Симеон Дянков махна Друмев от НДК

Националният дворец на културата има ново ръководство и ще бъде преобразуван в еднолично акционерно дружество, собственост на държавата, реши правителството на редовното си заседание.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков махна Друмев от НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има още

отговор не чакайте!!!

Пироните, с които е бил разпънат Исус Христос, са открити в гроб, на който се натъкнали строители по време на пътно-строителни работи на пътя в парка Йерусалим на юг от стария Йерусалим. Пироните са с кръгли шапчици, дълги са около осем сантиметра и са огънати в краищата си. Те били открити в пещера, в която имало дванадесет каменни гроба с останки на шестдесет и трима души.

Новият петчленен БОРД от ГЕРБ. Народът го построи, ГЕРБ ще го управлява. Пуснаха пипала във всички атрактивни сектори.

Браво на Дянков! Но трябва да му се потърси отговорностл Все по-често се уверявам , че Дянков милее за бг

Браво на Дянков! Но трябва да му се потърси отговорностл Все по-често се уверявам , че Дянков милее за бг

Chesito

6 май - Гергьовден Един от най-почитаните светии в България е Свети Георги Победоносец. Великомъченикът Св. Георги живял в пров. Кападокия. Още много млад става войник. Заради силната си вяра в Християнството е затворен и обезглавен. Според легендата за неговия живот, близо до мястото, където той е погребан, имало езеро. В него живеел змей, който опустошавал цялата околност. Светецът убил чудовището със своето копие и избавил жителите на местността. Оттогава той е един от най-почитаните бойци в християнската вяра, както и покровител на българската армия. За българите, Гергьовден е един от най-тържествените християнски празници, който бележи началото на лятото. Той е и Празник на храбростта и българската армия, както и на земеделските стопани. В деня преди Гергьовден селяните забиват в средата на нивите си раззеленил се клон от бук, за да шумят и изкласят житните класове и другите посеви да дадат добра реколта. На вратата на всяка къща се закачват букови клонки, разцъфтял глог, люляк или други цъфнали храсти. На Гергьовден домакините окичват чешмите и кладенците със зеленина и пускат в котлите с вода стрък коприва за здраве. Гергьовден е също така празникът на скотовъдите. По традиция на този ден овчарите отвеждат в църковния двор агне с венче на рогцата. Свещеникът прочита празнична молитва за здраве на хората и животните, и за добра реколта от нивите. По традиция на празничната трапеза на Гергьовден във всеки български дом присъства печено агне или ястие от агнешко месо. Гергьовден и е празник на всички, които носят името Георги. Честито!

Уважаеми г-н Дянков,може ли да съобщите каква е била заплатата на Друмев и какви ще бъдат заплатите на пет членния борд на директорите. Интересно защо имам чувството,че се касае за нова "ХРАНИЛКА",естествено за наши хора.

Лап Лап Гуш Гуш избори идат и ние въпреки че ще се осерем виско ще приберем предварително

Най-добрия измежду 100-те най-лоши икономисти от ЦРУ и малко Насирище отново се изявява. Какво искате от тикви, калинки, пожарникари, мутро-ченгета, това могат, това вършат. А пък и ние си ги избрахме, никой не ни е виновен. На следващите избори отново ще гласуваме за тях, за да може наистина Европа да има турска тоалетна наречена българия в задния си двор. Май това ще бъде и бранда на българия -турска тоалетна.

Крайно време беше един от най-нахалните комунисти, превърнал НДК в своя собственост, да бъде разкаран. Надявам се и да му бъде потърсена съдебна отговорност.

Точно така, това противно ченге, доносник и продажник най-после си намери майстора! Макар и много късно... Ние от по-старото поколение знаем и помним всичко, драги ми другарю друмев- и доносите, и подлостите. Стой си сега насаме със съвеста си, ако въобще си я имал някога, хазартаджия жалък, който би продал и майка си, интересно би било да знаем срещу какво. На всичко идва край, слава богу.

