Нено Димов: Арестът не е най-приятното място, но написах книгата си

По този начин реших да направя своята лимонада от лимоните, които ми представиха, уточни бившият екоминистър

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов: Арестът не е най-приятното място, но написах книгата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му е малко акъла да пати

Един достоен мъж. Подкрепям го!

Спокойно "променчици" и чагъртачи. Кикикорчовците ще напишат също по някоя книга в затвора.

Охоо, значи нещата са се променили и разрешават творчеството. А храната как беше, сам ли си готвеше или направо с куриерски доставки? Защото е знайно, че ранътъ праи борбътъ. А пък ние по-простите си имаме още един страдалец и мъченик.

Ебати това съдебно следствие от 2020-та досега... Явно нищо няма да се случи..

Този е като космонавт - Какво стана? Защо се случи? Нека се върне за 4 години, вместо 4 месеца, че да му просветне.

За съжаление системата в България е извратена. Възможно е човекът наистина да е с добри помисли, но е назначен на този пост, за да е изпълнител. А не да защитава интересите на българските граждани. И е назначен да подписва това, което му се каже. Защото в противен случай ще бъде смъкнат тихомълком от поста. А ако се разпее що за прасета са стоката, с която работи, скорострелно отива при Мишо Бирата. Та ... човекът е подписвал каквото му е било наредено. Заради ЕС е необходимо да бъде приложена цялата строгост на закона. А това, че наши хора са продавали ток на НЕК от ВЕЦ, след като вода за 100 000 човека няма ... еееее, сега! Не може така! Ние сме прасета, комунистическа стока, която трябва да плюска на гърба на народа! Вода за пиене - няма, за ВЕЦ - има! Това е положението! Министъра подписва, защото така му е казано - и накрая той е бушона! Но понеже комунистическите прасета са абсолютни гниди, ще си го и коткат - защото им е послушен. Накрая ще се окаже, че почвата под язовира внезапно е решила да поема повече вода и е изсмукала язовира. А този влиза в графата "наш човек" и ще го уредим на хубава позиция. Влиза в графата "другар на народа"! Абе, море! Това е и проблемът на ЕС, че не са като Русия и Путин - който рине срещу държавата - я ще скочи от балкона, я ще се самоубие с три куршума в гърба ... Защото на нас това ни трябва! Трябва старите да си заминат, ама не искат да пускат кокала. За това си назначават нови крадливи отрочета тип Кирчо и Кокорчо. Имам един колега, немец ... той ми каза така - това вашето е прокоба - комунизмът е супер система, но не взема под внимание едно много лошо качество на човека - алчността. И ако тя е комбинирана с гъвкавост най-големите прасета отиват на високи постове. Комунизма няма защитен механизъм срещу това. И за 45 години сте си народили такива прасета, дето унищожиха всичко с повече акъл от тях или го принудиха да работи в тухларни и да умре. Сега, за да се оправите, ще трябва да измрат три поколения - първо прасетата ... тоя етап го минахме, после отрочетата им - кирил и кокорец(с малки букви) и чак на третия етап може да стане нещо! Това е все едно да отрежеш едно дърво от корена и да чакаш издънките да израснат и да родят плод - може ... но трябва време и добър градинар!

"Възможно е човекът наистина да е с добри помисли, но е назначен на този пост, за да е изпълнител. А не да защитава интересите на българските граждани. И е назначен да подписва това, което му се каже."?! С добри помисли, но назначен ДА ПОДПИСВА онова, което СА МУ ПОРЪЧАЛИ?! Хах! Бушон/ пионка с ДОБРИ ПОМИСЛИ?! Как ги съчетахте?!?

Инженерче

Вижте - има много книжки, а и филми по въпроса. В момента се сетих за един филм - учител по математика, гений, имаше слабост да играе покер. Припечелваше добре, защото беше добре със статистиката, но една вечер му измъкнаха $45 000. Та този човек погледна статистиката с този, който е играл, и разбра, че последния просто няма как да играе по този начин, освен ако не му знае картите. Т.е. разбра, че са пробили сървъра и някой точи пари. Та ... отиде в един от клубовете на собственика на сървъра и написа с UV мастило, което се вижда само на камерите, че са им пробили сървъра. След 2 минути идва охраната, вика го, и директно на среща с онзи. Оня вика - ще проверим, ще видим, дайте ни 2 дена. Така и става - онзи казва - да, наистина са ни пробили, ще ви възстановим $45 000, но при положение, че ни свършите една услуга - отивате еди къде си и правите еди какво си ... Та, нашия го прави, и от там влиза толкова на вътре в акотата, че си нямате на идея! Тия хора зарибяват - като наркодиларите - ако те видят, че си честен, си имат начини да те покварят. Въпросът е, че точно такива покварени лесно се връщат на правилната страна. Просто трябва за комунистическите прасета да дойде Коледа. Но явно ... на народа му е гот!

