ТУЛУПА. Това ли е сваляне на властта!? Значи в целия свят има заговори за сваляне на властта, щом има протести с искане за оставки.- - Франция, САЩ, Германия, Русия (Нали дневални това иска)! АРЕ СТИГА ГЛУПОСТИ.

Докога такива кретеноиди ще се разхождат по студията за да заразяват информационната среда с плитко скалъпени тези?

- a СРС-тата с ГЛАСА на БОЙКО БОРИСОВ? - а КЮЛЧЕТАТА ? Там няма предотвратяване на престъпление а направо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и ГЕШЕВ къде? = няма данни за престъпление?

Ако изметет всички подслушващи, ще трябва да си търсите нов световен елит, можете да започнете със славчо, колегите му и кукловодите, цялото ДС, което подслушваше и щатското посолство, ...., много са.

Ти какво искаш-Радев с помощта на Рашките да създава компромати,а Гешев да ги разследва?Смешник !

Бях редовен на протестите - как да разбера кой ме е подслушвал? :)

в Президенството ако не е опит за преврат, кое

Президентството стана резидентура на Москва. Да нахлуват и мачкат родоотстъпниците на България е дълг и чест.

Не съм видял никаква резидентура в президентството, ти откъде черпиш информация?

Как ще видиш, като работиш за тях.

Цитат: "другият план, финансиран от олигарси, за който ние предупредихме, че е опит за свалянето на властта в България" Олигархия - свързан с държавата бизнес. Прави се от управляващите, тоест досега от ГЕРБ. Има и наследен и по места. Но си ползват термина олигарси където им скимне. "опит за свалянето на властта в България" Е най-нормалното нещо, случващо се постоянно и тук и по света. Може да ги интересува, ако е с чуждо финансиране. Където например САЩ направили за 10 години 20 преврата в Латинска Америка. Просто трябва да се забрани чуждото финансиране на НПО-та, партии и вероизповедания. Прокурорите трябва да са деполитизирани и да не се изказват за политики, смяна на властта и политическа ориентация (като каза Гешев). Гешев не става за какъвто и да е прокурор, камо ли за главен. В момента ситуацията е правосъдие или Гешев. А абсурда е, че дали някой ще бъде съден наказателно зависи от 1 човек. Може да застреляш публично някой и да има 0 последици, защото главният прокурор е твой човек. Прокуратурата трябва да се децентрализира и да може да се водят дела, въпреки нежеланието на главният прокурор. Трябва да се внимава да не стане хаос.

Аха не бяха компютри, а компоти! Абе вие как така "решихте"!? Седите гледате и си решавате? Що за дебили сте бре?

са подслушвали двама наркопласьора - от партията на има такива комундели

и защо не са арестувани ? КОЙ ли им е шефа

Първият, който разпространи запис на разговор с цел да злепостави политически опонент беше Радев - записан разговор с министър

ама бульо той като е нарушил закона с цел да информира обществото на леля Гина и Алчо коняра то те как ще асимилират и противодействат на това. Сигурно ще иземат функцията на държавата ли? що за потресаващо наивно обяснение, говорещо за крайно невежествот и престъпност от страна на Гешев.

то отиваме на мохабета, една чистачка каза.

Откакто прокуратурата почна да изнася частични "сведения", голям вой. Преди всички чрез адвокати или лично през медиите все били онеправдани. Един от последните примери източването на данните от НАП. Всичко останало е прах за "зрящите". Нали Българския съд решава, кой крив кой прав. Що не се рева преди 20-30г., че някой не си свършил работата като се стреляха и пребиваха масово по пътища и заведения, разбивха и ограбваха имоти и имущество. Някой май бърка София с Лондон, Виена, Берлин и т.н. Ще пораснат и ще се приберат като се пенсионират:) А дали ама надали

На протестите лично сме виждали Галевата да говори по телефона с Черепа,а след това с Рублен Черепов Мутрев,нищо чудно тях да са подслушвали!

"Главният прокурор е разпространил информация от СРС, за да предотврати извършването на престъпление и търси съдействие на обществеността..." хаха абе моме то така и Баце сигурно е взел пачките и кюлчетата от Божков за да предотврати да не се използват за престъпления, а вчера едно диво прасе е куцукало когато герберите го видели :) сега търсят и те подкрепа от обществото за тяхното геройство :)

И лукашенко и путин така подслушват и обвиняват в метеж.Така става когато преядеш с власт и си взел държавата за бащиния.