До 7 ( нерегистриран ) 04.05.20 04.05.2011 18:44 ( нерегистриран ) За съжаление така стоят нещата. Това човешко недоразумение Дянков - който дори не може да скрива ехидната си арогантност за задачата, която са му възложили да изпълнява, няма да остави никакви следи в съвр. бълг. полит. действителност, а само лошия спомен за поредното пхредателствмо спрямо бълг. народ и държава. Искрено съчувствам на Б.Б.

Дянков събуди се, трябваше ли 2 години эа да го махнеш това гуц, още много такива обекти има, огледай се и си свърши работота.

Който не изчисти навремето ДС и агентите!!! Вижте как стана в Германия!!! - политици и вие сте от ДС!!! Сега не се чудете откъде са толкова много агенти на възлови места!!!

Ако обичате, публикувайте коментара ми-реплика на Распутин!

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ, ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО НДК СЕ ВОДИ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ТЕ СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ОКОЛО НДК!!!

сега е ред на фекалния комплекс във варна.да махне илко раев а аз да му направя една ревизийка.

АМИ ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ОТКАЗВА ДА ИЗДЪРЖА НДК? КАК АКО НЕ С ИЗЛОЖБИ И БАЗАРИ СЕ ПОДДЪРЖА ТАЗИ ОГРОМНА СГРАДА?ЗАЩО ДЯНКОВ ЛЪЖЕ? НА КОГО ИСКА ДА ХАРИЖЕ НДК? НАЗНАЧИЛ ЗА УПРАВИТЕЛИ БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ОТ ТОВА КАКВИ СЛЕДВА ДА СА МУ НАМЕРЕНИАТА. ОТ НДК ЩЕ ОСТАНЕ ТОВА КОЕТО ОСТАНА ОТ КРЕМИКОВЦИ. ДАЖЕ ЕДИН УМНИК ТУК ЧАТА ПРЕДЛАГА ДА СЕ СЪБОРИ НДК. АМИ НА ТАМ ВЪРВИ ОКОНЧАТЕЛНО ДА СЪБОРИМ БЪЛГАРИЯ. АКО НДК ЗАКЪСА ЩЕ СЪДИ ЛИ ДЪРЖАВАТА ДЯНКОВ? ЩЕ МУ ОТНЕМЕ ЛИ АМЕРИКАНСКИЯ ПАСПОРТ?

СЛЕД КАТО НЕ УСПЯ ДА РАЗПРОДАДЕ БАН СЕГА ДЯНКОВ РЕШИ ДА ОЩАСТЛИВИ НЯКОЙ ОТ ДОБРИТЕ С НДК.

Най-после да се прережат пипалцата на хидрата, смукала, цоцала, бозала и лапала 30 и кусур години и от ченгета, и от народ, и от демокрация.........!! Бяха "позабравили" този вълк в овчата кошара, че много знаеше и беше опасен - явно знанията му са остарели и вече спокойно може да бъде изхвърлен. Хей, Шенген, здравей! Останалите също да стягат чемаданите...

ще викаш евала сам на себе си , гербероид увехнал , щото в най- скоро време - ЩЕ БЪДЕТЕ В ИСТОРРИЯТАПРИ НДСВ . ДОЛУ ГЕРБ . И какво викаш евала на тая от световната банка дето се мъчи да разпродаде и предаде нашата мила родина за жълти стотинки . Такива като него и такива като тебе , неговите привърженици са национални предатели и не заслужава да живеете . Но скоро ще ви видим сметката .Долу герб ...

преди много време трябваше някой да ги махне от ндк .. дянков е професионалист и действа професионално ... твоите коментари са глупави и неморални ..

Не съм привърженик на ГЕРБ или Борисов, но е безспорен положителен факт, че бутна двама от най-зловещите динозаври на средната комунистическа номенклатура - Друмев и шефа на затворите - Василев. Управлението на ДС се крепи именно на раменете на такива несменяеми, корумпирани червеи...

Ти ли не си привърженик на герб , ти ли .,бе . Ти си гербер и в червата . И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ С НАЙ- ЕВТИНИТЕ ПОПУЛИСТКИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ТРИКОВЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА . НИКОЙ НА ВАС , ГЕРБЕРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЗВА . НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ , АМА... ............АЙДЕ У ШАНЕЦА . ПЪТНИЦИ СТЕ ВИЕ , ГЕРБЕРОИДИТЕ . АКО ЩЕТЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ И НА 360 ГРАДУСА , НО ГЕРБ Е ОБРЕЧЕН И НИКОГА , АМА НИКОГА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ...

