Младежки лидер на ДПС влиза в управата на НЕК

Заместник-председателят на младежкото ДПС Мустафа Ахмедов влиза в Съвета на директорите на Националната електрическа компания (НЕК).

Обратно в новината

Коментари - Младежки лидер на ДПС влиза в управата на НЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зада е там мисля че от тебе е по голям капацитет

За какво мрънкате ДПС е единствената партия лоято дава шанс на младите хора да се реализира.посечетеми друга партия която назначава младежи на такъв пост.а кои от вас е запознат с вазможностите на Мустафа Ахмедов.брарво Мустафа Гордем се с теб

опа опааа 24 - 27 годишни турчета или циганета управляват булгаристан вече! а кадърните ги изгонихме да работят в чужбина и да пращат пари в булгаристан на турчетата и циганетата!!!!!!!!!!!

Комунистите са виновни за тези безобразни назначения!!!! Стига вече!!! То не беше Мехмед,Ахмед, Реджеп и т.н.Тихомълком си се назначават и си играят игрите и никой не мисли за болните хора,за децата ,за пенсионерите.Само схеми и игри - това никъде го няма в тези мащаби и така очевидно - затова ни презират всички и не ни искат.Прави са хората от нормалните държави да ни игнорират и гледат с подозрение.Как за толкова години ЕДИН не влезе в затвора - кмет ли,министър ли,някой чиновник на голям пост дето източиха държавата и ограбиха всички блага ,които родителите ни бяха изработили за нас.Е,няма такава държава!!!

после ми говорете за младежка безработица, ето глей на 27 години стана шеф. Другия на 33 е вече преуспял.

нахалство и безочие!!

Искаааааааааааааам и аз да съм на яслата ...........

Не мърморете, ами се записвайте в партиите! ДПС са най-сериозни за настаняване на свои членове на добре платени позиции. За чесане на езици в нета не се плаща или ако да то е малко.

Евала! Все повече и повече стават експертите в тази област.Та как няма НЕК де е пред фалит. За тези енергетиката е светенето на дисплея и бръмченето на банкомата. Даже по живково време никой не си позволяваше такива простотии. Тези "мухандеси" ще въведат и нов дрескод - забрадки и фесове.

Делянчо мамин Евродепутатин, а Мехмедчо шеф на НЕК. Доганчо хидроинженера на републиката, а Станишев експерта по съветски униформи. Шегата настрана време е всички социалисти да се извинят на останалите българи.

И после ревете срещу чуждите ЕРП-та. Дай да си турнем и български ЕРП-та, че да може всички партийни активисти да се облажат малко в енергетиката! Това с 'рязняците' не е само в НЕК, а навсякъде де що има държавни постове. В администрацията е сеч. Уволняват се хора и се слагат във всяка дирекция по десетина ДПС-ари. Питайте който си искате държавен служител!

И какво ще прави 27 годишната чалма там. И той като хидроинженера явно е голям капацитет.

Доган и Местан харесват млади момченца!

Големи неща стават, нали Райчев.

Кога успя да ги завърши тези образования, кога работи, кога партийна кариера направи? Това да не е новият европеевски? Аман от партийни некадърници с напазарувани дипломи!

Всеки е по-добре от Бойко, нали така беше?

Че да забие мизерикорда на НЕКа ли ? Мисля, че под червендалестото си ръководство ще се справят с ликвидацията и без Мустафа-ага.

Браво. Да ни е честит новия гении. Той ще ни оправи. Ама как ли?

Че няма ли място в БАН, да ръководи проект за разработка по програма- "Как да произведем арматура от фекалии с помощта на възобнояеми енергийни източници ... " Може да е под ръководството на консултанта Ахме Доган.

Брей ,бря, много учено това Мустафесче , толкова директорски места заема,толкова икономики и инжинерни специалности е завършило , че се чудя кога ли ходи по-голяма нужда. А смятайте какво ще стане когато навирши 30 години , ще задмине батя си Пеевски.

Да благодарим на Сидеров и Станишев, че подариха държавата на Доган.

