"Нека пазим сърцата на подрастващите": Светият синод призова за спиране на гей парада

"Организаторите и участниците в предстоящия парад на греха да се отвърнат от пътя на противоестественото и поемат по пътя на спасението", заявяват от БПЦ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък.

До тези, които още не са разбрали: Всъщност, има отдавна открито лекарство против хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Светият синод държи на традициите и затова желае да запази тайнството на пе...растията вътре в пределите на мъжките манастири.

Дъртите педали ги е яд, че младите педали си въртят задниците пред всички, а пък те не могат

Ясно, че всеки си е формирал вече мнението. Едните са "за", другите "против". Ще разкажа моята история, пък всеки сам да прецени дали може да си вземе нещо от нея. Прекарах юношеството си на стадион "Българска армия". И до днес още си спомням как ехтят в ушите ми собствените ми крясъци - "Съдията, съдията, съдията педерас" и маймунските ми подвиквания към Джибрил Сисе по време на мача с Ливърпул. Така стана обаче, че освен страст към футбола имах и страст към ученето. Заминах в универститет в Щатите. Записах се в отбора по футбол. На тренировките редовно казвах - that's gay, don't be so gay. Моите съученици ме гледаха и нищо не казваха. Веднъж в седмицата гледахме шампионска лига, където всяка втора моя дума беше - the referee is gay. Най-накрая едно момиче съвсем спокойно ми каза, че не се чувства комфортно от думите ми, защото има приятели гейове. "Мърла" - помислих си тогава. Втората година се влюбих в едно момиче от Тексас. Бяхме много щастливи и решихме да се женим. Преди сватбата тя ми призна, че е бисексуална и преди мен е имала приятелка жена. Това ме съсипа. "Тая ще ми роди някои педалчета, та ще трябва после да ги трепа" - това си рекох. Зарязах я. Тове беше преди 15 години. Днес нямам нито семейство, нито деца. Не ми дойде желанието с друга жена. Ако има как да се върна във времето и да кажа на онова момче, че хорските приказки нямат значение, че има значение какво чувстваш, а не какво мислиш, бих го наравил. Но няма. Споделял съм тази история и друг път и реакциите са смесени - който мрази гейовете не ми вярва, който приема ме подкрепя. Разбирам омразата на повечето хора, защото самият аз мразех по същия начин. И аз си мислех като тях - ако приема гейовете, какво следва - всичките други изроди ли? С годините разбрах едно - не ми е работа кой какво прави след 18 по взаимно съгласие с друг човек (защото и педофилите и престъпниците, с които често се набутват гейовете, не правят действията си по взаимно съгласие). Пък нека всеки сам реши за себе си какво приема и какво не, стига да не натрапва мнението си на останалите като единствено правилно и приемливо - важи и за двете страни.

Парад на извратеняци,които искат всчки да разберат,че те си бъркат в задниците.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Няма да се откажат.Раздават им се пари от "неправителствени организации" финансирани от бюджета на САЩ, а американската посланичка ще води гей парада.Глобалната сатанистка политика на разврата и унищожението на нормалното семейство в действие.Нека подкрепим нашия български народен парад и да покажем,че сме за традиционното семейство, а не за греха.

Еи затова рано или късно мюсюлманите ще завладеят Европа защото всичко в този европейски съюз е сбъркано и извратено там на наи високо ниво които ни управляват са все хора със сбъркана сексуална ориентация които нямат семеиства нямат деца и затова нямат никакви семеини ценности и затова подкрепят тези сбърканите геи общества защото те членуват в тях

Днес гейпарад, утре парад на педофилите, вдругиден парад на канибалите..... Аман от изродщини!

Бог е любов, а Светият синод проповядва омраза!

Синодът много кротко и правилно проповядва гей - педпазите да се освестите и да престанете да си го слагате там гдето слънце не огрява, ама като не разбирате , много скоро ония от "религията на мира" ще ви вкарат в правия път. А тяхното не са проповеди.

3евзек

Те защото нормалните го слагат там, където слънце огрява. После се чудят защо нямат деца.

