10 небостъргача ще има София след няколко години

С цели 10 небостъргача може да се сдобие София в следващите няколко години.

Обратно в новината

Коментари - 10 небостъргача ще има София след няколко години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днешното управление на София е най-престъпното от нейното създаване.

Тая новина заедно с другата, че вече неизбежно предстои продаването на българска земя, говори само едно - че те са в пакет, че са съгласувани части от един общ, по-глобален план, в който българите липсват! При положение, че хиляди офиси стоят празни в толкова много новопостроени сгради, да изграждаш 10 нови небостъргачи - ами ясно,че те не са за български бизнес!Тук ще дойдат световните евреи с подставени лица от Саудитска Арабия. По NatGeo върви филм, наречен "Суша". Там ясно се показва как се водят вече войни за вода! Та бедна и нещастна България ще бъде евтино изкупена за $7 млрд за нула време! Как само ни унищожиха, а!

Тъкмо ще има къде да се изявяват "креативните" и "проактивните" - ще измислят прякори на всяка нова сграда. И познайте от пръв път какво ще съдържат тези прякори - "фалически" наименования.

В същност проекто закона на фандъчкова ще узакони поредния грабеж на места във вече клоаката София и ще отприщи мераците на международни еврейски инвеститори които да се настанят тук, разчиствайки остатъците от бг население и "бизнесмени". А герпавите активисти и децата им ще отидат да живеят и харчат парите в чужбина в градовете за богати (глобални крадци). Е сигурно и Господ ще се намеси - София не е за небостъргачи и някое земетресение ще отрезви алчните инвеститори за съжеление с цената на много кръв.

От кое село те извадиха бе, редактора? "(на български ще рече "Райска кула")" Не за превода, а за начина на изразяване в уж новинарска медия.

Народа мизерува те 10 небостъргача ще ми строят.....

евала, софия, любимия ми град!

НИКАКЪВ МОЛ ДО ПАРАДАЙЗ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ! ТАМ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА МИНЕТЕ И ЗА 2 ЧАСА В ЗАДРЪСТВАНИЯТА. И СЕГА КАПАЦИТЕТЪТ НА БУЛЕВАРДИТЕ Е ЗАПЪЛНЕН, ЧАКА СЕ 5 ПЪТИ СВЕТОФАРА...

чака се силно земетресение след 12 години купувайте --- застраховайте

Тука останаха само тъпанари (т.н."ЕЛИТ"). Всичко свестно се изнесе. Гледайте им сеира, в компания с циганите.

Циганските гета ще се допълнят с небостъргачи.

че поне 10 държавника ще имат къщурки некаде другаде. ем ни иб.. ем не ни аресват. но поне спомени оставят.

"10 небостъргача ще има София след няколко години" След 10 години тука ще останат само циганите. Така че може да ги настанявате в небостъргачите да ви правят компания.

На пришълците им е все едно кво се случва. Те по принцип си нямат идея за нещо голямо. На "Инвеститорите" пък им трябат точно такива бездушни и плиткоумни създания. Така, че мили хора, другия път като направите някое добро на някое мякащо човече все едно правите добро на всеки друг, но не и на себе си или тези след Вас! Просто НЕДЕЙТЕ!

В София ще има повече небостъргачи отколкото в Мюнхен.Интересно.

В София има и повече селяния отколкото в провинциите на няколко държави Накой да се напне да направи проучване!?!

След 10г. в София ще има 10 празни небостъргача в един празен град.

Де да стане така! Много ще е хубаво. Празна София! Да не преместват столицата? Но за съжаление на провинциалните навлеци ще им трябват много десетилетия да превключат, че трябва да драпат за друга столица. Та те тъкмо зарадваха себе си и копащите им родители, че постигнаха такъв УСПЕХ - да са столичани!