Малко спомени от бъдещето: Кога е било основано това прочуто царство, не се знае, това се губи из мъглата на вековете, вика унгарецът, като отпива от втората ракия, но известно е, че египетският фараон Рамзес II, съблазнен от богатствата на Балхара, се опитал да я завладее през 1275 година преди раждането на Христос, и докато българите разгромявали войската му в подножието на Памир, Мойсей решил да избяга от Египет и повел поробените евреи през пустинята към обетованата земя Ханаан, така че вашата история е по-стара от Библията, вика унгарецът, и вий, българите, сте спасили бедните евреи не само през Втората световна война, но и 33 века по-рано.

В някой учебник по история ли го прочете.

Копнато от Стефан Цанев ми се струва.

не, в Спиралата, накратко, последни статии. Испания е Испания от 1479, Швейцария е Швейцария от 1291 година, Швеция е Швеция от началото на XI век, Полша е Полша от края на X век, Франция е Франция от 843 година, Англия е Англия от 827, а България е България от 681 година. Така пише в учебниците по история. Така знаех и аз. Учебника по история е с приоритет османско присъствие.

Само националният фронт срещу статуквото ще спаси България от гибел!

Евала, машала, ашколсун. Ако не беше някакъв активист на ДПС едва ли щеше да помирише и работа, какво остава да е шеф. Но така е в нашата партийно-бандитска държава.

Ей така се правят пари! Ясно какъв инженер е. От такива инженери цената на тока стана непоносима. И всяка измислена заплата както на този увеличава цената. А дали не е инженер с третокласно образование?

А стига съчинения. Цената на тока е такава, защото фотоволтариците работят по 48 часа на денонощие, а вятърните перки улавят урагани, духащи с 200км/ч.

А дали знае закона на ОМ ?

Че той може и да не е енергетик. Пише, че е инженер. В МЕИ-то имаше специалност инженерен дизаин. Учеха ги да рисуват ама са иженери. Може и да не е чувал даже за ОМ.

ДПС, ДПС - ковачница на кадри и строители на съвременна България. След големия пробив на експерти в хидроинженерството, явно правят пробив с експерти и в електроинженерството. После пак напън за пробив в сигурността (ДАНС) и така до ........

Ясно, че това е гласът на депутата, но колко от критикуващите тук имат завършени две висши образования?

Ако имаш пари и пет ще завършиш.

То оправданието е като задника... Ако имаш пари, изобщо не ти трябва да учиш. :) Камо ли пък второ.

Аз имам три висши образования, две от които завършени при бай Тошо и едно по време на прехода.И твърдя, че първите две са както трябваше да учим, а не платените дипломи, които се получават днес.

Аз имам две. Същите. Енергетика в МЕИ и икономика в УНСС. Ти как мислиш - този дали е работил някога по специалностите си? Аз не вярвам. Какво прави там? С какво ще допринесе?

Аз имам и двете са технически. Не това е важното, а начина по който продължава тая шуробаджанащина в Бг. Не милея за поста на това момченце, но мисля, че не е за там.

Браво!Малко е!Още може!!Да ни го натикате!!!!

Резултат от антинародната политика на БСП и Атака! Гласувайте отново за тях и робството ви е сигурно.

БСП е партията на бедните. Колкото повече - толкова по-добре за партията.

Ето затова няма просперитет никоя държавна фирма. Защото там винаги се назначават политически лица.

27 годишен, а вече пич!

Трябва ли да минат още 5 века да се вдигнем на бунт? Събудете се българи!

И след бунта какво.

а сега к'во?

И там ли?!!! Набутват се навсякъде, където има далавера.

Пеевски-Пеевски е точно това, което в чужбина трудно се асимилира. И трудно се преразказва. Той заема изборна длъжност, но не ходи на работа. Не работи от вкъщи и не се среща с избиратели. Влиза в парламента с оръжие, излиза от вкъщи с многочислена охрана. Не притежава почти нищо, но е в списъка на най-богатите мъже. Депутат е от пет години, но е говорил в парламента само веднъж - и то за да изрече заплахи срещу опозицията.

Има и такива, които са депутати от 15 години, ама не са говорили нито веднъж.

И на човек не прилича, а на горила по-скоро! Боклук!