Баш па Светият Синод със стотиците си мъжеложци да се прави на загрижен е най-паче неуместно. "А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?" Матей 7:3

Е и? Ти себе си гледай, да не се окажеш по-грешен от тия, които хулиш един ден.

Разбира се, че гей парадите са голяма тъпотия, но от друга страна - педерастията не е заразна. Ако не сте сбъркан по рождение, няма опасност да обърнете резбата сексуалното влечение е инстинкт, много силен при това. Заради него стават и изнасилвания, въпреки опасността от тежка присъда. Силен инстинкт! Така... когато видите секси маце, вие не започватепда размишлявате дали ви харесва или не. Тя ви грабва вниманието за части от секундата. Докато мигнете и вече я искате за секс. Опитайте така да се запалите по грозна и размъкната дебелана. И да се напъвате - не става. Същото е и ако се насилите да харесавате някой мускулест бабанка. Не ви ли е влоден инстинкт - нищо не става.

Става става. Я да почнат да обличат сина или внука ти в женски дрехи от градината още и да играе Снежанка и Пепеляшка, ще видиш няма ли да стане. Това целят и тези извратеняци от еврогейския.

LeGrandTulup

Не става, приятел. Никаква мода, женски дрехи и снежанки не могат да обърнат инстинкта. Той или е със знак плюс, или със знак минус, така да се каже. Разбира се - има и бисексуални, които пердашат и с двата пола - каквото им попадне, все става. Сексуалното влечение се оформя още през първите седмици в утробата.

Не се опитвай да изопачаваш нещата, Бог го е казал ясно, че хомосексуализмът е грях и е изпепелил Содом и Гомор. Няма какво да изкарваш, че грехът е генетично обусловен.

LeGrandTulup

1515, няма никакъв смисъл да осветлявам нещата за някой си, който ми говори за грехове и за Содом и Гомор. Все пак, за последно: животът съществува благодарение на секса. Без секс няма нови поколения, старите измират и това е - край, няма повече живот. Природата се грижи всяко живо същество да има няколко силни инстинкта, един от тях е за размножаването. Мъжете са привличани от жените, жените от мъжете и това е в огромната част от случаите. Но природата постоянно прави и малки грешки във всички възможни направления, успешни и неуспешни за дадения вид. Така се получава еволюцията и развитието на видовете. Неуспешните грешки водят до задънена улица. Такъв тип грешка е когато мъж получава още като ембрион инстинкт за сексуално влечение, което е за жените. Такъв го наричаме гей, педераст. Има и обратни при жените, наричаме ги лезбийки. Това са вродени инстинкти. При инстинктите мислене няма. Не е въпрос на научаване, на мода. Невежите и глупаците си мислят, че един сбъркан нарочно се държи по различен (греховен) начин и с малко поучение, възпитание или и бой ще го вкарат в правия път. Както се раждат уроди с разни малформации, така се раждат и хора със сбъркана посока на сексуалното влечение. Среща се и при животните.

3евзек

1515, Теб ако те облекат в женски дрехи, ще започнеш ли да раждаш? Сега въпросът е защо Бог още не е изпепелил манастира на баба Гуси.

Стига реклама на извратените гейове и педофили, спрете се

И кои са тия от светия синод да казват кое е естествено и кое не, като самите те са лицето на една огромна лъжа.

Е крайно време беше! Прекалено дълго се толерираше тая извратенящина! Да си парадират вкъщи и да не навират извратеното си болно мислене в очите на децата ни!

А бе призовава Светият синод за спиране на гей парада, ама у нас е к’вото каже другарят Шорош. И к’вото каже другарят Шорош, го наричат „демокрация и европейски ценности”.

Точно така, това трябва да е и позицията на обществото като цяло, както и държавна политика: а именно НЕ на насърчаването на прояви пропагандиращи противоестествени (вредни, ненужни, опасни) неща. Личният живот си е собствен избор, но без извинение плакати на миксирани полови органи и крещене за свободна "любов която не пробира" няма място по улиците на цивилизованите държави.

А самият синод кога ще бъде забранен? Докато гей парада се връзва със съвремието, тези брадясали, въшлясали, озлобени и невежи попове нямат място в нашето време.

Браво!!!