Коментари - Неправилно паркирана кола спря за час трамваи при Съдебната палата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деебем и селяните, как не се свършиха бе...

110 лева?!?! Стига бъзици бе!

ДИАГНОЗА

Щом драйвера е с джуки и силикон, глобата не трябва да е голяма , защото това е смекчаващо вината обстоятелство,

Учудвам се, че това не е описано като "хибридна Руска атака" ! Тъпотията на Ганьо е безкрайна, като Вселената ! Спрете трамвая, за да паркирам ... и само 110 лв. - пак ще го направи утре ! Ако трамваят си беше продължил да остави една хубава жълта следа по вратите на колата - собственика няма никога повече да спре по този начин !

Е що жълта, виж трамвая, зелена ще е следата. Обаче яка теслА ;)

Аз ако бях на ватманс щях да продължа!

Нямаше да продължиш. Щот знаеш, че утре собственикът на тая гъзария ще е те открие съвсем не по законному. Едно време за ватманите се знаеше, че не им трепва очото да вършат такива работи. но мина отдавна. Кой знае колко са пострадали.

еех дребни страхливи душички - викам си полиция, пускам камерката докато ги чакам и газ - няма място там.Колегата е прав - да му събере боицата да видим кеф ли ще е нека да ме търси - множко филми си гледкал май а и всеизвестен факт е - тези коли не се купуват със заплата,значи или няма да му дреме или просто ще я смени въпроса е принципен

Неправилно паркирана кола! В началото на улицата има знак "Забранено спирането" вие говорите за неправилно паркирана кола! И трите паркирали коли са в нарушение и са за изриване!

Е те софийският мерцедес и ловешкото бмв са паркирали супер правилно!

Аз ви казвам че трамвая е пречка. Като свършат трамваите се местим на метрото. Там е по трудно ама ще измислим как да го целим и него

В Бургас няма трамваи, а и батката с теслАта си мисли, че след като е с такава кола, релсите сами ще се изместят и ватмана ще му се поклони :) Малко сте глобили. Да бяхте му сложили на 110 лв. още 0 отзад.

Хах 110 лева, направо ше го разорите завалията, да бяха поне 2-3 бона да ги усети....

Така е където има държава. А у нас след 12 години отиквяване държава няма! И този факт лай.ото с електричката от снимката прекрасно го знае и затова ги прави тия магарии - щото знае, че нищо няма да му се случи!

Ами не, сельо, у нас след 45 години анти-бойко, т.е. комунистчета, е така.

Не ти трябва да гледаш "Анимал планет", достатъчно е да си гражданин на кочината.

един час - ?????? е нужен на службогонците да освободят трамвайните релси????? За 110 лв????

Човекът не е знаел какво е трамвай

Нали в Бургас нямат трамваи, откъде да знае.

Би трябвало да знае,колата му се ччисли към ел.трснспортните средства ха,ха ! Май е някаква "Тесла"..…!

За какво викат паяк? Минава трамвая, остъргва го хубаво, минава втори трамвай и той го остъргва, и третия също! След това може да викнат пътна помощ и да го откарат за скрап!

Какъв час и половина бе локумджии, нали веднага му се обаждат по телефона че пречи на трамвая и веднага трябва да дойде, ако не дойде до 5 минути, наоколо е пълно с рапатраци на градска мобилност и веднага я поема към моста Чавдар, кой че му пуска аванта час и половина да го чекат, ами тези курсове до Лозенец, кой ще плаща, та не 110 лв, а 1110 трябва да го боднат този морски вълк

Оф, то едно Софе панелно и неугледно за столица, ама нали е Прованс номера.

В, сЯ, то по Бургас широко, че няма и трамваи... От къде да знае, че трамвая не е като автобуса. И байдъуей, много семпло с тия 110лв, като му гледам колата - поне една нула да сложат

Аман от тея селяндури в Столицата.

ти от кога стана столичанин?

Щот софиянеца с Мерцедеса е паркирал супер правилно на улица, на която е забранено спирането :)

Сега разбрахте ли кои карат електрични.

Даже евтино му е излязло. Час и 30 паркинг на пъпа на Спфия + спрял градски транспорт + транспорт на колата (моточасове, поне двама работника, полицай, гориво).

на това му се казва - чист кретенизъм. Това е резултата от разсипаната държава през последните 33 години . Всички тотално са изтрещяли.

Че те цяла редица, всичките пречат.

Не точно... останалите са на прав участък и не пречат, а бургаската батка е паркирал, където трамваят се мъчи да завива... според мен първият ватман просто е трябвало така да му ожули десните врати, че наистина да прилича на дялано с теслата...

Нали ще ожули и трамвая. Ти като пишеш, мислиш ли?

А защо им е трябвало час и полувина? Когато е за някое опелче паркирало без да пречи на спорно място същата тая община си счупва краката да бърза с квитанциите.

