Уволниха шефа на НЕК Красимир Първанов

Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг ЕАД взе единодушно решение за освобождаване на Красимир Първанов от поста изпълнителен директор на Националната електрическа компания ЕАД

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефа на НЕК Красимир Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на АЕЦ! Не искаме атомна бомби!

ХАЙДЕ НАРОДЕ КОГО ЧАКАМЕ ОЩЕ? АЗ ЧАКАМ : Черния, Е.Стефанова, Понорска-тъпото и ...

По-късно стана ясно, че синът на Първанов е съсобственик в слънчева централа, но от НЕК увериха, че няма конфликт на интереси, тъй като въпросното съоръжение е присъединено към мрежата на ЧЕЗ, а не на държавната НЕК.Че да не е луд,НЕК плаща на частника по 0.78ст.на квтч,а не по 0.20ст квтч

Партийната поръчка е изпълнена...Да се готви следващия бушон защото ББ и СД никога не са виновни.....В правителство в което лявата ръка незнае или нехае какво прави дясната винаги другия е виновен, защото имаме човек за този пост....

Ще си позволя една не много лицеприятна поговорка, но е доста уместна- "На кучето - кучешки край!". Но не го мислете Първанов. Той добре употреби обществените фондове за лична изгода през последните 20 г. Не го мислете и къде ще работи - синът му е "мощен фотоволтаик" в Северна България, произведен точно от баща си, та няма да умре от глад!

Какъвто и да е този Първанов - изобщо не ме интересува! Наааааййй ме израдва реакцията на двугънковите герберасти: Ден първи - Трайков уволнява шефа на НЕК, и герберливите мучат в захлас, незнайно защо. Ден втори - Божествения Врат казва, че шефът на НЕК НЕ Е уволнен, а герберастите завиват в хор и дружно: "Да живей и да се слави името Негово, на Мъдрия ръководител, ДА на Първанов и т.н." Ден трети - ПАК уволняват Първанов, а герберастите най невъзмутимо включват пак на старата песен: "Уууу, смърт, разчекни го!". АБЕ, ВИЕ, ГЕРБЕРАСТИТЕ, ЧЕ СТЕ КОЛЕКТИВЕН МОЗЪК - ЯСНО, АМА ПОНЕ ГРАМ САМОУВАЖЕНИЕ - НЯМАТЕ ЛИ?

По голяма простотия от тази която показват така наречените български държавници до сега няма. Оказва се, че строежа на енергийни мощности е свързан с износа на елекгроенергия, а не с развитието на индустрията в страната ни. Само с растеж на данъците и не създаване на работни места от кризата на системата в която бяхме "демократично" вкарани няма да се измъкнем.

Браво Борисов, най -вече Трайков. Радвам се, че е уволнен един корумпиран човек, когато работеше в Столичното ел , намиращо се на Орион. Така трябва всички корумпирани вън

СТРОИТЕЛСТВО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ - ДА , НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА. КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОТ ЦЕНТРАЛА КОЯТО ЩЕ Е ИЗГРАДЕНА НА НАША ТЕРИТОРИЯ , НО НЯМА ДА Е БЪЛГАРСКА. ТОКА ЩЕ НИ ГО ПРОДАВАТ ЧУЖДЕНЦИ, КОИТО ЩЕ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ЦЕНТРАЛАТА. ЩЕ НИ СЪБАРЯТ ПО ПЕТ КОЖИ. ВИДЯХМЕ КАКВО Е ЦЕНАТА НА ТОКА КОЙТО НЕК КУПУВА ОТ ДЪРЖАВНИЯ ТЕЦ 2 И ТАЗИ ОТ ЧАСТНАТА ТЕЦ 3. ТОЧНО ДВА ПЪПИ ПО ВИСОКА. ДАЛИ ЩЕ КОПУВАМЕ ТОКА ОТ ЧУЖДЕНЕЦА СОБСТВЕНИК НА АЕЦ БЕЛЕНЕ ИЛИ ОТ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ Е СОБСТВЕНИК НА АЕЦ КОЙТО ЩЕ СЕ СТРОИ ДО РЕЗОВО Е ВСЕ ЕДНО - ЩЕ ПЛАЩАМЕ СКЪП И ПРЕСКЪП ТОК.

Да се готви и Вальо Черния Иванов.Тъп и крадлив.

хахахахах ВСИЧКИ ГО ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ! НЕГРАМОТЕН И ПО-ПРОСТ ОТ БОБЕНА ЧОРБА!

МНОООГО КРАДЛИВ!!!

леле, в чез как ревяха от него... яко ги дереше клиентите

Че Боко е фурнаджийска лопата си е ясно като бял ден! Но министър Трайков е абслютно прав! Подписването на договора с Русия не е работа на яловото американче, Дянков! А още по- малко на пожарникаря!

Гоце ще го вземе за съветник.

Много умно-няма що!Само това ли може да роди герберската ти кратуна???

Може и още - трябваше и в Сирещник да го прати. Какво да правиш - герберлив електорат от еугленки...

Изгоря поредният наивник, вързал се на Боко Бокл. Както и изгоря майка България....

Как това министърче Т.Т. решава недвижимата собственост на НЕК - сгради , централи високо напрежение става собственост на EVN и другите ЕЛ дружества

защо не попита царяето дето ги даде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето това е пожарникаро-милиционерската простотия.