По времето на "тъмния и човеконенавистен "социализъм имаше едно решение ,в което изрично се посочваше ,че при строеж на сгради в кварталите посока Витоша ,етажността намалява колкото са по -близо до планината.Целта е да не се закрива уникалната гледка , а също така да се пречи и възпрепятствува на свежите въздушни потоци от планината да освежават въздуха в прилежащите квартали.А сега """ Кулите ще стърчат на различни места из столицата - ...."""" в широкия център, в кварталите "Лозенец", "Хладилника", "Борово",""",все високи квартали , аз това се чудя защо не спретнат един МОЛ на "Старческите поляни " на Витоша или още по -добре на "Златните мостове".Сигурен съм,че ще има потресаващ ефект.Няма да гоним инвеститори, зер.Ама защо тези инвеститори налитат само на молове , а не на някъкъв завод за електроника или високо точно машиностроене

Те съсипаха прекрасното море, та на София няма да видят сметката. Защо не построят нещо полезно за хората(училище, парк, поликлиника),така и така перат крадени пари. А тези небостъргачи за какво, освен да ги напълнят с цигани за да решат проблема с гетата.

на дъртия на колко етажа и колко на брой ще бъдат тия сгради.Сами си го направихте....прикомкахте половин България в София.А сега го духайте. Живея в Лудогорието....двуетажна къща с локално отопление...навсякъде зелено...е, преживявам и без молове....то баба ми все в молове е пазарувала.

Нищо бе, оставете ги. Нека се убедят сами бизнесмяните, че не е тва най-удачният вариант. Първо легнали ботурняци /панелки/, после- щръкнали ботурняци /скрейпър конструкти/...

Небостъргачите не са плюс трафика на коли ще стане още по-голям. Това добре ли е? От природна гледна точка те са нездравословни.

Небостъргачите не са плюс а голям минус. Физическа и умствена мръсотия носят.

що ревете бре? соцът ги строеше същите небоскрепи, ама легнали, щото не можеше да ги построи прави! панелни коптори с по десет входа на шест етажа!

Ей, Дрисък, в кой коптор живееш и защо! Що не си напраавиш родословно дърво да видим къде може пък да се окаже да ти е по-уютно?

Строеше ги легнали, за да може селянията да се наняся, ама ако и стиска като работи в Кремиковци или в транспорта и се постарае поне малко или поцелува повече задници. А след Демокрацията и дадоха власт и иска да ги издигне нагоре, щото реши, че е наравно с най-тъпите. Ама, се оказва, че има и умни, които, ако си траят ще го духат Вовеки!

A центърът ще продължава да тъне в 100 годишна мизерия. Но важно е не развитието на града, а бързото изпиране на някакви пари и прибирането на рушветите разбира се

София е пълна с празни или частично заети "бизнес сгради" - клас А и т.н. Какъв е зорът със строителството на тези мастодонти? Да се задръсти още повече София? Ще строят на бул. България - това значи, че този булевард ще бъде тотално унищожен... Кварталът и без това е презастроен, колите паркират една върху друга. На България ли ще паркират?! И сега причиняват невероятни задръствания само един дебил да има спрял. Много е показателен мол Сердика в тази връзка. Да не говорим, че ще се затъмни целия квартал. А до Парадайз - достатъчно е онова ако Парадайз мол - еманация на комплексарщина и кретенизъм. Обслужващи еднолентови и двулентови улици за това чудовище, а сега като се добави и друг мастодонт, направо да затворят и Сребърна, и Черни връх. Молът е без това закри светлината и гледката към Витоша на всички, платили стотици хиляди, за да живеят на входа на Южния парк. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала бут... Можем да кандидатстваме за най-грозна европейска столица

Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крака.

Печелим!!!

Нищо против, но за всеки построен небостъргач трябва да се построят безплатни паркинги, колкото употребява умножени по 2,2.

цигански колиби, каруци, панелки, боклук и разбира се ... небостъргачи! Типична картинка за третия свят и латинска Америка, където точно до лъскавите сгради живеят хора в лайната си.

