Коментари - Негово Величество цар Симеон II: Алергичен съм към диктата на Великите сили, от него страдат народите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много дълъг, прекалено дълъг прочит са направили от ДИР.бг за Негово Величество. Не сме дорасли да четем толкова дълги хвалебствия.

Всичките ви началства и власти са ви безполезни затова сте постоянно в национални катастрофи и винаги ви водят в погрешна искане и посоки.затова никога няма да излезете от там .

Много приятен и ерудиран човек е Симеон Сакскуборготски ! Искренно се радвах , когато го избрахме за Министър Председател.Бъдете жив и здрав и успех с Новото ви начинание.!

Някой да ми припомни кога се е състояла коронацията, че не си спомням...

Алергичен съм към всякакви величества, височества и превъзходителства. Единственото преимущество на Симеон Борисов пред другите наши политици е че е по премерен и рафиниран. Това обаче не е трудно, тъй като по неволя го сравняваме с бивши мутри, даскали по физическо, партийни секретари и доносници на милицията.

Силно е да се каже, че е лъгал. Простичко речено, не оправда очакванията и сам го знаеше предварително. А е непростимо като знаеш, че няма да се получи, да подлъжеш хората. Ако беше така читав, още при грандиозното посрещане и еуфорията трябваше да слезе от колата в кортежа и да им каже:" но чакайте, мили хора, аз не съм това, което си мислите. Също съм от кръв и плът. Просто ще опитам, няма да ви обещавам никакви 800 или друга цифра дни и месеци, дори години, че ще се възмогнете, защото 45 г. не се изтриват лесно." Е, не го направи, защо сега му е криво, че му обърнаха гръб? Българинът е наивен като дете, но мрази да го лъжат повече от един път, така че реакцията беше нормална и очаквана. Този човек е тежко обременен с историзъм, лични трагедии, митарстване по света, скланяне на някои неща, за да оцелее и много предаван. Затова е станал така мнителен и предпазлив, нищо чудно. Само не мога да се съглася, че Татарчев му е набутал едва ли не насила имотите обратно! Татарчев ли изсече толкова борови гори и ги изнесе в Гърция? Затова - да помълчим, това е най-добрият лек засега.

Алергичен е към обвързването от ЕС на еврофондовете с борбата срещу корупцията.

Да се излъже един народ, който дълги години е страдал от омразен диктаторски режим, чиито пипала на октопод все още съществуват, не е трудно. Още повече, че този режим, преди да си тръгне, създаде т.нар. „червени олигарси” – новите капиталисти, които Западът и САЩ приеха охотно, защото те заминаха за там с пари – с много пари. В България, същите играчи които докараха Симеон – КГБ и ДС, си спретнаха преврат, за да залъжат народа и най-вече Европа, че страната се променя и демократизира. И направиха така, тази демокрация да заблуждава хората, че промените са за добро, а в същност той – народът затъваше все повече в блатото на мизерията. Нещастната българска демокрация от „червен” тип и мъчителния български преход, обезвериха да такав

Глупави и лоши хора в тази страна,все някой трябва да ги оправя ей тъй,затова страната е в това дередже.

До кога ще ни занимавате с глупостите на Негово Нищожество !

От коя дата е статията? Друга работа нямаш ли.

Липсата на баща в ранната възраст на Симеон и многото обгрижвания след това за компенсация, са възпитали в него стремеж към бързо и лесно преодоляване(премахване) на пречките в живота. И така много лесно е бил вербуван от руското разузнаване, за да им служи вярно и безотказно до днес. Симеон е срам за предците си и срам за България.

колко си близко до истината. В този смисъл и в тази му част, животът му напомня за този на Васил Левски. И тогава е имало безсрамни българи има ги и днес, ти си добър пример.

Какво величие е това нищожество?! -Симо хазарта...

На референдума от 08.09.1946 г. е решено да се обявяви България за република и да се свика 6- то ВНС... и.... и... стига да си учил до 11 - клас! Алоо, госпожа/це Ваня, къде живееш бе моме, в България или САЩ? Какво негово величество те тръшка.... що ли питам, нали полуграмотните от ДИР. бг ти плащат!!!