А бе, още ли си играете на комунисти?! Човек или е честен/ порядъчен, или НЕ. Честен - покварен - честен?! За актьори ли говорим?!

Ако и писането му е като управлението на Околната среда и Водите , то.....

Затова поетът е казал, влязох в затвора, попаднах на хора и станах човек. Представям си ако беше в затвора 1 година. Щял е да напише цял роман.

кадрите на дб са гении! за четири дни в ареста тоя е нописал фундаментален труд!

За мутрите! ограничени места - цена на билета 15 хилки!

Какви културни престъпници имаме! Вкарваш ги в ареста и те написват книга! А бе то да вземем всички да влизаме в ареста по списък. Току-виж целият народ станали писатели!

Каква книга , цървул? Остави хората без вода и вместо да си платиш,ще пишеш ? Е няма такава държава!

Ако тоя трябва да е в затвора = Боко трябва да е на клада - жив изгорен!!!!!!!

Не, и двамата са за казана в Ада, където дяволите постоянно ги потапят във водата...

като не си платиш чл.внос 2-3 месеца по устав те изключват - от която и да е партия

ъъъъ, не че нещо, ама тоя е от дб, а не от герб!

Боко кат не си не е анулирал членството в БКП, от ГЕРБ ли е или от БКП?

Ако Бойко е виновен,че спря харченето на питейна вода за стаманолеярния завод в Перник,а Кокорчо и Простия спряха газа за цяла България и натовариха три пъти сметките за парно и газ за българите,на която клада ще ги горите.

Книгата ми е сборник с рецепти: "Как оставих областен град и 100 хиляди граждани без вода."

Оставиха ги ДПС, не Ненов. Хубаво е да се знае и уважава истината.

Ненов е човек на ДПС. Ще го мотаят, после няма да има достатъчно доказателства - оправдан и изпран.

Лиляна Павлова се похвали, че държавата дала / ВЗЕЛА ЗАЕМ / 32 млн. лв. за язовир ”Студена”. И НЯМАЛО ДА ИМА ВОДЕН РЕЖИМ. Милионите УСВОЕНИ; Перник в БЕЗВОДИЕ; Н. Димов НАПИСАЛ КНИГА в АРЕСТА; Л. Павлова се развела; РОДИЛА ЛЮКСЕМБУРГСКИ гражданин покрай работата си в ЕИБ. Всичко е 6!

Айде сега обратно да напишеш още няколко!

На бас, че е получавал кинти за всяко поредно разрешително и не го беше еня, че оставя цял един град без вода.

Ама те перничани са си виновни излизайте с винкели а не със снежни топки.

Няма да е зле да го уредят да напише и продължение на книгата. След като в ареста му идва музата, то явно мястото му е там

Браво. И Брендо така. Писател.

плужек защо още е на свобода ? Сигурно, защото корумпираната съдебна система не може да осъди крадците от котилото на мангала от Драгалевци. В мургавото му правителство той беше зам на мръсницата Евдокия Манева, която после беше зам.министър и в правителството на Боко...

То не беше Г.Димитров,не беше Боко,не беше Киро! Тоя да го прибират обратно че явно не му е уврял акъла!

Това следствие , дето уж тече, няма никакви изледи да изтече. Ами то тече повече от източването на язовира. През това време някакви "следователи" си вземат тлъстите заплати на гърба на данъкоплатците, включително и на перничани, дето стяха на сухо доста време. Дадоха се и милиони за водопрвод от друг язовир който сегане не се ползва.

Само да питам, случайно да знаете за друг, който е написал книга в ареста? Хей така.. от скука.. каквато и да е. Защото на този книгата не е каквато и да е. Нено е умен пич. Нено го натопиха. Друг източи язовира. Фирмите на ДПС, за да крадат пари.

"умни" крадци да те е страх !

:) Не съм сигурвн дали Нено е крадец, но съм сигурен, че знам за доказано значително по-големи крадци. Поименно. Мен Нено ме кефи. Аз искам да имам такива министри. Одобрявам.

Димитров другаря,Хитлер ,Чан кай ши и Кирчо!

ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА.И ОНАЯ КОЯТА ИЗТОЧИ ЯЗОВИРА СВИНЕТКАТА.