Сигурно са проверявали на кого е колата, да не обидят някого. Ако беше в Германия щяха да са минали през него и нищо няма да може да направи - нито каско, нито оплакване!

Аз на живо съм виждал по Константин Величков как минават през екстремисти, които са спрели на релсите. А не е като да няма видимост там. И единственото в случая, което ги е притеснило е собственика на возилото.

Особености на етноса! Булгар, булгааар!

Че то това Тесла - батерията казала "до тук си" и кво да прави човека.

Лятото бургаският батка ще си върне стократно тези 110.00 лв. от гладните софийски мизерници, пардон столичани, топнали кълки в морето.

Тук, първо не би му минало през ума да спира така, второ глобата е с една нула отзад във франкове.

ТЕСЛИТЕ добре горят.

Глобите трябва да станат процент от стойността на колата или от доходите, което е по-голямо. Ама познайте дали тия където сега ви облъчват с какви ли не глупости за "демокрацията", искат това да стане.

До всички умници питащи за останалите автомобили. Там е зона и е разрешено паркирането. Но където е спрял умикът с теслата, вече почва завоя на трамвая. Можете да се ориентирате по това, къде е границата между павето и асфалта.

Не, че нещо, ама зад бургазлията/йката има още две коли в същото положение. Пак наши и чужди се играЕ. Или всички или местят трамвая. Така, че коментариите на някои тук да си ги на. вр.т някъде, знаят къде.

Като гледам до тук 28 мераклии за навиране. Разбирам да не съм прав, но без да оправдавам причинителя на новината ви питам, а за другите важи ли нарушение и наказание. Оказва се според 28 диванни "коментатора" НЕ. Е, пожелава ви щастие в действието.

Да беше се случило в Италия. Бил съм свидетел там как в подобна ситуация шофьорът на автобус натисна няколко пъти клаксона и като не се появи никой мина внимателно. С минимални щети за автобуса и не толкова минимални за лекото возилио.

на бургаската пачавра й дреме на... ТЕСЛАта.... ще си ги издуха с честен труд тея пари за 10-тина минути....

а останалите коли зад теслата правилно ли са паркирали ?

Да

Боли я силикона за тия 110 лева, лейката. Да изплати щетите от спирането на движението и да положи един месец общественополезен труд към общината. Така след десетия път, силиконът може да развие зачатъци на изкуствен интелект, че материал за естествен няма.

Няма знак забранено спирането, човека не е длъжен да гледа къде има линии, шофьорите спазват пътни знаци.

трямвая що не е заобиколил ? проблем ли имате? а искате ли да имате?

На кой идиот му хрумна, че да спреш Тесла и да блокираш един час обществения транспорт в София, и за това да платиш само 110лв. е "изгаряне"?!?!? Ви журналистите на Дир откъде ги събирате?

Напълно съгласен, тук глобата трябва да е от 1000 нагоре...

Абе, най-добре да турим още една нула - 10 000 е по-гот, а пък си е и по-справедливо - все пак не става дума за един час на баничарницата, а за обществения транспорт на милионен град!

Аман от идиоти! Пък и не са виждали трамвай, релси и други такива съоръжения!

Заради фалиращата фирма паркинги и гаражи местата за паркиране са ограничени много. Трябва да има свободни места за паркиране около блоковете НЕ всичко да е платено.

Не! Всичко трябва да е платено, общината не ти е длъжна, че караш 2-3 таралясника. Данъците, които текущо плащаме не предвиждат безплатни паркоместа. Цяла София трябва да е платена зона!

А инвалидите, които не могат да карат автомобил трябва да се евтанизират, да не им плащаме пенсии.

Що не си е сложил ЕА, а кара с бургаски номера?

Може да и е свършил бензина и затова да е паркирала там. Не може да запали.

Ей няма ли някой от Бургас да напише на кой местен капут принадлежи ТЕСЛАта?

капут-ка

Удри тате,тази ТЕСЛА не е наша!!!!

глобата да стане на 300 лева и да видим тогава дали ще паркират така, кой къде си иска

Ти плащай 300 лв другите да НЕ плащат за паркиране.

паркира на същото място с предимство.

moket1

Само не разбрах защо още при първия трамвай не са пратили паяка, а са чакали час...

Бургассски сеееляни рибарски мрежи.....

Защо един час? При такава ситуация паяците трябва да идват до 10 минути макс. Къде се мотаят?

Как само 110 лева? Това е абсолютно безобразие! Поне по 10 глобата и да я гонят до дупка, да я плати! Да видях е, че е бургаска патица с джуки и силикон! Глобата няма да и е проблем!

Теслите са новите БМВ-та! Всичките залупеняци дето караха БМВ-та се качиха на Тесли.

Много си умен. Караш опел, нали?