Май си объркан, а?

при 360 градуса нищо не правим :)

прав си, на 360 градуса и пак ще водим хорото, а отзад сулю и пулю включая теб още 4 години ще вият като крастави койоти :)

Можеш ли да ни кажеш името на предишния шеф на Ц.соф. затвор?!

Орешарски?

Това не е ли достатъчна причина да им станеш привърженик?

Другарите от Държавна сигурност се развилняха във сайта - вижте псувните им към братята им по БКП. Най-гласовитите псувачи в сайтовете са гузните и страхливи и подли бивши ченгета. А иначе и Друмев се оказа от ДС и от онази тяхна мистериозна организация на държавно равнище, която продължава да коли и беси в държавата. Излиза, че в България няма управник на равнище от зам.-нач. отдел нагоре, който да не е служител на органите наТато. 22 години няма сила, която да постави държавата на пътя на демокрацията и закоността. Друмев сега сочи причина за махането му - конкуренция на други негодници във властта, които искат меда на НДК. То какво стана - че няма икономика, а само лапане... Дано им приседне...

Ние , младите и справедливи хора по света , ще възродиме комунизма . Това е световното бъдеще . Жална ви майка , долни капиталисти , които крадете от нас , обикновенните хора . Рано , или късно , ще си платите за безчинствата .В момента в който изчезне САЩ от световната карта , вие сте обречени . Хич не е далече това време . СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА , СВОБОДА ЗА НАРОДИТЕ . и ПУКНЕТЕ СЕ ОТ ЯД , долни американофилчета платени по форумите- вие сте малцинство- над 90 процента от световното население , не понася САЩ , включително и западна европа .

Това е добре, че има такива като теб. Само не забравяй, че Българската комунистическа партия сама се отказа на 10.11.1989 от социализма и сега какво сме...капитализъм, ама не я срам да си го каже затова го кръсти тоталитарно обещество, пък сегашното било демокрация - пълни глупости. Но ти правилно си разбрал какво става. За съжаление комунизма не издържа серевнованиято с капитализма и фалира. Обречен си.

Тъй ли все още не си разбрал, че преди 89 г. имаше комунисти, но имаше и партийци. Първите си останаха с идеализма и до днес, а вторите ... тия които извратиха идеята влязоха в политиката и продължиха с пъкленото си дело срещу държавата, но вече като "антикомунисти" и спасители на нацията. Пресен пример: "Рапона", чийто дядо е претрепан в кръчмата, след свада, от фронтоваците завърнали се от фронта. А причината е известна ... понаглеждал им женичките...

До "Да живее..." .Пази Боже, ако хора като Вас ще "възродят комунизма"...Не САЩ, а простотията победи /съмнявам се, че сте прочели и ред от Маркс..., а и той трудно се чете.../.Само просветени и хуманни личности могат да върнат в политиката тази велика идея.

Смешник.

браво герб. браво дянков. смело напред против комунистическата крадлива сган.

Заради такива като теб България си отива.

Дали ???

аман от гербери . добре , че сте малцинство и сте вече под 5 процента и дори не се знае дали ще влезете в парламента . долу герб

Време е "Герберите" и "Котараците" да си ходят - същите, като комунистите са - крадливо племе! Не желая децата ми да растат в държава, в която министър председателя взима решения след одобрението от Американският посланник, а финансовият министър е олицетворение на фрапираща некомпетентност. Историята, ще ги съди тях и нас също, защото "безропотно глава сме свели". напълно си заслужава ме съдбата до кога ще търпим?