Ами да,такова е мисленето на един диктатор като Борисов...Има народно недоволство,а той вижда заговор...Има демократични протести,а той вижда незаконен бунт срещу властта...

Не се заблуждавайте че изчагъртването на ГЕРБ ще е лесно. Те са превзели цялата Държава. За 12 години откраднаха над 90 млрд лв. Това са страшно много пари.

добре че са глупави и това ще ги провали.

Те ако са откраднали 90 милиарда очите им нямаше да видите вече. Тва милиардите за нищо ги нямате ей...

уведомявам правомерните подслушвачи че ще бракувам автомобила си , да си свалят такера , а и ми омръзна като мина покрай някое инкасо са се ловят за пушките

Тролове герберски-наистина ли вярвате че с всичките си словоблудства ще наложите мнението си????Или пък ще промените нечие мнение??? Толкова наивен може да бъде само един еднокниж и кохортата му от калинки. Дерзайте - все пак затова ви плащат.

Абе, ей! Пиши по-просто бе, ей! Герберастите не разбират какво се опитваш да напишеш и се чудят дали да бичат плюсчета или минусчета! Аман от такива като тебе, дето се правят на важни и пишат като за хора с образование и интелект!

Те са в несвяст - прасе в багажника се намъкнало без да го видят... прокурор отрече за незаконно подслушване преди 2 дни... Шефът на Пирогов си призна след седмица отричане.. все обяснения в стил "малко сгафихме, ама е човешко и ние така винаги сме си правили"

Може ли да хвърляме яйца по прецедента?

Тези протестиращи да не са един шпионин и един търговец на антични предмети, собственост на държавата?

Я кажете да не са същите, които платиха за белия роял, с който свалихте Орешарски заради 1 мрлд заем. И после откраднахте 30тина..

Мила драга, шапката те стяга....

Е па добре, щом са били законни подслушванията да кажат какъв е резултата. То това не е да вземеш пуканки и да кесиш. Кой какво е финансирал? И без друго разтръбяват подвизите си за щяло и не щяло. Да пускат записите ... ако изобщо има нещо там.

Няма как. Използването на СРС се прави с определена цел и ако нищо не излезне от използването на СРС или няма годна информация всичко се унищожава и изтрива. СРС се пази само когато има доказателство за престъпление и то свързано със започнато разследване за което е позволено СРС.

Въпрос: от къде знаят, че са подслушвани двама от протеста? Освен ако те не са ги пратили да протестират.... Тогава има резон да ги подслушват :D

Те това е аналлизатор !

Госпожо, колко човека са направили този опит за преврат, смешно , много смешно

Точно така, трябваше да ги вкарат в дранголника. Не може Хаджигенов с прашка да обстрелва с яйца държавните сгради и полицаите, а днес този боклук е в комисия в парламента, която ще разследва "полицейското насилие". Айде улево! Безумно нагли станаха!!!

ама какъв глас на народа си ти ве мърльо? Хаджигенов бил стрелял с прашка, майка ти как те изсра такъв глупак.?

Хаджигейов, работиш за Чери, ама ако се върне.... Леле как ще го отнесеш за Лилана...

Подслушваха, да разбере народа кой даваше парите и ръководеше протеста и Мунчо! А те са Дубайския черепухин, Маджо, Цв. василев, Баневи, Арабаджиеви, Иванчева..... Все хора с мноооого крадени от нсрода пари, на които Бойко и Гешев настъпиха мазола и..... загубиха мсй битката! Мутрите се изправиха о сега колят и бесят!

Бае ви Йоло Денев законно ли е подслушван или незаконно

Те комунистите показаха снимки на премиера гол и някакви уж негови чекмеджета,телефонни разговори уж за ПКП и някой Рашков повдигна ли въпрос всичко това срещу премиера законно ли е или демагогията ви е безкрайна.

Викаш значи, не са го снимали курвите дето им плаща, а комунистите. Еххх подлоги сбъркани.

Ми то курви и комунисти.... Има ли разлика???

Борисов не е записван или сниман от държавни институции, така че темата за законно или не изобщо не е съществена в неговия случай.