Виждам, че си върл фен на Пеевски! Брой ме и мен!

Защо им е на депутатите имунитет? От вируси ли се пазят? В тая страна само Терминал 2 е решението.

БРАВО! ЕТО НАЙ-УМНОТО МОМЧЕ, КОЕТО ДА ВЛЕЗЕ В СД НА НЕК! БРАВО! ...БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Пак трябва да вадя черешовото топче, този път ще карам наред!

браво за пореден и не последен път доказват че сме продажно племе

Три причини да подкрепим Пеевски.Депутатът от ДПС Делян Пеевски е може би най-сполучливият събирателен образ на българските проблеми - такива, каквито ги вижда Брюксел. Най-краткото описание на този политик звучи така: неработещ богаташ със скромни доходи, който има голям трудов стаж и завидно имущество, но не е разследван, защото самият той е разследващ.

Като имат население без мнение да им работи ще назначават когото намерят за добре. Какъв е проблема.

- Кой е най-големият проблем пред запазването на българската нация днес? - Циганизирането е най-сериозният проблем на България. Цели 3-4 милиарда лева годишно отиват за издръжка на плодовитите цигани. Много скоро те ще станат доминиращ етнос и държавата ще стане циганска. А българите ще изчезнат.

Ами българите защо не раждат. Ама модерните понятия : кариера, еманципация, свободни семейни връзки и куп още демагогии ги спазвате неотклонно. Какви учени. щом на собствения си живот сметката не можете да направите.

Пак ходете за гъби, пак недейте да гласувате и така след време децата и внуците ви ще говорят на турски, паспортите и останалите документи ще са на турски, по националната телевизия няма да има специална емисия на турски, а всички предавания ще бъдат на този език, като в 16:00 ше има новини на Български за малцинството....та за това не гласувайте, оставете на турците и циганите да гласуват вместо вас, а вие бачкайте, ама здраво бачкайте, защото трябва да изхранвате електорат ана дпс докато сте живи !

Много, ама много искам да гласувам но ме е гнус да пипна бюлетината - там само имена на разбойници - посочете едно име за което да си заслужава труда да отида до урната!

недей да ходиш, ти явно искаш внуците ти да се казват Айше, Юсуф или Амет, недей да гласуваш тогава, по-добре иди се хвърли от някъде.

Кандидатирай се ти бе! Нали си най-честният, най-умният, най-... Ама първо вземи да прочетеш Марк Твен, по-специално "Как се кандидатирах за губернатор"/

Ами гласувайте бе, червената измет и резаците гласуват, съответно ще си правят каквото искат после.

И каква е разликата дали члена ще е от ГЕРБ или ДПС, нали все едно и също ще прави?

Да бе, знам, те ГЕРБ са различни...

Е, какво толкова. 22-годишен с двумесечна фирма купи Кремиковци, а вие сте се хванали за някакъв член на борд. Още един млад и успял човек като Пеевски. Аз като ви разправям, че в България е пълно с млади и успели хора, вие си мислите, че се шегувам.

Защо се вайкаме така, като че ли другите партии не правят същото. Да не би задълженията на НЕК да са само от кражбите на ДПС. Нашата политическа и съдебна система са до такава степен корумпиране, че при тях оправяне няма. Абсолютна метла на всички, търсене на отговорност и нови хора- ето това е спасението.

Хубави приказки, ама кой ще ги измете, защото те ще трябва дефакто да се самоизметат?

Не само от кражбите на ДПС.Най-вече от кражбите на БСП.Разлика?И какво ни пука,че всички го правели?Не е ли време да спрат?Комунистическите олигофрени не си взимат поука...Пък за тези,които им гласуват....Да не говорим

ДПС са навсякъде вече!!! Мафията БСП се е вградила в НЕК,но сега вече и ДПС ще имат роля там!!! За държавата да не говорим...Тя си е изцяло на мафията!!!

Честито, явно кой управлява държавата ни, млад мъж толкова кадърен, че пре 5-6 месеца го местят от дружество в дружество и никога частно. Кадърните менаджери са в частния бизнес. Това е показване кой диктува правилата...

След нас и потоп! Гарантирано от БСП и сие!