Нено Димов: Спряно е нерегламентирано източване от язовир "Студена" към Радомир

Вече са сложени пломби на съоръженията, които отклонявали вода към ТЕЦ Перник и "Стомана Перник"

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов: Спряно е нерегламентирано източване от язовир "Студена" към Радомир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя не_но ще дойде май голям бастун ..... Той е най виновния в случая ....

Пак не разбрах защо ме триете. Ако този има и най-малка причина да е министър или поне да се държи като такъв. То аз съм розов слон със сини очи. А вие, разбира се сте лизачи. Хубав ден, нещо, дето се мисли за медия и журналистика. Бързайте. До 5 Мин. Да сте ме изтрили. Ще проверя!!!

Късно е, чадо - язовира го източиха и сега се молят на дядо Боже за дъжд! А ти защо си още министър - и дядо Боже не може се ангажира с отговор! Защото се иска бая да си си затварял очите, за да се източи язовир 2 пъти по-голям от един друг примерно, дето снабдява с вода цели две области - е, не си само ти, де, но и ти си вътре в "източването"!

А кой подписва графиците всеки месец?

Спряно е нерегламентираното точене, равно/сметката е "пито, но не платено".

Значи МечешкитеНокти - ги НаказаНезабавно за “цели” две жаби...но за тази Ачик МегаСхема се подмайва ! - сумтене+небръснатост+миженеНадЦайси — НЕ е критерий за Процедиращ Общественик.

В очакване е да му връчат ордена " Кавалер на витошките жаби". И пожизнена голяма пенсия. С това ще го запомним министър Нено. Не че нямаше други изцепки, но тази е най-запомнящата се.

Това го.едо вижда ли в какво е превърнал язовира,с кражбите и далаверите си.Ами това го.до е докароло пустинята тук в България?Как ще се напълни сега язовира като е непочистен и обема му ще е нула и след зимата ще трябва да го испускат ,за да не прилее.защо не е в затвора това го.до?колко пъти ще му се разминава.

Помпена станция чия собственост е?

Н.Е.Н.О.Я.Ж.Л.А.Й.Н.А.

Язовирът е източен през ВЕЦ-а, ЗА ПАРИ! Преди години така някаква джофра беше източила, взела някакъв ВЕЦ под аренда, беше източила язовира, където тренираше националният ни отбор по гребане... Ама тук не става въпрос за гребане, а за питейната вода на 150 000 души. Това е кощунство! Собствениците или арендаторите на ВЕЦ-а трябва да бъдат скопени...

Нено,май с нацупените устенца от Прокуратурата ще ти подадат мезенца. Очаквам новият Гл. прокурор да ни "уведоми" след акцията с превъзходното си чувство за хумор какво е сторил ?? А дано,ама надали.

Най-напред ПРОВЕРЕТЕ Ч И Я е тази ВЕЦ!!!!!!

На един масон мастит. Друг такъв пък ремнтира стената за 40 млн.. Там няма празно.

А бе всичко е точно, до следващия път!

Умрела Лисица от Герп: Ние не знаехме. Другите са виновни

Карам колело покрай язовира, спирам до водата, след 3 мин идва джип и ме разпитват и гонят, а те успяли да направят цяло източване на язовира ..

Абсолютно безхаберие от страна на властите по отношение контрола на водните басейни. Добре, че не може, иначе и морето щяха да им източат. Или ще изпуснат някой язовир, ще прелее и ще наводни нещо или някой ще открадне водата а хората ще плащат за тиня.... И да не си помислите, че визирам само в момента управляващите. Същия цирк го гледаме толкова много години. Не се накрадоха не се наядоха.. и нищо общо с партии и идеологии. Караниците в парламента са само да ни мажат очите.

Само аз ли виждам че пак покриват Стомана и Топлофикация Перник?

на тези съоръжения - абсолютно никакъв! А какво трябва да се направи? Един байчо да обиколи язовира 2 пъти годишно - пролет и есен... Нищо работа - за един ден! Обаче няма кой да го направи, и най-важното - на никой не му пука, докато не опре ножа о кокала и не изпищят наведнъж 100 000 души...

Нено се държи сякаш е директор на водопад- от него нищо не зависи. Оло г-н Гешев,този май ще бъде Първият. Хайде сефтето.

Не се знае кой е отговорен? Айде бе. Ние трева не пасем.

Нено ти си едно корумпе от кродливети доносници от ВМРО. Какво си оставил бе вуачо, нали с твоя подпис се унищожава природата, а за тлъсти суми постоянно бездейсвяш. Ти ще направиш България безводна пустиня и европейски буклукчалник. Заедно с Каракачанските ....

значи не е сушатаааа някой е правил далаверка и после послъгва дали обаче ще му се размине

Bravo Neno! Goelm Si!

Белята вече е станала. Помислете за бъдещето. Тези язовири не се ли почистват от време не време? Щом е празен, не е ли сега удобен момента да бъде почистен, да бъде поизгребана калта... И отделно да се помисли за бъдещ контрол.

Ами за стената се отпуснаха един 40 млн. за ремонт по подводния способ. Нали се сещате че наши хора взеха поръчката и "свършиха работата ", платиха и т.н. . А пък почистването на дъното,още не Му е дошло времето.

Не било ясно кой е отговорен за пренасочването на водата към Радомир. А чия собственост е язовир "Студена" и кой отговаря за стопанисването му?! ... Бойко взе оставката на най-компетентния си министър, а ЕКО Нено си играе на разследващ...