ало балоните, ма той Борисов тулупа нали каза, че президента с дрон го следи. Нека започне разседване и за това и ако се окаже че лъже са осъдят Борисов за уронва не престижа на президента на страната.

Хей, хора от протестите, защо вместо да осъждате агресията срещу полицаите вие мълчите?

Какъв точно човек да е хаджигенчото, че да каже нещо против на това, което тайно си е мечтаел да стане?

За този политик сигурно е било в обратна посока: подслушвали са събеседника му! А другите двама е нямало никакъв смисъл да хабят време, пари и усилия. Всеки знае какво си говорят 50те професионални протестиращи, които са редовното присъствие на такива ривалуции. Даже едната е на дрогаря гриша филипов внучката...

ДА обвиниш партията която има 36% предизборно с толкова много кьорфишеци и да я свалиш на 24% и да имаш наглостта да искаш оставката на главния прокурор ... щото бил лош за олигарсите ти?

Уфф аман от подлоги на престъпници. ГЕРБ не е партия. ГЕРБ е банда маскирана като партия - с главатар, лейтенанти, липса на демократичност и насочена единствено към облаги и кражби.

Нещо като БСП с Нинова.

Ми нищо общо всъщност. Нинова е лидер на партия с ръководни органи и без тях не може нищо да направи. ГЕРБ е собственост и седите там заради трохите, които ви подхвърля главатаря. Убеждения липсват. Оправдания бол.

ХАХАХА тия ги разправяй на децата, комунистите апаратчици имитират демокрация.

Само предизборно бяха много случаите .. сега стаха уж 3 ... ама не смеят да кажат кой е подслушвал и кого ... питам защо?

Браво Бойко, любим наш вожд! Всички те обичаме! Подслушвачите те обичат!

15 юни 2021 Рашков: Случаи на незаконно подслушване има и "те не са един и два". Това каза служебният вътрешен министър и вицепремиер Бойко Рашков във вторник по време на отчета на работата през първия месец на служебното правителство на Стефан Янев.

Следващия път като има 3 случая и аз ще кажа "не са един и два"

Ами арестувайте тия дето са натискали копчетата на апаратурата с която е ставало подслушването без да са имали нужните документи, за да осъществяват това. Ако някой бензинаджия сипе в туби или резервоар бенДзиня или нафтата нали на мига ще дойде полиция да го арестува.

Смех двама протестиращи били подслушвани ,наркодиларите от агитките.

Все пак една бърза присъда за лъжесвидетелстване и изнасяне на поверителна информация от Рашков и Атанасов и тия дето са подслушвали и за тях. Нямам против ако има доказателства.

как така само двама? нали бяха стотици?!? всичките от отровното, "майките" и тн бяха подслушвани?!? защо не кажат кои точно са тия двама? дали не например някой, дето трошеше колата на една майка, попаднала в капана на "протест"?

И какво ли е могло да се чуе. Орлов мост беше пълен с простаци.

Е защо да не ги подслушват, носеха бомби и слама да палят полицаите.

Супер коментар . Браво селтак

Ако трябва граждански.

Кво ви мотивира Гешев да махате ... нали като го махнете и ще ви спре парите черепа.

Хахах ... спряли се на двама и решили да ги подслушват незаконно ... е така да има за какво да ги обвини Рашков. За тия двамата ли беше сигнала на Насето или други двама? Масови подслушвания на политици ... тука да не ровя по изцепките на тия дето са се закачиха за кранчето на властта.

Осраха София, малко са ги подслушвали.

В любимата ви Беларус по работни места им правят обучение, какво може да приказват и какво не може да казват и ако кажат нещо, колко бой ще ядат и колко се лежи в затвора за казаното. Това супер актуално от тая седмица месец Юлий 2021во лето! И нашенските Лукашекалюбци изведнъж се сетили за нарушени права и да протестърстват, че ги подслушвали! Чемадан, вакзал, Минск, таварищи!

Е нали бяха 82-ма. Ко стана?

А нали уж обявиха официално, че нямало такива случаи??? Сега как става точно обратното?

Много спадна бройката? 82 32 3 Стремглаво спускане!

То не се знае, дали са подслушване за протестите или за нещо друго, пък междувременно са били и на протеста. Между другото.... От къде знаят, че тези хора са протестирали? Ами може да знаят, само ако са им плащали да ходят там.

От самото начало беше ясно, че е нула. Ама на червения електорат колко му трябва....