КОГА ТРАЙЧЕТО ЩЕ ДАВА ОБЯСНЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБАТА НА ДЯЛОВОТО УЧАСТИЕ В КАСКАДА ГОРНА АРДА НА РАБОТОДАТЕЛЯ СИ АВСТРИЙСКАТА "ЕВН", КОЯТО СТАНА МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК ПЛАЩАЙКИ СМЕШНИЯ ЕДИН МИЛИОН ЕВРО ??? НИМА ТОВА Е РЕАЛНАТА ЦЕНА НА ТОВА СЪОРЪЖЕНИЕ ??? Какво да кажем за престъпното бездействие на този министър който не търси никакви санкции срещу неработещата американска централа в ТЕЦ Марица изток 1 ?? Защо НЕК калкулира в цената на тока ДОГОВОРЕНИЯ НО НЕПРОИЗВЕДЕН ток на тази американска централа ??? Това си е чисто престъпление.

Нали Дянков му е казал да разписва?! За какво го уволниха?

че то банкянското недоразумение какво е

Като не разбираш,не се обаждай.

КРАСный, ЕРП-тата ги "прегърна" НДСВ и Симеон! Нужно ли е да си спомняш това и да не бъркаш американските импералисти?

Ако не ме лъже паметта и министър -председателя бе избран за народен представител не от коя да е партия , а точно от НДСВ. За Борисов Сакскобургготски е цар и с тази титла той се обръща споменавайки го не само в медиите, но и в международните си участия. Парадоксалното е, че е министър председател на Ръпублика, а не на царство България.

Споко КРАС, в прокуратурата за работа реват. Като им свърши царуването идват прокурорите.

Нищо не е окончателно при бате ви Бойко.Може утре около обяд пак да го назначи;)))

Уволнен, неуволнен, един ден недай си Боже стане нещо с АЕЦ-а нашите деца ше му берат гайлето на този дето е подписал. Да не говорим, че държавата почти нищо няма да спечели. За братушките парите, а за нас риска.

"За братушките парите, а за нас риска." Горе долу е същото с Турската АЕЦ до Резово. При тях АЕЦ-а и парите, при нас спад на туристите :-)

проект за АЕЦ по крайбрежието на Черно Море в Турция има, но той е за гр. Sinop, на 50 miles (80 km) от Северно Анадолския разлом и не е атолкова ктуален в момента. Вниманието е фокусирано върху АЕЦ до Akkuyu, на Средиземно море, на около 100 км от остров Кипър. Проверих специално. И аз като прочетох Резово, усетих паниката. Моля, не публикувайте непроверена информация!

Да не забравяме "Черна вода" в Румъния.

а дали ще се разбере истинската причина-надали

ще се разбере истината, ама надали

Цирковете продължават с пълна сила. Сутринта е виновен и "боклук", вечерта е "спасител на нацията", след 2 дни го уволняват. ГЕРБ са пълни аматьори ! Пак не случихме на управляващи ! Греда !

Отдавна съм забелязала, че в тази държава най-лошото нещо, което може да ти се случи, е шефът ти да е по-тъп и по-нахален от теб! Никакви способности не помагат, а здравият смисъл напълно отсъства на Дондуков и по всичките министерства! Всеки кадърен и достатъчно смел да има мнение и да поема отговорност, веднага бива наказан, оплют и уволнен - за да не пречи на истеричния си шеф да се прави на интересен! Гадно, много гадно!

Аврора, по субординация наредена лично от ББ, Кр. Първанов има 4 шефа: Г. Тошева, Трайко, Дянков и накрая - самия ББ. Кого от тия четиримата имаш предвид? Кой е тъп и кой - нахален?

Всички.

Имам предвид Трайков с очилцата, естествено. Кой друг писка по медиите и задава въпроси по договорите веднага след тяхното подписване от двамата премиери или от назначените за целта експерти - след като негово задължение е да е организирал и провеждал подготвянето на тези текстове ПРЕДИ това?! По-тъп вариант на мениджмънт не се среща в природата - да не си свършиш собствената работа поради некадърност, а след това - да оплюеш и уволниш тези, които са свършили нещо! Много характерно за нашия преход, не само в енергетиката, а навсякъде, както казах в началото - по всички министерства. Тежко ни и горко на нас, че се примиряваме с такива!

Първата добра вест от 20 години насам - един негодник с иполучи заслуженото за пренебражението си към нацията. Крайно време е милиционарите също да си ходят!

Поредният бушон на правителството - уволняват го, но не е виновен ! Е няма такова нещо ! Значи е свършил мръсната работа и сега ще го махнат от сцената и ще го оставят да харчи на спокойствие ! Гадна държава сме - Първанов е грамотен човек, кариерист - но има опит в управлението, а този пост е много ветровит ! По това какво ще се случи сега с Първанов ще се разбере истината за случаят !

Незнам дали е кадърен,ама относмо конфликта на интереси със сина му,дали знаете къде работеше самият Първанов доскоро????

Знаем къде работеше - началник на новото присъединяване в ЧЕЗ. Там колко пари направи този човек!!! Изнудваше строителни инвеститори от всякакъв калибър и как не го гръмнаха не знам??? Много го биваше в замотаването на нещата - чакаше да го потърсят :)))

Много си прав приятелю, явно си навътре в нещата..Само НЕ пак в ЧЕЗ, че ще се гръмна. Ако ББ му намери топло местенце, значи си е бил нагласен БУШОН

Не искам да съм кадърен специалист в това правителство.

Не се пУаши, нито си кадърен, нито специалист, нито в правителството... Защитен си

Леле мале Бойкоо къде го чукаш, къде се пука. Нали щеше да уволнявяш Трайчо, заради шефа на НЕК, а тя сега каква стана.

Уволнен е, не е уволнен, уволнен е, не е уволнен, уволнен е! Добре работи фурнаджийската лопата!

Сега не се обърна лопатата, а се обърна фурната...