17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Често минавам по този път. Преодолява се Средна гора.. Платното е с две ленти на изкачване и една на спускане и в двете посоки. Разделени са с двойна непрекъсната линия. Същото е и на Стражите между Калофер и Карлово. Обикновено на спускане се движа (надявам се, КАТ не четат в момента) малко по-бързо от разрешената скорост. Не съм имал нито един случай да се спускам по тези участъци и някой да не ме изпревари пресичайки двойната непрекъсната линия

Същата простотия правят и Благоевградските селяндури прости в кресненското дефиле. По-прост от бай ганьовеца бегеец НЯМА. Думите в мозъка мелени- още 5 века робство за такива селяни, сори!

И за къде е бързал дъртия селски джигит?

причината е че няма магисрала а само двулентови селски пътища няма една магистрала с по 3-4 минимум ленти без авариината в платно.

Пред селския тарикат само едно може да помогне - никакви мпс, които да управлява! Второ - КАТ трябва да е в рискови места, за да контролира и да респектира най-малкото с присъствието си и да си свърши работата като засича нарушители да им издава ефективно фишове за глоби и да си ползва пълна събираемост на глобите заедно с АПИ. ТОВА Е, ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ И КЛАТЕНЕ НА КРАКА БЕЗ РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ

Експертите по пътна безопасност добре знаят, че когато максимално разрешената скорост е под безопасната за пътя, катастрофите се увеличават. Тази катастрофа за мен е по същата причина. За съжаление в България няма такива експерти и се шири престъпно грешното мнение, че като се ограничи още повече скоростта, катастрофите щели да намалеят, а те се увеличават

Формулирай понятието "безопасна скорост за пътя". Пътищата ни са лоши, спор няма. На лошите участъци да започна да убивам другите участници в движението, защото са гласували неправилно ли?

Аааа не, дъщерята на такъв зет не я давам

А неправилното изпреварване е резултат от неправилните пътища в неправилната държава управлявана ВИНАГИ от НЕПРАВИЛНИ МАЛОУМНИЦИ!!!!!!!!!!!!!

Ами, в тази държава няма да има пътища като летища, оцелелите го проумяват (очевидно), останалите - Бог да ги прости и това е.

Нямаме култура, това е причината за всичките ни беди, ни мантинелата ще ни спре , нито полицията, нито може да дойде от някъде някой и да ни оправи икономически, ние сме лошо племе !

За Ганьо има един единствен закон - закона на Дарвин за подбора. Само него не може да пребори въпреки постоянните си опити.

Много евтин е бензина, кат стане 6 лева ще спрат да се трепат

абе не те знам какъв си ама поне преди да критикуваш и четеш морал научи български...кой знае какъв див циганин от някое забито село си ама иначе голям разбирач си ...не стига пе неграмотен ами и кирилицата я нямаш за нищо

АПИ, мантинели защо е нямало ??? Прокуратурата малко да се вземе в ръце!!!

Мантинели? Щеше ли да зададеш тоя въпрос ако водача беше на 18 вместно 62?

Този път е изключително натоварен, когато карам по него - повече гледам надясно, та ако стане нещо - да скачам в нивите...В този смисъл наличието на мантинели и други прегради , само ще увеличи жертвите!

И той е търсил да скочи в нивата, но уви. Когато има крайпътни дървета, билбордове, колони на мостове и т.н те трябва да се обезопасят. Дали е на 18 или на 62, всеки прави грешки, но последствията не трябва да са такива. Вървете в Германия, Англия или т.н, там и да ти се иска да се блъснеш в дърво няма необезопасено такова!!!

losi patista bez patna markirovka losi nastilki tova sa pritinite za katastrofite xrasti i darveta zatvariat patnoto platno v bg

Точно там пътят е перфектен. Човешка грешка и невнимание е причината.

мат'ряла е лош , дървени философе , мат'ряла. Ето виж се и ти , нямаш елементарен срам да пишеш на маймуница/шльокавица. Акъл ще даваш....кифльо. То сигурно щото като има маркировка , Ганьо я спазва нали ? Туй непрекъсната линия , ограничение до 60 км при отбивки и крайпътни заведения , как пък не. А Ако е хубав пътя - ами то давай да летим бе !!! П.П И още нещо тъпако.....ако пътя е лош и със дупки - караш съобразно със това ! Ти какво ? Пак переш със 100-120 км/ч през дупките ли ?

а не бе - ще караме с 60, защото БУЛГАРИСТАНСКИТЕ ГОВЕДА не можели ОЩЕ да си оправят пътищета и ПЛЯКАЛИ заведения край пътя. АБЕ ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ - ОГРАНИЧЕНИЕ 60, ЧЕ ИМАЛО ЗАВЕДЕНИЕ?!?!?! КОЙ СЛАГА ТАКА ЗАВЕДЕНИЯ БЕ, ТАРАМБУКА??? ЩЕ СИ НАПРАВИТЕ ОТБИВКИ С УСКОРИТЕЛНИ ЛЕНТИ И МАНТИНЕЛИ И ЧАК ТОГАВА ЩЕ СЛАГАТЕ МАНГАСАРСКИТЕ СИ ЗАВЕДЕНИЯ!

Вдин ускорител в плсоката ти плешива тиква

Мили хора, карайте разумно! Не бързайте, мислете! Пазете себе си, близките си и всички около вас! Животът е един миг... цяло семейство си е отишло по такъв нелеп начин! Едва ли бащата е искал всичко това да се случи, но връщане назад няма! Много, много тъжно..

Търсили - получили.

Какво правят мазните катаджии.

Какео прави мазния ганьо, дето все някой друг трябва да му върши работата

Ами КАТ това им е работата. Като се появи някой примитив, да му вземат книжката, а не да чакаме да се претрепе някой.

Убили са и кандидат зетя.

Най-страшното е, че и в момента някой тъпак прави същите маневри, бързайки за гробищата.

Изрод .Жалко за невинните жертви само.

Дарвине, Дарвине-очевидно не си идвал по тези земи.иначе теорията ти щеше да бъзе друга

Напротив. Това е потвърждение на теорията за естественият подбор. Оцеляват само приспособимите. Този за 62 години така и не е научил правилата за движение, по пътищата. Разминавало му се е, до един момент. Сега целият му род загина. Няма предаване на линията.

У Библията пише, за такива събития - изтребване на цял род, така че прочетете нея, а не закона за движение по пътищата. Законът на Бог е по-висш от някакъв правилник за движение по лунна основа.