Има една английска притча за бедняка на кон."Та гледал бедняка как лорда язди кон , не си цапа ботушите ,не се каля и т.н..Гледал и си мислил, че като събере пари и той ще ги купи кон , и той ще язди, и няма да се каля.Работил човека дълги години събрал пари ,купил си кон ,седло ,както му е реда .Облякал новите си дрехи лъснал си ботушите и скочил на седло ,но паднал-Просто се оказало ,че той не може да язди"В български вариант ,"видяла жабата , че подковават вола и тя вдигнала крак"

Е, то научени да яздат не се раждат. Всеки се учи.

Само, че тука много рабирачи по езда и нито един ездач!

На кого са му притрябвали 10 небостъргача?

Че как иначе ще се изперат паричките- в строителство, и то безугледно, е най-бързо!

брао наборе, праилно казва човека, чуйте го

Здравко има много да навакса. Предишния главен - Диков мина като метеор отнасяйки огромно парче от баницата. Кльошавичкият глаДен архитект от Плевен е доста амиционезен и ще се стреми да задмине предшественика си.

Говориш, като нереализиран архитект. Всичко, което си построил е един мост с конструктор Лего, взет за внучето.

Всеки знае, че Диков е за затвора.

Новата визия за София: мол-небостъргач, мол-небостъргач... А собствениците са ясни: г..й-ченге, г..й-ченге...

Неее, собствениците са група пенсионери от Люлин 5.

нем, група гоуеми бизнесмени

Колко са по-големи комплексите на някои, толкова са им по-големи колите и инвестиционните намерения. За това пък други "работи" са им по-малки от нормалното - оплакват се приятелките им.

Дай пример и заживей в землянка. Така ще докажеш, че не страдаш от комплекси.

Ей, тоя партизански произход бе- няма, няма и току се обади. Кръвта вода не ставааа...

Да се спре това безумие докато не е късно! Не може шепа хора да вземат такива решения от името на 2 милиона и повече жители и без тяхното мнение,без одобрени градоустройствени планове и т.н .И не само за София, но и за други градове.ИСКАМЕ ДА СИ ГЛЕДАМЕ ВИТОША,БАЛКАНЪТ,МОРЕТО,ТЕПЕТАТА,ДУНАВА И Т .Н КАКТО ГИ Е СЪЗДАЛА МАЙКАТА ПРИРОДА, А НЕ ПРЕЗ СТЪКЛЕНИ НЕБОСТЪРГАЧИ С АНГЛИЙСКИ ИМЕНА !

Ами събори си кооперацията в която живееш. Тя също ми пречи да виждам Витоша и тогава ще говорим :)

Леле тези софиянци излязоха абсолютни селяндури. Като нещете небостъргачи да няма и метро и работа и кина и молове итн. вие верно изкукуригахте бе хора.

Уви, има и глупави софиянци. Фактът, че се мисли за нещо повече заради месторождението, говори изключитено много за какъв човек става дума.

Небостъргачите няма да допринесат особенно за подобряване качеството на живот на хората,като метрото например.Няма детски градини, няма училища и т .н много по-важни неща няма

Нее, това работа, данъци/пенсии/заплати нищо не допринасят.

Какво му отговаряш на глупака. Той е подкупен от мафията, която иска да строи тези абсолютно ненужни мастодонти, които ще унищожат въздуха и изгледа на София, за да си изперат и преперат те накрадените оат нас пари.

да коментира как трябва да изглежда София най-малко е проява на лош вкус ...абе да си го кажем на селска простотия

аБееее, Беее кажи си го.

не само развалят облика на града, но и пречат на въздушните маси идващи от Витоша да опресняват въздуха. Ма ти не си от София...нема как да знаеш, па и свят не си обиколил да видиш как строят хората,

От Витоша маси не идват бе, опреснителю.

