Немската армия се топи, независимо от желанието на Шолц да е най-голяма в Европа

Основните причини за напускане на Бундесвера са продължителна нетрудоспособност и прекратяване на договора по време на шестмесечния изпитателен срок след постъпване на служба

Обратно в новината

Коментари - Немската армия се топи, независимо от желанието на Шолц да е най-голяма в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немската армия се топи, като украинската въпреки че там няма война, независимо от желанието на Шолц да е най-голяма в Европа

По-демотивирана армия не мога да си представя. Сбирщина от хансовци, асановци, алджабиби, альошки, шиптъри и секва пъстра измет нямат нищо общо с орднунга на арийската раса. Докато Ханс се бие, сюлейман ще натиска жена му из храстите? Ако ги въоръжат, мисля, че първо ще изтрепят чернилките.

Германия отдавна я няма, това което е останало е циганистан ...

Няма мераклии да ги бият с лопатки!

Това е тенденция в цяло нато. В Канада са с 20% по-малко от нужната им бройка. Гледах клипче наскоро и обясняваха за САЩ, че причините са 1. Едва 3 от 10 са годни да служат (от тези, които са на подходяща възраст) 2. Ниската безработица пречи да търсят работа в армията 3. Недоверие в правителството поради начина, по който ветераните биват третирани 4. Страх от птсд, осакатяване или смърт. Хората вече не вярват в празни лозунги. Все по-малко искат да мрат за кралицата, или за свободния свят, или за американския начин на живот.

Предостатъчно са тия дето искат да мрат за американския начин на живот, за да ви закопаят всички русофилистици

И да измрат, пак няма да те чукат, гнусен плешив педал.

За украинците това ще е спасение.....смърта!

са пушечното месо в този конфликт между Америка и Русия и клечката кибрит за унищожението на света!

скоро ще бъде унищожена завинаги, заради лакомията си да бъде геополитическа сила!

такава е истината!

че заради Америка ще бъде унищожено цялото човечество на Земята!

не е в състояние да спре лудите от самоунищожение!

Какво беше това германия ?

гадове и такива като тях биещи се за чужди интереси и избиващи своите народи...за такива като Зеленски бесило!!

След първата световна немците имат само 10К корпус вътрешни войски. Само за 5г на негова база ефрейторът създава най-ефективната сухопътна армия. Така че, не се радвайте на спада. Важното е отгоре да няма генеколог или зелен боклук, а водач.

Скоро ще има и водач. Някой като премиерите на Англия и Шотландия.

Германската измислена държава и за армия ли мечтае

Каза Ганьо с нааканите потури!

Дрън-дрън. Нали правиха проучване сред пълнолетните германци, какво ще направят ако Германия бъде заплашена от война като тази в Украйна (дипломатично не споменаха Русия, но то си е ясно). Резултатите бяха поразителни - 6% ще станат доброволци, 4% ще чакат да ги мобилизират и толкова - общо 10% са готови да защитават Германия с оръжие. Е, не са като 24% който са заявили, че ще емигрират, но са малко. Шолц какво очаква - десетилетия джендъризъм, опявания как всеки има право да бяга от война и да живее по-добър живот и - елате милиони бегълци от войната в Германия. Германците може да са всякакви, но все пак им е останал малко акъл за да се запитат, как така можем да приемем бягащите от войната украинци, сирийци и колко още и да ги издържаме, а ние самите да трябва да се бием? Защо?

10% от 80 мил. не е ли 8мил. армия или греша?

