Сами ще си съхраняваме оборудването за ”Белене”

Националната електрическа компания преговаря с руската страна сама да си съхранява оборудването на АЕЦ “Белене“, под контрола на производителя.

Обратно в новината

Коментари - Сами ще си съхраняваме оборудването за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво оборудване?????Какво съхраняване????Скрап не се съхранява ,а се претопява.Реакторите са морално и физически остаряли и нямат никаква стойност.Произведени са отдавна,за други мегаломански проекти,които също не са осъществени.Не случайно никой не ще да ги купи.Тиквата и неговите експерти ни набутаха с 3 милярда за скраб и са готови да откраднат още 300.Бой и линч на кратуните,защото правосъдие няма!

комунистите извикаха архитекта да зове за ремонт, а от атомните самовари нямат и един скулптор, който да им направи паметник на националната глупост.

от оборудване за милиарди циганите ще препечелят няколко стотин лева

Редно е или да се продаде атомния реактор или да построи АЕЦ. Иначе няма музей на атомните руски изделия. Има един въпрос който чака отговор.Кой го измисли всичко това та да плащаме.

НЯМА НА КОГО ДА ШИТНЕМ ШИБАНИЯ РУСКИ БОКЛУК! НИКОЙ НЕ ГО ЩЕ!)))): КОЙ Е ЛУД ДА КУПУВА СДЕЛАНО В СССР? САМО ГЛУПАЦИТЕ БЪЛГАРИ...

Много са ти дребни буквичките бе, да не си разцепен от яд нещо? :))

...

На фона на тая простотия чета новината, че в германия цената на електроенергията от фотоволтаиците е вече по евтина от цената на електоенергията от тецовете. А тук кога? Хвърляме милярди за глупости. За да могат разни обръчи от фирми да прибират огромни комисионни. Явно сме много богати щом прахосваме по такъв начин.

Ма кво разпраяш ти бе?? Даже нощната енергия от фотоволтаиците е вече без пари в Германия!!

кат гледам тук как пикаят газ комунизите, голема загуба ги е сполетяла, сигур за стотици милиони от прекратяването на строежа, оп грабежа...

беше печен международник, нямаше да се разкарва да ръси мозъци в Брюксел, а щеше да компенсира загубите за Белене с насррещно дело срещу Газпром за 700 млн за газовото ембарго на Русия от зимата на 2010!

то и зелето сами си съхраняваме ама тия пари по-добре да ги бяхме раздали направо на мангалите а не сега да ги караме да режат ядрени реактори! Поне ще останем в историята, като страната където всичко потъва и изчезва в някви гьолове!

Гьол е на майка ти отвесната уста. Само заради тая простотия на Борисов НЕ гласувах за него на два пъти. И ако я потрети - ще е завинаги. Това не е гьол, а ФУНДАМЕНТ на реакторите, дълбок 60(!!!) метра, пълен с ВИСОКОЯКОСТЕН бетон и армиран с ХИЛЯДИ ТОНОВЕ СТОМАНА през 10 сантиметра, за да издържа 9 по Рихтер, КАПУТ СПЛЕСКАН!!! Затова и струва много, защото НЕ Е ГЬОЛ!!!

оди се пери, бе бежанец недоклатен, че не си ми на един шамар разстояние!

Вие мангалите само врякате някой нещо да ви раздаде.

Само КРЪГЪЛ ИДИОТ или ПЛАТЕН ПРЕДАТЕЛ може да е срещу строеж на атомна централа в България. Обаче и идиоти, и предатели - има. Лъжат като проститутки - скъпа била, нерентабилна била, опасна била, излишна била. А всъщност единствената им причина е, че руска е била. Наистина човешкото племе трябва да се чисти от изродите - като пчелите - иначе оправия - няма. ИНАЧЕ - ОПРАВИЯ - НЯМА!!!

здравей, сенегалецо! в България произвеждаме 14 200 МВ върховото потребление е 7 000 МВ

Здравей, бежанецо, И се ИЗНАСЯ.

stan_posta@

Не произвеждаме 14,000 MW, а това е сумата от максималните мощности на централите днес. Но утре ? Два ТЕЦ-а вече затвориха, а докато построим Белене ? Бобов дол и тя на ред, всичко старее. Не може още 40 г. да експлоатираме построеното при социализма. После 14 000 MW изглеждат много, ама ако се случи безводна година - хайде без ВЕЦ. Ако единият реактор е на презареждане, а другият изключи ? И ако в този момент някоя ТЕЦ е на рехабилитация ? Ако се падне студена зима ? Производството расте - тази година с 3.8%. За още 10 години ще нарасне поне с 30%. Консумацията на енергия - пропорционално. Изобщо в енергетиката се мисли за 50 г. напред, не до следващите (предсрочни) избори ...

