Немското разузнаване е "беззъбо куче пазач", смятат бившите му шефове

Германия си нуждае от промяна в цялата архитектура на сигурността, смятат Аугуст Ханинг и Герхард Шиндлер

Обратно в новината

Коментари - Немското разузнаване е "беззъбо куче пазач", смятат бившите му шефове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес Щирлиц работи за БНД, парите идват по европроект, а Бойко създаден от две немски фондации ги пере. Плевньо, който спал по паркинЗите на Германия само се прави на турчин и американец, то е за да скрие, че работи за БНД. За Урсула няма какво да говорим тя дори военен министър е била... Така че това е за заблуда на врага. По същия начин ЦРУ открило, че Северна Корея краде тайни за руските ракети....

Абе защо немските Леопарди не печелят точки в битките в Украина? Кой ще ги предпочете вече да ги купува! Англичаните се усетиха и оттеглиха танковете си Чакенджър, а янките изобщо не изпратиха Абрамсите си там - ЗАЩО ЛИ ?

Ха ха ха.. То цялото НАТО а и ЕС са беззъбо куче пазач.. А Путин затвърди твърдението..

Шиндлер, Шиндлер... Толкова характерна фамилия! Бе то ясно много контрол много нещо ама като се замисли човек, такава машина да се остави без контрол? При сегашните обстоятелства веропятно скоро ще се пръкне някой с мустачки и историята се повтаря. То така си и става периодично, само дето не се знае периода какъв е !

То цялата Немска федерация е едно беззъбо куче. След като почнеш да прикриваш изнасилвания и убийства за да не засегнеш имигрантите значи си ударил дъното.

Винаги е било такова. Германците не са силни в разузнаването и правилната позиция. Но пък компенсират със кучешка изпълнителност и липса на съчуствие.

Военната идеология е важна, сложна и много скъпа. Няма как с разлигавено население да се направи адекватна военна политика.

от българското по беззъбо няма .

Ех все да се обидим сами дори и в теми дето не ни намесват нас. Виж ако не те кефи България света е голям, ходи да живееш другаде.

Ми обърнете се към ЦРУ. Първо си вижте държавата, че е заприличала на ...събрала целия боклук на света. Пък вие плащайте помощи....и накрая ....или канцлерът ви ще се казва Мохамед, или ще дойде оня с мустачките......

Още не мога да приема че президента на Турция си прави предизборни турове в Германия. Е това е виша форма на слабост. Представяш ли си Ердоган да прави предизборен тур в САЩ или Русия? Ще излезе с краката напред но в Германия няма проблеми.

Защо не обясниха как по време на тяхната служба подсушваха канцлера. И то най големият съюзник. Ей това амнезията не е хубаво нещо.

Скийте кво - швабите миналия век са се подложили два пъти на отрицателна селекция. То, тва важи за цяла Европа, най-вече за тях. Та, в едно стадо ако махаш качествените екземпляри и развъждаш квото остане, какъв ще е резултатът?

Един поляк хванал златната рибка и оная вика давай 3 желания. Мислил мислил и вика първото е Китай да ни нападне. Златната рибка изпълнява и вика казвай другите. Поляка мисли мисли и вика давай още два пъти първото. Златната рибка удивена изпълнява желанията но учудено пита поляка защо така иска. Поляка отговаря китайците за да стигнат до Полша трябва първо да минат през Русия и то два пъти веднъж на идване веднъж на прибиране. Та мен ми е чудно само как Германия ще се бие с Русия като нямат граница. Хитлер така е искал коридор за вермахта да удари СССР и поляците му отказват. Историята я знаете.

Лошо много лошо .Икономиката е в основата на всичко.Една държава е като едно сетеиство.Едни имат други нямат.Въпросат е кои кара влака.

В Германия ми е надеждата. Ако се събудят и отхвърлят колониалната си зависимост от САЩ и Израел, Европа ще се спаси от асимилация. Но ако продължават да се навеждат, нищо добро не ни чака. Европа ще се превърне в ислямска кочина.

То не е само САЩ. Цяла Европа трепери да не би Германия да си спомни какво е да воюва..щото няма да тръгне към Русия.. по навик ще потрети предишните маршрути. Та в този смисъл..не знам доколко имаме всички право да се надяваме на Германия

От това зависи и тяхното собствено оцеляване, така че да се надяваме, че ще си спомнят.

Щом решиха, че тръбите им са взривени от няколко симпатизанти на Украйна без барокамера и нужните устройства за разполагане на тонове тротил, начи са директно за кофата.

Това е официалната версия... Иначе точат зъби на когато трябва

Е кво да е кучето като е на верижката на ЦРУ и Мосад.

......Абе имало едно време "Абвер" и "Гестапо" е то тогава е имало и държава Германия,....сега има негърско-арабска държава германистан!