срив в цената на обитателите на това до офиса на изгъзицата .Безформени и всякави гъзарии с дебилска архитектура.

В страна с население около 7 милиона София гони 2 милиона. Колко очакват да стане? Хубаво е да си оптимист, обаче сериозните бизнесмени правят сериозно проучване и бизнес план. Силно се съмнявам в този случай да има такова нещо. Просто са паднали някакви пари и едни хора решили да изградят нещо лъскавко.

Да бе, ей така се хвърлят 200 милиона, просто щото са ти паднали едни пари :) Я звънни във високите сгради в София и питай за офиси :) Тогава ще си отговориш :)

София е бетер гето на сред развалини .Кич до кича .Грам няма сходство цигания .Изключителни безумия и некадърие.

Лелей, откъде ще взимаме след време толкова кранове за демонтаж?

Затвор за Данчето и целия СОС. Много бой за Здравко селянина и въдворяване обратно там от където е дошъл.

Мечтите престиж(в кавички)на селяните управляващи София и България ще се сбъднат до 10 години под формата на небостъргачи. То нали на село няма такова животно,нали?Спомням си когато събирахме подписки пред Александър Невски за премахване на софийското жителство (били сме идиоти). Простотията,кичът,чалгата станаха символи на София ,както и на цяла БГ . Друго си е да гледаш силуети на небостъргачи, какво ще гледаш силуета на някаква си планина там ?

Няма нещо по-грозно в София от хората, които се мислят за нещо повече по месторождение.

Има има- хората, които им завиждат и се напъват да се доказват на всяка цена. Няма нужда бе, живейте си спокойно, градът ни може и без вашите творения- ние как не ви се бъркаме какво ще си направите на село? хаха

Ние наистина сме нещо много повече.

Еми така ще е, като мярката ти е панелка или шесто...к. Ей, много ниско ниво бе, Бг-то!

Е, друго нещо си е #КОЙ - виж само какъв обем е постигнал:)))

Коптори, вижте в Л.А. колко такива изоставени на произвола на съдбата сгради има строени по време на някакъв бум.

СтриктноПроцедурно : -> мигар Имаше макар-някакво Допитване до Нас-Всички Н.В.Данъкоплатеца ?! -> мигар Има макар-някакъв Градоустройствен ПланПрограма ?! -> мигар НЕ знае Всеки Българин/ка че София - Е Изцяло с Високи Подпочвени Води ?! ..+ Подземни кухини/нееднородности ?! ....+ Неизброяеми Исторически находки ?! ...+ Е ли Факт че Поне 20-25% от Новопостроените сгради (Хеле пък 'търговски' !) - СА Празни, т.е. НепродадениДори ?! ------ Няма нищо Недобро да се Стреми да Има поминък ЗА Хората ! НО ! - Трябва да Е ЗА Хората ! ... И ! - да Е Поминък .

Строителството накрая ще й е*е майката на София. Не ви ли казаха гостуващите архитекти - не стройте високи сгради, гледката към Витоша е богатството на София... А движението в града и сега си е единица мярка за пътно-транспортен ужас, не ми се мисли какво ще стане после.

Последният ще бъде посветен на общината - Йор мадър ин дъ пуси тауър.

построят и 10 - я, гаранция - ще има жестоко земетресение! Гарантирам, тъй като се сещам за късмета на България.

След соц-бозата от панелки и шестокрилници дойде ред на постсоц- айрянът от молове и небостъргачи.... Ех, партийо любима...

Не ми стройте нов Уилис Тауър, постройте ми нов Версай.

Добре, тук имаме едни излишни 200 милиона. За кога го искаш?

В следващите 25 години. Проблем?

Сещам се за пернишкото земетресение, и си го представям ако си на 30тия етаж.

Четат в Токио и се смеят.

-това е престъпление на общината -фандъкова оставка незабавно!!!!!1

Е, щом Гошо Панелния Таласъм от Обеля я иска оставката - веднага ще я подам!