журналята няколко пъти ви питаха и Р. Овч, и оня другия мазник, колко ще струва тока от АЕЦ - усмихвахте се като гювендии и не казвахте! Не ми разтягай локуми кой идиот, кой - не! И за опасна - да, опасна е, аз съм от Плевен и помня Свищовското земетресение от 1977! Белене е до Свищов. Понятно, подлого руска!

Свищовско земетресение? Не беше ли във Вранча, Румъния?

Какво ще съхранявате? Това трябва да заработи до 18 месеца!

А бе кво ще пазите ? Кака ви Теменужка всичко е покрила с полите си и го съхранява СУПЕРР! Телевизора не гледате ли, а?

всичко се изпедерасти ...

О за Б.Б и ГЕРБ

Ей така ни смучат цял живот "освободителите", а безродниците им се кланят и децата си ще им дадат курбан.

Що бе, дайте да си храним братушките, както 70 години до сега. Не им стигнаха милиардите, още искат, а насреща кво дават? Хранете ги още, а те да ви плюят и мачкат!

кого си хранил бе смотан? затова от белене ще получиш един голям заБелен защото много цвилиш.

А ти кво ще получиш, умньо? Едно петолъчка между очите и стакан бояришник, за да не можеш и да цвилиш. Я си пусни Спутник и виж през прозореца дали не акостира Аврора с братушките да те позлатят, че си такъв верен пумияр.

Само за това ставате-да съхранявате. Но да изградите нещо-иок!

Чного ясно, че сами ще си я съхраняваме толкова ли нищо да не можем. Българския народ се надява скоро да се монтира и да заработи. Сомо 10 Соросоида гадни не искат. Да не им се обръща внимание и без друго са загинали

пари от къде ще вземем нали сме ок всичко можем ,всичко върви и какво се изггради за 25 години демоно.крадци.я.какво се изгради ,какво .....

Ми продайте я съветската скрап, и няма да харчим пари да я съхраняваме!

По изгодно им беше да ти продадат пърдюлника на кирия на европейците , та да им чиракуваш!мбухахаха

ЯДРЕНИЯТ МОСКВИЧ ТРУДНО СЕ ПРОДАВА... ТВА НЕ Е ФОРД... НИКОЙ НЕ ГО ЩЕ...))))))))))): НЯМА НА КОГО ДА ГО ШИТНЕМ! ТО АКО ИМАШЕ, ОХООО)))

От БеляНе 30 години крадат и си намират и нови поводи за крадене Отврат!

тъпак ми направи я ти

Няма нужда от този боклук, тъпако - цели държави вече са само на ВЕИ, а нови ядрени централи никъде по света не се строят!

РЕАКТОРИ ЗА МИЛИАРДИ ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА ДРУГИ РЕАКТОРИ ЗАРАВЯТ ДА ОТЛАГАТ РАДИАЦИЯ И ДА ТРОВИМЕ ПРА ПРА ПРА ВНУЦИТЕ СИ.ПРЕВРЪЩАМЕ СЕ В РАДИОАКТИВНО ДЕПО ЗА ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА .РАК ЩЕ НИ РАЗЯДЕ ЗАДЕТО СЪСИПАХТЕ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТНИКА .ВЕДНАГА ДА СЕ ИЗНЕСА РАДИОАКТИВНИЯ БОЛКУК ВМЕСТО ДА ГО ЗАРОВЯТ В ЗЕМЯТА.НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ МАЛОУМНИЦИ

Утекоа и тия милиард и кусур за оборудването. Виновни няма да има , сметката в случая се плаща от тоя дето не е поръчвал музиката.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия лично се убедихме, че съхраняваните от ГЕРБ неръждаеми части са започнали да ръждясват. Представете си какво е в цялата държава. Опитват се да угасят и туй що не гасне, но Ние няма да им се дадем и ще се борим до последна капка кръв.

Нема такава държава.

хората строят газопроводи , електростанции , търгуват с чушки , домати , подписват договори за туристи ... ние съхраняваме ... консервираме ... мамето ви продажно ... това не е компот !!!

тоя очилатия крадец отново нещо се точи на държавна пара а,ама така е като няма съд и прокуратура която да си върши качествено работата щом се касае за държавни крадци като тоя

"Няма опасност от атмосферни условия да бъде нещо изложено и да му се наруши неговата цялост, защото ценното е вътре, където ние няма да допуснем нито корозия, нито някакво друго въздействие, посочи Петър Илиев. " Демек - отвътре няма, но отвън може да корозира и... целостта ще се запази...

Ще го увият в шарени кърпи.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Е, Румен Овчаров все пак спечели. Пак същата фирма ще вземе парите.

А докато го съхранява, може да си вари ракия в казана.

Тези хора взеха 3 милиарда от Белене. Тяхната ракия я варят в Шотландия. Или по-точно са я варили, преди да се родят нашите герои.

Е, бутнал е % на тиквата

Нека си ги завре руските бандури този, дето го е поръчал!

Не този дето ги е поръчал а този дето спря строежа на централата.