Сал ти си ни грамотен! Всички европейски кралски дворове, всички европейски републики, САЩ, да продължавам ли на изток, юг, там всички са полуграмотни, сал ти ни остана, сал в нашта си република, единствения грамотен! Дано се не разтури работата и се окажат още грамотни. къде? еми тука, у нашта си република, външна опасност нема.

Първият закон, който приеха при правителството на НДСВ, беше закона за хазарта. Това беше много смущаващо.

Негово Нищожество "цар" Симеон се отказа от титлата цар в момента в който реши да става премиер на Република България. Спрете да използвате титлата цар и името Симеон в едно изречение.

цар е длъжност

Само от БТК ни ощави с 850 млн лв...... на ползу роду. Невзрачно човече, но всички му легнаха и му набутаха гювеч...... опърпани духом си въобразиха,че този е цар, та покрай него да прихванат нещо! Смешници на наш гръб!

DIR, няма ли най-после да махните тази тъпа статия ?

Я млъкни бе въшкарник.

а какъв е ? Селяндурин като тебе ли е

Който го е титулувал като "величество", няма грам мозък.

Тази фамилия е натресена на България от евреите,чиито дади са искали Българите да бъдат заличени с помощта на планираното и платено от еврейските банкери турско робство.Евреите създадоха и финансираха болшевизма и тази еврейска 'царска' фамилия е тяхно дело.

вие двамцата "мериту" и "натресената фамилия" може ли насаме да си изясните въпроса с грамовете мозък. щото изглежда, че нито една/един от двама ви го има наличен.

Когато бяха изборите на които спечели "царя" вече бях в чужбина. Започваха да ми се прокрадват идеи да не се върна. Една камара нашенци се възторгнаха, пътуваха до посолството да гласуват. Аз не гласувах за първи път (от 89-та насам). Сега съм 12-та година в друга чужбина и въобще не ми минава мисъл за връщане. Понеже тук ме научиха да съм позитивен, ще кажа нещо хубаво (май единственото) нещо за "царя" - има обноски.

единственото нещо, което си забелязал, за научил не знам, от запада за споменатите години, е обноски. За невръщането ти и за така детайлно доставените ЛИЧНИ подробности около особата ти, не става ясно как те допринасят към "опитите" за нещо като дискусия за отговорите на царя ни. ТОЙ, за разлика от теб, се е завърнал в родината си, и няма намерение да я напуска втори път. Той, пак за разлика от теб, никога не е искал и да я напуска. Той, по-скоро е като българите носили пет века страшният хомот на робството, НО избрали да останат в родината си. Иначе, с каручка или пеша всеки е можел да се озове там където си ти днес. Та какво общо имаш ти със всичко това?! Нищо! Не съвсем. Не би се върнал, но докато си жив, ще висиш по форумите на българските вестници и ще списваш тук и там, защото...

Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а Ламбо е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 2000 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ.

Забележете йезуитщината на този, и то от съвсем Долна проба - нямал претенции! И го казва когато ... СЪДИ ДЪРЖАВАТА!!! “- Тогава, в онова ваше първо интервю при Кеворкян през 90-а, вие казахте, че няма да имате претенции. Но тогава нямаше и закон за реституцията... - ...Не, не, извинявайте, ама претенции е едно, а нещо, което ти връщат като на всеки друг български гражданин - съвсем друго. Това не е претенция. И на това отгоре не аз го инициирах, а покойният Татарчев. Без аз да съм му казал или помолил... защото считах, че имаше много други приоритети тогава за България и за държавната хазна, та да дойда аз и да кажа: ами моите имоти?...”

недостоен син на достоен баща.

КОЛКО достоен е един монарх фашист?!