Можете да прочетете нещо интересно от Иън Кумър е бивш специалист по огнева поддръжка на USMC и също така е работил като специалист по връзки с обществеността около 10 години в Националната гвардия и резервите на армията на САЩ. Със заглавие "Най-накрая разбирам защо мразим Русия." намира се на https://readingjunkie.com/2022/03/13/i-finally-understand-why-we-hate-russia/ със заглавие "I Finally Understand Why We Hate Russia" За дебилните от вас и тролвете, които не четат английски ще цитирам малко: Това, което се случва в момента, е най-ужасяващото нещо, което съм виждал. Това е дори по-лошо от ислямофобията след атентатите от 11 септември. Беше грешно, но поне имаше основателна провокация за това. Бяхме директно атакувани и то по ужасен начин. Естествено беше да сме ядосани и би било странно, ако не го направихме. Но защо сега? Защо американците изпитват този всепоглъщащ, изгарящ гняв и кръвожадност заради регионален граничен спор на другия край на света? Само всеки шести американец може да намери Украйна на картата. Не съм сигурен, че всички американци дори могат да намерят Русия на картата. Това е първият път в живота ми, когато гледам руснаците да водят продължителна конвенционална война и се потопих и в двете страни на историята, не само в нашата. В същото време съм гледал почти всеки човек, когото познавам, да избухва внезапно в пристъп на ирационална ярост и русофобия. Защо натрапчиво пътуваме до другия край на света, за да водим битки с Русия? И когато Русия се намесва в собствената си битка, защо винаги заставаме на другата страна, дори ако другата страна е зла? И защо другата страна винаги е зла? Не понякога зло. Винаги зъл. Нашите съюзници срещу Русия винаги са нацисти, терористи, религиозни екстремисти и наркодилъри. Няма изключения от това правило. Реакцията на Запада на украинската война не е нищо друго освен тотална, ирационална омраза и паника. Нека бъдем честни със себе си. Няма нищо общо с Украйна. Това малко скривалище на неонацисти е просто посредник в истинска война между Русия и Запада. И така, най-накрая ще отговоря на въпроса. Защо Западът мрази Русия? Нашите елити мразят Русия, защото тя представлява екзистенциална, идеологическа заплаха за нашия световен ред. Русия олицетворява идеята, че хората не трябва да бъдат зли. Има алтернатива да си зъл и е добре да не си зъл. Ето защо нашите елити мразят Русия и са решени да я унищожат на всяка цена, дори с риск да унищожат напълно собствените си цивилизации.

Американците мразят Русия, защото са поклонници на Мамона. А руснаците пък са привърженици на водка "Козак" 1472.

Така става, когато министрите в Германия заявяват, че не им пука за германците. Важно било да помогнат на Украйна срещу руснаците. Ами да помагат като искат, но без тези, за които не им пука.

Просто германците не желаят да бъдат пушечно месо. Колко дипломи трябва да има човек за да осъзнае този прост факт?

Глупости, просто не искат да са в армия управлявана от комуняги, подлоги на Путя. Но това ще се оправи. Молете се немците да не решат, че искат в армията, че тоя път САЩ няма да ви оттърве като през Втората световна.

Западняка Отказва да бъде Месо в касапницата на своите продажни политици!!! Западняка предпочита неговите правителства да Водят Източно европейските Говеда в Кланицата на Американската война срещу Русия!!! Затова Западния хитрец Бяга масово от армията и предпочита просто да плаща за оръжие и Чуждо Месо!

село Бахмут падна ли е, дзверове! Жалки рашистки клоуни! ХИ ХИ ХИ От Киев за 3 дни на Бахмут е новият Сталинград! БУХАХАХАХАХА РУСКИте НЕКАДЪРНИЦИ! Станаха за СМЯХ на ЦЕЛИЯТ СВЯТ! :)

Напса гейропееца, докато циганина изнасилваше майка му.

Части на ВСУ се предават организирано в плен на ОКУПАТОРИТЕ на Бахмут - Артёмовск ... вече. Ужасният край на бандеровците и пиндоските диреци е все по-близо.

По закона за запазване на енергията - увеличава се ЛГБТ-общността.

Основните причини за напускане на Бундесвера са продължителна нетрудоспособност и прекратяване на договора по време на шестмесечния изпитателен срок след постъпване на служба Основните причини са, че военните подават рапорт за напускане, защото не искат да се окажат в покрайна през май-юни 2023г. В немските вестници пише, че месечно има над 1000 рапорта за напускане. И между германците има трезви хора, които не искат да участват във война срещу руснаците.

"Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори, така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник (из отговор на принц Хенрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.)" Четете историята бе, чукчи!

Когато аз съм чел това, баща ти е сукал от цицата на баба ти.

е, оказа се че русия все пак се разпаднала, убили си царя, взривили си най-голямата църква в москва, и основали империя на злото ссср за да работят мирно робите с братята си мусулмани от всичките стотици съветски райони.

