Коментари - Най-малко 40 жертви и над 80 ранени при въздушен удар в Триполи (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На който съдбата е предопределила смърт от бомби, не може да се удави в Средиземно море...!!! Дааа...!!!

Този Халифа Хафтар е американски гражданин и е живял в САЩ. Един вид им е бил изгоден. След "демократизацията" това е Либия.

Това ли е демокрацията, която сащ донесе на Либия ( с бомби )?

Спонсорирания от Америка маршал удря по спонсорираните от Европа сили които спират имигрантите към Европа, сега познаите кой срещу кого воюва и дали нашите насъскващи хора колко лоша е Европа, дали са русофили или просто платени от Америка прикриващи се под русофилството

Либия е голям "успех". Поредният такъв.

Браво! Още една награда за мир на обонго мънкиев.

Обама се противопоставяше на хората от американската администрацията , които Тръмп днес избра....и ти ли си от тези платените , които прокарват новия ред... и славославят Тръмп, а се правят на русофили?

дубрутро

Либийският народ е благодарен на САЩ и Франция за мира и благоденствието, което им донесе западната ,,демокрация".

Обонго беше под натиск от администрацията, Тръмп създава натиск на администрацията за войни ....но го славославите и уж той се борил срещу.... личи си кой ви плаща

Да бе,сигурно си му видял паспорта. Нали така ти поръчаха работодателите ти да пръскаш дезинформация. Случайно да можеш да кажеш къде е завършил военноно си образоование, на чия генералщабна академия е дипломант?

40 мамуна по малко

Този маршал е поредната марионетка на Съединените Фашистки Щати, който ще.се доберат до черното злато на Либия, и по този начин и бяло море. Много лошо за цивилните, но някой ден и Съединените Фашистки Щати ще си понесат отговорността, със кръв и опустошаване.

Ако си ми до една ръка разстояние, ще почувствате същата болка на тези ранени хора, повярвай ми. Балкански бег .....

САЩ не са окупирали напълно Европа но малко по малко е заобикалят с войни, Украйна сирия. Югославия , либия .... създават войни и конфликти по границата с Европа и настояват за 2 процента което в моемнта в който кажеш да ще станат 4, а даваш ли 4 ще кажат дай да ги позлваме тези оръжия и тогава ще станат 30 - 40 процента за войни и воени положения дори в самата европа. А тези говоршщи срещу Европа илита им само правят услуга на Американците, включително и дежурните изказвания на Йотова......

БРЦК

Не си наясно. Точно обратното е. Този се опитва да превземе Триполи, където 'международно признатото' правителство управлява от един военен кораб на НАТО (САЩ). Хафтар се опитва да направи вирока коалиция от Русия, Турция и съседи на Либия и да изгони пионките на убийците на Кадафи.

но имам чувството, че тези хора, от тези краища на света и с известни религиозни схващания не са от рода на хомо сапиенс.

Липсва ли ви полковник Моамар Кадафи, а либийчета???

Либийците не се справят с демокрацията. Кой ли пък го интересува. Толкова народ отиде зян заради пусти нефт.

Този изрод Халифа Хафтар е путиноид. А те освен да избиват мирни хора друго не могат.

абе пеуал умерисан, къде намери за Русия пишеш? Или иначе от Козяк няма да ти платят?

Я да припомним кой запали Либия и разстреля Кадафи?

Да не се окаже после, че този лагер за бежанци, си е бил чист тренировачен лагер за Джихади Джота подкрепяни от Говедарника Америка а?!

демократизираха ги..