Аварии оставиха без ток половината Черноморие

Кражба или умишлен саботаж доведе до втора голяма авария в електроповод по Черноморието за по-малко от 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Аварии оставиха без ток половината Черноморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С парите които изкарват ако си купят един генератор за $20 000 все едно муха ги ухапала, ама пусти скръндзи... Навремето народът правилно е казал "Гъз глава затрива."

някой пак ни саботира... отидоха милионите приходи в бюджета... Кога ли ще се научим да позволим на специалистите да работят за да не се саботираме сами?

Гъзовете собственици на хотели да си купят генератори,а не G Classe каляски.Тъпаци

БРОВО МОМЧЕ. ТОЧНО.

Жалко за обикновените малки консуматори (жилищни сгради,апартаменти), а що се касае до разните му там хотели,мини и всякакви фирми - хак им е,защото са били длъжни да си предвидят резервно захранване с генератор.

Интересно как 90% от хотелите нямат генератори :). Това мисля е задължително за хотели над определена категория...

В Обзоер вече има ток,но в Несебър няма !

Малко са дивашките сстрани които позволяват да се крадепо такъв начин и всичко да остава безнаказано. Докато не възстановят каменните кариери където да пращат крадците да трошат камъни нищо няма да стане. Другото наложително е да се вкарват в затвора и собствениците на изкупвателните пунктове които купуват тези кабели! Иначе Еон и Меон ще се видят в приключение. Лошото е че за възстановяване на щетите пак ще плаща бикновения човек - като му вдигат цените на тока и таксите..такава ни е държавата и хората които я ръководят!

Време е за операция "Бакърджиите" (бакър мед)! И не само да се търсят крадците (най-често мургави) но и онези, които откупуват проводници за метал. Редно е спешно да се приеме закон, според който кражби на проводници, кабели, релси и/или други части и съоръжения, водещи до тежки загуби и висок риск за живота, ДА БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ И СЪОТВЕТНАТА РЕАКЦИЯ НА ВЛАСТИТЕ ДА БЪДЕ БЕЗПОЩАДНА!

И аз искам да е така,но уви. Някой горе от висшестоящите има интерес от това,едва ли някой ще се намеси в бизнеса с изкупуването на цветни метали.

В момента в Поморие има ток,но снощи от 20.20 ч. до 1.00 през нощта нямаше .След това почти цяла сутрин ту светваше,ту изгасваше.Към 15 ч. пак спря за кратко и сега има ,но докога - не знам???

Това е активно мероприятие на гръцките специални служби! За да накарат туристите все пак да ги изберат тях!

ХАХА следващия път пак изберете българското Черноморие. Сигурно и повечето са на бойлери и сега ни ток ни топла вода да се изкъпе човек. Егари резила!!!!

Гърция привлича туристи :)

Или Турция;)

Какво има за чудене - това не е съботаж, а т.нар. цигански метод за рязане на проводници: Върху проводника се прехвърля тел-трион и с негова помощ се отрязва проводника. Вече 20 години държавата ни не намери смелост да обяви тези цигански кражби за тероризъм и да вкара крадците в затвора. Вече на всеки е ясно, че държавата ни оневинява циганите при всичките им престъпления. Примери без чет.

да не е ударен от НЛО,не е само до трите проводника...

Това си намирисва на чист рекет и саботаж!