Лошо е някой да те мрази. Но дваж по-ужасяваща е омразата на роба към господаря му. Има един интересен факт. Прз средновековието повечето спорове са се разрешавали със сила, на бойното поле. С дуели, турнири и т.н. Но за да участваш в дуел с благородник, трябва да имаш благороднически произход. на пръв поглед странно - тогава рицарите са имали сериозна военна подготовка - поне 5 степени над обикновения човек, земеделеца, скотовъдеца, ратая. И не е билио никакъв проблем за един подготвен рицар да надвие когото и да било от тълпата. Но за се занимава на равнопоставена основа с простолюдието е много под нивото на който и да било аристократ. С простолюдието се занимава войската на барона, а не самия барон. баронът се бие с другите барони. Сега, цяла глутница ТКЗС-ари се надпреварват да се съревновават с Царя. Най-странното в случая е че това са както червени, така и сини болшевики. Е, и едните и другите са с ТКЗС-арски проуизход. Че и акъл се опитват да му дават. Оценки с еопитват да му правят. Но кои са те? Парии и презрени типове, както се пее в Интернационала - химна на Коминтерна. Болшевиките го знаят - и сини и червени - нали до 1989 на това се кланяха. А сега зиведнаж станаха 'велики" - по велики от великите сили. а както е решъл Шопа за подобни екземпп;яри: "абе на лайно горна кора" Затова са ми странни напъните на 80-те % червени дебили и още толкова тъмносини верни на др. костов напъните да омаскарят Царя. по-полека, другари. От много напъни да не вземете да напълните гащите.

Това което е направил дир не е за борба лице в лице па била тя и между селяндури и барони. Тяхното е по-долно от сатанинският въпрос на кевоярк. Как го правят е повече от очебийно: Веднъж се облагодетелствуват от отклика на царя за интервю. Втори път, ДОПУСКАТ коментарии, под това интервю САМО и предимно ако са на това л-но ниво, което вие описвате. Манипулират дори и плюсове и минуси. Трият всеки коментар, който е в полза на истината, тоест на царя. На тридесестина изтрити, оставят един. По този начин се създава впечатлението, че народът, тоест по-голямата част от селяндурите биши и настоящи са срещу царя. А истината е точно обратната. Силно се съмнявам, че ще можете да прочетете тези редове.

Все пак можах да ги прочета. Или ДИР-ниците са запили по случай Гергьоден-а от рано-рано, или просто некадърникът-цензор не е сложил подходящия филтър, или пък, знае ли човек, може пък да сте попаднали на по-либерален цензор аз знам какво е - редовно трият мои коментари защото освен че са истина са и язвителни, а на червените тролчета не им стига акъла да отговорят подобаващо. Щото тия неща не се учат по партуийни събрания. Трябва човек да прочете нещо по-различно от глупостите на байТошо в "Разбойническо дело" или глупостите на Курнела в "Дума".

"разбойническо дело" ме разсмя. Колкото до "оцелелият" ми постинг, неведомни са пътищата. Но има и трета възможност. Те разузнават в пълния информационен смисъл на това понятие. Написах два реда за Кеворкян преди няколко дни. И хоп на челната страница на компюто се появи линк за Киворкян. Нито съм го търсила, нито съм се интересувала. .. А след като ми изтриха постинга "посетих" МС. Те могат да мамят и правят каквото си искат с постингите, но до едно ниво. Има си правила, стига някой да се заеме, и те сменят политиката. Още повече става дума за царя, за когото днес е МНОГО "политкоректно" кой както и с каквото може да лъже и маже. /Аз лично харесвам каквото пише Кеворкян. Има талант и то силен за това. Но до него има и голяямо количество подлост. Жалко./ Има си в България политическа върхушка, която дори и достойното мълчание на царя не може да понася. За мен царят ни е Божий човек. Не мисля, че го заслужаваме. Ако сме народа на място, точно за 24 часа бихме си върнали и Конституционната Монархия и имотите на царя. ЗАБЛУДАТА е голяма и много подла сила и те на нея разчитат. А ние пет века сме тренирани да сме заблудени овце. Мога само изключително смътно да си представя какво му е било на Васил Левски и хилядите след и пред него. Решаваш се да жертваш себе си в името на раята и когато дойде победата, над раята отново подлеци.

