Най-високопоставеният китайски дипломат идва в Европа, ще посети и Русия

На фона на продължаващата подкрепа за Москва, визитата на Ван И е пореден опит от страна на Пекин за възстановяване на отношенията със скептична Европа

Обратно в новината

Коментари - Най-високопоставеният китайски дипломат идва в Европа, ще посети и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че ще го санкционират, намагнитят….

Китай за разлика от Раша има икономика и точно от санкции ги е страх. Които дори не е необходимо да бъдат официално обявявани - най-обикновените граждани могат да санкционират Китай като спрат да купуват китайски стоки. И с тънките маржини - веднага ще бъде усетено.

Ъхъ...смотан трол...ще спреш и ще си вече купуваш американски стоки... Нещо телевизор да ми препоръчаш че моя изгоря...хамериканский... Ммм!? Ютия поне...

Ми не знам...оказа се че без русия няма нефт, газ, електричество, зърно, алуминии или титан... И не - не се копат - произвеждат се...Ако беше толкоз лесно грабвай лопатата и върви копай... Държава победител сме в Ирак - присламчихме се към коалицията, че и милиарди дългове им опростихме... С Либия същото - там дори и фрегатата си пратихме...единствената... Та там нефт - бол...прави фирма Седераст ойл...Костов петролеум или Соросоид мобил...грабваи лопатата и ... И стоманата не се копа - и тя се произвежда...в нещо като онова в Кремиковци...дето прилича на декор от ВСВ.

Телевизор могат и във Виетнам да ти сглобят на същата цена. А ти пробвай да подкараш 'китайския' си лаптоп без американския му процесор :)) 'Нямало алуминий, зърно, нефт и титан' Има, пуйчо, ИМА!

Могат ма не го правят...Тука из Еврпоа само Турция го прави...С Българските заплати ще излезе без пари телевизора - дерзай И добре че остана процесора да се хвалиш него - пробвай да си подкараш програмата или филма на него...без китаиския лаптоп. А като вземе Китай Таиван и мпроцесор няма да има...хемериканскии... И пуйчо..има...ма на троина цена...тебе това не те вълнува де...тъй като си добиче на евронивата Други да му мислят..

Москва е на континента Европа, но не и Русия.

Нюланд:майната и на Европа.

Европа си понесе последствията от здограването с Путлер

Порошенко предлагал в 2014 Донецк и Луганск срещу мир, но Путю отказал .. 'Майната и на Раша' !

Той не посещава Европа, а град в европейската минорарна част на една азиатска държава.

Факт: Китай е втори (след ЕС) по размер инвеститор в Украйна. Да, драги ватни гугутки - Китай е огромен инвеститор във 'фашистки' режим упражнявал 'геноцид' над руснята и 'восимлет Бамбас'! Това въобще как го възприемат кухите чутурки?

След САЩ най-големият пазар на китайците е ЕС. Нормално е да си говориш с клиентите, иначе бизнесът ти е умрял. Но трябва и с доставчиците на суровини да се приказва. Та за това са тези посещения. От една страна първо да чуе какво искат клиентите и после да види дали и колко ще има нужда от доставки от онези, дето нищо не могат а само да експортират суровини.

ДА СЕ МОЛИ... ПОНЕ Е УМЕН! НЕ КАТО ДЖУДЖЕТО С ОВЧИЯ МОЗЪК!

от тебе клошара и гурбетдобитъка ли идва да проси ве? таева у мияча на изпосрани европърдаци.. ббааахахах

Я кажи обаче ко стана с откраднатия дървен кенеф в Челябинска област - айде че цяло село на на него чака! CSI Челябинск разследва ли :)

Работата е ясна. Мир ще има когато последни укронацист и укрофашист бъде унищожен.

не става само с мераци и лозунги :)

Нема лозунги нема мераци. Нищо не се признава освен това-бандеровците при бандера. Той много им се радва

'Нищо не се признава' Тъй, тъй - всичко от твоето признание зависи. Само че Нейно Величество Действителността не гледа кремльовска пропаганда и тепърва ще ти плющи шамар след шамар :) Пък дано изтрезнееш..

Китаеца идва да каже на европейските хомоси ЦунКайУй

Китаецът идва да набие канчетата на еврипейските калинки

Пропусне ПрАсия.Нали са луди и двамата