Отнова се потвърждава тезата ми, че и "най-стойностният", и "най-компетентният", и "най-..." в България нищо не означава. Не означава нищо, защото казано простосърдечно, МНОГО се КРАДЕ! КРАДЕ се навсякъде и във всичко... И всякакви разговори, спорове, препирни и свади по каквато и да е тема се ОБЕЗСМИСЛЯТ! Какво значение има колко е компетентен КРАДЕЦА? Та неговата компетентност не струва и пукната пара, когато там, където е поставен, благодарение на компетентността си, се очаква така да изхарчи предвидените средства, че да има максимален ефект. Вместо това следват схеми за кражба, които не само нанасят вреда с размера на ОТКРАДНАТОТО, а и в дейностите, съпътстващи ПРИКРИВАНЕТО на КРАЖБАТА, се харчат още толкова пари. Така загубата е ДВОЙНА! По-добре директна КРАЖБА, така е по-евтино на данъкоплатците...:о)))

дянкоооооов , върви си в Сащ с мир , за да не те разкараме от България с война .

Дянков,бутни тая отживилица на тоталиризма.Въстанови Градският парк,докарай поделението на жандармерията и пожарната.Тоя символ на възможностите на развитото диктаторско общество напомня на българите за един по-добър,осигурен и осмислен живот.Не требва да си кривим душите като бански старец.

Да превърнем България в ливада, защото някои хора само тогава ще бъдат доволни! А защо ли ???

Според министър Дянков, е време старото ръководство на НДК да си почива. А къде ще почива-на Малдивите,или в Белене?

Браво на господин Дянков! Само така. Вън подобни боклуци! Но искам да видя лицето Друмев и в затвора!

Вън подобни антикомунистически боклуци като тебе . Комунизма се възражда и жална ви майка антикомунистическа .

Ох, татко Пиночет потрива доволно ръчички и чака да ви докопа. Той, падрето, ни завеща, слава на него, как да се оправяме с комунета, като вас. Нали знаеш как - на стадиона, на стадиона......

Кога се възроди на майка ти оная работа.

ДОЛУ АНТИКОМУНИЗМА И АНТИКОМУНИСТИТЕ . НИЕ , КОМУНИСТИТЕ , ПОСТЕПЕННО СЕ ВЪЗРАЖДАМЕ И СТАВАМЕ ПЪРВА СИЛА

Абе кви са тия смешници дето са се навъдили тук!?! Къв комунизъм бе хора, в 21ви век сме, не се излагайте! Изстрезнейте, а ако не можете, постъпете в психодиспансера на Военна болница, един комунист ми каза- добри доктори..

Разгеле!!! Това е най-срамното място в София!!! Как е възможно повече от 20 години тази уникална сграда да се обезличава и превръща в сметище. За да стигнеш до концертната зала трябва да минеш през долнопробен битпазар.Тоалетните са като в селска автогара е"лелка с касичка".Подземния паркинг се пробаде/така си мисля/ и там има...ПЕЧАТНИЦА,ама не на министерството на културата а на г-н Някой. Това за да боде очите на всички и да се търпи,значи работата е много,ама много дебела.

Абе Кирчо ,ти за кога последно си ходил на концерта в НДК,аз последно бях декември на представление на Камен Донев, ТИ на какво беше? а?И да ти кажа тоалетната беше 100 % по добра от твоята! Такива врели не кипели много лесно се говорят.

Уважаема Неда или "Друмева",за пръв път бях на концерт в НДК през 1985 година,като бях на сцената а не срад зрителите.За около три години след това на концерт,пак там съм бил над десет пъти.Между другото на някой от концертите беше и Камен Донев заедно с баща си,естествено на сцената.Последно съм бил,като зрител,преди нова година.Помня НДК във всичките си превъплащения,като:панаир,пардон базар на книгата,произвадено в България/тип селски събор с кебапчета,нищо против кебапчетата ама не там/,коледен базар и т.н. И няма как да сравните моята тоалетна с тази в НДК,макар,че това съвсем не е най-важно.Ако на Вас тя ви харесва,аз мога да си представя Вашата-кофти работа!

Също така, Кире, бих искал да те попитам как точно виждаш бъдещето на НДК след като супер-героите, които ни управляват, го завземат? Ако съдим по последните години трябва да стане МОЛ? Тоалетните - за съжаление градски тоалетни не ни останаха, че да можем да сравняваме с тях, та го виждам МОЛ-а просто да е без тоалетни. Или пък сигурно вътре всичко ще стане на министерството? Няма да има мутренски магазинчета и бит пазари. Сигурен съм, че Дянков не би позволоил такъв безсрамен произвол. Книжарници, печатници и огромни зали за културни мероприятия, подържани и подновени. Както става с всички паметници на културата и парковете в България. Добре е че всичко е държавно. Все пак трябва да имаме стимул да си плащаме данъци. Какъв по-добър от това да видим Новият Супер Дворец на Културата. Амин.

