Стотици нелегални имигранти се удавиха в Средиземно море

Стотици нелегални имигранти от Африка са се удавили в последните дни в Средиземно море, след като лодките, с които са пътували, се обърнали.

Обратно в новината

Коментари - Стотици нелегални имигранти се удавиха в Средиземно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лоши новини, спасени са повече отколкото са се удавили. Ама защо хората трябва да се давят, вместо корабчетата да бъдат незабавно унищожавани от бреговата охрана? Всички черни са с айфони, като потопят първото, второто няма да тръгне и проблема е решен.

Хайде бе какво сте тръгнали да ревете за 2000-3000 мангусти.Те са абсолютни нарушители и никой не ги е карал насила-искат да си живуркат в Европа от помощи,да ебат бели мадами, да си крадат ,и да търсят само облаги.Скоро ще се появи новия фюрер,той е край нас само ние не го знаем кой е-но го има.

Като неможете да помагате поне не обиждаите заштото мечката като играе у. Комшията ще доиде и увас

най-сетне взеха да ги торпелират .евала

Много важно.... Като са тръгнали да бягат, а не да се борят... Така им се пада....

там, където има простотия, там има и деспотия, защото затворника живее по едни правила, а гения по други. Управлението-според хората. Когато свикнеш друг да решава вместо теб- трудно се променя съзнанието на хората.

Абе отпуснете им някакви помощи, помогнете им - за да си стоят там. Ако дойдат и нискоразвити народи в бг-то, то чалга, разни гейове, смятащи се за випове- мама миа! Все пак кофти ми е за хората, ама бягството не е спасение- да си оправят държавите, а не да си пренасят проблемите на чисто и да тормозят останалите нации. Да ме обвиняват в каквото искат- писна ми българите да мсе все на опашката и боклукчийско кошче за останалия свят.

вече има интернет ,има познание , че живота може и да е друг ,а не като в 15 век , все пак ми е кофти за хората

Трафикантите на хора печелят милиони! Благодарение на анархията която органиираха САЩ в държавите по африканските брегове на средиземноморието! Няма държавна организация нито организирани полицейски структури които да спрат това престъпление там! Лека по-лека африканските брегове срещу Европа се превръщат в жалка Сомалия!

Като те хване разтройство пак ли САЩ са ти виновни? Хората винаги са бягали към по високият жизнен стандарт. За това и бившите соц. и особено съветските републики се обезлюдиха от имиграцията.

...нашите гранични полицаи...те са "царе" по спасяване на "бедстващи" в морето и да ги предвожда "черния мангал"Цонко-рокаджията...на всяко гърне мерудия...

Великото Преселение на Народите 2 започна. Ивропейчетата да му мислят.

Тези лодки трябва да бъдат потопени.

Внимавай какво си пожелаваш. Може някой ден твоето дете да се окаже на такава лодка.

NIKI NIKOLOV

На моето дете не искам да му сложат чалма.

Заглавието на коментара говори за себе си...

Добре, добре, все добри новини....

КАЗАНА е готов за теб, чака в АДА и се подгрява - защото си боклук без съвест !

Ти като имаш съвест прибери в къщата си тези тези канибали и кръвопийци.

Ама сте расисти.Ами те са добри мюсюлмани и изповядват мюсюлманските ценности.Населението на Европа застарява и му е нужна свежа кръв която да тласне икономиката напред.А в България толкова къщи има празни и имотите в трънаци.

Ти майтапиш ли се или си луд!?!?!?

Миличък Исмаиле, ти ни укоряваш че сме били расисти. Прав си, защото в нас е заложен един космически закон, на име Рита. Ние интуитивно си знаем, че "ТАЗИ СВЕЖА КРЪВ" няма да ни тласне нагоре, а ще ни забие още по-дълбоко в тинята на "Блатото на алигаторите". За това сега не е необходимо да "разпиляваме" енергията си за да се харесаме на унищожителите си. ЗА ТОВА, НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ СЪС СВЯТА И БЕЗУСЛОВНА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ. Само по този начин ще се справим с предизвикателствата на демо'НО'кратичното ни време. Всяко начало си има и край, единствено салама е с "два края".