В кой нощен бар е короновано това лице . С какво право се нарича " ЦАР" .Какво общо има с нашите Царе , българските Борис и Симеон. Може да съм ТКЗСарин , но съм много повече българин от този чужденец ,чието семейство е прогонено от роднините си и намерило пристан в България . Аз имам достойнство за разлика от тебе и не желая да имам господар със съмнителен произход и още по съмнителен и неизвестен личен и обществен живот. Аз искам да имам право да избирам и да сменям главата на държавата , а не да ме управлява някой си олигофрен или шизофреник, за това че баща му и бил цар.Говоря по принцип без да визирам Симеон Кобурготски / каква хубава " българска " фамилия /. По силата на логиката , трябваше Владко да наследи баща си Тодор Живков .Двамата със Симеон имат един и същи личен живот ,по нощните заведения,барове,хазарти .........,само че Владко има неоспоримото предимство , че е българин и баща му беше цар повече години от колкото бащата и дядото на Симеончо , взети заедно .

ОНЗИ от Кръста, с трънения венец го е короновал. Не може да не се вижда и от бара, в който си. Силно препоръчително е да внимаваш, Той какво иска от теб. А твойта „логика“ какво иска, за какъв се мислиш докато резилиш българското, твой проблем.

Абсолютен лентяй ,лицемер и мошеник на българската трапеза е този "Симеончо"!

"Абсолютно" е смутително, туй що споделяте. Ми тя българската трапеза е толкоз опоскана, самият ЕС колото и да не му се иска да се занимава с нея, щото се пари искаме, признава, че по-празна от нея няма в целий Европейски Съюз. Да не би спомените ви да ви убъркват, вие да сте били на хранилка на трапезата ни, преди опоскването и.

А , бе , дирник , обясни ми най-после : откъде-накъде КрадливДедо ше е "величество" , на кого е "цар" и кога е коронясан ? ПЛУЖЕЦИ !!

ОМЕРЗЕН СЪМ!

само ти.............

Този от снимката носи корона... единствено на някои от зъбите си. То не бяха монархически движения и организации, то не бе чудо. Къде сте сега бе, жалки блюдолизци и наколенкаджии.

3/4 са в герб. Защо питаш?

И ние страдаме от алергия, Симеоне, 300 дена страдахме и продължаваме.. Та взе ли си земите в крайна сметка или народе ни все още не е толкова изглупял да ти ги даде?

В България има само един цар - цар Киро!!

Браво на журналистката. Много добро интервю. Успя да бъде на висота и направи упешен шпагат между важните теми за размисъл и пикантериите които обществото иска да чуе, за да не бъде сухо интервюто. Поздравления!

И аз мисля че е добро интервю, защото успя лицето Борисов да се изпусне за неща, които разкриват неговия истински психопротрет , което се сериозен повод за тези, които очакваха 800 дневното чудо, сериозно да помислят за своя избор.

Какъв е този мерак да изкарате един неудачник ..за герой...и какво величество е този...Хранен 50 години от жена си...

Защо толкова ни натрапвате този,,...............от гардироба,,Хората го ненавиждат заради лъжата и огеабването на страната ни от неизгодни сделки

Посочете няколко изгодни сделки от гирдироба, в контраст, за да можем да сравним с твърдението ви.

Ти из България пътуваш ли? Има около десетина големи градове, чиито центрове, като площад, административни сгради, са построени с ЛИЧНИТЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНИ средства на княгиня Клементина, майката на Н.В. цар Фердинанд. Колкото до цар Симеон Втори, че се е оженил за богата жена, а ти се дразниш от това, кой кого и как храни в което и да е семейство, не е твоя работа, освен ако не си успял и да се ожениш та и за това а му завижаш, пудел загубен.

Този безочливец криещ се зад фалшговора си се прави, че не знае на колко хиляди българи е причинил мизерия и страдания по време на владичеството си и на колко стотици мафиоти е оказал подкрепа в грабежа на родината. Пример-възходът на Пеевски започна с личната благословия на този...