АМИ ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ОТКАЗВА ДА ИЗДЪРЖА НДК? КАК АКО НЕ С ИЗЛОЖБИ И БАЗАРИ СЕ ПОДДЪРЖА ТАЗИ ОГРОМНА СГРАДА?ЗАЩО ДЯНКОВ ЛЪЖЕ? НА КОГО ИСКА ДА ХАРИЖЕ НДК? НАЗНАЧИЛ ЗА УПРАВИТЕЛИ БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ОТ ТОВА КАКВИ СЛЕДВА ДА СА МУ НАМЕРЕНИАТА. ОТ НДК ЩЕ ОСТАНЕ ТОВА КОЕТО ОСТАНА ОТ КРЕМИКОВЦИ. ДАЖЕ ЕДИН УМНИК ТУК ЧАТА ПРЕДЛАГА ДА СЕ СЪБОРИ НДК. АМИ НА ТАМ ВЪРВИ ОКОНЧАТЕЛНО ДА СЪБОРИМ БЪЛГАРИЯ. АКО НДК ЗАКЪСА ЩЕ СЪДИ ЛИ ДЪРЖАВАТА ДЯНКОВ? ЩЕ МУ ОТНЕМЕ ЛИ АМЕРИКАНСКИЯ ПАСПОРТ?

най-сетне и на това дърто ченге му видяха сметката, кой знае колко е крал.....

Пределно ясно е, че крадливата шайка от ГЕРБ е надушила някаква далавера и в НДК. Ей тия айдуци нямат насищане...

това недоразвитото комплексарче какво друго може да измисли - даи му на простака власт и му гледаи сеира.....

...дай на простака форум и му гледай сеира ;) Как можеш да наричаш някого простак и комплексар, като речника ти издава принадлежност към същата каста...?!

някои знае ли на тези платените до кога им е работното време?

МОЛЯ КАЧВАИТЕ МНЕНИЯТА И КОМЕНТАРИТЕ ИНАЧЕ ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ДА ВЛИЗАМЕ В DIR.BG

Вярно е ,че беше крайно време да махнат това ченге от този пост , но да ли ще има последствия от голямото му и дългогодишно крадене ? Аз лично се съмнявам .

Христо Друмев не е случаен човек. Освен играч на бридж от световна класа, той е и играч в задкулисната област от над 30 години. Това е човекът, който се подигра с Иван Костов, Андрей Луканов, Гоце и всички останали политици от прехода. Не знам какво е направил Хер Флик, но има едно голямо браво.

Е как е възможно това,в град като София-столицата на демокрацията в БГ да има все още непреватизиран обект!??!Какво е тогава положението с демокрацията и пазарната икономика в провинцията?Всеки може да си направи извода какво е дережето в БГ-то.Пазарните принципи в БГ са като запартък-външно го има,ама вътре е кухо от съдържание.

БРАВОООООООООООООО!!!

Като си помисля колко много гладни гетрбери има за "устройване" едва ли ще стигнат посолствата, министерствата и държавните структури за "нашите хора"..

Време беше. А сега БТВ на кой ще плаща наем? И някой ще оправи ли гадния подлез на НДК?

Странно, таз мръсотия стана след демократически преврат. До тогава ходил съм редовно на книжни изложби, много културно, чисто, организирано както трябва.

Не е лошо да проверят и с какви пари една жалка профанка като дъщерята на Друмев обикаляше света да "изнася концерти" и всичките тия напъни с пари от нашите данъци.

Батко, тебе да не те е изпързалял някой да плащаш "данък НДК"? Как точно твоите данъци стигнаха до там? Виж от днес като държавно предприятие има някакъв шанс да стане така, но по-скоро на Дянков някой човек да почне да хвърля пари.

НДК винаги си е бил държавен, защо говориш глупости ?Естествено, че се издържа с нашите данъци!

Аз на времето съм пик.л в зала 3 върху завесата

Ти си стабилен!