Канцлерът Меркел - БЕЗДЕТНА; Канцлерът Шолц - БЕЗДЕТЕН. И тези богоугодни на САЩ пионки определят БЪДЕЩЕТО на Европа....

Меркел - бездетен травестит.

Хората по света разбраха, че не се бият за свобода, демокрация и ценности, а за интересите на политици, корпорации и банки

точно така, всички могилизирани се бият за бизнес интересите на газпром и росатом

150 години след "Kanzlerakte" - 21 maj 1949 j., правят 2099.05.21, за край на пиндоската окупация. А до тогава е съмнително, дали ще има PENTAGON?!

Германия и Ес скоро ще отворят концлагери эа русофили. Там ще эатварят и доста Българи петоколоници . ИЭРАЖДАНЕ вероятно ще я эакрият като спонсорирани терористи и агенти на чужда държава.

Това звездите ли ти го говорят, или си предрусал със същото като зеленясалия укропитек?

Има и други варианти за бъдещето в ЕС. С висящи евроатлантици по самолетните колесари. Или с евроатлантици, заработващи насъщния с честен труд. В областта на пътното строителство, добива на инертни материали или в селското стопанство.

През юли някога било, свършило се пиндоско-чифутското (USA, UK, РФ) тегло. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

Румене дядо ми е бил в концлагер.Мамка ти ебах ако те срещна да знаеш!!!

Да не са луди, вземат тъпаците да ги пратят в Украйна...

Повечето лайнари тук не знаят какво е казарма и не са виждали на живо автомат. Когато обаче такива ги вземат в поделение и след като 3 пъти ги смачкат от бой по яките войници , започват да влизат в релси и токът се изправя. Като гледам същите слабоумни старчески и тн лайнари някакъв Копеячен идиот готвят да вкарат в парламента така че псевдорусофилите да очаквайте съвсем скоро повиквателните си. И ако мислите ,че няма да се явите информирайте се първо за правомощията на Военна Полиция и прокуратура ,че тройно убийство ще ви излезе по евтино и лесно ще излежите отколкото дезертвьорство и отклонение от военна служба при обявена мобилизация

Лапай хуя. Тъп си като паве

Каква армия си видял ти бе ташак? В колко битки си участвал? Това да си правиш дроб сърма у вас на спокойствие НЯМА нищо общо с това да готвоиш в ресторант за 100 човека всеки който иска сега и веднага. Твойта казарма НЯМА нищо общо с истинска война! Сигурно едно леке дето играе компютърни ирги по цял ден, повече е научило от тебе. Големият войник щом за военна подготовка смяташ побой от други бърху тебе. Дрисльо! От такива казармени тиквеници България стигна до дъното! Много знаят, нищо не могът!

Момче, те повечето от тези които ще гласуват за Възраждане са служили в армията. Не са като нежните фенове на Киро и Кокор. Само не знам доколко ти и тези като теб искат да видят въоръжени и оборудвани за война точно гласуващите за Възраждане.

Щото виждат накъде отиват нещата

На тея още им държи влага. Не им се ноюна с Русия.

То голяма полза от голяма армия! Рашистката паплач като са 2 млн орка, че не станаха щото за резИл в Украйна! ХИ ХИ ХИ

Онбаши, забрави лопатките и пералните :-)

Руснаците воюват срещу НАТО, а украинците са им сухопътната армия!

Какво НАТО те гони. Украинците нито са член на НАТО нито имаха натовско въоръжение. Сега им дадоха 50 до 100 танка и няколко стотин БМП-а ,някой друг HIMARS, и оръдие. Най-вече воюват със съветски оръжия.

Майоре, за резил е станала на майка ти путката че те е изпльоскала на рогозката

Не е заради това че немците ги било страх от руснаците. Това са глупости. Хората не искат не защото са страхливи, а защото виждат че държавата им се ползва от чужди интереси. Руска заплаха към Германия няма...това може да го види всеки с повече 2 мозъчни клетки в главата. Но САЩ може да натисне Германия по активно да се намеси на страната на Киев и това може да включва и немски военни а много от тях просто нещат да мре за чужди интереси!

Както беше ясно още преди половин година, назначените от Довос геюве ще се опитат да пратят европейци да мрат в Украйна. И няма да могат, защото европейците не обичат чак толкова много назначените от Давос геюве.