Що не си седите в Анадола и Африка и се развивайте и цивилозовайте според вашите си плкеменни традиции, а сте тръгнали (по внушение на ходжата) да оправяте белия свят?. Я се погледнете на какво приличате след толкова години "в правата религия"! Не сте мръднали и на йота - дори сте дегенерирали! Може ли магарето да бъде приятел на коня? Знчаеш ли какво е катър и муле?!

Затова ли магаретата носят български имена..ха..ха

Колко ли са емигрантите в България? Това е доста интересно, също така тези имат ли изобщо намерение да се връщат. Скоро бях в София, там по Пиротска, Ботев и около Гарата е фрашкано с мургавели. Я някой запознат да каже.

Доколкото знам спряха да ги броят след като минаха 11000...... А оттогава мина почти година.....

ДО ЬОВИГИ-ОТ ЕДНО ВРЕМЕ ЗНАМ, ЧЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ИСКАХА ДА БЯГАТ В ЕВРОПА И САЩ.НЕ СЪМ ЧУЛ В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯКОЙ ДА МЕЧТАЕ ЗА РУСИЯ,КУБА, СЕВ. КОРЕЯ.ДАЖЕ ДРУГАРИТЕ СИ ПРАЩАХА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ В ЗАГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ,КОИТО СЕГА СА НА КРАЖБИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА.

И Гърция и Италия си затварят очите за това, което става с тия хора и които тръгват от тези 2 страни за Западна Европа. Защо ли?

Теи същите,плащат хиляди долари на трафикантите да ги прекарат през Средиземно Море ! И както се случва преминават през няколко трафиканта според парите ,които са платили. Когато парите не стигат, има изнасилени жени и удавени след това в едно с децата и мъжете! Това е ОРГАНИИРАН ТРАФИК НА ХОРА и не е съвсем емиграция!

..ОРГАНИЗиран..извинявам се!

Да ги връщат обратно тия НЕЛЕГАЛНИ Имигранти в Турция, или откъдето са дошли. В България ни трябват, богати чужденци, които откриват Нови работни места, и плащат заплати на БЪЛГАРИ.... А тия цигани, афганистанци, сомалийци, сирийци изобщо Не ни трябват. Това ще са едни крадци и престъпници.

Айде бе,всички към Европа драпат.Що не ходят в Щатите, в Азия?

И аз това си мисля. В Европа вече толкова се смесиха всякакви националности, че само дето по името на страната познаваш, че си еди къде си.

Ти география не си ли учил? От Африка до Европа е 300 километра, а от Африка до Америка 5000. Разбра ли? Сега ще те изпитам дали си разбрал. Защо кубинците и мексиканците бягат в САЩ, а не в Европа?

да би мирно седяло не би чудо видяло хубави американците крив им Кадафито ... длибоко морето

Razbutaxa Arabite Zasto?

Защото тм където иа петрол или други ресурси, на САЩ им замирисва от нужда от въдворяване на демокрация

Всички "десни" дето подкрепяха бомбардирането на Либия да вземат веднага бежанците в къщите си!

Големия въпрос е какво ли се случва реално в Либия, след като САЩ и Великобритания с Франция въведоха демократичните ценности като убиха Кадафи?! Спомням си на времето как либиеца не работеше, имаше едни цени за тях, едни за нас. Имахме 25 000 медицински персонал, който се прибираше в БГ със килограми злато и долари. Защо ли бягат тези хора от демократичните ценности и се бутат в ЕСС

Чичко Ротшилд така реши, защото Кадафи искаше златен еквивалент на разплащанията и Африканска взаимоспомагателна банка, осигуряваше с вода цяла Либия, даваше им пари и условия, макар да беше деспот - видно е, че там няма друг начин! В същото време, по отношение на Саудитска Арабия, където деспотизмът е много по-силен, американците нямат нищо против!

