Нено Димов прекара нощта сам в килия в Трето РПУ

Дали прокуратурата ще повдигне обвинения срещу министъра ще стане ясно следобяд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кьорфишек.

Пак привилегии.

Той гешефт го сложи в килията,но предварително каза ,че е невинен.Така че ,чака го още по светло бъдеще .Това смотано човече с друго ще се "занимава"или като лилито поне ще получава заплата докато му намерят топло местенце. Запомнете борисов ще затрие България ,ако още 1г.я "управлява".

Сам,сам,пас съм сам,събота срещу неделя-така се пееше в песента. Но,Нено няма да е сам.Както ги почнал г-н Гешев ще пребори самотата им. Браво. Отпочнаха Ги! Сега на редица от тях са им се стегнали задните меки части.

Нено написа ли оставката, или още се е вкопчил в поста?

Въпющата посредственост по горните етажи на властта и наглостта на управляващите ни, доведоха до катастрофалното положение на по-голямата част от народа на България.София е столица, но сама по себе си не е България.Бедстват почти всички градове и села в районите, които имат поминък, различен от туризма.Това не се афишира, а се сервират измислени, фалшиви новини и празни фрази от подкрепещата ги цензурирана журналистика.

Министърът на околната среда Нено Димов е прекарал нощта сам в килия в столичното Трето РПУ Това звучи като : беше в чесна мъжка компания отдала се на интелектуални разговори

Най тежко е падането от високо.

Министър Нено ми е адски несимпатичен по ред причини. Основната е тази, че аз просто ненавиждам от ония години, в онази другата България кадрите на ДКМС. А г-на Нено, тогава др. Нено е платен кадър на Софийския градски комитет на Комсомола. Но, има едно бая голямо НО .... Онази България я няма, за добре ли за зле ли - нямая. В условията на нормална демократична общност всеки, ама абсолютно всеки /вкл. и Нено/ е невинен до доказване на противното. Противното на невинен се доказва в съда. Съдът е този, който казва "Виновен" и произнася присъда по този повод - В името на народа ..... Та от така поднасяната информация от няколко дни никак не ми става ясно, защо е арестуван Нено и седи в килия? По прозрение свише на гл. пОркУрор Гешов ли, или по върховенството на закона? Щото ако е по първото, ГешОв, като нищо може да тури в килия на Трето РПУ и Баце.....Така де - по прозрение свише.

Мирише на бунт. Не съм сигурен, че перничани трябва да си стоят в града... Сами си направихме имигрантска криза със 100 хиляди души. Пълна трагедия.

Страшните постижения на управляващите в последните 30 години - масови фалити на заводи,продаваха ги за по левче на такива,като Баневи,които ги рязаха за скрап! Фалити на банки,пирамиди пък обраха парите на хората,вилнееше рекет,мутри и поръчкови убийства,изгониха 3 милиона българи в чужбина и сега се гордеели,че няма безработица,а то няма,защото няма хора! Докараха циганизацията,съсипаха здравеопазването,образованието. Ядем прескъпи боклуци от магазините,цените станаха космически,а заплатите изобщо ги няма! Докараха хората до мизерия,доходите ни са едни от най ниските в света! Вместо да докарат Фолксваген докараха боклука на Европа! Изсичат горите и вдигат данъците на колите,като заявяват,че така се борели със замърсяването. Оставиха безстопанствени язовирите за да се стигне до там,че първо те да ни издавят при наводненията от най малките дъждове,а после пък ги пресушиха и докараха режим на водата в 21-ви век насред ЕС на хората... Съсипаха Съдебната система и Прокуратурата и до там се стигне,че вече престъпниците съдят държавата и народа да им плаща за престъпленията,а не обратното! За 30 години докараха такава катастрофа на България,каквато не успяха Византия и Турция за цели 700 години!

български акъл - ЖАДНИ И МРЪСНИ му ходят децата, НО...плаче за министъра...

12ф34

В килията имало още едно място за съпартиеца му Шкембе войвода.