Пич объркал си завесата трябваше в парламента да се ....Иначе чета , че се гордееш с това...

Сега трябва да бьде проверен човека с "големият рейтинг",който казва, (моето студио, моят оркестьр, моят балет, моите сценаристи) и още мооооите!

Браво! Сега ако Дянков уволни и Илко Раев от ФК- Варна ще го призная!

И самият Друмев, и всичките му хора, които работят в НДК сега, трябва да се проверят много сериозно. Получават огромни заплати - което показва, че не може да е НДК работил "без печалба" - това, че не е плащал данъци, значи само, че е бил източван, както и всичко друго, а не че е работел на загуба, което е абсурд - само от търговците колко пари смъкваха за изложенията - не е истина. Концерти, фестивали, партийни и други сбирки - всичко се правеше със заплащане на всички разходи, плюс наеми. Къде са парите?! - Правилно, откраднати са. Защо ли не се учудвам - това си е начинът на работа на комунистическите функционери. Където и да се пипне - все същия безсрамен грабеж!

Абре, реститутката - защо не вземеш да се скриеш? Каква си такава специалистка по всичко ма, лельо??? Съседът ми работи от 25 години в НДК, покрай него съм похождал на приеми и някой друг концерт там, познавам и други хора, работещи по 20-тина години там! Чуй ме внимателно, овчи: Човекът е инженер (шеф на отдел) и взема чисто 600 лева! И всички си стоят там, защото са на години, получават си абсолютно редовно заплатите, ползват отстъпки в стола за храна, вмъкват се тук-там по приеми и изглеждат по някой концерт. Ако има 3-4-ма човека и то от баш директорите които вземат някакви заплати...

Аврорката всичко знае, нали е богиня. Знае за Саяно-Шушенската АЕЦ, нищо, че е ВЕЦ, знае за реакторите втора употреба, дето подлите американци се опитвали да ни ги пробутат за АЕЦ Белене, и други неща знае, но е скромна, и си мълчи...

Интересно ми е след като имаш толкова голяма уста да плюеш и клеветиш хора, които не познаваш и никога не си виждала, как точно можеш да аргументираш думите си? Интересно ми е колко точно работници в НДК познаваш и колко от тях знаеш какви заплати взимат? Интересно ми е какво разбираш под висока заплата и как стигна до информацията кой колко пари взима в НДК. Интересно ми е също така откъде видя данъчните декларации на хората от НДК? Интересно ми е колко "концерти, фестивали и сбирки" си направила там и каква част от разходите си поела ти? А може би познаваш хора, които са изнасяли представления там? Или може би хора, които познават хора, които пък са чували от стринките на лелите си, че са ги накарали да платят всичко това и тези пари после са се стопили в небитието? Интересно ми е според теб какъв разход чисто материален има един такъв дворец за една година? Интересно ми е според теб каква заплата би трябвало да има всеки от хората работещи там? Интересно ми е ти как би управлявала НДК? Интересно ми е как човек може да говори и да дава мнение по определен въпрос без да даде нито един факт и без да се аргументира с нито едно неоспоримо твърдение. Интересно ми е за каква се мислиш ти и ми е интересно какво работиш и каква заплата взимаш? И нека другите да преценят дали я заслужаваш и дали е голяма...

Смешльоооо, освен съседа познавам още 10-тина човека, че даже повече от 25 години сме съседи! За заплатите - питали сме се, казвали сме си кой колко и защо взема - НЕЩО ДА ВИЖДАШ В ТОВА ЧУДНО??? 600 лева - "ОГРОМНА ЗАПЛАТА" ЛИ Е БЕ, кюмне???

Сега остава и този (плевенски цьрвул) да бьде изхвьрлен от НДК и всичко ще си дойде на мястото. Стига е критикувал всяка вечер Бойко.

Аз лично хич не харесвам хер Флик, т.е. министър НЯМА ПАРИ , но тези ченгета трябва да се махат не само от постовете в държавата , ами да ги изстрелят в космоса, в друга галактика. Няма една държавна-общинска организация където да няма ДС ченгета, ЕГАТИ държавата. Е , щом и премиера ни е червен , направо закривайте този кенеф наричан държава !