Трябва да сте алергичен към еврейските банкери и кръга около тях,чиито деди устроиха и осъществиха турското робство,а днес наследниците им настояват мерзостите и издевателствата над българите да се наричат 'съжителство';трябва да сте алергичен към еврейските кръгове,които съсипаха света ,създавайки и финансирайки болшевизма-еврейските кръгове унищожиха цели нации и продължават да се гаврят със света.Но не сте алергичен към тях,защото сте един от тях -един от еврейската фамилия с германски и френски привкус на гени Сакс Кобург Гота-Кохари.Да,баща Ви спаси 50 000 евреи,но точно евреи са устроили турското робство на България и евреи са ръководили османска Турция и лично са съсичали българи...Доведоха Ви евреите,за да 'превземете крепостта отвътре' и България да бъде довършена.Алергични сме към такива,които принадлежат и служат на онези,които от векове са искали да заличат България!!!

Всеки сам избира към какво да е алергичен. Царят казва за себе си. Не нарежда на другите към какво да са алергични. Ти си, който му „нареждаш“ към какво да е алергичен. На кого? На царят. На царят, който според пишурканията ти бил дошъл да „довърши България“. Защо? Защото имал еврейска кръв във вените си, казваш ти!! Монархията ни е отменена НЕЗАКОННО от 1947г. НИКОЙ, ни отвътре ни отвън, намери за ИЗГОДНО да търси правата на българския народ за възстановяване на Царска България. Царят ЖЕРТВА себе си и избра да служи на отечеството си като такъв, какъвто ЕДИНСТВЕНО му ПОЗВОЛИХА. И колко приближени имаше до себе си, на които да се довери. Не повече от пет, ни един в повече. Като Министър Председател САМ носеше писмата си в Европа, за да гради нова, демократична България. Какво направиха от него? Use and abuse. През цялото време бяха подли към него, от всички групи, Кеворковци, Костовци, ... , накрая му спретнаха едно дръпване на килимчето, посипано с хули и поплювки. „дир“овската „инициатива“ е част от това театро. А ти, който си толкоз „алергичен“ към това което тече във вените на царя, чрез какво лекарство ти спира алергията срещу останалите ни сънардници, в чиито вени тече подобна кръв, днес, на държавни постове прилични и мощни днес? Сподели! И като си толкова алергично и венозно ориентиран, защо не погледнеш родословното дърво на цар Симеон. Там ясно е казно, че ПАК по кръв е наследник не на един, а на ДВАМА български царе. Не знам какво тече в твоите вени, но това което тече в мислите ти е подло и продажно.

Всеки има право на мнение.А Вашите 'излияния' не променят моето мнение.Във вените ми тече Балканска кръв и еврейски хамелиаони не желая да ми говорят за 'справедливост' или 'алергии'.

Е значи си променил "мнението". Първия ти постинг целеше да е фактови и назидателен. Не е ясно, в това ти мнение, поставящо "диагнози" кой щел да умори България, като никой не пита каква е кръвта ти, като никой не те обижда на кръв: един път занимаваш с нея; втори път не смееш да я назовеш, /била балканска: албанска, гръцка, сръбска, ... нема лошо/, трети път нападаш кръвта на другите списващи, без да ти е работа, без да си бил предизвикан, без представа да имаш за нея: мислейки че това е част от правото ти на „мнение“. Не е зле се спреш и помислиш. Точно както написах, не за кръвта ти, а за мислите ти. Ако искаш да пишеш срещу царя дай факти. Като нямаш такива и се мислиш за познавач на българската история преди повече от хиляда години, докажи и ги свържи с царя. Като не можеш мълчи си. В този ти вид, освен че мразиш царя, /за което никой нема намерение да те упреква/, не царя, а заблуденото ти мнение те тегли към личното ти унищожение, без дори и да го осъзнаваш.

Тази издънка и неговото семейство са проклятие за България.

Те са проклятия,а цял един народ ги проклиня,кое е по страшно.Рано или късно,всеки си плаща за греховете

Много е точен за диктата на великите сили..

било то Симеон 1 или Симеон 2 се стряскам.При Симеон 1,България е била в състояние на войни през цялото му царуване,което не е донесло нищо добро за народа.Само дето половината мъжко население е избито или осакатяло в резултат от мегаломанията на един човек именуващ се като Цар Симеон Велики.И какво му е великото за народа ?Нищо подобно, освен разорение.При Симеон 2 пък абсолютно нищо,закачи обеднелия народ на въдицата 800 дни ,той взе че клъвна и рибаря си прибра имотите.А народа остана с пръст в устата и зяпа глупаво.