а там пише палестинци .

599 маймуни по-малко!

Кадафи ви липсва нали?

Марш на всички бежанци.Достатъчно цигани си имамаме/най много в европа/.Дето ни точат социалната система.

Първо тези хора са Емигранти от собствената си страна и чак когато влязат в територията на чужда държава става Имигранти.

Ми то затова сега се мъчат да орежат термините и да говорят за Мигранти, нещо като прелетни птици или пък скакалци.

Колкото повече бежанци дойдат толкова по добре за бюджета и пенсионните фондове.Тези хора ще работят и внасят пари в хазната ...не разбирате ли?Вижте германската икономика как дръпна когато турци вече второ поколение работят там.А нашата икономика западна когато изселиха турците от България-ФАКТ!

Те не идват тук за работа,защото у нас заплатите са най-ниски в Европа.Те искат от тук към по-богати стране в ЕС да отидат.

Внасят те... кози драдонки. Държавата отписва на месец по 1100 лв на глава и някой с години н еправят нищо тука. А колко получава един наш пенсионер? По коледа като решиха да дават коледни на най-бедните се оказа, че малко над 50% получават пенсии под 251 лв На месец ей тия мушмороци ни струват над 80 милиона лева.

Те не искат да пипнат работа за 800 лв ти ги чакай да внесат нещо!

Прав си. Нищо освен болести не могат да внасят. Българи с по 30 години стаж на 65 годишна възраст не могат да се пенсионират, след управлението на герБ.

Който си кани мюсюлмани в държавата сам си заслужава трагичните последици после. Това не са китайци, не са тайландци, не са индийци. Това с индивиди закърмени с идеята, че неверниците се избиват и че всяка милост проявена от неверниците е слабост, която трябва да се използва. Бях повече от година в Антверпен за да видя подобни "спасени" колко са благодарни. Няма такава сган.

мисли, преди да пишеш! Колко време им трябва на тези съвършено чужди за нас хора, за да се адаптират? Няма да са достатъчно полезни, защото трябва да знаят отлично езика и да имат необходима за нашите изисквания професия. Работници без квалификация си имаме достатъчно, но няма работа за такива. Знам какво работят чужденците в Германия и колко са приобщени към европейската култура. Да не споменавам колко са обичани от местните.

Германия щеше да е едно много по-чисто и подредено място без всичките тези турци и араби, от които почти половината живеят на социални помощи. Натресени са насила на Германия от САЩ в началото на 60те години, понеже в Турция е било яка мизерия обаче е била важна за американците заради военните им бази там... и въпреки че германците не са искали никакви турци да идват в Германия, САЩ ги притискат и те ги пускат. Сега се чудят какво да ги правят, на някои места в Кьолн примерно има улици където не знаеш дали си в Европа или Мала Азия...

Рано или късно, ще дойде някой нов Хитлер и тогава тия турци не знам ще успеят ли да минат границата.

Бежанците са избягали от страната си и използват България за паркинг. След това стават емигранти в Русия-пардон - на запад.

Тези са по-образовани от теб,смръдльо.

Никой не избира къде да се роди. Сигурно ако се бяхме родили по техните места и ние щяхме да плуваме за да се спасим. От друга страна, тези същите хора носят със себе си порядките и манталитета от които бягат и се опитват да ги наложат в други държави. Проблема е сложен и въпреки че им съчуствам, не смятам че други държави трябва да ги приемат и да плащат за тяхната орисия защото така заплашват своята собствена. Тука няма полезн ход който хем да е човешки хем да предпазва западна европа. Може би наистина смърта единствения изход!

Както го е казал един американски конгресмен: Ние не можем да обещаем на всеки които се ражда щастлив и прекрасен живот.Ако го направим, много скоро няма да можем да удържим на обещанието си.

