Коментари - Почина основателят на НБУ проф. Богданов | dnes.dir.bg
назад

Почина основателят на НБУ проф. Богданов

Почина президентът и основател на Нов български университет (НБУ) професор Богдан Богданов, съобщиха от висшето учебно заведение.

Обратно в новината

Коментари - Почина основателят на НБУ проф. Богданов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕШЕ МИ УЧИТЕЛ! ПО-ГОЛЯМ КЪСМЕТ НЕ СЪМ ИМАЛ! САМО НАУЧНО ИЕЗСЛЕДВАНЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА РАЗВИТ И ГОЛЯМ УМ В ЕДНА ГЛАВА! СУПЕР ПРИМЕР КАК УМНИЯТ СЕ ДЪРЖИ РАВНОПРАВНО С ВСИЧКИ - И ЗВУК, ЧЕ Е ПО-УМЕН ОТ СТАДОТО... ДОСТОЕН КРАЙ НА ЕПОХАТА БАЛАБАНОВ, ДЕЧЕВ, ВЛ.ГЕОРГИЕВ, НИЧЕВ, ЗОРКА ПОПОВА.......МИТКО БОЯДЖИЕВ! С ТЕЗИ ИМЕНА СОФ.УНИВЕРСИТЕТ БЕШЕ В ДЕСЕТКАТА НА ГОЛЯМАТА КЛАСИКА...БОГ ДА ПРОСТИ БОГДАН, УЧИТЕЛЯТ НИ ЛЮБИМ, И ГОРДОСТ ЗА НАШАТА ОМЕРЗЕНА РОДИНА!

someone

имам диплома от великотърновския университет и не мога да каша почти нищо хубаво - професорите и другите се мразеха един друг и бяха скарани и разделени на лагери, егоисти, злобари, високомерни, търсещи само интереса хора, жените приличаха на мъже - агресивни като мъже, завистливи, злоради. а 3 ректора бяха генти на държавна сигурност. това са ни интелектуалците, предполагам в други университети е същото.

Не го знам, що за професор е бил този, но гледам, че всички неграмотници се радват! :)

Проф. Богданов е най-големият ерудит в България, когото съм виждала на живо........изкючително харизматичен, когато започне да говори, невероятен преподавател, истински интелектуалец ........Бог да го прости!

Лека му пръст! Помня препълнената аудитория в Журналистическия факултет на СУ, когато говореше за гръцката култура в края на 80-те. Студенти и преподаватели се тълпяха да слушат! Говореше на най-красив български език.

Поклон! И уважение към неговите знания и способности.

Значи , минус една соростия . Много добре . Радвам се когато такива мрат .

Ерудиран човек беше---Бог да го прости! Поклон !

Ако е бил соросоид, малко гавра няма да му навреди. Като знам какво го чака, това ще е като приятелска закачка.

Изглежда интелегентен начетен и лъскав. Не го познавам. Ама ми намирисва нещо...

Имаш нюх Докторе! Агент Николов - VI управление на ДС! За какво иде реч!?

НБУ-то кат СУ- то раждат дръвени философи, консуматори и протестъри никва полза за обществото

Нбу кат СУ, перде Ямбол,нерде Стамбул!

Всеки сам избира пътя си,а бог и народната памет съдят!

Основател на НБУ е Сорос, този просто му е местния лакей...

Бог дал. Бог взел. Нали така Богдане?

Най-настоятелно ви моля да ограничите възможността за коментари под тази новина! Пошлостта, простотията и безбожието , което се излива под новината за кончината на един достоен българин са недопустими! Не искам да повярвам, че дори от това искате да трупате "трафик" и "кликове"!!! Преустановете възможността за коментари!

Истината боли, а?

Въйййййййй!!!

Нека повторя скритите мнения, става дума за бившия председател на "отворено общество" (сричките си ги разменяйте както ви се иска). Накратко - за тоя умрял - нищо.

А за теб анатема! И страдания, много страдания! такива гниди като теб не заслужават да живеят!

Алиса Б

Хич не ми дреме за платени тролове. Допреди 10 минути не знаех кой е тоя. Всеки, който по собствена воля е участвал в БХК, ОО, както и други подобни на тях организации е достоен за презрение. Аз не работя за никого. Нито за изтока, нито за запада.

деер

Пошло образование... И накрая почести за 2-та метра..Хора, не бъдете лайна приживе ,защото демокрацията закрива България..

Никога не е късно да станеш за резил!!!

Аз

Университет?! Да, бе...

Ами като СУ е блокиран за реформи от вътрешните си преподаватели и администрация, които налагат вето за всяка промяна, НБУ е алтернатива...

Аз

През Лета се пътува към Хадес... Ада, демек... Прав му път...

От 1990 г. до 1998 г. е председател и член на Управителния съвет на фондация "Отворено общество" ... ДЕМЕК ЮДЕО-ГЕЙ :))

Мен ме забърсаха за почти същото. Нарекох го престъпник заради същия този този цитат.

Капка срам нямате , ей долно племе сте! Отишъл си е един от най-ярките умове на България, но вие, долна пасмина, сган нечовешка и сега сте тук за да хулите и да мърсите, да плюете и да злословите! Капка човещина не е останало у вас и затова не заслужавате и капка милост! Господ вижда и чува всичко! Затова водите и ще водите мизерен и безсмислен животец, червеи долни и така ще си умрете! Най-искрено ви пожелавам това да е изключително скоро и да е по мъчителен начин! Като преди това сте изпитали болката от това най-близките ви да са си отишли ! Да се кълне е грях, но вашата злоба и простотия друго не заслужава! Амин!

че няма да те застигне това което пожелаваш на другите?! Нима си богоизбрано човешко създание та си мислиш че си богоизбрано и затова си закрилено от бога, но кой бог?! Да оплюваш толкова яростно цял народ говори само за душевна пустота и глупостта на самовлюбените индивиди, не личности, а индивиди.

Бог да го прости.Истински ерудит, човек и учител.

Не го познавам, но в НБУ всички говореха много хубави неща за него. Очевидно е бил благ и качествен човек. Светла му памет !

За починалия-ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО! Нямате страх от Бога....

Аз

Нямаме.

Затова ще страдаш! И то много! А аз ще се радвам на страданията ти! Запомни го това...скоро! Като те сполети изневиделица..спомни си за това , което сега ти пиша:)

Удоволствие беше да го познавам, философ по душа, истински демократ и професионалист отдал живота си на словото и по-задълбоченото разбиране на логоса....RIP

как ще бъде оценена от потомците и националната ни история дейността му след 1990 г?! Питам, защото при нас цикличността на кардиналните обществени промени е с по-различна периодика отколкото в другите страни и с това коренно се променят оценките на властимащите, а в едно с това и отразяването им като оценки давани от народът ни, за умът, дейността и качествата на всяка публична личност. Поклон пред научната му дейност и лека му пъст.

Такъв. е живота истински професор бог да го прости

мдаааа....