Народа наистина изгуби по време на неговото управление. Причината беше, че народът гледаше сеира отстрани и чакаше някой да го оправи, вместо де вземе всеки да си копне собствената градинка и да удари рабо и на комшията. Ма това не горазбирате и сега повечето, затова сме и на този хал - терминал 2, та терминал 2. Ми хайде да спрем да гледаме сеир вече, де!

Точен коментар и верен.Ето мнението на мнозинството българи .Затова избягаха децата ни,на запад ги одобряват като работници.А тоя паразит иска и още,и още да ни смуче кръвчицата. Много често статий за един от мразените политици,далавераджий

„Негово Величество“ те стряска само ако е за Симеон Първи или Симеон Втори. И така те „стряска“, че подменяш с 1 и 2. Що не ходиш при втората световна и турското робство, може да се почуствуваш по-добре, пък и там ползите са ни значителни. Що дириш тука?

Дирове, покажете какви документи за собственост има този старец. Това, че баща ме е позвал тези имоти, не значи, че те са били тяхна собственост. Има много цигански къщи незаконно построени и ползвани над 10 години, но никой не ги признава за тяхна собственост, защото нямат документи за това. И Симеон няма никакви документи за собственост, иначе нямаше да съди държавата, а документите ще решат всичко!

Диктат, демокрация се тая.

Върви си в Мадрид с мир и ЗАБРАВИ, чи си българин /какъвто никога не си бил/........Който разбрал, разбрал.........Той те наказа, ако не си разбрал, ще има и още.......

Алооо, DIR-ници, вие съвсем превъртяхте и ви удрям кръста! Какво "величество" е тоя изкуфял, крадлив мизерабъл, без грам свян, пълен с наглост, лакомия и надути фрази! Ай сик..р и сбогом

И аз ви удрям кръста ! Мислех ,че що-годе може човек да ви се довери , но УВИ !

Като гледам какви просташки коментари допускат, а моите защото показват истината, която не е удобна за управляващите, винаги ги трият. Да си пишат и да се четат сами! От мене чао!

От потомък с царска кръв да паднеш токова ниско и да се превърнеш в маргинален интересчия премиер (обикновен крадец) моделиран в българския политически калъп, да създваваш партия с цел грабеж вместо да си надпартиен, е личен позор и опозоряване името на

Идиот го наречи и го за*би. Няма по-голям тъпанар и въздухар от този прахосник, проводник на комунистическата ДС агентура, за пари продал се за руски агент. Срам за името. Сестра му е 100 пъти по-свястна от него.

Кеворк. Този човек никога не е мислил доброто на България. Той си знае защо мрази царя. Може би, защото амбициите му в живота, може да ги постига от гледна точка на пари и известност, но дори и с тях си остава в гьола. Сега слухти по всеки който пише в полза на истината, тоест на царя. И е доста нагъл, не го крие. Смири се. Иначе, каквито и нови мерзости да измислиш, накрая ще бъдеш смазан така както го е казал Иисус Христос.

Бих го нарекъл "Негово нищожество"! Дойде, без да знае български език, гол и бос, излъга всички, които му повярваха, присвои всичко, което успя и за 800 дни си оправи положението. Ние, вярващите можем да направим и най-обикновените мошеници в големи политици!

Не го харесвам. Но никой друг не е толкова интелигентен, фин в изказа си, така премерен и уважителен спрямо другите. Никой друг, а аз толкова силно желая да видя в един политик култура и добронамереност. Омръзнала ми е до смърт войнстващата простащина на управниците ни, държанието им на хора, бъркащи си в носа. Но г-н Сакскобургготски много избърза, нямаше време да изчака - ако беше се справил наистина добре с управлението, щеше да си получи исканото спокойно и с благодарност дори. Жалко, можеше да наложи стила си на поведение в политиката ни.

комунистическо мекере продало се на КГБ, ама рублите не миришат

В България от 1947 г. няма величества. Затова не си губих времето да чета материала.

тва "величество" кога и къде е короновано че не разбрахме