Какъв е смисълът министър да бъде задържан за 24 часа преди да са му повдигнати обвинения? Изобщо не мисля да защитавам който и да е министър, обаче това си е театър. Показваш, че в момента той НЕ ВАЖИ. Това е единствения смисъл. А дори да му повдигнат обвинения това пак нищо не значи. Прокурорите имат право да повдигат обвинения без да имат доказателства, а само по вътрешно убеждение. Докато не се произнесе съда всеки един си е като останалите граждани. И идва най-интересното - прокурорите не носят отговорност за нанасяне на вреди по време на изпълнение на служебните си задължения. С други думи ако прокурор ви повдигне обвинения по вътрешно убеждение, разбирай щото е решил да ви тормози, той по закон не може да бъде наказан. Затова за прокурорите заповедта на шефа е над закона. Като се има предвид, че прокурорите са с полицейско псевдо образование би следвало на всеки тук да му е ясно, че ние живеем в условията на полицейска диктатура. Няма значение кой ще спечели изборите - всеки министър може да бъде обвинен с което да му бъде съсипан политичесия рейтинг. Такъв вид полицейска диктатура в условията на свободни избори е възможен само ако населението е неграмотно и глупаво. Население, което няма никакво желание да се образова как действа държавата. Диктатурата ще свърши, когато разберем, че сме изключително прости и глупави. Докато се гордеем с нашето невежество и скачаме по всеки, който се опитва да ни намекне, че сме прости свобода няма да видим.

Това, че си написал дълъг коментар не означава, че си много умен.

Абсолютно прав си. След подобно действие Тиквата няма да намери кандидати за министри колкото и да обикаля по пътищата. Процеса на оскотяване е пълен. Идиотите вече са навсякъде. В тази държава ще останат само ГЕРБ ченгета и цигани.

Малко трудно ще свършат кандидатите за министерски постове.

Ще намери разбира се. При толкова голям процент малоумни няма да му е трудно да намери хора, които не знаят колко прави 2+2. Ще дойде следващия, ще му намекнат , че ако слуша няма да има проблеми и ще го излъжат, че предишният просто не е слушкал...След известно време ще го хвърлят ан вълците за да има зрелища и ще дойде следващия....

това, което си пропуснал са партийния популизъм за повишаване доверието от страна на електората - точно това обслужва подобно задържане-.

сега ще защитава правата на единочките в ареста - интелигентен е, само дето няма характер.

ТОЙ Е НЕВИНЕН! В ТАЯ ДЪРЖАВА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА ВИНОВНИ УПРАВЛЯВАЩИ!

циркове, театри.... водата я няма, дюните ги няма, но бали с боклук - бол.

Има една комисия.Казва се Комисия за енергийно и ВОДНО регулиране.Къде е отговорността на тази комисия за кризата с водата.

много добър въпрос.. но въпрос номер 2 е могат ли да направят нещо против докладните парафирани от министъра. аз лично не знам. До момента КЕВР ми се струват само едни чантаджии, които само решават какви ще са цените на водата, газа и тока.

Ограничени,заслепени от жаждата за власт социалисти/комунисти/.Не главният прокурор Гешев,а Борисов арестува Нено Димов!Това е стратегия и тактика,с цел за няколко хода напред.

и като изиграеме тея ходове и осъществиме стратегията и тактиката ще ли да има вода за Перник? А за Ботевград? А дюни по морето дали ще останат? А дървета по Пирин? Или в Странджа?

Дирниците им плащат от гробарската мафия, за да трият коментари против властта, егати фашизма ни удариха тия мафиоти. БЪЛГАРИЯ Е НА МАФИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Шоу-шоу...

И над ни прекараха Ама с водата .......

Доколкото разбрах и този първоначално е бил от "честните демократ" на Костофф... След това по неведоми пътища става министър, предложен от Шкембе войвода, който интересно дали още го подкрепя....

Докато не стане затворническа булка, нема да мирясаме ей!

Нено и Перник н море,йе-йе!

Само такива новини ме удовлетворява да чета. Обзавеждането на килията на министъра. Дано има повече министри в килии, интересно ми е как са обзаведени. Пак е по-добре отколото да чета за сделките им за луксозни жилища!

Ей, тия всичките от Прокуратурата, ДАНС, МАНС, КПКОНПИ ни правят на канарчета. Каква е вината на министъра като друг му разпорежда. И това е поредното бушонче което гърми. И престъпника Боко пак ще яхне белия кон.