Да, нямат войници, да защитават родината си, но пък имат вълни от трансджендърски операции и огромно желание за изкуствени матки от третополовите евроатлантици ! Кое е по-важното - да имаш войска, която да пази държавата или да имаш армия от педерасти, които си търсят партньори и начин да забременеят изкуствено ? Евроатлантически ценности ...

скоро ще бъде съвсем претопена завинаги. Шолце, не си ветрей задника, а стягай последния парад на победата. ни крале, ни камили, няма да те спасят.

Като стане кашата на фронта че са шолц и неколко Педро политика.... Не смятам че нормалния европеец че иде се тепа с руснаците....

Не само армията, германците се топят, също като българите.

Киро и кокоро са като Лайнен и Шолц две джендърски изображения..За тях никой не иска да мре ..

Като дойдат Киро и кокоро,,не дай Боже...БГ армията ще се стопи ,изцяло .Всички ще избягат ..като мишки .

На никой не ми се ходи на война с неясен край

Ами проблема е, че краят е ясен - както беше при Първата и Втората световна война - Русия влезна докъдето искаше и взе каквото и трябва ! Просто не прочетоха мемоарите на наполеон и хитлер, с един общ извод - НЕ ДРАЗНЕТЕ МЕЧКАТА !

Германия ги е страх от конфликт с Рф ,пък и този конфликт е излишен...Никой не напада Германия..Изсрайна я шибат яко ,по руски .Също излишно ,но належащо .Сащ се кефят отвъд океана ..Глупава история ,но реална..

Колко от тях са геюве

Половината

Може да ми благодарите. Аз поръчах ваксините. Това беше ударът на живота ми. Осигурих и правнуците на внуците, а останалата работа я свършиха колегите от Световния Икономически Форум в немският парламент (естествено срещу малко заплащане) като задължиха военните да се имунизират.

Няма мераклии за пушечно месо в името на евроатлантическите ценности. Зеля го чака скорошно безследно изчезване и разпръскване на праха му над някой океан. Жалко, че погуби толкова хора.

Попълвайте с престъпници, това е му е цаката. Престъпници и нелегални емигранти съгласни да мрат за гражданство и легално пребиваване. Като В Русия и САЩ. Пакита, арабели, мургавели, негряни и прочие унтермеши. Обаче, танте Меркел ги покани за програмисти, лекари и квантови физици. Просто, малко требва да се смени концепцията и сичко е точно.

фюрера се върти в гроба като гледа как афганистанци, тарамбуки разни и арабуги оплождат арийските жени, а арийците гледат отстрани и не смеят да гъкнат. пълна деградация

Нормално. Никой не иска да е в армията, когато руснаците им почукат на вратата. Помнят уроците на дядовците си... а ония ги научиха по трудния начин. Русите са добри учители....

Русия е клозетна държава... скоро ще отече в канализацията на човечеството и никой няма да си спомня за тях

Всъщност статията е за Германия...поне заглавието да беше мернал.

е нали имат афганци и сирици ше спретнат армия от инжинери и доктори

Сега е моментът. Докато славяните се бъхтят, Вермахта може най после да ги подчини. Концлагерите си стоят, просто ще ги отворят отново... Вече със синия флаг и звездичките

Вермахта ходи с обръснати крака и носи пола.

Концлагера със синьо знаме с жълти звезди вече е в цяла Европа.

по руските медии постоянно казват : Русофили и путеноиди ще останат след ядрена война.. всички други щели да умрат.. О руския поп каза : Който умре за Путин ще иде в рая и няма да има грехове. Като гледал кв Петър руската телевизия се уплашил че толкова много руснаци ще идат в Рая и подал молба за членство в НАТО..ха.ха ха ха ха Слава на Украйна. Слава на НАТО. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите

Кога ще възстановим Вермахта. Има работа за вършене на Изток.

ТОПИ се заради ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ , но ако такива МУХЛЬОВЦИ като Шолци ( барабар с Урсулка , Бурелкин и Зеленкин ) продължава да се прави на "страник" ,понеже е мижетурка и го съскат НАЧАЛНИЦИТЕ , може да стане и по-ГОРЕЩО , и колкото по-бързо го разберат , толкова по-добре !!