Да, проблема е сложен и след като не си в състояние да дадеш хуманно решение, тогава просто не го прави!! Сам казваш, че на този свят никой не решава кой, къде и в какви условия да се роди, така че не бъди ти съдника кой и кога ще умре, защото това можеше да съм аз, ти или всеки друг драскач тук.

"Стотици нелегални имигранти от Африка са се удавили в последните дни в Средиземно море, след като лодките, с които са пътували, се обърнали. " Начи докато са в Средиземно море са нелегални емигранти, като дойдат тук и стават "бежанци"...

Де е Средиземнол море, де е България? Нашите са сухопътни.

Има и по мре. Е преди месец - те тръгнали за Румъния, нашата гранична полиция ги завърнала че да не ни подминат

БОГ ДА ПРОСТИ ДУШИТЕ ИМ!АМИН! ИСКАМ САМО ДА ПОПИТАМ:ЗАЩО БЯГАТ ОТ СТРАНИТЕ СИ КЪМ Е.С.??? ЗАЩО,НЕ СЕ НАСОЧВАТ КЪМ РУСИЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ???

Бог да прости твоята душа,платени олигофрене,защото от човешката трагедия политика правиш.

Защото техните имами са им обяснили за едни обширни земи,пълни с толерантни глупаци без воля за защита на последните и въпросните 2 държави не са в списъка от места,където "баницата е мека".

?! Към Русия бягат но други дръжави. Просто нашите про западни медии не съобщават за това. Прочети (ако можеш на руски) какво става в Русия с имигранти от бившите соц страни и някои африкански!

Александър

Чехи, поляци, унгарци, българи... За тия ли соц страни ? Май имаш предвид, бившите републики.

Събудете се, родни политици, защото този проблем е вече огромен и за нас. Пускаме през границата си всякакви ислямисти, уж били бежанци от Сирия, а се оказва, че от там са не повече от 5%. Останалите са финансирани от радикалния ислям мюсюлмани от цяла Африка и прииждат на вълни към България и Европа, и по този начин ще се сбъдне предсказанието на Кадафи, че до 20 години Европа ще е мюсюлманска!!! Кой плаща хилядите долари за трафика им, от къде всеки от тях ще има тези пари, непосилни за държавата, от където идва, за да плати на трафиканта. Събудете се, ако сте българи и християни!

Путин е виновен ПАК.

Италия почти беше решила този въпрос като се договори с Кадафи да спира всички мераклии още преди да са нагазили в Средиземно море...

На едни места пишат за емигранти, а на други за бежанци. Доколкото разбират, в България са бежанци, а в чужбина емигранти?

Бежанците в България НЕ СА минали с лодки през Средиземно море.

Значи според теб емигрант е когато пристига на лодка, а бежанец когато пристига с кола? Гениално!

дя-до

Бе, тез трафиканти не може ли да поразходят и нашите индианци из Средиземно море?

"Стотици нелегални имигранти от Африка са се удавили" "500 имигранти може да са загинали" и кое е истината? удавили са се или МОЖЕ да са се удавили? или са или не са...

2400 чернокожи неграмотни, болни, настървени за пари, религиозни ислямисти и прочее хорица само за два дни! Европа се ислямизира. Не се спазват никакви закони, корупция тресе Италия, готви ни се бомба под задника. През Студената война и годините на колониализма нямаше емигранти, нямаше потоци от зарязали страните си неясни типове, за които днес Европа лее сълзи неизвестно защо. Малко са 500 души при рибите, спрете ги овреме, не си играйте на демокрация, защото вашите деца ще колят един ден по площадите на градовете ни!

тея хора нема да излезат от лампедуза с години нито пък ше им дадат статут. Няма как да се спре. от едния бряг хората гладува и живеят в абсурд, няма как да ги спрат да мечтаят за по-добър живот, толкова много го искат, че даже и живота им е по-малко ценен. Да почиват в мир. Тези, които трябва да се ударят са трафикантите, цялата им мрежа.