...Било коалиционен въпрос... Моля?! Имало действия ,но дали имало вина?!Моля?! Седя и се чудя кой е по-лош за народа ни дали калинките на ГЕРБ или коалиционните им партньори-патриотите? Имаше ли осъден за търговия-та с българско гражданство? Зарината ли е страната с токсични вносни отпадъци? Бедстват ли български градове и села без вода? Кой по закон носи отговорност за това? ….Било политика казвате? А не престъпление? Много съм любопитен дали ПАТРИОТИТЕ ще застанат ЗАД ТАКАВА ПОЛИТИКА?

Ахах, забравил си да сложиш кавички на една-две думи.

Е,и?

"Имаме една система на калинки, които взимат управленски решения - ето го резултата. Единственото възможно решение за водоснабдяването в Перник е да завали дъжд. Мисля, че те са били предупредени за ситуацията, но не са взели мерки",

Апропо, защо този екземпляр не бе опандизен с пранги като ИВанчева, нали гешефта ги обича такива да ги върши, с белезници 6 часа на тротоара, а после с пранги

Това е България - вдигаш данъците на колите за да се бориш срещу мръсния въздух,а в същото време гориш боклука на цяла Европа! За разстрел са политиците ни!

Ще е замитане и имитация на активност от гешефта А Нено си знае За толкова колкото му са влезли в джоба е готов да изтърпи няколко некомфортни дни и нощи!

Все пак доста луксозна килия, самостоятелна , като се има предвид квартала и това, че всеки ден хващат дребни крадци по пазара до районното.

Имало килия за жени и деца, ама не за министри...

добро утро, ненов вода?

Кафе с кифличка ?

С сигурност не е стоял в килия..най много в някоя канцелария...ако Въобще е прекарал там вечерта..може ли да сте толкова наивни...постоянно ви правят циркове...министрите са просто едни изтривалки за пред хората..а реално други "управляват"...тия само за пред телевизора да си вярвате на циркове

кьорфишек...След обяд ще го освободят без никакво обвинение ! Безхаберието е масово явление в България, ако вземем да съдим всички, които са го проявили, трябва да строим не магистрали , а затвори ...

Много нощи е нужно да прекара на такива място! С другите калинки и тарикати. И тиквата с цялото му обкръжение

си сам!

Посланик в Австралия!!!? Там има нужда от вода и словоблудство.

От партия на партия, та в килията. Браво български политици!

Утре ще го оправдаят, дори без да са го проснали на земята при ареста. Има справедливост у насс ъс задна дата - вижте участта на Тато - деменция в домашен арест.

Абе ясно е, че няма да го осъдят. Въпросът е къде ще ходи консул или посланик

Тия па като богопомазан го изкараха

Да не наближават изборите....

Бре, прекарал нощта САМ в килия и то в 3-то... Странна работа. Особено за 3-то, като същото отговаря за райони като Факултето, Татърли, Западен парк, Коньовица и т.н. Все известни и "спокойни" квартали, населени с предимно "кротко" и "безобидно" население. И по някаква случайност е имало свободна килия без други "съквартиранти". Или, дори и в ареста пак се усеща някакво класово разделение? На мен, поне на такова ми намирисва, не знам. Доколкото знам в 3-то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са поне по 2-ма в килия, а като няма места - и по 3-ма, 4-ма. Явно министърът е уцелил почивен ден за контингента. Само този факт, може да говори сам по себе си за това как се подготвя поредната доза прашец в очите на мат'ряла.

Това звучи като реклама в Booking.com!

Браво!

Е?! И що го оставихте сам министъра - трябваше и Петя Аврамова или поне Нанков да му пратите за компания;)

И Курнелия, и Зарков и и и....

Минусчията, Димов утвърждава графика за разходване на водите, а двамата "компаньони" са собственици на 51 % от ВиК Перник като представители на държавата чрез МРРБ! Т.е., освен Витанов като шеф на ВиК-о в Перник отговорност носят и ресорните министри или заместниците им. Но тази "отговорност" , разбира се, е "споделена", което я превръща в безотговорност!