НЕК става собственик на ”Кремиковци”

Синдикът на "Кремиковци" Цветан Банков съобщи за БТА, че най-големият кредитор, заявил съгласие за капитализация на вземанията си от комбината, е НЕК и компанията ще притежава 59 726 620 акции с номинал един лев.

Обратно в новината

Коментари - НЕК става собственик на ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

синдика банков не иска да се примири с мисълта, че заедно с ръководството на кремиковци ще трябва да пуснат кокала и затова ги пуска тези врели некипели!!!

Братя българи, нека се проследи кои стоят зад НЕК.Това са голяма част от българските олигарси-крадци, които искат пак с народни пари да придобият капитали от частното дружество.Бъдете сигурни, че Кремиковци никога няма да заработи и да е на печалба.това е номер в който са замесени и управляващите като прехвърлят задълженията си на други, които ще ликвидират комбината, ще присвоят пак народни пари и ще ползват всичко което може да се продаде от територията на комбината и накрая ще направят няколко жилищни комплекса, на работниците постепенно ще се бие шута.

Какъв оздравителен план, след като комбината е фалирал и не работи? И защо НЕК е основен кредитор, когато Кремиковци е частна фирма? И защо НЕК не си събере вземанията от Митал и Томов, ами е тръгнал да става главен акционер във фалирала фирма? Това на практика означава, че всички българи плащат сметката на Митал, Томов и компания. Аз никак не съм съгласен с това. А вие??? ТИЯ В НЕК ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИЕ И ВКАРАНИ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА, СЛЕД КАТО СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ВЗЕМАНЕ ЗА 59 МИЛИОНА ЛЕВА. ТОВА СА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! ТЕ ТЯРБВА ДИ СИ ГИ ИСКАТ ОТ ТОВА ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО!

Да го д.ухат ББ, Цветелинка, арх.Диков, Трайчо и сие. За друго те потриваха ръце, но дано им мине котка път. Дано се задавят и с това, което притежават!

A posle 6te bude preprodaden na niakoi 4i4ko i 6te se okage 4e si e na dalavera da ima6 Kremikovci v kraina smetka.

Тоест след врътката - държава - частник идва отново държавата - донор.

Какъв оздравителен план, като комбината е фалирал и не работи? И защо НЕК е основен кредитор, след като Кремиковци е частна фирма. И защо НЕК не си събере вземанията от Митал и Томов, ами е тръгнал да става главен акционер във фалирала фирма. Това на практика означава, че всички българи плащат сметката на Митал, Томов и компания. Аз никак не съм съгласен с това. А ВИЕ???

ТИЯ В НЕЩ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИЕ И ВКАРАНИ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА. СЛЕД КАТО СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ВЗЕМАНЕ ЗА 59 МИЛИОНА ЛЕВА. ТОВА СА ПЪРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ТЕ ТЯРБВА ДИ СИ ГО ИСКАТ ОТ ТОВА ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО.

Абе с тока ще плашаме и Кремиковци ли,А!!!!

Още ще се мъчи този мастодонт.

Все пак какъв е смисъла и поддтекста да вдигаш капитала на една куха лейка ? 1. За да отпишеш ликвидни вземания, по всяка вероятност, възмездно; 2. Да помпаш кухата лейка с капитал, за да навеждаш после някой от акционерите - в тоя случай държавата.

Аз така те разбирам: Кофата е Кремиковци, бонбоните са заплатите на работещите там, а всички се черпим вземайки от кофата. Но май, кжфата е разлята по цялото Софииско поле. Изводът е, че и тази работа на комунистите излезе изпонасрана като всички други.

НАЛИ ДОСЕГА НЯМАШЕ , ЖЕЛАЕЩИ, КАК ТАКА СТАНА .

РЕШЕНИЕТО Е - НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, СИНДИК, ОСРЕБРЯВАНЕ ИМУЩЕСТВОТО ПО ПРОЗРАЧЕН НАЧИН И ПО ПАЗАРНИ ЦЕНИ, КОЙ ВЗЕЛ-ВЗЕЛ, КОЙ НЕ ВЗЕЛ-ДА Е ВЗЕЛ И КРАЙ НА АГОНИЯТА.

МАЛКО ОТ НАС РАЗБИРАТ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС. КАТО ЦЯЛО, ТВА СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ, ЕКВИВАЛЕНТ НА ТОВА, ДА СИПЕШ В КОФА С ЛАЙНА КУТИЯТА С БОНБОНИ, И ДА ПОЧЕРПИШ СЛЕД ТОВА ЖЕЛАЕШИТЕ.

A kakvo stana s Aleksandar Tomov? Chetohme za proces, zatvor i t.n. Ala-bala, po star komunisticheski obichai.