Кога най-после този пе...ррст заедо с шефа му ще ги тиканат в затвора. Пълни олигофрени.... не пиша кой са те, защото шамари, шамари.... и ошворни сметки...... дааааа и за това си плащаме! Лек ден.

Кризисен ПР за да спаси уволнението си е това. През подписа му е минало всичко това.

Arcadium

Този министър заедно с целия му ресор са най-големите некадърници управлявали това министерство.

Браво на Министъра, спаси положението. От утре няма проблем. Отговорността разбира се не е негова, за батака, той да не би да отговаря за това!?

Интересно какво прави тоя тарикат в това министерство?

Кариерист, гъзолизец!

Нено бе, как се източват нерегламентирано 5,5 милиона куб метра вода за три месеца? С поцинковани кофи, или трифазна помпа, или бай Петко я изпи след запоя?

С корупция.

Нено, как нерегламентирано????? Абсолютно е регламентирано, с подписа ти, печата на министерството. Документът е обществен о достояние и от три дни виси в бивол.беге.... То бива, бива наглост, ама твоето няма граници.

Главен ГЛАВАНАК е тоя ... Преди време Бойко нещо говореше за червени лампи ... те светят - той ги подминава, те светят - той ги подминава ... и така избори след избори ... после - мат'рялът бил калпав ..

"Така засега не е ясно кой е отговорен за пренасочването на водата към Радомир" - Боже господи, никой нищо не знае в тази държава. Камиони извозват незаконно отсечени дървета, снимат ги, но никой не знае чий са тези камиони; други камиони разорават дюните, ама и за тях нищо не се знае, нито чий са нито за кого работят. Абе как така цели КАМИОНИ не се знае чий са. И сега не се знае и тази вода кой е краднал. И виновни никога няма.

idio

А защо по обратен път, другарю? Не може ли по правилния начин, поне веднъж в тази гербераска държава

демокрацията разлигави дори коравите пернишки винкели през развитото социалистическо общество имаше или режим на водата, или на тока, или на двете заедно, нямаше бензин и имаше опашки за хляб, но те не протестираха а гордо манифеустираха и на девети септември, и на седми ноември! а сега реват ! изнежили са се от демокрацията

Да си КРЕТЕН по рождение иди доди, ама чак ТОЛКОВА?

Ако за всяка тъпотия прави по един оборот ще лети като вертолет !

прост министър..горе долу..лилили....дебил.. ама и прост народ дето ги търпи.. не за винивни те...

ОБИКНОВЕНИ ЗОМБИТА СМЕ!

ОСТАВКА! за ненов и димов!

Добре, спряно е. Но какво ще стане в бъдеще? Откъде сме сигурни, че това не е единствено ход за намаляванбе на напрежението? Все пак ниe миcлим, чe вce ca ни винoвни ГEРБ, БCП, мaфиятa, бeззaкoниeтo. Нo точно тук ни е грешката. Трябва да се разпространи това послание - САМО НИЕ cмe винoвни, c бeздeйcтвиeтo cи, зa пoлoжeниeтo, в кoeтo ce нaмирaмe, и CAМO НИE, българският народ, ще оправим нещата. Не можем да чакаме някой да дойде. Защото никой няма да дойде. Това е омагьосан кръг. Мaфията не дава на никой нормален, интелигентен, некорумпиран да идва на власт, затова никой не идва и държавата се мафиотизира още повече. Затова мафиотите, дори и да са най - доброто в момента, трябва да се свалят. Трябва да им се покаже, че има последствия от действията им. Не трябва да се оставят безнаказано да безчинстват или бездействат. Все пак са отговорни за животите на милиони българи. Не трябва да им а никаква търпимост. Грешно е просто да се мисли, че някой ще дойде и ще ни спаси. Трябва да сме поне малко перфекционисти. Трябва да се стремим към най - доброто изобщо, а не сега, иначе държавата ни няма да се оправи.

и като ги свалят от власт - къде да ги търсят за наказание? ЕС - разграден двор, милиони в джоба - швейцария, люксембург, всичко е техно. ЕС - най-голямо зло за затриване на БГ. място, където избягаха всички хитреци и се крият грабителиите и крадците.

Що чак сега бе Димов като почна да играе винкело у Перник-

Ех Нено, ех Димов, ама много си ........................Умен. Какво е това горе-долу? Министър си на околната среда и горите! Или си горе-долу министър. Крайно време е ББ да каже, че никой от министрите не може да работи и комуникира с тебе. Не те обича, или нещо такова.

"Нено Димов: Спряно е нерегламентирано източване от язовир "Студена" към Радомир" Язовира е източен, празен, а те се хвалят, че били спрели източването... А кой ще изпре нерегламентираното източване на държавата и парите от ЕС, което вече продължава толкова много години?

Бравос, заваля и дъжд! Правителството и Бойко Методиев решиха проблема!

Е как ? Нали вчера Бойко Методиев говори по телефона с Господ ?

Гробарите от герб ни ЗАГРОБИХА ТОТАЛНО

Хм, що ми се струва, че перничани освен без вода, ще останат и без парно , но Христо Ковачки това май не го интересува !

Още макс 5 години и ще започне и недостатък не само на вода, но и на електричество в страната. А затова не знам кой ще поеме отговорност.

Ама дотогава дали ще има жив добитък за да се възползва от тези благинки?

Сетила се Мара да се побара... Този човечец май знае повече?

Тоя нагляр сега ще се хвали ли?